18 – 24 Mayıs 2015 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir, siz de bu fırsatları değerlendirmek üzere araştırmalar yapacaksınız. Bilgi toplyacaksınız. Harekete geçeceğiniz gelir kaynakları yeni konularda olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Görüştüğünüz kişiler eskiden tanıdığınız kişiler olabilir. Yakın çevrenizde veya varsa kardeşlerle ilgili eski konuların gündeme gelmesi de mümkün. Bu dönemde ilgileneceğiniz konular üzerinde araştırmalar yapabilir, hazırlık dönemi olarak da görebilirsiniz bu dönemi. Çarşamba ay boşlukta olacağından yarım gününüz sonuç alamayacağınız işlerle geçebilir. Perşembe güneş ikizler burucna geçiyor. Haftanın ikinci yarısı yakın çevrenizle ilgilenerek ve de ailenizle ya da evinizde zevklerinizi gerçekleştirerek geçirme fırsatınız olacak. Ancak zaman planmanızı iyi yapmanızda fayda var. İş hayatınızdaki güçlü kişilerin, otoritelerin sizden talepleri olabilir ve ailenizle olan keyfiniz kesintilere uğrayabilir.Bu hafta siz yeni konular ve olaylarla ilgilenmek isterken eski konuları ve üzerinizde otorite olan kişileri tekrar karşınızda bulabilirsiniz.

BOĞA

Hayatınıza dair konularda pazartesi burcunuzda meydana gelecek yeniay ile bir yön vermek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili bir yenilik gerçekleştirmek, isteklerinizi gerçkleştirmek amacıyla maddi imkanlar araştırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerden bilgi alabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız veya sahip olmak istediğiniz maddi manevi konularla ilgili harekete geçeceksiniz. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konularla ilgili harekete geçeceğiniz bir durum olacak ancak merkür geri hareketine başlayacağından bu konuda araştırmalar yapabilir ve de bilgi toplayabilirsiniz bu dönemde. Maddi konularla ilgili merkür düz hareketine dönene kadar imza atmamanız yerinde olur. Çarşamba günün ilk yarısında ay boşlukta olacağından gelir kaynaklarınızla ilgili konularda ve girişimlerinizde sonuç alamayabilirsiniz. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. Değer verdiğiniz maddi manevi konularla ilgilenebilir ve gelirlerinizi organize etmek için çalışabilirsiniz bir ay boyunca. Maddi konular bir süre gündeminizi işgal edecektir. Planlarınız veya uzak yolculuklarınızla, bağlantılarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Siz yakın çevrenizi organize etmek isterken önceden kurduğunuz bağlantılarla da ilgilenmeniz gerekecektir. Ortaklıklarınız veya ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklardan gelecek imkanlar kısıtlanabilir.

İKİZLER

Hayatınızda stabil olmayan veya size güven vermeyen konularla ilgili yeni kararlarınız olabilir. Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Sizi güvende hissetmediğinizi farkedeceğiniz durumları ortaya çıkarabilir ve bunlardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Yenilik yapmak istediğiniz konularla ilgili girişimleriniz olabilir. Yönetici gezegeniniz merkür salı burcunuzda geri hareketine başlıyor. Eskiden tanıdığınız kişilerle görüşmeler yapabilir, kendinizle ilgili konularla çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizle ilgileneceğiniz bir dönem olabilir. Bu dönemde etrafınızdaki kişilerle yanlış anlaşılmalar, faaliyetlerinizde gecikmeler yaşamanız mümkün. Söylediklerinizi ve zihinsel olarak paylaşımlarınızı tartarak veya duyduklarınızla ilgili yorumlarınızı herşeyi tam olarak anlayınca yapmanızda fayda var. Çarşamba günün ikinci yarısı ay boşlukta olacağından yapacağınız faaliyetlerden sonuç alamayabilirsiniz. Perşembe güneş de burcunuza giriş yapıyor. Kendinizi ortaya koymak isteyeceğiniz, herkesin sizi dinleyeceği ve göz önünde olacağınız bir dönem başlıyor. Kendi gelirlerinizle ilgili fırsatları yakalarken ortaklaşa konularla ilgili ve başka kaynaklardan beklediğiniz gelirler konusunda sizi zorlayacak kişiler olabilir. İkili ilişkilerde sorumluluklar veya sizi zorlayan şartlar olabilir.

