Vajina dudakları nasıl daraltılır?

Doğumlar, rutine binmiş cinsel yaşam, zaman darlığı, egzersiz bilincine uzaklık derken vajinaların durumu içler acısı. Genişlemiş, sarkmış vajinalarla alınan hazın azalması da cabası, hem de her iki taraf için de.

Gökçen Erdoğan Gökçen Erdoğan

Dudaklarımızın kiraz dolgusu, cenin yutmuşlara özgü gençliğimiz, klorak içmiş gibi arınmışlığımız yıllardır çiğnene çiğnene konuşulup bittiğine göre ağızlara yeni sakız vermekte fayda var. Eee malum çağ değişiyor, bilim ilerliyor, kozmetik dünyası yenileniyor ve cerrahi müdahaleler şaşırtıcı biçimde çeşitleniyor.

Bunca yıllık ilerlemenin sonrasında vardığı yer neresi olsa beğenirsiniz; adını anmanın bazı zamanlarda anlamsızca tartışıldığı, oysa dalak kadar böbrek kadar olağan bir organ, vajina.

Evet artık vajinasından memnun olmayan onu da yeniliyor. Üstelik bana sorarsanız bu tüm kişisel bakım müdahalelerini solda sıfır bırakacak kadar önemli. Bir nevi iç dış yıkama, kadının dünyasına açılan gerçek bir sihirli kapı.

Her toplumun sevişme özelliklerini özetleyecek birkaç sözcük vardır elbet ama ben en iyi bildiğim ülkeninkini paylaşacağım: karanlıkta ve bir yere yetişir gibi sevişmek. En mahrem anlarımızı paylaştığımız kişiye çırılçıplak görünme fobisi ve zamansız sonuç alma endişesi. Ikisi birleşince tarafların birinin görece daha keyifli bir biçimde, diğerininse hizmetini tamamlamış bir çalışan gibi yatacağı tarafa dönmesi. Olan bu da olacak iş değil aslında.

Çıplak görünme fobisine sahip olan kim dersiniz? Koca göbeğine, biçimsiz traşına, ve yağlı vücuduna rağmen erkek değil, bilemediniz. Selülitinden, yağlarından, çatlaklarından, memelerinden utanan kadın, vajinasını sevmeyen kadın, çıplak bedeniyle barışık olmayan kadın. Kendi bedenini sevmeyen kadın. Erkeğin, kendi bedenini sevmemek için daha fazla nedeni varken bile kendi bedenini sevmeyen kadın. Biliyor mu ki geç değil hiçbir şey için?

Elbette maddi imkanlar ve vizyonla paralel olarak kadının kendine olan güveni de başka bir boyut kazanabiliyor. Deneyimleri onu diğerlerinden ayrı kılabiliyor. Ancak benden duymuş olmayın ama genellemeleri oluşturan araştırmalar, kadınların bedenleriyle küsmek için adeta buluttan nem kaptıklarını işaret ediyor.

Ve yine aynı araştırmalar kadınların en çok vajinalarından yana dertli olduğunu söylüyor. Doğumlar, rutine binmiş cinsel yaşam, zaman darlığı, egzersiz bilincine uzaklık derken vajinaların durumu içler acısı. Genişlemiş, sarkmış vajinalarla alınan hazın azalması da cabası, hem de her iki taraf için de.

Göz altı torbaları aldırılıyor, gıdı gerdiriliyor, memeler silikonlanıyor da vajina daraltıyor mu dersiniz? Özgüvenli hamleler yapmak için kendisiyle barışık bir kadından daha iyi bir özne bulamazsınız. Ve vajinasını beğenen, beğendiren kadından daha ateşli bir partner de. Peki vajina daraltma, vajina dudağı dolgusu, vajina sıkılaştırma.. tüm bunların ilk ve gerçek amacı ne?

Kendisini ayrıcalıklı kılan cinsel organıyla barışık olmayan kadının kendini iyi hissetmesi beklenemez. Istediği erkeği alması, duygularını açması, fantezilerinden söz etmesi, cüretkar olması ya da en basitinden sessiz sedasız orgazm olması malesef mutsuzluk şemsiyesi altında becerilemez. Çare vajina estetiği.

Vajina estetiği her şeyden once uzmanı tarafından yapılan jinekolojik bir muayeneyi ve verilecek ortak kararı gerektiriyor. Tabi saç, burun ya da meme taleplerindeki gibi elde fotoğrafla gelinmediği için şanslıyız. Işin püf noktası kişiye özel bir vajina yaratmak. Zaten aksi mümkün değil ve böylesi okuyunca da dokununca da daha etkili oluyor.

Geniş dudakların daraltılması, cılız ve sarkık dudakların toparlanması, sıkılaştırılması ya da dolgu uygulanması mümkünken, bu operasyonların tam tersleri de yapılabiliyor. Yani aşırı etli bulunan bir vajinanın daha narin olması da sağlanabiliyor. Vajina iç dudaklarının sarkması nedeniyle bikini giymekten utanan kadınlara da merhem olunabiliyor ki sanırım yaz gelince bu kabusla tanışan kadın sayısı hiç de az değil. G noktasına yapılan botoxla hazzın artırılmasının mümkün olduğunu da mı duymadınız yoksa?Ve size bir sır; bu operasyonlar tereyağından kıl çekmeye benziyor uzman eller için.

Erkekler, hemen her giderimizi ve isteğimizi anlamazdan gelmeye programlı oldukları için buna da mırın kırın eder sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Zira bu özel bölgeyi rüyalarındaki gibi tasarlamak için resmen deliriyorlar. Isterseniz bu akşam deneyin.

Dünyanın tüm zorlukları kadınların üstüne gelirken bir yandan da ilimin bilimin kadının kendini daha iyi hissetmesi için daima yenililkler sunması, teselli gibi gelmiyor mu size de? Evrenin gecikmiş torpili gibi bir yerde...