27 Temmuz - 2 Ağustos 2015 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta toplumsal yaşamınız veya iş yaşamınızdaki faaliyetler, zevkleriniz ve kendi gelişiminiz için gerçekleştirdiğiniz faaliyetleri kısıtlayabilir. Kova burcunda dolunay gruplarla beraber hareket ettiğiniz konuları netleştirebilir ve bireysel girişimlerinizi de etkileyebilir. Gruplar veya organizasyonlar içersinde, işlerinizle ilgili sonuçları alacağınız konularda kararlar verebilirsiniz. Biraz daha başkalarının yararına çalışmalar, girişimler olabilir. Kendi zevk ve bireysel isteklerinizin önüne geçebilir gruplarla olan ilişkileriniz. Venüs geri hareketinde ve aslan burcuna geri dönüyor. Eski aşklarınızla ilgili gelişmeler, problemlerinizi çözme veya artık sonuca gitme isteğiniz doğrultusuda tavırlarınız olabilir. Kafanız bir süre eski aşklarınızla meşgul olabilir. Ortaklaşa işlerinizle, başka kaynaklarla ilgili konularda sizi yeniden yapılandırmaya koyan saturn akrep burcunda geri hareketinden düz hareketine dönüyor. Bundan sonraki dönemde çalıştığınız şirketle, yaptığınız yatırımlarla, eşinizden gelen kaynaklarla veya başka kaynaklarla ilgili ilerlemeler olacaktır. Yaptığınız çalışmaların sonuçlarını eylül ayına kadar almaya başlayacaksınız.

BOĞA

Kendi gelişiminizle veya yabancılarla ilgili konularda faaliyetleriniz, ailenizle ilgilenmek istediğiniz konuları geciktirebilir. Kendinizle ilgili konularda yapamadıklarınızı gündeme almak isteyebilirsiniz. Kova burcunda dolunay, iş hayatınızda bir takım konuların sonuçlarını almanıza yardımcı olacaktır. Yönetici gezegeniniz venüs geri hareketinde aslan burcuna geri dönüyor. Ailevi veya evinize dair konularda, kendinizi koymak istediğiniz konumla ilgili yüzeye çıkan konularda ilişkilerinizi gözden geçirebilir, varolan problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir tekrar. Alınganlığınız artabilir ancak yanlış anlaşılmalara dikkat etmenizde fayda var. Boşuna alınganlık yapıyor olabilirsiniz. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. İlişkilerinizde karşınıza çıkan problemleri çözmeye çalıştınız artık sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Eylül ayında tamamen çözmüş olacaksınız.

İKİZLER

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili konular gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle ilgili değişimlerde, ilgilendiğiniz yeni konularla ilgili gecikmeler olabilir. Genel anlamda yaptığınız işlerle ilgili bakış açınızı netleştirecek dolunay kova burcunda meydana geliyor. Yabancılarla veya uzak yolculuklarla ilgili konularda kararlar verebilir veya halihazırda niyetiniz olan konularda sonuca ulaşabilirsiniz. Bir takım planlarınızı tamamladığınızı düşünebilirsiniz. Venüs başak burcundan geri hareketiyle aslan burcuna geri dönüyor. Yakın çevrenizdeki veya ilgilendiğiniz konular veya kişilerle ilgili tekrar görüşmeler olabilir. İsteklerinizi tam olarak belirlemek için görüşmeleriniz tekrarlanabilir. Eskilerden tanıdığınız kişiler size geri gelebilir ve ilgilendiğiniz konularla ilgili tekrar düşünebilirsiniz. Kısa yolculuklarda aksilikler yaşamanız mümkün. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine dönüyor. Geri giderken işinizdeki, çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili çabalarınızın sonuçlarını alabileceksiniz. Artık çalıştığınız işleriniz, kişiler veya hizmet verdiğiniz konularda kendi istediğiniz şartları oluşturacaksınız. Eylülde bu konulardaki süreciniz tamamlanmış olacaktır.

