Abone Ol

Çağların düğün baskınına Hürriyet'ten "Sevgili Dünürüm" örneği!!!

Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar, dün akşam Bursa'da evlendi. Düğün salonuna giden TMSF yetkilileri tespit yaptı. Bakın Hürriyet bu olayı nasıl gördü...

Çağların düğün baskınına Hürriyet'ten "Sevgili Dünürüm"...
İşte Hürriyet'in haberi

Star TV'nin kısa süre önce sona eren dizisi "Sevgili Dünürüm"ün konusu gerçek oldu.

Hem de, bir dönem Devlet Bakanlığına kadar yükselmiş, Bursalı işadamı Cavit Çağlar'ın oğlunun düğününde. Oğlu Mustafa Çağlar'ı evlendiren Cavit Çağlar'ın villasındaki düğüne gelen Tasaruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) görevlileri, tören masraflarının kaynağı, gelin ve damada ne kadar para ve altın takıldığı konusunda tesbit yaptı.

Borcu nedeniyle TMSF tarafından sahibi olduğu otel, gazete, televizyon, BİS Enerji ve helikopterlerine el konulan Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar, Başak Sandallı ile dün akşam Bursa'da dünya evine girdi. Eski Devlet Bakanı Çağlar'ın Bademli'deki villasında yapılan düğüne, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de aralarında bulunduğu, siyasetci, işadamı ve Bursa sosyetesinden konuklar katıldı. Davetlileri, Nursel-Cavit Çağlar çifti ile dünürleri Profesör çift Nükhet-Türker Sandallı karşıladı.

Düğün için villaya gelen ve adını açıklamayan bir TMSF yetkilisi şunları söyledi: "Tören öncesi üçüncü tesbiti yaptık. Daha önce yapılan masrafları, paranın nereden geldiğini mercek altına aldık. Düğünde ise görevlilerimiz, tören için yapılan masrafların kaynağını, takılan altınları, paraların miktarını incelemeye çalıştı."
/_np/8416/5458416.jpg
Başrolünü Haluk Bilginer ve Sumru Yavrucuk'un oynadığı "Sevgili Dünürüm" dizisinde de oğlunu evlendiren banka sahibi Ahmet Muhtar'ın (Haluk Bilginer) düğününü TMSF basmış ve tüm mal varlığı ile takılara el koyuyordu. Villası da giden Ahmet Muhtar, dünürü Yıldız Hanım'ın (Sumru Yavrucuk) evine taşınmak zorunda kalıyordu.