6 Şubat Perşembe burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızdaki ilişkileriniz sayesinde maddi durumunuzda düzelme yaşanabilir. Evinize dair yatırımlarınızla ilgili konuları da bu sayede halletmiş olacaksınız. Geleceğe dair bazı planlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz.

BOĞA

Uzak bağlantılar kurabilir kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Farklı projeler sunabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili supriz bir olay olabilir. Yeni görüşmeler size bazı kapıları açacaktır.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizle ilgili yeni planlar yapmayı düşünüyorsunuz. Bu planlarınız size maddi olarak da fayda sağlayacaktır. Kendi planlarınızı anlatmak için harekete geçeceksiniz.

YENGEÇ

Arkadaşlarınız veya gruplarla birlikte hareket ederek, yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Kuracağınız ilişkiler kendinize güven duymanızı sağlayabilirler.Ortaklaşa işlerle ilgili harekete geçeceksiniz.

ASLAN

İş hayatınızda yapacağınız faaliyetler sizi iş ortamınızda bir adım ileriye götürecektir. Size yardımcı olmak isteyenlerin önünü de açabileceksiniz. Bazı ilişkiler kurmak, ortaklık yapmak için harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK

Yapacağınız planlar, uzak yolculuk planları özel hayatınızdaki ilişkileri tekrar iyileştirebilecek. Gelecekle ilgili iyimserliğiniz yerine gelecektir. Yapacağınız hazırlıklar ile ilgil harekete geçebilirsiniz.

TERAZİ

Ortaklaşa işlerle ilgili konularda kalıcı çözümleriniz iş hayatınızdaki beklentilerinizi aynı zamanda evinizde çektiğiniz zorluklara yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda kendiniz için de birşeyler yapmak için harekete geçebilirsiniz.

AKREP

İlişkilerinizle ilgili yaptıklarınız sizing yakın çevrenizde ve planlarınızla ilgili durumları rahatlatacak. Eviniz ve ailenize dair konularda harekete geçeceksiniz.

YAY

İş ortamınıza dair konularda yaptığınız değişiklikler maddi konularda gelirlerinizde ve başkalarından gelen yardımlar konusunda rahatlamanıza yardım edecektir. Yeni plan ve projeler, görüşmeler için harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK

Özel hayatınızda yaptığınız değişimler size baskı yapan konuları hafifletecektir. İlişkileriniz veya anlaşma yaptığınız kişilerle ilgili de olumlu gelişmelere yol açacaktır. Maddi konularla ilgili harekete geçeceksiniz.

KOVA

Evinizle ilgili değişimler, ailenizle ilgili bitirdiğiniz bazı durumlar sizi kontrol etmek istediğiniz konuları hafifletecektir. İş ortamınızdaki beklentilerinizi karşılayabilirler. Kendinizle ilgili planlarınızı harekete geçirebilirsiniz.

BALIK

Yakın çevrenize dair gelişmeler, gruplarla olan çalışmalarınıza ve kendi beklentilerinizi yapmanıza destek olacaktır. Kendi çalışmalarınız için hazırlık yapabilirsiniz.

gamze avcu