YENGEÇ

İlişkilerinizde yaşayacağınız bir gerginlik maddi konularla ilgilenmenizi geciktirebilir. Ancak yakın çevrenizde eskiden tanıdığınız bir kişinin de sorunlarıyla veya aranızdaki problemlerin çözülmesiyle uğraşabilir ve çözümler bulabilirsiniz. Başka kaynaklardan gelen imkanlar, ortaklaşa işler veya yatırımlarınızla ilgili konularda bir sonuca gelebilir, bir işinizi tamamlayabilirsiniz. Kova burcunda dolunay başka kaynaklarla ilgili kararlar almanıza yardımcı olabilir. Bir teklifin değerlendirmesini yapabilir ve karar verebilirsiniz. Venüs başak burcundaki geri hareketiyle aslan burcuna geri dönüyor. Vermiş olduğunuz borçları geri alabilirsiniz. Bir gelir kaleminizle ilgili problemler tekrar karşınıza gelir ancak sonra çözersiniz. Maddi konularla ilgili yeniden gözden geçireceğiniz konular olacaktır. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine dönüyor. Kendinizi göstermek istediğiniz konular, üzerinde çalıştığınız, sizi geliştiren ve ciddi anlamda ortaya koyacağınız bireysel çalışmalarınızdan sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Artık sizin için hobiden çıkan ve kabiliyet haline gelen konuları ortaya koyabileceksiniz. Eylülde ise bu konularda alacağınız ödülleri görebileceksiniz.

ASLAN

Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili konulardaki problemler kendinizi geçici olarak ortaya koymanıza, ön plana çıkmanıza engel olabilir. Ancak işlerinizle ilgili problemi çözerek kazanç sağlayabilirsiniz. Kova burcunda meydana gelecek dolunay ilişkilerinizle ilgili karar almanıza veya ilişkilerinizde sonuca ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Hayatınızı birlikte devam ettirmek istediğiniz kişiye karar verebilir, iyi gitmeyen ilişkinizle ilgili son kararlarlarınızı verebilirsiniz. Venus geri hareketinde başak burcundan çıkıp aslan burcuna geri dönüyor. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konuları çevrenizle paylaşabilirsiniz. İlişkilerde sizden kaynaklanan problemleri çözme fırsatı yakalayacaksınız. Kendinizle ilgili ilişkilerden beklentilerinizi gözden geçireceksiniz. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine dönüyor. Ailenizde veya evinizde, yaşamsal alanınızda aldığınız sorumluluklarla ilgili veya bakımı sağladığınız kişilerle ilgili çabalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Evinizle ilgili başladığınız işleri eylül ayında tamamlamış olacaksınız.

BAŞAK

Etrafınızdaki kişilerden veya ilişkilerden geçici olarak zevk almıyor olabilirsiniz. İstekleriniz farklı olabilir. Kendinizi zevkleriniz ve ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili sorgulayabilirsiniz. İçinize dönük olarak kendinizi geliştirmek istediğiniz konuları sorgulamak içinizden gelmeyebilir ancak bunlar geçici hisler. Çalıştığınız işler ve konularla ilgili kişilerle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Kova burcunda dolunay gündelik yaşamınızda veya sağlık konusunda girişimlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Yakın çevrenizle ilgili değişimde isteklerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorgulayabilirsiniz. Venüs geri hareketinde aslan burcuna geri dönüyor. İçinizdeki yükselme veya anlaşılma veya talep görme isteğinizi tekrar bulabilirsiniz ve tekrardan kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili hazırlayabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. İlişkilerden beklentileriniz eski halinden çıkabilir. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine dönüyor. Yakın çevrenizdeki şartların isteklerinize göre şekillendiğini görebilirsiniz. İlgilendiğiniz ve öğrendiğiniz yeni konularla ilgili çabalarınızın sonuç verdiğine şahit olabilirsiniz. Eylülde bu konular üzerinden hayatınızdaki temelleri atmaya başlayacaksınız.

