Abone Ol

Akşener Bursa’da Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evini ziyaret etti.

Akşener Bursa’da Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti

Akşener, bugün; 30 Aralık 2022’de Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evine ziyarette bulundu.

Akşener, Ateş’in annesi ve babasına başsağlığı dileklerini iletirken, faillerin yakalanması ve hukuk önünde cezalandırılmaları için konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Akşener, ziyaret sonrası kendisini görmeye gelen yurttaşlara, “takipçisi olacağım” dedi.  

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, ziyarete ilişkin olarak, "Bugün Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Ankara’da menfur bir suikast sonucu hayatını kaybeden merhum Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunmuş ve olayın aydınlatılması için sürecin sonuna dek takipçisi olacağını bir kez daha ifade etmişlerdir. Ruhu şad olsun!" açıklamasını yaptı. 

Akşener, dün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sinan Ateş cinayetine ilişkin olarak sorular yöneltmişti. Akşener, "Böyle alçak bir suikasta sessiz kalamam, Sinan Ateş’in katilleri nerede diye sormaya devam edeceğim" demişti.