YENGEÇ

Gruplar içersindeki konumunuz, organizasyonlarda veya arkadaşlarınız içersindeki durumunuzla ilgili yeni fırsatlar pazartesi boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniayın size getirileri olarak karşınıza çıkabilir. Yeni ilişkiler kurabilir, yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız ancak zorlandığınız kişiler karşınıza daha iyi şartlarda çıkabilirler. Bu hafta kendi içinize dönebilirsiniz. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. İçsel sorgulamalarınız olabilir. Eskiden başınıza gelen ilişkilerinizde yaşadığınız konularla ilgili zihninizi tazelemeye ihtiyacınız olabilir. İçinize dönebilir ve kendinizi iyileştirecek zihinsel temizlik yapabilirsiniz bu dönemde. Yazı yazabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz ancak daha sonrasında açıklayabileceğiniz konular olabilir. Sizi gündelik hayatınızda zorlayan veya işlerinizle, çalıştığınız kişilerle ilgili zorlandığınız konularda düşünmeniz ve isteklerinizi tekrar belirlemeniz gerekebilir. Çarşamba günün ilk yarısında ay boşlukta olacağından içinizde endişe duyguları olabilir. Çözümleri kolayca bulamayabilirsiniz. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. Zihinsel olarak kendinizle uğraşacağınız, arka planda kalacağınız ancak kendi isteklerinizi gerçekleştirmek için planlar yapacağınız bir dönem olacaktır. Bu hafta çevrenizle ilgilisiniz ancak ilişkilerinizde zorlandığınız konularla tekrar karşılaşabilir ve çözümler bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sorumluluklarınız sizi harekete geçirebilir.

ASLAN

Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor. İş veya toplumsal hayatınızda bir yenilik, yeni bir enerji sizi girişimlerde bulunmaya itebilir. Gruplar içersinde veya organşzasyonlarda kendinize ve konumunuza göre yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Farklı faaliyetler veya gruplar içersine girebilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler olabilir ve sizi farklı ortamlar içersine girmenize yardımcı olabilirler. Salı merkür ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde eskiden bulunduğunuz gruplarla birlikte olabilir, liderlik yaptığınız gruplarla çalışmalarınızı arttırabilirsiniz. Bazı konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz ancak başkalarını çalıştırmanız için uygun bir dönem olacaktır. Çarşamba günün ilk yarısında ay boşlukta olacağından çalışmalarınız verimli olmayabilir veya gruplarla geçireceğiniz vakit size yeterli gelmeyebilir. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. Bu dönemde arkadaşlarınız arasında, gruplar içersinde kendinizi faaliyetlerle meşgul edebilirsiniz. Kendinizi gösterme .mkanı bulacaksınız. İşlerinizle ilgili konularda, çalıştığınız kişilerle bazı zorluklar yaşayabilirsiniz ancak kendi içinize dönük ve yalnız başınıza çalışırsanız daha çok verim alacaksınız. Bireysel sorumluluklarınız, kendinizi göstermek için çaba gösterdiğiniz konularda yapmanız gerekenler olabilir, bu nedenle gruplar içersindeki çalışmalarınız gecikebilir. Ya da sizi zorlayabilir. Gruplarla olan ilişkilerinizde detayları incelemeden adım atmamanızda fayda var.