TERAZİ

İlişkilerinizde istediğiniz düzeni sağlamak için ev veya aile içersinde bazı problemleri ortaya koyabilirsiniz. Bu da sosyal yaşamınızı veya gruplar içersindeki faaliyetlerinizi geciktirebilir. Kendi içinizde ilişkiler konusunda karamsar olmanıza rağmen ne istediğiniz konusunda netleşebilirsiniz. Kova burcunda dolunay bireysel faaliyetleriniz, zevklerinizle ilgili veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda tamamlanma, sonlanma, karar verme durumları yaşayabilirsiniz. Tek başınıza yapmak istediğiniz veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili kararlar vereceksiniz. Ne istediğinizi de anlamanız mümkün. Aşk konusunda gelişmeler olabilir, sonuçlarını görebilirsiniz veya aşık olduğunuz kişi hakkında kararınızı verebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz venüs geri hareketinde aslan burcuna geri dönüyor. Sosyal yaşamınız, gruplar içersindeki konumunuzu yeniden değerlendirebilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini düşünebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızdan birisiyle bir araya gelmeniz mümkün. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. Maddi konularda, gelirleriniz veya yaptığınız mecburi tasarruflar konusunda artık attığınız adımların sonuçlarını almaya başlayacaksınız. Eylüle kadar gelir kaynaklarınızla ilgili çözümleriniz tamamlanmış olacaktır. Sizi artık bu konuda zorlamayacaktır.

AKREP

Yakın çevrenizde gelişen olaylar, size zorluk çıkaran güçler, iş ve toplumsal yaşamınızdaki bazı faaliyetleri geciktirebilir ancak gruplar içersindeki ilişkileriniz yardımıyla bu sorunları ve zorlukları aşabileceksiniz. Kova burcunda dolunay ev, aile veya yaşamsal alanınızla ilgili konularda bir sona geldiğinizi, bir sonuca ulaşabileceğinizi veya kararlar vereceğinizi gösteriyor. Hayatınıza dair, kendinize dair belirlediğiniz yön doğrultusunda değişimler gerçekleştirmeye karar verebilirsiniz. Venüs geri hareketinde ve aslan burcuna geri dönüyor. Toplumsal veya iş hayatınızda beklentileriniz konusunda tekrar görüşmelerde, bağlantılarda bulunabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız veya görüşmelerinizin olduğu kişilerle tekrar görüşebilir ve beklentilerinizi açıklayabilirsiniz. Saturn burcunuzda geri hareketinden düzgün hareketine dönüyor. Kendinizle ilgili hayatınızda istemediğiniz ve çevrenizde yeralmasını istemediğiniz konularda artık ilerleme kaydettiğinizi gösterecek. Kendinizi ve hayatınızın yönü konusunda aldığınız sorumluluklarla ve kararların yerine gelmeye başladığını ve kendiniz için isteklerinizin neler olduğunu net olarak görmeye başlayacaksınız. Eylül ayına kadar hayatınızda belirlediğiniz yönde, disiplinlerle, sorumluluklarla, değişimlerle beraber ilerleme kaydedeceksiniz.

YAY

Maddi konularla ilgili yaşayacağınız bazı zorluklar, engellemeler sebebiyle uzak seyahatleriniz, başka kültürlerle ilgili veya kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda gecikme olabilir ancak iş hayatınızda daha önce kurduğunuz ilişkiler aracılığıyla bu sorunu çözebilirsiniz. Kova burcunda dolunay yakın çevrenizle ilgili veya varsa kardeşlerle ilgili bazı konuların sonuca varacağını gösteriyor. Yeni konular, iletişim veya eğitim konularında kendinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Toplumsal konularla ilgileniyorsanız bazı projelerin eğitimlerin tamamlanması sözkonusu olabilir. Girişimleriniz, araştırmalarınız sonuç verebilir. Venüs geri hareketinde ve aslan burcuna geri dönüyor. Herkesle paylaşımda bulunduğunuz konularla ilgili görüşmelerinizi tekrar yapabilirsiniz. Yabancı veya yabancı kültürlerle ilgili kurduğunuz ilişkiler karşınıza tekrar çıkabilir. Yabancı eski bir aşkınız karşınıza tekrar çıkabilir. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. Sizi korkutan, kontrol altına alamadığınız veya kurtulmak istediğiniz kaynaklarla ilgili yapacaklarınız artık net olabilir ve de varsa hastalıklar konusunda destek olduğunuz kişilerin sağlık konularındaki problemlerinde çözümler gelmeye başlayabilir. Eylüle kadar bu konuları çözebilecek ve sonrasında hayatınızda yeni bir döneme başlayacaksınız.

