27 Nisan - 3 Mayıs haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Kişisel çabalarla maddi konuları aşmaya çalışacaksınız. Bazı durumlar sizi harekete geçmeye zorlayabilir. İş ortamınızda veya çalıştığınız konularla ilgili girişimleriniz otoritelerce kabul görecektir. Maddi konularda destek olacaktır. Ancak çalıştığınız kaynaklar, başka kaynaklar veya ortaklaşa işlerle ilgili konularda olayları büyütmeyi tercih edeceksiniz. Yakın çevrenizle görüşmeleriniz bağlantılarınızla ilgili kişileri rahatsız edebilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Yakın çevreniz, yeni konular, eğitim gibi konular gündeminize gelecektir. Kısa yolculuklar bilgilendirici olabilir.

BOĞA

Evinizde, ailenizde, yaşamsal alanınızda fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Kişisel zevkleriniz, varsa çocuklarınızla, bireysel konularda kendinizi ifade edebilecek ve isteklerinizi yaptırabileceksiniz. Enerjiniz artacaktır. Gündelik hayatınızda farklı konularla ilgilenebilir veya sizi zorlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi konulardaki fikirleriniz ve planlarınız ortaklaşa işleriniz ya da başka kaynaklar sebebiyle yavaşlayabilir. Başkalarından gelecek kaynaklar kısıtlanabilir ve sizi kaynak arayışına itebilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi konularla ilgilenecek ve kaynaklar arayacaksınız. Bütçenizi düzenleyebilir, gelir kaynaklarınızla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

İKİZLER

Çalıştığınız konular, yakın çevrenizde gelişen olaylar planlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Aklınızdakileri uygulamaktan vazgeçebilirsiniz veya değiştirebilirsiniz. Aileniz, eviniz veya yaşamsal alanınızla ilgili konular istediğiniz şekilde olacaktır. Hazırlıklarınızı tamamlamak isteyebilirsiniz bu hafta. Ev aile konularında paylaştığınız düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Yönetici gezegeniniz cuma burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönemde fikirsel ve zihinsel olarak karşınızda sizi zorlayan kişiler olsa da fazlasıyla faal olacaksınız ve herkese bir şeyler anlatacaksınız. Çok şey duyacak ve görüşmeler yapacak, karşınızdaki kişileri ikna edeceksiniz.

YENGEÇ

Maddi konulardaki gelişmeler gruplar içersindeki durumunuzu veya anlaşmalarınızı etkileyebilir. Öğrenmek istediklerinize kolay yollardan ulaşabileceksiniz. Gruplar içersinde veya organizasyonlarda faaliyetleriniz devam ediyor ve yakın çevrenizde, çalıştığınız konulardaki faaliyetler gruplar içersinde sizi lider konumuna sokabilir. İlişkilerinizi düzelteceksiniz. Sağlık durumunuz, gündelik konularınızdaki zorluklar, çalıştığınız kişiler veya konular planlarınızı değişitrmenize sebep olabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Zihniniz oldukça faal olacak ve kendi içinize dönük olarak çalışmalarınıza devam edebileceğiniz, araştırmalar yapabileceğiniz, gizli kalmış konularda aydınlanabileceğiniz bir dönem olacaktır.

ASLAN

İş hayatınızla ilgili sunumlar, faaliyetler sizi zorlayabilir ancak maddi konularda sizi rahatlatacak gelişmeler bekleyebilirsiniz. Gelir kaynakları için kariyerinizdeki gelişmeler fayda sağlayacaktır. Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili değişimler gerçekleştirmeniz maddi anlamda yarar sağlayabilir. Gruplar veya organizasyonlarda duyacaklarınız, görüşmelerinizde size ifade edilenler bireysel faaliyetlerinizi kısıtlayabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz faaliyetlerde kısıtlanabilirsiniz. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Gruplar veya organizasyonlarda, arkadaşlarınızla görüşmlerinizde genç insanlarla biraraya gelebilir, fikir ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz ortamlar bulabilirsiniz.

BAŞAK

Uzak yolculuk planlarınız, başkalarına açıkladığınız düşünceleriniz ve fikirlerinizle ilgili veya uzakta olan kişilerle görüşmelerinizde sizi zorlayan konular olabilir. Ancak kişisel çabanız ve gücünüzle bunlara çözümler bulabileceksiniz. Maddi konularda beklentinizi yüksek tutabilirsiniz. İş hayatınızdan gelecek kısmetler olabilir. Maddi konulardaki görüşmeleriniz kabul görebilir. İş veya toplumsal hayatınızdaki görüşmeler ve de yapmanız gereken sunumlar aile veya yaşamsal alanınızla ilgili konular sebebiyle kısıtlanabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Aynı zamanda sizin de yönetici gezegeniniz. Bu dönemde toplumsal yaşamınızda veya kariyerle ilgili konularda görüşmleriniz sunumlarınız artabilir. Herkesin gözü önünde olacağınız bir dönem olacakç. Kariyerinizi planlayabilirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi toplululuklar içersinde açıklamak isteyebilir ve kabul görebilirsiniz.

