19-25 Ocak haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Koçlar hafta başında iş hayatları ve toplumsal hayatlarındaki baskılarla ilgili zorluklar yaşayabilirler. Destek göremediklerini, kendileriyle ilgili isteklerini gerçekleştiremedikleri için sinirli olabilirler. Salı günü kova burcunda yeniay meydana gelecek. Geleceğe dönük yenilikler planlayabilecekler. Gruplar veya organizasyonlarda yeni pozisyonlar ve farklı konumlarda olacakları fırsatlar olabilir. Hayatlarında yeni planlar yer alabilir. Çarşamba günü merkür kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde geleceğe dair planlarıyla ilgili düzenlemeler yapabilirler. Yer almak istedikleri gruplar ve topluluklar için çalışmalarda bulunabilirler. Bireysel isteklerini ve beklentilerini dengelemeleri için biraz kendilerine dönük değerlendirmelerde bulunmaları gerekecek. Topluluklar içersinde farklılık yaratacakları çalışmalarda bulunabilirler. Enerjilerini düşürecek düşüncelerden uzak durmalarında fayda var. Hafta sonu arkadaşlarıyla veya gruplar içersindeki kişilerle olan problemlerini konuşarak çözebilirler. Kendileriyle ilgili yüzleşecekleri konular olacaktır.

BOĞA

Boğalar hafta başında toplum içersinde kendilerini kabul ettirmek istedikleri konularla ilgili zorluklarla karşılaşabilirler. Gruplar veya topluluklar içersinde başkalarının durumlarıyla ilgili kabullenmelerini gerektirecek durumlar olabilir. Salı günü iş hayatlarıyla ve toplumsal hayatlarıyla ilgili konuları içeren kova burcunda yeniay meydana geliyor. Boğalar için yeni bir girişim, farklı bir şekilde diğerlerinden kendilerini ayıracakları durumlarla, tekliflerle karşılaşabilirler. Bu yeniayla beraber ortaklaşa işlerde, başkalarını dayanak görmeden ayakta durabilecekleri yeni bir kaynak bulma konusunda bir çıkış yakalayabilirler. Çarşamba günü merkür kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde yeni bir çıkışın ardından eskiden gelen konularla ilgili düzeltmeleri, yeni pozisyonları ile ilgili çalışmaları ve isteklerine uyup uymadığı konusunda görüşmelerini ve değerlendirmelerini yapabilirler. Kendilerini ön plana çıkarma konusunda daha dengeli bir yaklaşım sergilemeleri ve karşılarındaki pozisyonun başkalarının da haklarını koruması için çabalarıyla daha rahat hareket edebilirler. Hafta sonu kendileriyle ilgili konularda, istedikleri pozisyonlar, yaratacakları maddi kaynaklar gibi konularda ve bazı alışkanlıklarından vazgeçme konusunda değerlendirmelerde bulunabilirler.

İKİZLER

İkizler bu hafta kendi bildikleri doğrultuda ilerlemek isteyebilirler. Ortaklaşa işlerde baskılarla karşılaşmaları mümkün. Ancak biraz da başkalarının söyledikleriyle ilgilenmeleri ve kendi bildikleriyle bir dengeye oturtmaları faydalı olacaktır. İş hayatlarında harekete geçememek onları hayal kırıklığına uğratabilir. İş hayatlarında ve toplumsal yaşamlarında egosal fedakarlıklar ikizlerin yararına olacaktır. Salı günü kova burcunda yeniay ikizlerin enerjilerini tazeleyecek. Hayatlarında yeni bir amaç edinebilirler. Toplumu ilgilendiren konularda bazı girişimlerde bulunmak ikizleri rahatlatacak. Merkür çarşamba günü kova burcunda geri hareketine başlıyor. Yeni girişimleriyle ilgili çalışmalar yapabilirler bu dönemde. İş hayatları ve toplumsal yaşamlarında yardım edebilecekleri konularla ilgilecekler. Onlardan beklenen işlerle ilgilenmeye başlayabilir ve yaratıcı çözümler bulmaya çalışabilirler. İlişkileriyle ilgili yeni adımlar atmak için uygun zamanlar yakalayacaklar. Hafta sonu arkadaşlar veya gruplar içersinde kendileriyle ilgili farkına varacakları veya yüzleşecekleri durumlar olabilir.

