9 Şubat Pazar burç yorumları

Sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkide olduğunuz kişi veya kişilerle beraber kısa yolculuklar, gruplarla faaliyetler sizi bugün yoğunlaştıracak. İlişkileriniz konusunda faaliyetler sizi hoşnut ediyor ancak bağlılık konusunda yaptıklarınızın bir söz verme olmadığını düşünüyorsunuz. Bağlılıkla ilgili, ortak hareket etme ile ilgili problemleriniz olabilir.

BOĞA

Toplumsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerle maddi konularda konuşmalarınız faydalı geçebilir. Sizi işleriniz konusunda isteklerinizi yapmanıza yardımcı olabilirler. İlişkilerinizle ilgili sorumluluklarınıza dair konularda çözemediğiniz durumlar olacaktır.

İKİZLER

Özel hayatınıza dair yapmak istedikleriniz konusunda harekete geçebilirsiniz. Uzak yolculuk planları, araştırma yaptığınız konular sizin ilginizi çekecektir. Bu konularla ilgili konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. İş ortamınıza dair projelerle ilgili konularda bugün ilerleyemezsiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlere dair, başka kaynaklardan gelen teklifler sizi evinizde yapacağınız çalışmalara teşvik edebilir. Başkalarıyla anlaşarak yaptığınız işlerde bilmedikleriniz açığa çıkabilir ve sizi istekli hale getirebilir. Kendinizle ilgili, özel hayatınıza dair yapmaız gerekenleri erteleyebilirsiniz.

ASLAN

İkili görüşmelerle gruplar içersinde kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Telefon, e-posta adresleri alıp biran önce isteklerinizi yapmak üzere yazışmalara geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber kısa yolculuklar yeni kişilerle tanışmanıza fırsat verebilir.Evinize dair sorumluluklarınızı bugün ertelemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK

Başkalarının sizinle ilgili görüşlerini almaya ihtiyacınız var. Gün içersinde hareketli olabilirsiniz. Görüşmeleriniz gününüzü renklendirecek. Bilgi alışverişi yapacaksınız. Maddi konulardaki taleplerinizi de bu görüşmelerde dile getirebileceksiniz.

TERAZİ

Bilgi almak istdiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Konuşmalarınız ve görüşmelerinizde özel hayatınıza dair kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Karşılıklı dertleşme sizin kendinize haksızlık yaptığınızı anlamanıza yardımcı olabilir. Maddi konularınızı bugün çözemeyebilirsiniz.

AKREP

Başkalarının ihtiyaçlarını dinlemeniz gerekebilir. Evinize davet etmek isteyebilrisiniz. Ortaklaşa işler, faaliyetler konusunda fikirler üretebilirsiniz. Bu faaliyetlerde kendinizi arka planda tutmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Kendi sorumluluklarınızdan farklı bir durum olabilir. Ya da karar vermeniz için uygun bir gün olmayabilir.

YAY

Karşınızdaki kişileri dinlemeye ihtiyacınız olacak. Size kendi isteklerini söylemeleri sizin fikirlerinizi değiştirebilir. Grup çalışmalarında bu yeni görüşleri kendi istekleriniz olarak söyleme fırsatı doğabilir. Kendinizi kısıtladığınız konular önünüzü kesmesin.

OĞLAK

Kendinizi düşüneceğiniz bir gün olabilir. Gündelik işlerinizi görüşmeler yaparak halletmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Alışveriş sözkonusu ise alacaklarınızın fiyatlarını öğrenmek için araştırma yapabilirsiniz. Bunu yapabilmek için tanıdıklarınızdan isteklerinize yardım talep edebilirsiniz. Kendi işleriniz gruplarla faaliyetlerinize engel olabilir.

KOVA

Bugün bazı hobilerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaki kişilerle konuşmalar olacaktır. Bu görüşmeler kendinizi göstermenizi sağlayabilir. Kendinize yeni hedefler koymanız için verimli olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklar bu konuların dışında kalacaktır.

BALIK

Evinizde kendi halinizde kalıp düşünmek, planlar yapmak, çalışmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendi başınıza kalmak ve yeni fikirler üretmeniz sizin ortaklaşa işlerinizle ilgili istek ve arzularınızı nasıl yapacağınıza dair çözümleri getirecektir. Planlarınızla ilgili konuları bugünlük erteleyebilirsiniz.

gamze avcu