31 Aralık günlük burç yorumları

Yılın son günü sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yılın son gününde işlerinizi toparlama yoluna gidebilirsiniz. Ancak ilişkilerinizde yaşadığınız haksızlıkla mücadelede karşınıza bir takım önceden bilmediğiniz konularla gelebilirler.Akşam saatlerinde heyecanınız sönebilir ancak ciddi durulunuzla toplum önüne çıkmanız gerekebilir.

BOĞA

İş yaparken karşılaştığınız engeller sizi hareketsiz bırakıyor. Karşınızda yaptıklarınızı kabullenmeyen kişiler olabilir. Bu da sizin planlarınızla ilgili mecburi değişimlere sebep oluyor. Yayıncılıkla ilgileniyorsanız istediğiniz şartlarda yapmanıza engel olacaklar.

İKİZLER

İsteklerinizi, özel hayatınızdaki faaliyetlerinizde rahat değilsiniz. Arkadaşlarınız, bulunduğunuz şartlar sizin hareketlerinizi kısıtlıyor ve bir anda çözülebilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaklaşa konularla ilgili daha ciddi adımlar atacaksınız.

YENGEÇ

Eviniz ailenizle ilgili hareketsiz kalmanız, içinizden geleni yapamamanız başkalarıyla konuşarak yapmanız sizi geriyor. Bağımsız kalma isteğiniz ilişkilerinizle ilgili gerilime sebep olabilir. Sizden güçlü olan kişinin müdahelesine karşı birşey yapamayabilirsiniz. Akşam saatlerinde görüşmeler yapacaksınız.

ASLAN

Gündelik hayatınızda, iş yaptığınız kişilerle ilgili çözümsüzlük sizi çevrenizle çatışmaya sokarken diğer yanda kurduğunuz bağlantıları değiştirebilir. Akşam saatlerinde bu konuda yapabileceklerinizi düşünmeye başlayacaksınız.

BAŞAK

Ulaşmak istediğiniz hedefleriniz, maddi konularla mücadeleniz, harcamalarınız konusunda gerilim gündeme geliyor. Borçlarınız, ortaklaşa işleriniz, bağımlı kaldığınız durumlar sizi sinirlendirebilir ve özel hayatınızda kontrol edemediğiniz durumlar ortaya koyabilir. Akşam saatlerinde ne yapabileceğiniz konusunda ciddi düşüncelere dalabilirsiniz.

TERAZİ

Evinizde söylenecek bazı sözler ilişkilerinizde aniden kopmalar yalnız kalma isteğiniz ve kendinizi meşgul tutmak istemenize sebep olabilir. Akşam saatlerinde işin içyüzünü anlamaya çalışacaksınız.

AKREP

Yakın çevrenizde açığa çıkacak olaylar dedikodular sizi kızdırabilir ancak yaptıklarınızı açığa vuramıyorsunuz. Hayatınızı zorlaştırabilecek bu duruma müdahele edemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sakin ilgilenebileceksiniz.

YAY

Maddi konularda kitlenebilir ve de yenibir problem meydana gelebilir. Para çekemeyebilir ya da ilgilendiğiniz durumlarla ilgili gruplardan müdahele gelebilir. Özel hayatınızda biraz kendi başınıza klamka isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde daha mantıklı düşünmeye başlayabilirsiniz.

OĞLAK

Söylediğiniz bazı sözler açıklamalarınız gizli olanları açığa çıkartmanız, evinize ve iş hayatınıza yansıyabilir. Sizinle ilgi yer değişim yaşam alanı değişimi gündeme gelebilir. Kendinizi iş hayatınızda ve toplum önünde savunma durumunda bulunmak durumda bulabilirsiniz. Ya da size karşı duranlarla mücadeleniz devam edecek.

KOVA

Gizli çalışmalarınızı açığa çıkarmak istemeniz sizin projelerinize engel olacaklara karşı mücadele vermenize de sebep olacaktır. İstediğiniz şekilde haberleşme iletişim ağını kuramamanıza sebep olabilir.

BALIK

Arkadaşlarınız, gruplarla ilgili gelişen olaylar açığa çıkan bilgiler sizin ortaklaşa işlerinizde savunmaya geçmenize açıklamalar yapmanıza neden olabilir. Hedeflerinizi, değer verdiğiniz konularla ilgili değişime gitmenizi de gerektirebilir.