29 Mayıs - 4 Haziran 2017 Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Özel yaşamınızda sizi coşturacak, heyecanlandıracak faaliyetleriniz olabilir. Bu faaliyetler içerisinde çevrenizle kurduğunuz farklı kişilerle olan ilişkileriniz kalıcı olabilir. Yabancılarla bağlantılı bu faaliyetleriniz veya uzak bağlantılar içeren, kendinize çizdiğiniz yeni düzen içinde kalıcılık sağlayan faaliyetleri yakın çevrenizde, kısa yolculuklarla veya kardeşleriniz aracılığıyla başlatacaksınız. Aşk konusunda ilişkinizde yeni başlangıçlar olabilir. Yeni ilişki olabileceği gibi, iş olarak da maddi anlamda size iş hayatınızda güç kazandıracak anlaşmalarınız olabilir. Yakın çevrenizden haber gelecek.

BOĞA

Aile içinde, evinizle ilgili veya yaşamsal alanınızdaki kişilerle yaşamınızı iyileştirmek adına yatırımlar konusunda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Atacağınız adımları ilişkide olduğunuz kişilerden henüz gizleyebilirsiniz. Aldığınız işler sizi maddi açıdan tatmin edecek düzeyde olacaktır. Ortaklaşa işlerinizin ailenize destek olacağını düşünebilirsiniz. Başka kaynaklarla bağlantılarınızda yabancılardan gelen destek size güç sağlayabilir ve ikna ediciliğinizle kalıcı anlaşmalar olabilir.

İKİZLER

Günleriniz hareketli geçiyor olabilir. Çevrenizle girdiğiniz diyaloglarla ve faaliyetlerinizde karşılaştığınız kişilerle ilişkiler geliştirebilir kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Farklı gruplar içine gireceksiniz ve ilgilendiğiniz konularla ilgili bağlantı sağladığınız kişilerin sizinle beraber olmaktan memnun olacağını ve ilişkiler konusunda yaşadığınız kısıtlanmaları çözebileceğinizi göreceksiniz. Kendi yeteneklerinizle ortaya koyduğunuz faaliyetleriniz sayesinde karşınıza çıkan fırsatlar çevrenizi genişletmenize yardımcı olacaktır.

YENGEÇ

Kendi içinizde kendi kendinize yaptığınız hazırlıklar, organize ettiğiniz fikirleri iş hayatınızda kurduğunuz ilişkileri farklı şekillerde kullanrak ve maddi imkan sağlamak için kalıcı iş olarak ortaya koyma isteğinde olabilirsiniz. Planlarınızla beraber evinizde çalışmalarınızı sürdürebilir, ilişkilerinizden gelen güçlü destekçilerle beraber gruplar içinde anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Kendi maddi kaynaklarınızı kendiniz yaratacağınız şekilde kafanızda planlar yapıyorsunuz. Düzenlediğiniz işlerle ilgili kalıcılık sağlamanız, farklı işlerle iş hayatınızda ön plana çıkmanız sayesinde gerçekleşecektir.

ASLAN

İçinde bulunduğunuz gruplarla olan faaliyetleriniz, edindiğiniz bilgiler doğrultusunda harekete geçerek uzak bağlantılarınızda farklı kişilerle yaptığınız faaliyetlerin ve çevrenizde yer alan birliklerin de amaçları doğrultusunda bireysel çalışmalarınızı veya oluşturduğunuz düzeni, kendinizi ortaya koymak istediğiniz yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili kendinizi ortaya koyabileceğiniz konularda herkesten destek görecek ve diğerlerini de harekete geçirebileceksiniz. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda ortaya koyduğunuz fikirler veya projeler çalıştığınız konularla ilgili kişilerden destek görecektir.

BAŞAK

Yaşamınızda kalıcı temeller kurma çabalarınızdan sonuçlar almaya başlıyorsunuz. İş yaşamınızda adımlar atacaksınız. Bildiklerinizi ortaya koymak için çok çalışabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde veya bağlı olduğunuz kaynaklarda bağlantılı kişiler sizin farklı işler yapabileceğinizi düşünüyor olabilirler. İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda kendinizi bilginizle göstermeniz maddi fırsatların kapısını açacaktır. Yabancı bağlantılar, başka kültürlerle ilgili edindiğiniz bilgiler kendi yeteneklerinizi kullanma konusunda size güç sağlayacaktır. Kendi yeteneklerinizi verimli hale getirecek projelere dönüştürebilirsiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde, eğitiminizle ilgili, ilgilendiğiniz ve iletişimde olduğunuz işler ve konulara dair ortaya koymaya çalıştığınız ve zorlandığınız durumlar sonuç vermeye başlıyor. Yabancılarla bağlantılar kurarak, uzak yolculuklarla veya kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ortaya çıkarak faaliyetlerinizi hızlandırarak bilginizle yapılandırdığınız konuları gerçekleştireceksiniz. İlişkilerinizde beklemediğiniz destekler gelebilir. İçinde bulunduğunuz gruplarda sizi destekleyecek fikirler ve düşünceler ortaya konabilir. Yabancı kültürlerin, uzak bağlantıların olduğu faaliyetlerden çevrenizi genişletecek ve size destek olacak ilişkiler, fırsatlar ortaya çıkabilir. Ortaklaşa işlerde yapacağınız anlaşmalar, projeler uzun dönemde yaşamınızı da dönüştürecek faydalı işler sağlayacaktır.

