Abone Ol

Balkondaki iç çamaşırlarını kesti, kadınları okşadı!

İstanbul'da evlerde uyuyan kadınların iç çamaşırlarını kesip, ardından da okşayarak tacizde bulunan 44 yaşındaki E.Y., yakalandı.

Balkondaki iç çamaşırlarını kesti, kadınları okşadı!

İstanbul Kağıthane'de geceyarısından sonra girdiği evlerde uyuyan kadınların üzerlerindeki çamaşırlar ile gecelikleri beraberinde getirdiği makasla kesen, ardından da okşayarak tacizde bulunan 44 yaşındaki E.Y., Gasp Büro Amirliği'nce oluşturulan 14 özel ekip tarafından sürdürülen izin sonunda bir ağacın altında yakalandı. Kadınların korkulu rüyası olan E.Y. cinsel istismar suçundan 10 yıl kaldığı cezaevinden geçtiğimiz yıl çıktı.

Ancak E.Y. bu kez kendisine Kağıthane Gülbağ'da yaşayan kadınları kurban seçti. E.Y. aynı bölgedeki 4 eve gece yatarken açık bırakılan pencereler ya da balkon kapılarından girdi. Elindeki makasla da uykuda olan kadınların iç çamaşırları ile geceliklerini kesip, okşayarak tacizde bulundu. Bir kadının ziynet eşyaları ile paralarını da alan E.Y. son kurbanı uyanınca yakayı ele verdi. Kadınların şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tam 14 ayrı özel ekip kurarak gece yarısı sapığının peşine düştü. Taciz kurbanı kadının verdiği eşgalden yola çıkan polis, E.Y.'yi geçtiğimiz akşam bir ağacın altında otururken buldu. 4 kadına aynı yöntemle tacizde bulunan E.Y.'nin ağacın altında yeni bir eve girmek için saatin ilerlemesini beklediği ortaya çıktı. E.Y. mağdur kadınlar tarafından da teşhis edildi.

Habertürk