5 Ocak Pazar günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazar gününüz başkalarına yardım ederek geçebilir. Ailenizden birilerine yardım edebilirsiniz. Evdeki işlerle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınıza dair planlar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kişilere verdiğiniz sözler tutulabilir olsun.

BOĞA

Gruplar içersinde kurduğunuz bağlantılardan, yabancılarla ilgili konulardan gelen destekler size güç verebilir. Görüşmelerinizde sizi dinleyecekler, eğlenceli zaman geçirebileceğiniz gruplara gireceksiniz. Çok farklı konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER

Başkalarının getirdiği canlılığı yaşayabilirsiniz. Dışarda vakit geçirebilirsiniz. Ortaklıklarınız, zamanınızı paylaştığınız kişilerle iyi vakit geçirebilirsiniz. Size maddi anlamda da güç kazandıran haberler gelebilir. Size kendinizi iyi hissettirecek kişilerle görüşmeleriniz olabilir.

YENGEÇ

Pazar gününüz zevk alacağınız ikili görüşmelerle geçebilir. Sizi oldukça canlı hissettirecek kişilerle olabilirsiniz. Sizi farklı görüşler kazandırabilecek görüşmeler olacak. Planlarınızı onlarla yapabilirsiniz.

ASLAN

Gün içersinde karşılacağınız kişiler size yardımcı olacak kişiler olacaktır. Sizin de yardım etmek istediğiniz kişiler olacak ve ortaklaşa faaliyetlerle gününüz geçecektir. Yardımlarınızın karşılığını daha sonradan görebilirsiniz.

BAŞAK

Sosyal hayatınızdaki kişiler size içinize işleyen vakitler geçirmenize sebep olabilirler. Kuracağınız ilişkilerde size yardımcı olacak değerinizi ortaya koyacak kişiler olacak bugün. Yardımcı olacakları konular zevk alacağınız gruplara ortamlara girmeniz olabilir.

TERAZİ

Evinize çeki düzen vermek için enerji dolu olabilirsiniz. Gününüz hareketli geçebilir. Zamanınızın diğer bölümünde ise arkadaşlarınızla görüşmek için evinize davet edebilirsiniz. Kalabalıkla birlikte olmak sizi neşelendirebilir.

AKREP

Oldukça sosyal geçebilir Pazar gününüz. Çeşitli kişilerle bağlantılar kurma, konuşmalar, planlar sizi hareketlendirecektir. Faaliyetleriniz içersine sizing tanıdığınız kişileri de katmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla beraber olmak isteyebilirsiniz.

YAY

Size çeşitli kaynakları getirecek kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. Maddi konularda size destek olacak kişilerle ilgilenmeniz bugün için çok faydalı olabilir. Evinizden de bu bağlantıları kurabilirsiniz. İstediğiniz gibi ortamlar önünüze gelecektir.

OĞLAK

Bugün sizin hakkınızda farklı şeyler duyabilirler. Kendinizle ilgili konuşmalar yapacağınız ortamı yaratacak kişilerle birlikte olabilirsiniz. Bu durum farklı ve sizi onore edecek kişilerle tanışmanıza sebep olabilir. İlişkilerden yana şanslısınız.

KOVA

Pazar gününüzü kendinize vakit ayırmak suretiyle çalışmalar yaparak geçirebilirsiniz. Siz her ne kadar içe dönük olsanız da karşılaşacağınız kişiler, fırsatlar sizin maddi olarak rahatlatacak kişiler olabilir. Kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz.

BALIK

Pazar gününüzü geçireceğiniz ortamlar, tek başınıza kalmayacağınız ve kendinizi iyi hissettiren kişilerle olacaktır. Siz de etrafınızla ilgili olacaksınız. Yardım faaliyetlerinde bulunabilirsiniz.