AKREP

Maddi kaynaklarınızı elde etmek, kısıtlandığınız maddi kaynaklar konusunda size yararlı olacak girişimleriniz olabilir. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklardan kaynaklanacak faaliyetler, ortaya koyacağınız çabalar yeni işler ve müşteriler kazanmanıza yardımcı olacağı gibi iş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda sizi yüceltecek birliklerin, oluşumların da sizin istekleriniz doğrultusunda destek olacağını görebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde kendinizi ortaya koymanız ilerki süreçte fırsatlar yaratacaktır. Yakın çevrenizi dönüştürecek ve kendinizi yakın çevrenizde farklı göreceğiniz ilişkiler kurabilirsiniz. İlişkilerinizde karşınızdakinin fikirlerini dinlemenizde fayda var.

YAY

Yaşamınızda aldığınız sorumluluklar doğrultusunda çaba gösterdiğiniz kendinizle ilgili kısıtlamalar yaşadığınız durumlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Ani gelişen aşk hayatınız da muhtemel sonuçlardan birisi olabilir. İlişkinizde atacağınız adımlar özel yaşamınızın heyecan dolu ve farklı hale gelmesi mümkün. Yabancılarla bağlantılar, uzak yolculuklar yaşayabilirsiniz. Başka kültürlerle bağlantılar sağlayabilir ordaki grupların fikir ve düşünceleri size uygun gelebilir. İlişkilerinizde karşınızdakilere göre tavır alıp gruğlarla birlikte faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Gireceğiniz gruplar, organizasyonlarda kendinize uygun konum bulduğunuzu ve prestij kazandıran fırsatlar sunacağını düşünebilirsiniz. İş şartlarınız, çalıştığınız konularla ilgili anlaşmalarınız veya uzun dönemli planlar size maddi kaynaklarınız konusunda değişim dönüşüm getirebilir. Sizi güçlendirebilir.

OĞLAK

Yaşamınızda sizi kısıtlayan zorluk veren konularla ilgili kendi içinizde temizlenme durumlarına devam ediyor olabilirsiniz. Yaptığınız işler, ilgilendiğiniz konularla ilgili gündelik yaşamınızda girişimleriniz olabilir. Girişimleriniz ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili bazı gruplarla oluşumlarla biraraya gelmenize ve yakın hissetmenize sebep olabilir. Aynı zamanda evinizde ağırlayacağınız farklı kişilerle biraraya gelebilirsiniz. Hareketli gündelik yaşamınızda kendinizi göstereceğiniz işler konular aracılığıyla veya biraraya geldiğiniz kişiler, toplumsal yaşamınızda ve iş yaşamınızda size prestij sağlayacak kişiler olabilir. Bireysel fikirleriniz, projeleriniz veya varsa çocuklarınıza dair konulardaki söylemleriniz sizi güçlendirecek pozisyonlar almanıza yardımcı olabilir.

KOVA

İçinde bulunduğunuz gruplarda, organizasyonlarda oluşturmaya çalıştığınız düzen konusunda sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Bireysel faaliyetlerle adımlar atarak yakın çevrenizde farklı kişileri biraraya getirebilir, farklı konularla ilgili kişileri organize edebilirsiniz. İlişkilerinizde sizinle aynı fikir ve amaçları paylaşan gruplarla içiçe olabilirsiniz. Bireysel adımlarınız ve faaliyetleriniz yabancıları veya başka kültürlerü içeren bağlantıları da ortaya çıkarabilir. Başkalarının fikirleriyle de yolunuzu öizeceğiniz grupların faaliyetlerine destek olabilir. Yurtdışında yaşam konusunda değişimler olabilir. Eviniz, aileniz veya yaşamsal şartlarınızla ilgili planlarınızı uzun dönemli yapacaksınız.

BALIK

İş hayatınızla ilgili kurmaya çalıştığınız düzen, aldığınız sorumluluklar ile ilgili sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Eviniz, yaşamınız ve aile içerisinde yapacağınız değişimler atacağınız adımlar iş hayatınızdaki gerçekleştirmek istediğiniz zorlu işleri gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili kurduğunuz ilişkiler size farklı yoldan fırsatlar getirebilir. Yaptığınız işlerle ilgili oluşumlardan destek görebilirsiniz. Kendinizi eviniz ve ailenizden gelecek destekle ortaya koymanız ortaklaşa işlerde, yatırımlarda ve başka kaynaklardan fırsatlarla yükseltme imkanı bulacaksınız. Yakın çevrenizde veya ilgilendiğiniz konularla ilgili fikirleriniz, projeleriniz gruplar içinde de güçlenmenizi sağlayacaktır.

Gamze Avcu