7 – 13 Temmuz 2014 burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi hisleriniz çok güçlü ve de toplum içersindeki gücünüz, ortaklaşa işlerdeki disiplininiz ve duygularınızı mantığa oturtmanız size olumlu katkılarda bulunacak. Büyük adımlar için size cesaret verecek gücünüz olacak. Yakın çevrenizde yeni ve farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Sizi ne istediğinizi anlamanızı sağlayacak ve heyecanlandıracak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü bağlı olduğunuz kişiler ve ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili beklemediğiniz ve sizi harekete geçirecek durumlar olabilir. Başkalarıyla olan işleriniz veya yatırımlarınızla ilgili size destek çıkacaklardır. Hafta sonuna doğru duygusal düşünceler yerini daha canlı moda bırakacaktır. Yolculuklar planlayabilir, yabancılarla ilgili bağlantılarınız artabilir. İstediğiniz kişinin de sizin planlarınıza katılmasını istiyorsunuz ancak fikrini almamış olabilirsiniz. Bu da bazı problemler yaratabilir. Planlarınıza dahil edeceğiniz kişi veya kişilerin de isteklerini gerçekleştirirseniz problemleri çözebilirsiniz. Cumartesi oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay iş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili istemediğiniz konuları terk etme kararlarını verebilirsiniz. Bu kararlar ortaklaşa işleriniz veya başkalarını da ilgilendiren konularda sizin işinizi kolaylaştıracak kararlar olabilir. Pazar günü arkadaşlarınızla faaliyetleriniz artabilir.

BOĞA

Maddi konularla ilgili konuşmalar ve görüşmelerle haftaya başlayabilirsiniz. Beklemediğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gruplar içersinde size ilham verecek kişiler olabilir. İkili görüşmelerde duygusal konuşmalarınızı mantığa oturtursanız ikna kabiliyetiniz yüksek olabilir. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz ikna kabiliyetinize bağlı olabilir. Haftasonuna doğru ortaklaşa işleriniz veya yatırımlar konusunda maddi olarak zorlanabilirsiniz, bütçenizi aşabilirsiniz ancak çok çalışarak veya efor sarfederek birlikte çalıştığınız kişilerle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Önyargılı olmamanızda fayda var. Cumartesi oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay başkalarından aldığınız bilgiler, kurduğunuz bağlantılar konusunda, varsa yabancılarla ilgili durumlarda alacağınız tavırlarınızla ilgili karamsarlık yaşayabilir ve kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınızın iki ilişkilerinizde size olumlu dönüşü olabilir. Pazar günü hareketli ve keyif verecek faaliyetler için maddi imkanlar bulabilirsiniz.

İKİZLER

Gruplar içersinde beklemediğiniz şekilde popülerliğinizle yeralabilirsiniz. Yaptığınız işler ve faaliyetlerde oldukça yaratıcı ve üretken, elle tutulur sonuçlar elde edeceksiniz hafta başında. Herşeyi kendi isteklerinize göre yapma gücünüz olacak. Salı günü işleriniz, iş ortamınızda biraz sıkılabilirsiniz. Ancak maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Haftasonuna doğru yeni iş fırsatlarıyla beraber ikili görüşmeleriniz artabilir. İstediğiniz rakamlar konusunda destek görebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin talepleri sizin için zaman kaybı olabilir. Ancak yine de keyifli ve yaratıcı faaliyetlerde bulunacaksınız. Kendi zevkleriniz ve çabalarınız keyif almanızı sağlayacak. Cumartesi günü ortaklaşa işler ve başkalarıyla beraber olan planlarınızla ilgili karamsarlığınız artabilir. Bu konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Sonuçların iş ortamınıza, çalıştığınız kişilere faydası olabilir. Ya da ortaklaşa konularla ilgili tavrınızı belirleyeceksiniz. Bazı konuları bitirebilirsiniz. Pazar yolculuk planlarınız, yabancılarla ilgili konular veya kendi gelişiminizle ilgili durumlarla ilgilenebilir ve keyifli faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili veya toplumsal hayatınızda beklenmedik birisi sizi etkileyebilir. Başkalarının yardımıyla beklenmedik işler alabilirsiniz. Özel hayatınız veya zevkleriniz, bireysel faaliyetleriniz konusunda kendinizi geliştirebileceğiniz ortamlarla başlayabilirsiniz haftaya. Sizi yükseltecek kişilerle görüşmeleriniz olabilir hafta başında. Planlarınızla ilgili hayal kırıklıklarınızı düzeltecek gelişmeler size güçlü kişilerden gelebilir. Bireysel çalışmalarınız kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatları getirebilir. Çarşamba günü işleriniz artabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle, yeteneklerinizi kullanarak yapacağınız işlerle ön plana çıkabileceksiniz. Sizden beklenen veya yaptığınız işlerle ilgili sizi zorlayan şartlar olsa da eviniz ve aileniz içersinde olumlu etkileri olacaktır. Perşembe günü aileniz veya evinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştireceğiniz faaliyetler yapabilirsiniz. Cumartesi günü iş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda zorlanacağınız saatler olabilir. Oğlak burcunda dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararların sonuçları özel hayatınıza, bireysel yetenek ve kabiliyetlerinizi kullandığınız alanlarda kalıcı etkiler yapabilir. Pazar günü evinizde veya ailenizle geçireceğiniz ancak kendi başınıza da çalışmalarınızın olacağı bir gün olabilir.

