Kadınların en hassas noktaları

Bu ay size kadınların gizemli bölgelerini, keşif bekleyen noktalarını ve sevişmenin en çok hangi kısmından hoşlandığımızı anlatacağım.

Gökçen Erdoğan Gökçen Erdoğan

Merhaba Beyler,

Aman yanlış anlaşılma olmasın; eğer yaşayabilirsek en çok sevdiğimiz kısım elbette 'orgazm'.

Ama orgazma giden yola istekle ve hazır biçimde çıkabilmek için, tam performans sergileyebilmemiz ve dilediğinizden fazlasını bulabilmeniz için bizi ancak ve ancak 'dokunmak'la yoğurup kıvama getirebilirsiniz. Dokunmanız için alfabenin çeşitli harflerinin verildiği, yeri merak konusu, önemi malum noktalarımız var. Bunları zaten en az bir defa geyiklerinize konu etmiş ve partnerinize yerleriyle ilgili çaktırmadan da olsa sorular sormuşsunuzdur. Bu noktalara gelene dek dokunmanız gereken yerler yok mu sizce? Aman benden duymuş olmayın ama en az 6 tane var. Beyin, boyun, saçlar, sırt, dudaklar, meme uçları ve popo. Bazı kaynaklar memelere göğüs demeyi tercih ediyor ama meme daha çok dolduruyor bence anlamını. Beyin; Seks için ilk alarm beyne gitmelidir. İstek ve niyet orada filizlenirse komut taa aşağılara inebilir.

Bu bağlamda ne yapmanız gerekiyor dersiniz? Partnerinize seksi bakışlar atmanız, şehveti o bakışlardan eksik etmemeniz ve tatlı erotik bir dille biraz methiye düzmeniz. Yani beyne dokunun diyorsak 12 basamaklı sayıyı 18 basamaklı sayıyla çarpın ya da Manas destanını ezbere okuyun demiyoruz.

O kadar da zor olmasa gerek.

Boyun; Kadınların zayıf noktalarından biri de boyunlarıdır. Hele de oradan öperseniz tüylerinin yavaş yavaş dikildiğini, ürperdiklerini göreceksiniz. Ön sevişme esnasında yumuşacık öpücüklerle birlikte bir de dil unsuru girerse devreye, sevişmedeki ateşli dakikalar uzar ve kadın, cüretkar bir hal de almaya başlar. Tabi boyun faslını gereğinden fazla uzun tutmak da konsantrasyonun homojen biçimde dağılmasına mani olur, bu da püf noktası.

Saçlar; Kadınların süsünün, püsünün yani kadınlık kostümünün olmazsa olmazıdır saçlar. Türlü renk ve biçimde ama illa ki havalı kendince. Fakat size açık çek veriyorum, ama üfleyerek, ama karıştırarak, ama tatlı tatlı okşayarak dilediğinizce dağıtabilirsiniz. Koklama amacıyla dibine sokulduğunuz saçlar, nefesinizle ufak ufak hareketlenince kadın da seks komutunu algılamaya devam eder. Saçlara edilen iltifatların da kadından puan aldığını söyleyebilirim, aklınızda olsun.

Sırt; Erkekler sırt bölgesiyle olan münasebetimizi sopa ve sıpa olarak açıklamadıkları sürece sırtımızdan, sevişme namına epey verim alabilirler aslında. Öncelik verdikleri bir bölge değildir ancak işe günün yorgunluğu atmamızı sağlayacak bir sırt masajıyla başlarlarsa biz bu 'düşüncelilik kisvesi altındaki ufak ufak yanaşmaları' cinsel istekle taçlandırabiliriz. Bir yandan da öper, mırıl mırıl iltifatlar yağdırır, aşk sözcükleri fısıldarsanız arkamızdaki gözümüze pek hoş görünürsünüz doğrusu.

Dudaklar; Eski Türk filmlerindeki ıslak ıslak ve hareket zengini dudaklar gibi dudakları olan kadınlar hala var. Ancak bir de kuru ve çatlak dudakları ıslatılmayı bekleyen kadınlar var tabi. Sevişmeye hazırlanması gerekenler işte onlar. Kadınlar, dudaklarında gezinen parmaklara bayılırlar. Sonra bir de öpmeniz gerekir tabi. Şöyle yavaş yavaş hızlanan, sıcaklığı ve tutkusu artan şehvet yüklenen bir öpüşmeden iyisi Şam'da kayısı biz kadınlar için. Öpüşmeyi iyi beceren erkek, umut vaat eder. Haydi benden size bir de sır; kadınlar, partnerlerinin öpüşmedeki başarısını çok fazla konuşur.

Meme uçları; Ön sevişmenin ve orgazmın yıldızlarından biri de meme uçlarıdır. Dokunma ve öpmeyle belirgin hale gelen meme uçlarına, sevişmenin yeşil ışığı derim ben. Sağına soluna bakma ve geç! Kadının en etkili silahlarından biri olduğunu rahatlıkla kabul edebileceğim memeler, doğru nokta hedef alındığında hem sizi hem onu kalbinden vurmaya kadir anlayacağınız.

