9-15 Ocak 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş veya toplumsal yaşamınızda otorite figürleri konusunda veya size yük gelen konularla ilgili karşı çıkacağınız konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Kendinizi rahatlatma isteğiniz ve diğer yanda ilişkilerinizdeki çatışmalar sizi kararlar almaya itebilir. Yengeç burcunda dolunay yaşamınızda yeralan unsurlara dair kararlar vermenize sebep olabilir. Yer değişimi, yaşam biçiminizde değişim yaşayabilirsiniz. Kendi kendinize rehabilite edici ortamlar yaratabilirsiniz.

BOĞA

Başkalarının kabul gördüğü düşünceler, davaranışlar veya yaşamınızı etkileyen akımlara karşı koyma isteği içerisinde olabilirsiniz. Gündelik yaşamınızı etkileyecek uzak bağlantılar sizi engellemeye yönelik olabilir. Gruplar içerisinde herkesi organize ederek çözümler bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili kararlarınız olabilir. Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevreniz, iletişimde olduğunuz konu veya kişiler, varsa kardeşlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızda engel olamadığınız değişimler ve diğer yanda gündelik yaşamınızda size katkı sağlayacak fırsatlar, çalıştığınız konularla ilgili fırsatlar kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili kararlar alamnıza sebep olabilir. Gruplar içerisndeki konumunuz sizi mutlu edecek ortamlara sebep olacaktır.

İKİZLER

Gruplar içerisinde konumunuzun değişimi, kendinizi özgürleştirme isteğiniz ortaklaşa işlerinizde sizi zorlayıcı etkiler yaratabilir. Diğer yanda bireysel fırsatları ve kendi gelişiminizi sağlayacak verimli işbirliklerini kaçırmak istememeniz de çatışmalar yaşamanıza sebep oluyor. Yengeç burcunda dolunay bu gerilimlerin yarattığı havayı dağıtacak kararlar almanıza ve gelir kaynaklarınızla ilgili değerlendirme yapmanıza sebep olacaktır. İş hayatınız veya toplumsal yaşamınızda attığınız adımlar veya isteklerinizi gerçekleştirme gücünüzün olması da ortaklaşa işlerinizde sizi zorlayan şartları rahatlatabilir. İş ve toplumsal yaşamınızda sizi hoşnut edecek ilişkiler veya aşk hakkında bir gelişme bekleyebilirsiniz.

YENGEÇ

Yaşamınızla ilgili şartlara fayda sağlayan fırsatlar diğer yanda iş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızdaki değişimlerde, ilişkilerinizde sizi zorlayan güçlerin etkisi de mevcut. İlişkilerinizde yaşadığınız zorlukları değerlendirme veya isteklerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğinize dair sorgulama yapmanıza sebep olabilir. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. İş yaşamınızdaki değişimi ve ev yaşamınıza dair fırsatları getiren şartlarla ilgili konuları dengeleyecek kararlar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar yaşamınıza yçn vermek istediğiniz şekilde bazı durumları sonlandırmanıza sebep olabilir. İlişkilerinizde hayal ettiğiniz durumlar oluşarak sizi memnun edebilir.

ASLAN

Yabancı kültürler, bağlantılar, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgili değişimler çalıştığınız şartlarda sizi zorluyor olabilir. Diğer yanda ilgilendiğiniz yeni konularla ilgili fırsatlar ve yakın çevrenizde genişleme olanağı bulabileceğiniz sosyal çevreler sizi cezbediyor. Gündelik yaşamınızı, çalıştığınız şartları zorlayan yükleri paylaşarak veya ortaklaşa işlerinizde gerekli adımları atarak rahatlatabilirsiniz. Yengeç burcunda dolunay bazı alışkanlıklarınızı sonlandırmanıza, başkaları için yaptığınız yardımlar konusunda kararlar almanıza, kendiniz için uygun gördüğünüz adımları atmanıza sebep olabilir. Ortaklaşa işlerinizde sizi memnun edecek hoşluklarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK

Maddi kaynaklarınız elde etme konusunda bir yanda kendi kaynaklarınızı elde etme fırsatları, diğer yanda ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili değişimler konusunda kendi gücünüzü kullanmak ve ortaya koyma konusunda girişimleriniz sizi zorlayabilir. İki taraflı kazanımlarınızı dengelemek konusunda ilişki kurduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin isteklerine önem vermeniz ve kendi isteklerinizle bağdaştırmanız denge kurmanızda rol oynayabilir. Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor. Gruplar içerisindeki konumunuzla, ileriye dönük planlarınızla, gruplarla beraber faaliyet gösterme konusunda alacağınız kararlar maddi kaynaklarınıza dair mücadeleyi de beraberinde getirecektir. İlişkilerinizde veya birlikte olduğunuz kişiyle yaşayacağınız zamanlar sizi memnun edecek gelişmelerle sonuçlanabilir.

