9 Aralık Pazartesi burç yorumları

Bugün sizi ve burcunuzu neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya çok istediğiniz planlarını yaptığınız bir konuda harekete geçerek başlıyorsunuz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve gerçekleşleşmeye başladığını göreceksiniz. Bağlı bulunduğunuz ortaklıklarla ilgili yaşam alanınızı da etkileyen bir gelişme olabilir bu. Ev yatırımı yapacaksanız size beklemediğiniz yerden destek gelebilir.

BOĞA

Haftaya dileklerinizin gerçekleşmesini göreceğiniz olumlu haberlerle başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz gruplar sizi istediğiniz yere taşıyacaklar. Birlikte olmak istediğiniz, ortaklaşa işler faaliyetler yapmak istediğiniz kişileri yanınızda bulabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı onlarla gerçekleştirmek istiyorsunuz. İşi resmiyete dökecek teklifler havada uçuşabilir.

İKİZLER

İş hayatınızda sizi parlatacak olumlu bir gelişme ile başlıyorsunuz. İstediğiniz şartlarda çalıştığınız ve ortaya koyduğunuz projelerle ilgili maddi kaynaklarınız size geliyor. Geliriniz artacak. Ya da gelirinizle ilgili artış sağlayacak, ileriye dönük anlaşmalarınızı yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Haftaya hayallerinizdeki gibi bir düzeni gerçekleştirebileceğinizi düşünerek başlıyorsunuz. Fırsatlar ayağınıza gelebilir. İstediğiniz gibi bir iş ortamı, kariyerinize destek olan gelişmeler size çevrenizden gelecek. Hatta size katkısı olacak yeni konuları da öğrenebileceğiniz fırsatları vadedebilirler. Siz kendinizi nasıl görmek istediğinizi biliyorsunuz bunu anlatma fırsatı bulabileceğiniz ortamlar yakalayacaksınız.

ASLAN

Haftaya başkalarından gelen kısmetlerle başlayabilirsiniz. Eşinizin işinden gelen gelirler olabilir. Gayrimenkulden elde edebileceğiniz fırsatlar var. Sizin yaşam alanınızda, evinizle ilgili istemediğiniz durumlardan fazlalıklardan kurtaran bir durum meydana gelecektir.

BAŞAK

İlişkileriniz yardımıyla ileriye dönük olarak gerçekleştirmek istediğiniz bir isteğiniz, planınız gerçekleşiyor. Gerçekleştirmek istediğiniz konuda bir takım anlaşmalar, görüşmeler gerçekleştirerek birileriyle beraber adım atmaya karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yana çok kısmetlisiniz. Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak bir çevreye sokabilirler sizi.

TERAZİ

Haftaya iş ortamınızda, çalışanlarla ilgili değişikliklerin, iş ortamınıza maddi kaynaklar ayırarak satın aldığınız kişilerin veya fırsatların olumlu yansımalarını göreceksiniz. Çalışmıyorsanız gündelik hayatınıza getireceğiniz yeni düzenin sizi ne kadar yukarıya taşıyacağını farkedeceksiniz. Uğraşlarınız yorgunluk olarak kalmayacak sizi yükseltecek parlatacak fırsatları yaratacak.

AKREP

Haftaya kendi başarınızı kutlayarak başlayabilirsiniz. Kendi becerilerinizle kurduğunuz uzak bağlantıların maddi durumunuza da katkıda bulunduğunu görebilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmaya başladığınızı farkedebilirsiniz. Bir kurumdan eğitim verme teklifi alabilirsiniz.

YAY

Eşinizden gelen maddi kaynaklarda olumlu gelişmelerle haftaya mutlu başlayabilirsiniz. Evinizle ilgili yatırımlarda da istediğiniz gibi bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Eskiden beri sizi tedirgin eden kontrol edemediğinizi düşündüğünüz konularda rahatlayacaksınız. Evde bir kutlama havası olabilir.

OĞLAK

Ciddi bir beraberlik için adım atmaya çalışıyorsanız bugün istediğiniz cevapları alabileceğinizi bilmelisiniz. Girdiğiniz ortamların, grupların size verdiği sorumlulukları yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size bir konuda desteğini göreceksiniz. Bunu konuşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

KOVA

Maddi konularda bugün harekete geçebilecek ve iş hayatınızda uzun zamandır uğraştığınız konuların istediğiniz kıvama geldiğini göreceksiniz. Bugünkü çabalarınız size işyerinde bir sıfat getirebilir. Yükselme yaşatabilir. Müşterileriniz artabilir. Kendi gündelik hayatınızı çok rahatlatacak, sizi arkadan destekleyecek bir ortam yaratabilirsiniz.

BALIK

Aldığınız evlenme teklifini kabul etmeyi düşünebilirsiniz. Böyle bir durum yoksa ayaklarınızı yere sağlam basarak kurduğunuz hayallerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Etrafınıza karşı duyarlı bir gününüzdesiniz. Sizinle olmak isteyenler sırada olabilir bugün. Siz de aralarından birisine aşık olabilirsiniz. İkili ilişkiler dışındaki konularda da olumlu gelişmeler olacaktır. Zevkleriniz, olmak istediğiniz kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir fırsat için el sıkışabilirsiniz.