ASLAN

Haftabaşında evinizde veya ailenizle ilgili konularda biraz sıkılabilirsiniz veya çalışmalar yapmanız gerekeceğinden yalnız kalabileceğiniz ortamlar arayabilirsiniz. Ancak ortaklaşa işleriniz ve iş ortamınızla ilgili konularda ileriye dönük adımlar atabileceğiniz, işlere girişebileceğiniz fırsatlar olabilir. Çalışmalarınızla ilgili yapıcı ilerlemeler olabilir. Perşembe günü gruplar içersinde sizin bireysel yeteneklerinizi, kendinizi ortaya koymanızı geçiktirecek kişiler çıkabilir. Gruplar içersinde veya arkadaşlarınızla ilgili konulara vakit ayırmanız gerekebilir. Sunumlarınız olabilir. Cumartesi sizi sıkan işler ve kişiler olabilir ancak oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay, sizi sıkan kişi ve işlerle ilgili kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Sonuçları evinizde bakımını sağladığınız kişiler, evinizle ilgili veya ailenizle ilgili konulara da yansıyacaktır. Hayatınızı etkileyecek sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sağlık konusunda sonuçlar netleşebilir. Pazar günü arkadaşlarınızla kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Faaliyetleriniz hareket içeren türden olabilir. Hareketli bir pazar gününe hazır olun.

BAŞAK

Toplumsal veya iş hayatınızda gözönündesiniz. Yapacağınız faaliyetler, profesyonel işlerle ilgili ani ortaklaşa işler, beklemediğiniz işbirlikleri teklifleri gelebilir. Sizden beklenenin ne olduğunu anlayabilirsiniz veya ne yaparsanız sizi yukarı taşır anlayabilirsiniz. Sevdiğiniz veya birlikte olduğunuz kişiyle birlikte faaliyetleriniz bireysel gücünüzü ortaya koymanız için imkanlar verecektir. Yakın çevrenizdeki duruşunuz alacağınız kararlar ilişkilerinize yansıyabilir. Bu da sizi güçlendirecek. Sizi zorlayan kişiler olabilir. Yapmanız gereken işler sizi sıksa da sizin gruplar ve organizasyonlar içersinde işlerinizi bitirmenize yardımcı olacak. Çarşamba günü evinizle ve ailenizle ilgili konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Yakın çevreniz, işlerinizle ilgili pürüzler, iletişimde olduğunuz kişilerle ilgili konularda bazı işlerinizi halledebileceğiniz ve kendinizi organizasyonlar, gruplar içersinde gösterebileceğiniz bir gün olacak. Perşembe günü toplumsal hayatınızla ilgili bir davet, görüşme veya faaliyet evinizle ilgili konuları ertelemenize yolaçabilir. Ancak maddi konulardaki isteklerinizi de bu şekilde halledeceksiniz. Cumartesi oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay kendi zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda, bireysel faaliyetlerinizle ilgili durumlarda konuların sonuca bağlanması veya kararlar almanıza yardımcı olacak. Bireysel faaliyetlerinizle ilgili sıkılabilir ancak yakın çevrenizle ilgili yapmanız gereken sorumlulukları da tamamlamış olabilirsiniz. Pazar günü sizi beğenen kişilerden gelecek teklifler maddi konularınıza da çözüm olabilir. Harcamalarınızı yaparken planlı olmanızda fayda var.