YENGEÇ

Yengeçler hafta başında ilişkilerinde bazı sıkıntılarla karşılaşabilirler. Gelir kaynaklarıyla ilgili beklentilerinde abartılı durumlar yaratmamalı ve başka kaynaklarla ilgili gelecek kısmetlerini kaçırmamalılar. Gelecek olan maddi kaynakları ellerinde tutmak için harcamalarını abartmaktan kaçınmalılar. Aldıkları sorumlulukları gerçekleştiremeyebilir veya geciktirebilirler. Salı günü kova burcunda yeniay meydana geliyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili yeni durumlar olabilir ve aldıkları soumlulukları gerçekleştirme konusunda kaynak sağlayabilirler. Çarşamba günü merkür kova burcunda geri hareketine başlıyor. Yeni kaynaklarla ilgili çalışmalar ve organize edecekleri konularda çalışabilirler. Anlaşmalar üzerinde çalışma fırsatı olarak değerlendirebilirler bu dönemi. Hemen sonuç alamayabilirler ancak bekledikleri takdirde sonuca ulaşacaklar. Yabancılar veya yayıncılıkla ilgili konularda daha çok hisleriyle hareket edecekler. Hafta sonu topluluklar içersine girecekler.

ASLAN

Aslanlar hafta başında çalıştıkları kişiler veya iş ortamları, yaptıkları işlerle ilgili sorunlar yaşayabilirler. Başkalarından beklentileri ile ilgili hayal kırıklığı olabilir. Ortaklaşa işlerle ilgili bekledikleri işler belirsiz olabilir. Salı günü kova burucnda yeniayla beraber ilişkilerinde yeni durumlar, hayatlarına girecek yeni birisi olabilir. Çarşamba günü merkür geri hareketine kova burcunda başlıyor. İlişkilerde yaşadıkları sorunları çözmek veya yeni kişiyle ilgili konularda anlaşılmayan durumları konuşmak ve anlaşmak üzere bu dönemi fırsat olarak değerlendirebilirler. Ortaklaşa işlerindeki belirsizleri çözmek için çalışacaklar. Hafta sonu kendi gelişimleri için faaliyetlere katılabilirler.

BAŞAK

Başaklar hafta başında bireysel olarak yapmakta zorlanacakları durumlarda kalabilirler. İlişkileriyle ilgili idealize ettikleri kişiler enerjilerini düşürebilir. Kendileri ile ilgili beklentilerini an aza indirmelerinde fayda var. Salı günü kova burcunda yeniay meydana geliyor. Yaptıkları işler veya iş ortamlarıyla ilgili yeni bir fırsat çıkabilir. Hayatlarına yön vermek istedikleri konuyla ilgili yeni bir durum başakları heyecanlandırabilir. Merkür Çarşamba günü kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bitirmek istedikleri konular üzerinde çalışma yapabilirler. Ofis veya çalışma düzenlerini belirleyebilirler. Yeni işleriyle ilgili çdüzenlemeler olabilir. Görüşmelerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeleri iyi olur bu dönemde. Yapacakları işlerle ailelerine destek olabilecekler. İlişkilerinde yaşayacakları belirsizlik konusunda çözümler bulacaklar. Hafta sonu ortaklaşa işleriyle ilgili yüzleşmeleri gereken durumlar olabilir.

TERAZİ

Teraziler hafta başında evlerinde bir sorun yaşayabilirler. İş ortamlarında veya çalıştıkları kişilerle ilgili ise müdahele edemeyecekleri konular ortaya çıkabilir. Gruplar veya topluluklar arasında kendileriyle ilgili beklentilerini abartmadan bireysel olarak çaba göstermelerinde fayda var. Salı günü kova burcunda yeniayla beraber kendileri için yeni birşey yapmaya karar verebilirler. Bireysel yeteneklerini gösterebilecekleri veya varsa çocuklarıyla ilgili bir farklılık yakın çevrelerindeki sorunlara çözüm olabilecektir. Çarşamba günü merkür kova burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde kendi gelişimlerini ilgilendiren konularda çalışmalar veya hazırlıklar yapabilirler. İş ortamlarındaki sorunları belirleyecekleri fırsatlar olacak. Hafta sonu ilişkileriyle ilgili konuları çözümleyecekler ve karşı tarafla ilgili farkına varacakları konular olacak.

AKREP

Akrepler hafta başında yakın çevrelerinde meydana gelen bir sorunla ilgilenebilirler. Bireysel olarak müdahale edemeyecekleri konular çıkabilir karşılarına. İş hayatlarında yaşadıkları yükselme ile beraber yoğunlukları artabilir. Ancak ev ve aile konularına, kişilerle ilişkilerine de önem vermeleri faydalı olacaktır. Davetlerde abartılı durumlar yaşayabilirler. Salı günü kova burucnda yeniay meydana geliyor. Evleri veya yaşamsal alanlarıyla ilgili yenilikler yapabilecekler. Maddi imkanlarını buna göre düzenleyebilecekler. Merkür Çarşamba günü kova burcunda geri hareketine başlıyor. Ev ve aile konularında yaşadıkları problemleri çözebilirler. Yenilikler konusunda düzenlemeler yapabilirler bu dönemde. Bireysel olarak çözemedikleri konularla ilgili destek almayı düşünebilirler. Hafta sonu işleriyle ilgili konuları çalışabilirler.