TERAZİ

Çevrenizle olan sosyal bağlantılarınız, ilişkileriniz oldukça yoğun ve size fırsat sunan ilişkileriniz artıyor diğer yanda farklı kişilikler de yaşam şartlarınızla ilgili zorlayıcı etkilere sahip olabilirler. Çalıştığınız konularla ilgili adımlarınız veya isteklerinizi başkaları için de faydalı hale getirebilirseniz sizi zorlayan kişilerle de frekansınız tutacaktır. Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınıza veya toplumsal yaşamınıza dair alacağınız kararlar hayatınızın yönünü belirlediğiniz konulara da etki edebilir, ilişkilerinizle ilgili çözümlere de etkileri olabilir. Gündelik yaşamınızda oluşan ortamlarda ilgili hoşnut olabileceğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

AKREP

Çalışma şartlarınızın değişimi ve diğer yanda müdahale edemediğiniz olaylardan size gelen desteklerle ilerleme sağlamaya çalışmanız yakın çevrenizi ve ortamınızı zora sokuyor olabilir. İlgilendiğiniz konular, yakın çevrenizde kendinizi gösterme isteğiniz sizi zorlasa da bireysel çıkışlarınızı başkalarının da faydasına olacak şekilde ayralarsanız yaşadığınız değişime uyum sağlamakta zorlanmayacaksınız. Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızda anlamlı gördüğünüz konularla, uzak bağlantılar, kendi gelişiminize dair konularda alacağınız kararlar olabilir. Yabancılarla veya yabancı kültürlerin olduğu konularla ilgili kararlar da alabilirsiniz. Özel yaşamınızda aşka dair veya varsa çocuklarınızla ilgili, zevklerinizi tatmin eden konulara dair hoş durumlarla karşılaşabilirsiniz.

YAY

Bireysel olarak riskli girişimlerle ilgilenmeniz, zevkleriniz veya kendinizi farklı yollardan ortaya koyma isteğiniz sizi değişime zorluyor. Diğer yanda gruplarla beraber faaliyetleriniz size fırsat kapılarını aralıyor olabilir. Maddi kaynaklarınız konusunda sizi zorlayan şartlara karşı koymak istiyorsanız, yaşamınızı oluşturan şartlarla ilgili adımlarınızı atarken, başkalarına da fayda sağlayacak yöntemleri seçmeniz gerekebilir. Yengeç burcunda dolunay ortaklaşa işlerinizde diğerlerinin de faydasına olacak kararları almanıza neden olabilir. Başka kaynaklar, ortaklaşa işlerinizle ilgili kararlar vereceksiniz. Ev, aile, yaşam şartlarınızla ilgili hayalini kurduğunuz bir durumu ilişkileriniz aracılığıyla yaşayabilir ve memnun olabilirsiniz.

OĞLAK

İş yaşamınızda prestij kazandıran ilişkileriniz, fırsatlar var ve diğer yanda yaşam şartlarınızın değişimleriyle birlikte sizi zorlayan şartlar mevcut. Kendi gücünüzü kullanacağınız, kontrolü elinizde olan şartları yakın çevrenize kabul ettireceğiniz durumlarda sizi zora sokan iş-ev konularında çözüm sağlayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişileri de oluşan şartları kabul etmeye ikna ederseniz sizin için hayatınızı yönetmek daha kolay olacaktır. Yengeç burcunda dolunay ilişkilerinizde karşı tarafın bazı durumları bitirebilmesi veya sizi etkileyen tavırlarda olmasına sebep olabilir. İlişkilerinizde karşı tarafın tavırları sebebiyle alacağınız bazı kararlar bazı durumları sonlandırabilir. Yakın çevrenizde bir kısa yolculuk, ilgilendiğiniz konularda sizi heyecanlandıran sanatsal bir durum sizi memnun edecektir.

KOVA

Yakın çevrenizde yaşadığınız değişimler diğer yanda herkesle paylaşmak istediğiniz düşünceler, yabancılarla kurduğunuz bağlantılar veya kendi gelişiminizi ilgilendiren eğitici konularda yakaladığınız fırsatlar yaşamınızda kontrol altına alamadığınız durumları oluşturabilir. Kendinizi güçlü hissetmek için maddi kaynaklarınızı başkalarının faydasına olacak şekilde adımlar atarak oluşturursanız destek göreceksiniz. Yengeç burcunda dolunay çalıştığınız konularla ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Çalışma şartlarınızı ve gündelik yaşamınızdaki şartları kararlarınızla yoluna koymak isterken başkalarını da, yakın çevrenizi de ilgilendiren durumlarda dengeyi sağlamanız gerekecektir. Maddi kaynaklarınızla ilgili sanattan gelen, hayal ettiğiniz durumlardan oluşan kaynaklarla gerçekleşen gelirler sizi mutlu edecektir.

BALIK

Bireysel maddi kaynaklarınızla ilgili yaşadığınız değişimler yanında ortaklaşa işlerden gelen fırsatlar, yatırım olanakları ve şansınız devam ederken, gruplar içerisindeki bir güç tarafından sizi zorlayan şartlar, başkalarını da içeren adımları atmanızla beraber rahatlamanıza yardımcı olabilir. Yengeç burcunda dolunay bireysel faaliyetlerinizle ilgili kararlar almanıza sebep olabilir. Çevrenizden destek göreceğiniz, sizi memnun eden davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Gamze Avcu