5 Mart Çarşamba burç yorumları

Bugün neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Maddi konularda hayal ettiğiniz bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Eviniz ve ailenize de olumlu yansıyacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişme iş hayatınızda da güç kazanmanıza yardımcı olacak.

BOĞA

Kendinizle ilgili alacağınız kararlar, gruplar içersinde hayal ettiğiniz duruma gelmenizi sağlayabilir. Beklediğiniz tüm bilgiyi elde edebilirsiniz. Sizi farklı kılacak görüşmeler yapabilirsiniz. Görüşmeleriniz sizi çok etkileyebilir ve kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

İKİZLER

Hayal ettiğiniz pozisyon, iş hayatınızla ilgili hayalleriniz beklemediğiniz yerlerden fırsatlarla gelebilir. Maddi konularda olumlu bir gelişme bekleyebilirsiniz. Farkında olmasanız da gerçekleştirdiğiniz çalışmalar sizi ortaklaşa işlerinizde elinizi güçlendirecek.

YENGEÇ

Planlarınızla ilgili uzun dönemli olabilecek şansları gruplar içersinde yakalayabilirsiniz. Gireceğiniz yeni gruplar sizi şaşırtacak ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız sayesinde ilişkilerinizde güç kazanıyorsunuz.

ASLAN

İş hayatınzdaki faaliyetler ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilere ilham verebilir ve sizin için verimli olacak ortak çalışmalara girebilirsiniz. İş hayatınıza dair gelişmeler iş ortamınızda sizi daha güçlendirecektir.

BAŞAK

İlişkide bulunduğunuz kişiyle beraber yapacağınız uzun dönemli planlar, yapmak istediklerinizin gerçekleşmesi için ilk adım olabilir. Yeni bir konuda kendinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracaksınız.

TERAZİ

Başkalarıyla yapacağınız anlaşmalar, yaratıcı projeler yapmanıza ve iş hayatınızda parlamanıza sebep olabilecek anlaşmalar olacaktır. Eşinizin kaynakları sayesinde evinizle ilgili değişimi kolay halledebilirsiniz.

AKREP

Özel hayatınızda ulaşmak istediğiniz yere ilişkilerinizle ilgili kalıcı sözler duyduğunuzda inanacaksınız. Planlarınızı ilişkileriniz sayesinde gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle uzak yolculuklar yapabilirsiniz. Elinizi güçlendireceğiniz görüşmeler olabilir.

YAY

Sanatsal konularla ilgili işler yapmaya karar verebilirsiniz. Bu konuda başkalarından sponsorluk almanız bile mümkün. Maddi konuda güçlü kişileri arkanıza almanız mümkün.

OĞLAK

Bugün yazılarınızda, çalışmalarınızda oldukça yaratıcı olabilirsiniz. Danıştığınız kişiler sizi oldukça cesaretlendirecektir. Kendinizi yaptığınız yaratıcı çalışmalarla oldukça güçlü hissedeceksiniz.

KOVA

Maddi konularda aileniz sizin için fedakarlık yapabilir. İş ortamınızdaki kişilerden alacağınız yardımlar yönünüzü belirlemenize yardımcı olacaktır. Yapacağınız işler müşterilerinizi veya çalıştığınız kişileri memnun edebilir.

BALIK

Yazacaklarınız, görüşmeleriniz kendi yeteneklerini kullanarak başaracağınız bir işe girmenize yardımcı olacak. Kendinizi yaratıcılığınızla ifade edeceksiniz. Hayallerinizden konuşmayı isteyeceksiniz. Gruplar içersinde güç kazanacağınız bağlantılar olacaktır.

gamze avcu