Popo; Kadınlar popolarına dokunulmasından hoşlanırlar ancak onun incelenmesinden ve yorumlanmasından hoşlanmazlar. Size nasıl dokunacağınızı daha fazla anlatmayacağım, hemen her gizemli bölgemizde benzer yollar izleyebilirsiniz. Ama popo kısmımız yoruma biraz kapalı. Zira kadınların popo boyutu, selülit ve çatlak derdi gibi bazı sorunları vardır ve bunu unutmak mümkün değilken bir de sizden duymak istemezler. Bir kadının poposuyla utandırmadan ilgilenmeyi incelikle öğrenmelisiniz.

HARFLER VE KADINLAR

Evet klitorisle açılışı yapıp alfabenin bir kadın için en anlamlı harflerine geçelim şimdi de. Kadın için anlamlı olan, sizin için de anlamlıdır beyler. İyi bir sevişme ve mutlak orgazm istiyorsanız tabi.

Klitoris; Kadın cinselliğinin uzay üssü klitoristir beyler. Keşfe buradan çıkarsanız gezegenler garanti. Yalnızca klitoristen bile vurabilirsiniz kadını. Orgazma o müthiş noktadan ulaşabilir, hem de defalarca. Üstte ve yanlarda iç dudaklarla çevrili olan ve hemen alt kısmında idrar deliği, idrar deliğinin altında ise vajina girişi bulunan bu bölgeyi tespit edebilir ve sonra bir de ihya edebilirseniz değmeyin keyfinize. Kadını çılgın bir orgazma taşıyan erkek olma onurunu size armağan ederiz büyük bir istekle. Gönül isterdi ki yön levhaları koyup girişine de hoş geldin tabelası asabilelim ama emeksiz çabasız olmuyor işte.

U noktası; U noktası uretradan gelir. Uretra denen şey, kulağınızın bir yerinde dursun, yeri gelirse bilmekle havanızı atarsınız, idrar yolunun tıptaki karşılığıdır. Yani U noktası da idrar yolu girişinin iki yanında bulunan duyarlı doku parçalarıdır. Neye duyarlıdır? Size, elinizi, dilinize. Kadınların tamamı U noktasına dokunulunca ölüp bitmez ama bazıları gerçekten etkilenir bundan.

G noktası; Meslektaşım Dr. Grafenberg, önce bulup sonra da adını verdiği G noktasının yerini şöyle tarif eder; vajinanın ön üst duvarında, girişten sonraki yolun 1/3'lük kısmının sonunda yani giriş kısmından yaklaşık 4 cm ilerde, kadının prostat bezine temas etmenin mümkün olduğu yerin adıdır. Tamam bulması o kadar kolay değil, bunu yıllar ispatladı ancak imkansız da değil. Deneme-yanılma, yanıla yanıla ayıp bayılmaya varma; bunlar önerdiğim metotlar.

P noktası; Vajina girişinin sonundaki bölgeden başlayarak anüse gelmeden son bulan bölgeye "perine" adı verilir. Perine bölgesinde bulunan P noktası ise kadınların boşalmalarını kolaylaştırır. Bu özel noktaya doğru bir şekilde yapılacak basınç, kadını hazzın doruğuna taşıyacaktır. Özellikle cinsel birleşme sırasında P noktasının uyarılması psikolojik bir uyarıcı görevi görür. P noktasının uyarılması ve kadının orgazm olmasını sağlamak için en ideal pozisyonlar ise misyoner ve jokey pozisyonları, bu da size küçük bir ipucu olsun.

A noktası; Dünyada ses getiren bir nokta A noktası. Açılımı ise AFE (Anterior Fornix Erotic) bölgesi. Gördüğünüz gibi epey afili. A noktası, mesanenin ve rahim boynunun arasında, vajinanın en dip noktasına doğru, hassasiyeti son derece yüksek bir doku parçasıdır. Bu noktayı uyarmak için, uzun ince ve ucu yukarıya doğru kıvrık bir vibratör alabilirsiniz. Çünkü partnerinizin bu noktaya ulaşması biyolojik olarak pek de mümkün görünmüyor.

Kadın ve Dokunma

Kadına dokunmakla ilgili iki söylem geliştirebiliriz: Birincisi; Dokunma, Yanarsın; ki bu hassas noktalarına olumsuz yönde dokunma, yaralarını kaşıma, kuyruğuna basma, huylandırma sonucu yankı bulabilecek olumsuzluklara dair uyarıdır. İkincisi; Dokun ve Patlat; ki bu hassas ve gizemli bölgelerine, harf harf noktalarına dokunarak büyük bir patlama yaşamanın da anahtarıdır. Şiddetle tavsiye ederim. Her ne gerekiyorsa ziyadesiyle anlattım. Dersinize iyi çalışın.

Peki ya siz;

Mutlu çiftlerin, birbirine daha fazla dokunduğunu ve onları uzaktan en fazla bu yolla tespit edebileceğinizi biliyor musunuz? Sohbette, sosyal yaşamda, yatakta hiç fark etmez, birbirlerine dozu yerine ve zamanına göre değişen temaslarda bulunanların bedenleri birbirine daha bağlıdır, işte bunu kesin olarak bildiririm. İyisi mi siz bugün partnerinizle buluşunca şu dokunma seanslarını yavaş yavaş hayata geçirin. Hızınızı gözden geçirin, aşırı hızlı dokunuşlarda vites düşürün ve hiç yoktan olanları incelikle var edin. Kadınlar, kendilerine dokunulmasına bayılır beyler. Eminim ki onları da kendinizle birlikte orgazma taşımak istiyorsanız elinizi böyle hafif bir taşın altına koymaktan da kaçınmazsınız