5 Aralık 2013 burç yorumları

Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu'dan önemli uyarılar var.

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İşinizle ilgili hareketli bir gün ve öğrendiklerinizi kullanarak çözümlerinizi kullanma durumuna geleceksiniz. Hala iş hayatınızdaki ilerlemeler sizin ilişkiler kurmanızı sağlarken diğer yanda eskiden tanıdıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz.

BOĞA
İletişim konusunda hızlı bir gün, fikirlerinizi yakın çevrenize kabul ettirmiş gözüküyorsunuz, ancak sizinle fakir ayrılığı yaşayanlarla da konuşarak aranızdaki pürüzleri çözebilirsiniz. Ticaret yapıyorsanız uzaktaki müşterilerinizle ortak bir yol bulacaksınız.

İKİZLER
Çalıştığınız kişiler, projelerinizle ilgili konularda yeni anlaşmalar yapabilir yeni sormluluklar alabilirsiniz. Bu aşamada maddi konular sizi düşündürtebilir. Ancak her iki tarafın da hoşuna gidecek planlarla anlaşmayı yapacaksınız.

YENGEÇ
Çalışma düzeninizde, gündelik hayatınızda iletişim hızlanıyor. Kendinizi anlatmanıza gerek olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ancak yetenekleriniz konusunda kendinizi göstermek için fırsatınız olacak ve karşınızdaki kişilerle anlaşma noktasına varabileceksiniz.

ASLAN
Zevkleriniz, kişisel yetenekleriniz içersinde yazma yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Kitap yazma konusunda kendinizi geliştirebileceğiniz bir dönem. Riskli yatırımlarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek istemesiniz de evinizle ilgili değişimler için güzel eşyalar sizi cezbedebilir.

BAŞAK
Evde çalışmaya bağlayacağınız konular olabilir. Ev ortamı sizin için sohbet ortamına dönüyor. Sosyal ortamlara katılmak isteyebilirsiniz ancak arkadaşlarınız sizinle başka yerlere gitmeyi talep edebilirler. Sonuçta siz de zevk alacaksınız.

TERAZİ
Çevrenizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Eğitim, yeni konular öğrenmek ilginizi çekebilir. İşinizde sizden beklenenleri yapmak isterken, evinizde de sizi bekleyen işleriniz sizi arada bırakabilir. Maddi olarak bazı sorumlulukları alarak zamanınızı dengeli kullanmanın yolunu bulacaksınız.

AKREP
Eğitimden veya yazmaktan para kazanmaya karar verebilirsiniz. Bu konuda planlama yapmanız gerekebilir. Sizden eğitim konusunda diğerlerine bilgi vermeniz istenebilir ancak siz önce kendinize ait bilgilerinizi derlemek konusunda anlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden destek gelecektir.

YAY
Rekabet etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken hırslarınızı da ortaya koyduğunuzu görebilirsiniz. Herkese anlatmak istedikleriniz var ve bu konularda fanatik düşünceleriniz olabilir. Yatırımlarınızla ilgili çekinceleriniz olabilir bunlarla ilgili bilgi edinebilir ve gelir kaynaklarınızı yaratabilirsiniz.

OĞLAK
Fikirlerinizi kimseye söylemek istemebilirsiniz. İlham alabileceğiniz ve yazılar yazabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İlişkilerinizde sizden beklenenleri gerçekleştirmek isterken kendi istekleriniz konusunda arkadaşlarınızdan yardım gelebilir.

KOVA
Fikirlerinizi gruplarla paylaşmak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla görüşmeleriniz artıyor. İşinizde size bilmediğiniz konuları söyleyen birisi olacaktır. Çalışma ortamınızda bu bilgileri kullanacaksınız.

BALIK
İş hayatınızda fikirlerinizi herkesle paylaşabileceğiniz veya paylaşmanız istenen bir döneme giriyorsunuz. Kişisel hayatınızda geçmişten gelen ve eğlenmekten zevk aldığınız kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ancak diğer yanda gruplar içersinde yeni ilişkiler kurarak ileriye dönük arkadaşlar edinebilirsiniz. Zamanınız size yetmiyor.

https://twitter.com/astrologiae