TERAZİ

Gruplar içersindeki faaliyetleriniz ortaklaşa işlerinizle ilgili görüşmelerinizi zorlayabilir, fikirlerinizin çatışmasına sebep olabilir. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularda kendi başınıza çalışmalarınızı yapmanızda fayda var. Evinizde veya ailenizde yaşadığınız zorlukları, ortaklaşa işlerle ilgili faaliyetleri kendi başınıza çalışmalarla çözümleyebileceksiniz. Haftanın ikinci yarısı daha dışa dönük ve girişken olabilecek enerjiyi buluyor olacaksınız. Yakın çevrenizde gelişen olaylar, çalıştığınız konular veya kendinizi ortaya koymaya çalıştığınız konularda sizi kısıtlayan şartlar uzak bağlantılarınızı zorlayabilir. Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları ertelemenize sebep olabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde yurt dışı konular, yabancılar, uzak yolculuklar planlarınız içersinde olacaktır. Herkesle paylaşmak istediğiniz düşünce ve fikirlerinizi yayınlamak isteyebilirsiniz. Yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

AKREP

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili duyduklarınız veya görüşmelerinizde size gelen bilgiler iş hayatınızda önlem almanız gerektiğini düşünmenizi sağlayacaktır. Gruplar içersinde veya organizasyonlarda başkalarının da fikir ve düşüncelerini öğrenmek isteyebilir, herkese uygun şartları oluşturmak için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızla ilgili kısıtlamalar veya tasarruf etme isteğiniz ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili düşüncelerinizi etkileyebilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler paylaşımlar için arayışlarınız, çalışmalarınız artacaktır. Başkalarıyla beraber adım atmayı tercih edebilirsiniz bu dönemde.

YAY

İş ortamınızda, çalıştığınız konu veya kişilerle ilgili bilgiler, görüşmeler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Ancak iş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda girişimleriniz çalıştığınız konularla ilgili sizi sevindirecek gelişmeler sağlayabilir. Karşınızdaki kişileri sözlerinizle zorlayabilirsiniz bu hafta. Kendinize çizdiğiniz yolu karşınızdaki kişilere de kabul ettirmeye çalışmanız fikir çatışmalarına sebep olabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde görüşmeler, danışmanlıklar, birlikte olduğunuz kişiyle olan diyaloğunuz artabilir. Varsa problemlerinizi çözmek için konuşabileceğiniz uygun bir dönem olacaktır.

OĞLAK

Bireysel çabalarınız, çalışmalarınız ortaklaşa işlerde sizi zorlayabilir. Sizin yaptığınız araştırmaları başkalarına kullandırmak istemeyebilirsiniz. Ya da bu tarz bir problem yaşanabilir. Kendi gelişiminizi sağlamak istediğiniz konularla ilgilenmeye başlayabilir, varsa çocuklarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Gündelik hayatınızda veya çalıştığınız konularla ilgili durumlar sizi kısıtlayabilir veya endişe duyacağınız zamanlara sebep olabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili, sağlık konularında, gündelik hayatınızda zihinsel olarak hareketli günler olabilir bu dönemde. Hizmet verdiğiniz konularla ilgili araştırmalarınız ve görüşmeleriniz artacaktır. Yeni fikirler edinebilirsiniz.

KOVA

Aile içersinde, evinizle veya yaşamsal alanınızda fikirlerinizin çatışacağı kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizle ilgili ne yapacağınıza dair kararlar alabilirsiniz. Başkalarına destek olabilir veya zorda kaldığınız konuları paylaşımda bulunarak hem kendinize çıkış yolu bulabilir hem de ail eve evle ilgili girişimlerinizi, yaşamsal alanınızda yaptığınız çalışmaları, girişimleri kabul ettirebilirsiniz. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Gruplar içersinde sorumlu olduğunuz konular bireysel zevklerinizi, çocuklarınızla ilgili konuları veya çabalarınızı engelleyebilir ya da ertelemnize sebep olabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde bireysel araştırmalar, çabalar, kendi gelişiminiz için edindiğiniz bilgiler sizi zehinsel olarak meşgul edecektir.

BALIK

Yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda, yakınınızdaki kişilerle olan faaliyetlerinizde veya varsa eğitim konularında sizi zorlayacak konular ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinize verdiğiniz önem varolan sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olacak. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda sorumluluklarınız ve aldığınız yükler, yaşadığınız değişimler ev ve aile konularında görüşmelerinizi etkileyebilir, kısıtlayabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Merkür cuma yöneticisi olduğu ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde yaşamsal alanınızda çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Evde veya aile içersinde çözmek istediğiniz konuların temelini anlayabilir ve çözmek için konuşmalar yapabilirsiniz.

Gamze Avcu