YAY

Yaylar hafta başında gelir kaynaklarıyla ilgili sorunlar yaşayabilir. Evlerinde ve aile içersinde belirsizlik yaşanacak konular olabilir. Müdahale edemeyecekleri bozulmalar, tamirat işleri olabilir. Planlarını veya yolculuklarını gerçekleştirmek isteyebilirler ancak aynı zamanda yakın çevreleriyle ilgili kişilerle görüşmelerine de vakit ayırmaları yerinde olur. Salı günü kova burucnda yeniay meydana geliyor. Yakın çevrelerinde bir yenilik olabilir. Kısa yolculuklarda yeni şeyler keşfedebilirler. Varsa kardeşleriyle ilgili ilişkilerinde yeni durumlar olabilir. Merkür Çarşamba günü kova burucnda geri hareketine başlıyor. Yakın çevrelerinde ortaya çıkacak yeni gelişmelerle ilgili çalışmalar veya görüşmeler yapabilirler. Bu dönemde araştırmalar ve bilmek istedikleri konular hakkında meraklı olabilirler. Evleriyle ilgili yaşayacakları konuları çözebilecekleri fırsatlar çıkacak. Hafta sonu yabancılarla ilgili konularda kendilerine vakit ayırabilirler. Varsa çocuklarıyla ilgili çözmeleri gereken konularla ilgilenebilirler.

OĞLAK

Oğlaklar hafta başında kendileriyle ilgili konularda zorluk çekebilirler. Yakın çevreleriyle veya işleriyle ilgili olsun eğitim olsun dikkatleri dağılabilir. Belirsizlikler enerjilerini düşürebilir. Maddi konularla ilgili de, harcamalarını abartmadan yapmalarında fayda var. Salı günü kova burcunda yeniay onlara maddi olarak yeni kapılar açabilir. Merkür Çarşamba günü kova burcunda geri hareketine başlıyor. Oğlaklar maddi açıdan kendilerine yeni düzenlemeler getirmek için çalışabilirler. Kısmetleri de ayaklarına geliyor ancak hemen sonucunu alamayabilirler. Yakın çevreleriyle ilgili durumları çözmek için fırsatları olacaktır. Hafta sonu evleriyle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirler.

KOVA

Kovalar hafta başında müdahale edemedikleri, kontrol edemedikleri durumlarla ilgili biraz sıkıntı yaşayabilirler. Maddi konularda belirsizlikler olabilir. Yanlış yerlere para yatırmamaya dikkat etmeliler. Salı günü kendi burçlarında yeniay meydana geliyor. Kendileriyle ilgili yenilikler düşünebilirler. Aynı zamanda Çarşamba günü merkür yine kendi burçlarında geri hareketine başlıyor. Eskiden tanıdıkları kişilerle konuşmak ve anlaşmak isteyebilirler. Kendileriyle uğraşacakları konular olabilir. Etrafa karşı biraz daha dikkatli olmalarında fayda var bu dönemde. Maddi konularıyla ilgili yaratıcı çözmler bulabilecekleri fırsatlar olacak. Maddi yardım da düşünecekler. Hafta sonu biraz daha çevreleriyle ilgilenecekler. Kısa yolculuklar yapabilirler.

BALIK

Balıklar hafta başında gruplar içersinde veya arkadaşlarıyla ilgili konularda baskı görebilirler. Enerjileri düşük olabilir veya dağılabilirler. Bazı sakarlıklar olabilir. Salı günü kova burcunda yeniay meydana geliyor. Balıklar kendi içlerine dönük olarak düşünecekleri ve bazı sırların açığa çıkacağı bir yeniay iş hayatlarında aldıkları sorumluluklara destek olacak. Çarşamba günü merkür kova burcunda geri hareketine başlıyor. Kendilerine dönük düşünecekler ve kendileriyle ilgili değerlendirmeler yapacaklar. Yaptıkları işlerde beklentileriyle ilgili konuları tekrar değerlendirebilirler. Kendileriyle ilgili veya dışarıya karşı yaratıcı olabilecekleri fırsatlar çıkacaktır. İyi bir performans için yaratıcı olacakları işler gerekiyor. Hafta sonu maddi konularda farkına varacakları konularla yüzleşmeleri gerekecek.

Gamze Avcu