7-13 Kasım 2016, Haftalık Burç yorumları

Yılın 46. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa işlerinizde otorite gördüğünüz kişileri ikna etme yollarını bulacaksınız. Gruplarla birlikte hareket edecek ve organizasyon faaliyetlerinde yeralacaksınız. Mücadeleniz gruplar içerisinde kendi haklarınızı korumak olabilir. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda gözönünde olacaksınız. Yurtdışı veya yabancı kültürlerle, kendi gelişiminizle ilgili konularda haberler alabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

BOĞA

Yabancılarla bir araya gelebilir ve etkileyici bağlantılar sağlayabilirsiniz. İlişkileriniz aracılığıyla kendi gelişiminizi sağlayacak konularda adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda faaliyetleriniz artabilir. Bilginizle mücadele edeceğiniz ve kendinizi ispatlayacağınız ortamlara girebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yabancı bağlantılar olabilir. Ortaklaşa işler bağlatabilirsiniz. Aşk kapınızı yabancı birisi aracılığıyla çalabilir.

İKİZLER

Çalıştığınız konular ve şartlarla ilgili yapacaklarınız ortaklaşa işlerinizde size güç kazandıracak. Ortaklaşa işlerde yeni ilişkiler geliştirebilir, ilişkiler aracılığıyla kazançlı iş bağlantıları kurabilirsiniz. Yurtdışı işleriniz varsa mücadeleleriniz olabilir. Kendinizi geliştireceğiniz konularda isteklerinizi yapabilir, uzak yolculuklar yapabilirsiniz. Yabancılarla veya yabancı kültürlerin olduğu konularda görüşmeleriniz olabilir.

YENGEÇ

Özel yeteneklerinizi kullanarak veya hobilerinizle kendinizi ortaya koyduğunuz konularla ilişkilerinizde güç kazanacaksınız. İlişkilerinizde gelişmeler olacaktır. Yeni ilişkiler kurabilir. İş bağlantıları için ortak kazanabilirsiniz. Bağlı olduğunuz kuruluşlarda, başka kaynaklarla ilgili konularda mücadeleleriniz olabilir. İsteklerinizi kabul ettirmek için bilgilendireceğiniz ve ikna edici olacağınız ortamlar olacaktır. Çalıştığınız işlerle ilgili veya varsa hizmet verdiğiniz kişilerle görüşmeleriniz artacaktır.

ASLAN

Aile içerisinde konuşmalarınızla ve aileniz için yaptıklarınızla size güvenlerini arttıracaksınız. Ailenizin veya yaşamınızdaki problemleri çözümlemek ve yaşam şartlarınıza dair değişimler getirmek için adımlar atacaksınız. Çalıştığınız konularda veya gündelik hayatınızda karşılaştığınız kişilerle ilişkileriniz size güç sağlayacaktır. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda araştırmalarınız olabilir. İlişkilerinizde kendinizi ispatlamak durumunda kalacağınız durumlar olabilir.

BAŞAK

Yakın çevrenizdekileri, bilginizle ve kendinizi göstereceğiniz konularla etkileyeceksiniz. Yeteneklerinizi kullanmak size güç kazandıracaktır. Yeni ilişkiler, aşkınızı tazeleme size destek olacaktır. Çalıştığınız konularda gayretleriniz yaptığınız işleri ayaklandıracaktır. Yaşamınızla ilgili şartları ve ailenizle ilgili durumları konuşacağınız kişiler olacaktır. Evinizden çalışmalar yapabilirsiniz.

TERAZİ

Maddi konularda attığınız adımlarla aileniz içerisinde güç sağlayabilirsiniz. Ailenize olan desteğinizin ve konumunuzun değişimine veya yaşamınızı dönüştürme fırsatına kavuşacaksınız. Ailenizle olan ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Bilginizle kendinizi ortaya koymak için çok çalışabilir veya zevklerinizle ilgili faaliyetlere başlayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayacaksınız.

AKREP

Dirayetiniz, ikna edici tavırlarınızla yakın çevrenizde güç kazanacaksınız. İletişime geçtiğiniz kişiler sizden etkilenebilirler. Kısa yolculuklarda sizi tutku dolu bir aşk bekliyor olabilir. Ev aile konularında hareketli günleriniz başlıyor. Ev tamiratı, taşıma veya yenilenen düzen kurma çabalarınız sizi meşgul edecektir. Maddi konularla ilgili bütçenizi toparlayacak ve kaynak elde edeceğiniz görüşmeler yapacaksınız.

YAY

Kendinizle ilgili planlarınız, arka planda kalmanız maddi konularda yaşadığınız değişimlerle ilgili çıkış yolu bulmanızı sağlayacaktır. Kuracağınız ilişkilerle maddi kaynaklar elde edebilirsiniz. Kendinizi daha fazla ifade edeceğiniz ve fanatiklik derecesinde savunmaya geçeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendi bildiğinizden şaşmayacaksınız. Yakın çevrenizdekilerle faaliyetler, kısa yolculuklar gündemde olabilir.

OĞLAK

Gruplarla beraber faaliyetleriniz ve onlara öncülük etmeniz sizi güçlendirecektir. Dışadönük tavırlarınız artabilir. Yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Çevrenizi genişletiyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz şartları elde edene kadar arşatırmalarınız devam edebilir. Belli bir parayı almak için mücadeleniz olabilir. Belgeler göstermeniz gerekebilir.

KOVA

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda kendinizi ortaya koyacağınız konular içinizdeki kontrol duygusunu tatmin edecektir. Kontrol edemediğinizi düşündüğünüz şartlar artık sizin için zorlayıcı olmaktan çıkabilir. Beklenmedik destekler göreceğiniz kişiler ortaya çıkabilir. Hareketli bir döneme giriyorsunuz. Faaliyetleriniz artabilir veya spora başlayabilirsiniz. Gruplar içerisinde görüşmeleriniz olabilir veya kendinizi ifade edeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

BALIK

Bakış açınızı değiştireceğiniz veya kendi gelişiminiz için ilgilendiğiniz konularla gruplar içerisinde güç kazanabilirsiniz. Gruplar içerisinde yeni ilişkiler, arkadaşlıklar ve bağlantılar geliştirebilirsiniz. Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda toplum önünde konuşmalarınız veya sunumlarınız olabilir. Kendi içinize dönerek ilerdeki hareketli döneme yönelik hazırlıklar yapabilirsiniz.

Gamze Avcu