30 Ocak Perşembe günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bağlılık, başkalarıyla birlikte yapabileceğiniz bir konuda gruplara ihtiyaç duymadığınızı kendi başınıza yapabileceğinizi düşüneceğiniz bir durum olabilir. Son gayretle kendinizde bu cesareti bularak gruplar içersinde veya arkadaşlarınız arasında bireysel olarak kendinizi gösterebileceğiniz, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

BOĞA

İlişkilerinizle ilgili bir durumla ilgili karşınızdaki kişiyle paylaşım yapmadan, ona ihtiyaç duymadan bir konuda başarabileceğiniz konuyla ilgili adım atacaksınız. Attığınız bu adım kendinizi toplum önünde cesaretle bireysel başarınızı göstermenize neden olacaktır.

İKİZLER

İş hayatınıza dair vizyonunuzu iş ortamınızdakilerden, yaptığınız projelerden alabiliyorsunuz ancak planlarınızı, bakış açınızı değiştirecek bir durumu tek başınıza çalıştığınız ortama gerek olmadan başarmak için bir adım atacaksınız. Cesaretinizi guplardan, arkadaşlardan alabilirsiniz. Ya da yapacağınız yeni planlar, guplar içersinde farklılığını ortaya koyabilir. Rutin dışı bir konu olabilir.

YENGEÇ

Planladığınız vizyon, yapmak istediklerinizle ilgili fedakarlıklar yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kişisel yeteneklerinizi uygulamanız sizi geliştiriyor ancak ortaklaşa işlerle ilgili gelecek yeni bir talep, yeni bir durum sizin özel hayatınıza dair konularda tek başınıza kalmanıza engel olacaktır. Başkalarının kaynaklarıyla ilgili yeni bir durum bağlı bulunduğunuz kişi ve kurumlar içersinde bireyselliğinizi ortaya koymanız için fırsat yaratacak. İş hayatınıza dair beklenmedik teklifler gelebilir.

ASLAN

Evinize ailenize dair konularda paylaşımda olduğunuz kişilere yardımlarınızı devam ettiriyorsunuz. Ancak ikili ilişkilerinize dair yeni bir durum sizi biraz sorumluluklarınızdan uzaklaştırabilir ve birbiriyle çakışacak durumlar ortaya çıkabilir. Yeni planlarınızda ilişkilerinize dair bireysel ifadelerinizi önplana çıkaracağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK

İlişkilerinize verdiğiniz önem açısından yakın çevrenizle ilginiz, yaşadığınız kişiler sizi memnun ediyor ancak iş ortamınızda gündelik yaşamınızın gidişatı konusunda paylaşımlarda bulunamayabilirsiniz. Uzak durmanız gerekebilir. Ancak iş ortamınıza ve gündelik yaşamınıza dair konularla ilgili yeni bir durum ortaklıklarınızla ilgili cesaretlenmenize sebep olabilir. Başka kaynaklarla ilgili ani değişim sizin iş ortamınızda bireyselliğinizi ortaya koymanıza fırsatlar sunacaktır.

TERAZİ

Maddi konularla ilgili gelişmeler için çalıştığınız kişilerden, çalışma ortamınızdan yardım alabilirsiniz ancak kendi özel yaşamınıza dair konularda maddi konularınızı toparlamak için kendinize yenibir plan yapmanız gerekebilir. Kendinizi bireysel olarak ifade edecek yeni bir yol bulabilirsiniz. Bu yenilik özel hayatınızda kimseye bağlı olmadan ancak ilişkilerinizden gelen destekle bireysel olarak zevklerinizi yapabileceğiniz fırsatları sunacaktır. Kendi zevkleriniz, isteklerinizi ön plana çıkaracağınız yeni bir durum ortaya çıkabilir.

AKREP

Özel hayatınıza dair konularda kendi isteklerinizi, hayallerinizi gerçekleştirebildiğinizi düşünüyor olabilirsiniz ancak evinizde, ailenize dair veya gerçekte isteklerinizi gerçekleştirmek için özel hayatınızdan fedakarlık etmeniz gerekeceğini düşünebilirsiniz. Evinize ailenize, yaşamsal alanınıza dair yeni bir durum gerçeğe uygun bir şekilde gündelik hayatınızı düzenlemenizi gerektirebilir. Rutin bir düzen olmayabilir.

YAY

İçinize döndüğünüzde, kendinize vakit ayırmayı öğrendiğinizde yaratıcı olabiliyorsunuz. Ancak yeni sunumlar, duyacağınız haberler, yakın çevrenize dair değişim yalnız kalmanıza engel olabilir ancak yeni görüşmeler, haberler size kendinizi gösterme, size özel yeni bilgiler edinme fırsatı sunacaktır.

OĞLAK

Sanatsal konularda, hayallerinize dair konularda gruplar içersinde faydalı olabilirsiniz. Arkadailarınızla beraber bu tür faaliyetlere girebilirsiniz. Ancak maddi konularla ilgili durumlar sizi daha büyük planlarınıza engel olabilir. Maddi konularda meydana gelecek yenibir durum sizin evinizle ilgili değişimlerinize destek olabilir.

KOVA

İşinizle iş hayatınıza dair konulardaki gelişiminiz maddi konularda fedakarlık yapmanızı gerektirebilir. Gelen her fırsatı kendiniz değerlendirmeden, size yaracağını düşünerek hareket etmeniz daha faydalı olacaktır yaptığınız fedakarlıkların. Kendinizle ilgili alacağınız yeni kararlar yakın çevrenizde farklı kişilerle tanışmanıza sebep olabilir. Yeni bir çevre sizi rutin konulardan uzaklaştırıp biraz kendinize bakmanızı, istek ve taleplerinizi ortaya koymanıza yardımcı olabilir.

BALIK

Yeni planlar yapmayı hayal ediyorsunuz. Yapacağınız planlar kendi kendinize kalamadığınızdan veya tereddütleriniz olduğundan ilerlemiyor olabilir. Kendi başınıza kalmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Maddi konulara dair değişimler sizin tereddütlerinizi giderebilir.

gamze avcu