TERAZİ

İkili ilişkilerinizde yabancılardan beklemediğiniz ilgi ve alakayı görebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz konularda size destek olacak kişilere yolculuğunuzda rastlayabilirsiniz. Salı günü maddi konularla ilgili kıstlamanız veya sıkıntınız olabilir. Çarşamba günü iş hayatınızla ilgili kendinizi göstereceğiniz konular maddi konularda kalıcı adımlar atmanıza yarayacak. Yakın çevrenizle ilgili konular, iletişimde bulunacağız işler sizi meşgul ediyor. Kısa yolculuklar olabilir. Perşembe günü kurduğunuz bağlantılar, yabancılarla ilgili konular, kendi gelişiminiz için kurduğunuz ilişkiler kendi işlerinizi yapmanızı geciktirebilir. İşlerinizi veya yapacağınız faaliyetleri ertelemek istemiyorsanız biraz daha efor sarfetmeniz gerekebilir. Koşturmayla gerçekleştirebilirsiniz ancak gününüzü iyi planlamalısınız. Cumartesi oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Evinizden yapacağınız çalışmalar sizi zorlayacak ancak sonuçları maddi konularınıza yansıyacaktır. Eviniz veya ailenizle ilgili konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Evinizin son taksidini ödüyor olabilirsiniz. Veya evinizle ilgili yapmanız gerekenler konusunda size ağır gelse de iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Pazar günü yolculuk yapabilir veya sporsal faaliyetler olabilir. Pazar gününüz sizin için yabancı kültürlerle ilgili hareketli geçebilir.

AKREP

Ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilerden, çalıştığınız kişilerle ilgili veya işlerinizle ilgili beklenmedik değişimlere sebep olacak destekler görebilirsiniz. Sizi bilgilendirecekleri konular işlerinizi yaparken faydalı olabilir veya sizi aydınlatabilir. Bireysel yaratıcılığınız etrafınızda ilgi görmenize ve yakın çevrenizde, iletişim kurduğunuz kişiler üzerinde güç elde etmenize sebep olabilir. Salı günü hukuksal konularda, yabancılarla ilgili durumlarda, kendi gelişiminizi istediğiniz konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Çarşamba günü maddi konular gündeme geliyor. Perşembe günü ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklardan gelen kısmetler veya kişiler sizing maddi konularda önlem almanızı gerektirecek tavırları sergileyebilirler. Ancak sizin bütçenizi planlamanız için fırsat olacaktır. Cumartesi günü yakın çevreniz, iletişimde olduğunuz kişiler, varsa kardeşlerle ilgili konularda oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Siz kendi bildiğiniz yolda ilerleme konusunda kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizi değiştirme gibi, işlerinizi yapış şeklinizle ilgili bir tamamlanma gibi sonuçları olabilir. Dolunayın getirdikleri hayatınızı düzene sokma isteğinizi gerçekleştirme konusunda duruşunuza yansıyacaktır. Pazar günü başkalarıyla yaptığınız işlerle ilgili kendi başınıza çalışarak geçebilir. Yatırımlarınızla ilgili çalışmalarınız olabilir.

YAY

İkili ilişkilerde, ortağınızdan, eşinizden bireysel faaliyetleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili veya zevklerinizle ilgili değişimi getirecek destek gelebilir. Uuzn zamandır maddi konulardaki güç kazanabilme çabanız, çektiğiniz zorluklar, evinizle ilgili sahip olmak istediğiniz pozisyonlar ve yaşam alanı konusunda haftabaşında fırsatlar yakalayacaksınız. Kafanızda bu konularla ilgili istekleriniz netleşebilir. Salı günü yetersiz gördüğünüz endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir ancak ortaklaşa işlerde, başkalarının kaynaklarıyla ilgili durumlarda kendinizi göstermeniz sizi tatmin edecek duruma getirecektir. İlişkilerinizde sizden beklenenler kendi beklediğiniz ilginin karşı tarafa kaymasına sebep olsa da gruplar içersinde sizin için liderlik pozisyonunu da getirecektir. Gruplar içersinde istek ve arzularınızı karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizi iyi tutarak gerçekleştirebileceksiniz. Onların da fikirlerini almalısınız. Cumartesi oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Sizi maddi anlamda zorlayacak kararlarınız olabilir. Gelirinizi güçlendirecek ve sizi tatmin edecek kararlarınız veya durumlar oluşabilir. Gelirlerinizle ilgili dönüşüm gerçekleşecek. Pazar günü gruplarla beraber veya organizasyonlarla, arkadaşlarınızı da hareketlendirerek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz veya birlikte olduğunuz kişiyle gruplar içersinde faaliyetler sizi hoşnut edebilir.