BAŞAK

Yabancılar, yurtdışı konularınız, bağlantılarınız, herkesle paylaşmak istediğiniz konularda yeni durumlar oluşabilir. Yenilikler karşınıza çıkabilir. Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniayla birlikte uzak bağlantılarınızda, sizi hayatınızın gidişatında planladığınız yolu değiştirecek bir yenilik olabilir. Yabancılarla yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz merkür salı ikizler burcunda gewri hareketine başlıyor olacak. İş veya toplumsal hayatınızda eski konularla ilgilenip sorunları çözmek için çaba gösterebilirsiniz. Eski konular gündeme gelebilir. Çabalarınız daha fazla bilgi edinmek, kendinizi anlatmak konusunda çok çalışmak olabilir bu dönemde. Yaptığınız işleri hemen kabul ettiremeyebilirsiniz. Çarşamba günün ilk yarısı ay boşlukta olacağından işlerinizle ilgili veya toplumsal hayatınızdaki faaliyetleri yavaşlatmanız gerekebilir. Görüşmeleriniz sonuca ulaşmayabilir. Perşembe güneş ikizler burcuna giriş yapıyor. İş ve toplumsal hayatınızda göz önünde olacaksınız. Sizi görecek ve anlayacaklar. Yaşamsal alanınız veya ailenizle ilgili problemler toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda zorluklar yaratabilir. Gruplar içersinde zevkaldığınız konularla ilgilenmek isterken bireysel olarak ilgilendiğiniz çalışmalarda zorlanabilirsiniz.

TERAZİ

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili konularda uzun dönemli olacak yeni durumlar ortaya çıkabilir. Akabinde siz de uzak başlantılar kurabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor ve sizi ortaklaşa işlerinizle ilgili bir yenilikle yeni bir durumla ilgili şartları da beraberinde getiriyor. Sizin için iş hayatınıza da yansıyacak etkileri olabilir. Yeni bağlantılarınızı kurabileceğiniz fırsatları getirecektir. Salı merkür ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Yaptığınız planları tekrar gözden geçirmeniz, yabancılar veya uzak yolculuklarınızla ilgili hazırlıklarınızı tamamlamanız için fırsat olabilir. Hukuksal veya yabancıları ilgilendiren konularda gecikmeleriniz veya iletişimde kopukluklar olabilir. Herşeyi iki kere kontrol etmenizde fayda var. Çarşamba günün ilk yarısı ay boşlukta olacağından beklediğiniz haberler gelmeyebilir, herşey sonuca ulaşmadan boşa gidebilir. Perşembe güneş de ikizler burcuna geçiyor. Yurtdışı konular, hukuksal veya akademik konular, uzak bağlantılar gündeminizi meşgul edebilir. Seyahatleriniz artabilir. Ancak planlarınızı gerçekleştirirken bu hafta yakın çevrenizde aldığınız sorumluluklar sizi zorlyacaktır. Evinizle ilgili yükler iş hayatınızda ve toplumsal hayatınızda alacağınız keyif dolu zamanlardan çalabilir.

AKREP

Danışmanlığınız, ortağınız, eşiniz veya birlikteliğinizle ilgili konularda yani ilişkileriniz pazartesi boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla beraber hareketlenebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Salı merkür ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Ortaklaşa işlerinizle veya başka kaynaklarla ilgili konularda iyice tartmadan her koşulu kabul etmemelisiniz. Eksik olan veya çözmeniz gereken problemlerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarıyla olan işlerinizde veya görğşmelerinizde, paylaşımlarınızda yanlış anlaşılma riskiniz olabilir. Çarşamba günün ilk yarısında ay boşlukta olacağından ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili konularda ve yatırımlarla ilgili girişimleriniz sonuçsuz kalabilir. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili kısıtlandığınız konular sizi ortaklaşa işlerde dikkatli olmanız için yeterli sebeplerden. İyice tartmadan şartların size uygunluğunu ölçüp biçmeden kabullenmemelisiniz. Maddi konularda ve yakın çevrenizde gelişen koşullar, sizi başkalarıyla olan işlerinizde engelleyecek veya yavaşlatacak durumların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