OĞLAK

Bu hafta sizi zorlayacak kişiler olabilir veya kendi kendinizi zorlayacağınız konular meydana gelebilir. Ortaklaşa işler, başka kaynaklar veya yatırımlarınız konusundaki hızınız kesilebilir. Kendinizle uğraşırken uzak yerlerden kişiler veya hayatınızda gelişiminizi sağladığını düşündüğünüz kişiler aracılığıyla kendinize yaşattığınız zorlukların üstesinden geleceksiniz. Kova burcunda dolunay gelir kaynaklarınız, maddi konularla ilgili sizi kararlar almaya itebilir. Maddi olarak, girdiğiniz gruplarda veya organizasyonlarda aldığınız sorumluluklar aracılığıyla size kaynak sağlacak fırsatları yakalayabilirsiniz. Maddi konularda sonuçlar alabilirsiniz. Bazı gelir kaynaklarınız hakkında bitirme kararı veya kendi gelirinizi elde edeceğiniz kaynağı kullanma konusunda soru işaretleriniz kalkabilir. Venüs geri hareketinde ve aslan burcuna geri dönüyor. Önceden size sağlanan başka kaynaklar, yatırım fırsatlarıyla ilgili düzeltmeler gerekebilir. Bağlı olduğunuz kişilerin kaynakları konusunda verilen borçlar geri alınabilir. Önceden farkına varmadığınız yatırım veya bağlılık gösterdiğiniz konularla ilgili farketmediğiniz şeyleri farkedebilirsiniz ancak harekete geçmek için venüsün düzgün hareketini beklemelisiniz. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. Eylül ayına kadar sosyal gruplar, içinde bulunduğunuz organizasyonlar veya gruplarla olan çalışmalarınız, aldığınız sorumluluklarla ilgili sonuçlar elde etmeye başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz grupları yeniden yapılandırdınız. Eylüle kadar da sizin istediğiniz şartlar oluşana kadar görevlerinizi yerine getireceksiniz.

KOVA

Hayatınızdaki önemli değişiklikler, iş hayatınızda aldığınız sorumluluklar konusunda bu hafta sizi zorlayacak durumlara sebebiyet verebilir. İlişkilerinizde istediğiniz performansı gösteremeyebilirsiniz. Ancak bu duygularınızı veya korkularınızı paylaşırsanız size destek olacak kişiler olacaktır. Burcunuzda bu hafta dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar birlikteliğiniz varsa yansıyacak cinsten. Kendinizi başka biriyle yaşamaya hazır hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki zorlukları paylaşmaya karar verebilirsiniz. Bunun gibi kendinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Venüs geri hareketinde ve aslan burcuna geri dönüyor. İlişkilerinizde kopma yaşadıysanız şimdi tam da tekrar görüşme ve durumu değerlendirme zamanı olacaktır. İlişkilerinizde eskilerden gelen kişiler karşınıza çıkabilir. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. Eylül ayına kadar iş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda yeniden yapılandırmak istediğiniz veya üzerinize aldığınız yeni sorumluluklarla ilgili son bir değerlendirme için fırsatınız olacak ve yaptıklarınızın mükafatını görmeye başlayacaksınız.

BALIK

Gruplar içersinde yaşayabileceğiniz bir gerginlik veya zorlamayı birebir ilişkilerinizle çözebileceksiniz. Bu arada yapmanız gereken görüşmeleriniz veya hizmetlerinizde gecikmeler olabilir. Kova burcunda dolunay herkes için yararlı olmayı düşünmenize ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye sebep olabilir. Müdahale edemediğiniz bazı konular sonuca varabilir. Venüs geri hareketinde aslan burcuna geri dönüyor. Eski müşterileriniz, eskiden çalıştığınız kişi ve konular karşınıza çıkabilir. Çalıştığınız kişilerle varolan problemleri tekrar gözden geçirebilir ve çözüme kavuşturabilirsiniz. Saturn akrep burcunda düzgün hareketine başlıyor. Hayatınızda size öğretmen olmuş veya otorite olup zorluk çektirmiş kişiler hayatınızdan çıkabilir. Bazı konulara bakış açınız artık değişmiş olabilir. Uzak bağlantılarınız işleriniz artık düzene girmeye başlıyor. Hayata bakış açınızı kendi istekleriniz yönünde belirlediyseniz ve yapılandırdıysanız eylüle kadarki zamanda meyvelerini toplayacaksınız.

Gamze Avcu