OĞLAK

Gündelik işleriniz, çalıştığınız kişiler veya işlerinizle ilgili kişilerin desteği sizi olumlu değişimlere sürükleyebilir. Evinizle ilgili konularda beklenmedik değişimler hizmet verdiğiniz kişilerden gelebilir. Gruplar veya organizasyonlarda bazı sıkıntılar gündeme gelebilir ancak ilişkilerinizde göstereceğiniz çabalar, bu sıkıntıların veya problemlerin kalıcı bir şekilde çözümlenmesine yardımcı olacaktır. Yakın çevrenizde yaratıcılığınızla güç kazacaksınız. Perşembe günü hizmet verdiğiniz kişiler, işlerinizle ilgili kişiler yalnız çalışmanızı engelleyebilir ancak iş hayatınızla ilgili yapmak istediklerinizi bu şekilde planlayabilirsiniz. Cumartesi günü oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili kararlar verebilir ve tek başınıza kalma konusundaki zorluklarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bir birliktelik söz konusu olabilir. Pazar günü toplum içersindeki faaliyetleriniz, görüşmeleriniz sizi memnun edecektir.

KOVA

Özel yaşamınızda, etkilendiğiniz birisi veya varsa çocuklarınızla ilgili durumlar sizing iletişim konularında hareket getirecektir. Bilgi elde edeceksiniz ve bazı konuları netleştireceksiniz. Yazışmalarla iletişiminiz artabilir. Size bazı fikirler verecek kişiler sizi heyecanlandırabilir. İş hayatınızda maddi konularla ilgili yaratıcı çözümleriniz olabilir. Salı günü iş hayatınızda bazı sıkıntılar veya ilerlemeyen konular gündeme gelebilir. Siz çalıştığınız kişiler, konular konusunda kendinizi ortaya koyarak kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Perşembe günü bireysel faaliyetleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konular, özel yaşamınızdaki kişiler sizin gruplar içersindeki faaliyetlerinizi engelleyebilirler ancak gruplarla olan faaliyetlerinizi veya planlarınızı değiştirme fırsatı yakalayabileceksiniz. Cumartesi günü oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Sizin için çalıştığınız işleri de etkileyecek konularda kararlar almanız veya üzerinde netleşmeniz gereken durumları da meydana getirebilir. Bu durumlara müdahele edemeyebilirsiniz ve sizi zorlayabilir ancak sonuçları iş hayatınızda işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Pazar günü özel hayatınıza, sevdiğiniz kişiye, varsa çocouklarınıza gelişim göstereceğiniz bilgileneceğiniz faaliyetlerle süpriz yapabilirsiniz.

BALIK

Ailenizden, beraber yaşadığınız kişilerden, evinize davet edeceğiniz kişilerden size maddi anlamda destek gelebilir. Maddi kaynaklarınız değişebilir. Evinizle ilgili bir kısmet sizi maddi anlamda destekleyebilir. Yaratıcılığınız, başkalarına olan desteğiniz sizi gruplar içersinde güçlü kılacaktır. Salı günü yabancılarla, kendi gelişiminizle, herkese sunduğunuz işlerle ilgili konularda yaşadığınız zorluklar gündeme gelebilir. Siz kendi beceri ve yeteneğinizle veya bireysel müdahalenizle bu sorunlara kalıcı çözümler getirebilirsiniz. Perşembe günü eviniz veya aileniz ağır basabilir, iş hayatınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Ancak iş hayatınızdaki işleriniz sizin ortaklaşa işlerle ilgili arzu ve isteklerinizi yerine getirmeniz konusunda destek olacaktır. Siz planlı olursanız istediğiniz gibi hareket edebileceğinizi başkalarına kabul ettirebilirsiniz. Cumartesi günü oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Grupsal çalışmalar, faaliyetler, organizasyonlar konusunda sonuca ulaşabileceğiniz durumlar olabilir. Gruplarla ilgili, arkadaşlarınızla ilgili bazı kararlar verebilirsiniz, sonlandıracağınız durumlar olabilir. Pazar günü evinizde birlikte hoş vakit geçireceğiniz kişilerle ortaklaşa işler konusunda adımlar atabilirsiniz.

gamze avcu