YAY

Pazartesi boğa burcunda yeniay çalıştığınız işler, kişiler veya koşullarla ilgili yenilikler getiriyor. Karşınızdaki kişileri değerlendirebilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yeni müşterileriniz olabilir. Salı merkür ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Müşterileriniz veya size danışan kişiler, ikili ilişkileriniz mercek altına alacağınız konular arasında olabilir. Bu dönemde ilişkilerinizde gelişen sorunları çözmek için çalışabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişiler veya aşklarınız tekrar kapınızı çalabilir. Sizi yanlış anlayacak kişilerle mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı görüşmeleriniz tekrar hissi uyandırabilir ancak değer verdiğiniz ilişkiler için çalışmalı ve sorunlu noktaları çözmek için fırsat olarak değerlendirmelisiniz. Çarşamba günün ilk yarısı ay boşlukta olacağından ilişkilerinizde istekleriniz gerçekleşmeyebilir. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişilerin isteklerini gerçekleştirme konusunda istekli olacaksınız. Hayatınıza yön vermek istediğiniz konuları gerçekleştirmek için karşınızdaki kişilerin şartlarını kabul etmeniz gerekebilir. Maddi konulardaki değişimler de sizi zorluyor ancak diğer yandan başka kaynaklarla ilgili fırsatları yakalayabilirsiniz.

OĞLAK

Özel hayatınızda, zevklerinizle ilgili veya varsa çocuklarla ilgili konularda yeni şartlarla, yeniliklerle başlayabilirsiniz haftaya. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Gündelik hayatınız koşturmalı olacağı kadar sizi uğraştıracaktır. Geciken durumlar, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili yeniden yapmanız gerekecek değerlendirmeler sizi zorlayabilir ancak çözümlerinizi de çalışarak bulabileceksiniz. Yolunda gitmeyen noktaları saptayabilirsiniz. Çarşamba günün ilk yarısı ay boşlukta olacağından yapacağınız faaliyetlerden de sonuç alamayabilirsiniz. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiş yapıyor. Başkalarına hizmet edeceğiniz konularda çalışabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacağınız işler veya kişilerin size destek olmasıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bazı sağlık konularından ötürü yardımda bulunmanız gereken kişiler olabilir. İlişkilerinizden alacağınız keyfi kontrol etme isteğinizle engellememeyi öğrenmeniz gerekebilir.

KOVA

Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Pazartesi boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Gündelik hayatınızı kolaylaştıracak etkileri olabilir. Kuracağınız yeni koşullarla zevklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, varsa çocuklarla ilgili faaliyetlerinizi kolaylaştıracak durumlar oluşabilir. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Özel hayatınızla ilgili, eski aşklarınız, hobileriniz için girişimleriniz olabilir. Problemli konularda çalışabilir veya kendinizi göstermek istediğiniz bireysel çalışmalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz bu dönemde. Çarşamba günün ilk yarısında yapacağınız faaliyetlerden sonuç alamayabilirsiniz. Perşembe güneş ikizler burcuna geçiyor. Siz kendi yaşamsal şartlarınızı iyileştirmeye, konfor getirmeye çalışabilirsiniz. Bireysel zevklerinizi veya geliştirmek istediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz ancak gruplar içersindeki sorumluluklarınızla ilgili konular kendinize ayıracağınız vakti kısıtlayabilir.

BALIK

Pazartesi boğa buecunda yeniay meydana geliyor. Yakın çevre, varsa kardeşler, yeni konular, eğitim konuları yeniayla birlikte yeni şartları ortaya çıkartabilir. Ardından isteklerinizin ne kadarını gerçekleştirebildiğiniz konusunda kendinizi tartabilirsiniz. Merkür salı ikizler burcunda geri hareketine başlıyor. Yaşamınızdaki koşulları veya aile, ev konularında çzömeniz gereken problemler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Evinizden çalışmalar yaparak hazırlık yapabilirsiniz. Evinizde tamirat gerektiren bozulmalar yaşayabilirsiniz bu dönemde. Çarşamba günün ilk yarısında ay boşlukta ve evinizde yapacağınız işlerde sonuç alamayacağınız durumlar olabilir. Perşembe güneş de ikizler burcuna geçiş yapıyor. Bu hafta eviniz aileniz odak noktası olacaktır. Ancak iş hayatınızda yapmanız gerekenler, sizi kısıtlayan faaliyetler kendi yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirmeniz konusunda vaktinizden çalabilir.

Gamze Avcu