29 Aralık Pazar burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugün duygularınızı kendinize saklayacaksınız ancak konuşmalar, görüşmeler oldukça fazla. Fikirleriniz herkesi etkileyecek. İş fikirleri bile çıkabilir. Akşam daha rahat olacaksınız ancak konsantrasyonunuz olmayacak.

BOĞA

İlişkiler konusunda konuşmayacak veya karşınızdaki kişiye duygularınızdan bahsedemeyeceksiniz. Sizi sıkan bir durum olabilir. Ancak herkesle konuşabileceğiniz konularda bilgi alışverişi, yabancılarla görüşmeler, yeni bağlantılar kurabileceğiniz birgün. Akşam ssatlerinde ise iş hayatınızla ilgilenmeye düşünmeye başlıyorsunuz. Ancak harekete geömek istediğinz konularla ilgili konsantrasyonunuz olmayacak.

İKİZLER

Gündelik hayatınızdaki kişilerle ilgili kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı dışavurmayı tercih etmeyeceksiniz. Kurmak istediğiniz ortak işler, paylaşımda bulunacağınız konular üzerine konuşamlarınız var. Ancak ileri dönük planlarınızla ilgili konsantrasyonunuz zayıf olacak.

YENGEÇ

Özel hayatınıza dair hissettiklerinizi dışarı vuramıyorsunuz. Sosyal ortamlarda istediklerinizi yapmak konusunda kısıtlanabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde karşılıklı düşüncelerinizi paylaşacaksınız. Akşam daha rahat hareket edebilirsiniz.

ASLAN

Ailenize evinize dair sorumluluklar sizi alıkoyabilir. Gündelik hayatınızdaki görüşme trafiğiniz ise çok hareketli, haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde rahatlayacak kendi isteklerinizi geröekleştirebileceksiniz.

BAŞAK

Yakın çevrenizle ilgili bir durum sizin kendinizi sorumlu hissetmenize sebep olabilir. Sosyal ortamlarda çok dışadönük konuşkan olacaksınız. Herkesle ilgilenmek isteyeceksiniz. Ancak ortaklaşa konularla ilgili plan programı başkasına bırakın.

TERAZİ

Bugün maddi konularla uğraşmayı bırakabilir dondurabilir ve evinizde vakit harcayabilirsiniz. Size gelecek kişilerle konuşmalar, görüşmelerde konular yapıcı hale gelebilir ancak sizin ilgiliniz tek bir kişiye yoğunlaştırmanız zor olacak.

AKREP

Bugün sıkılabilirsiniz. Daha çok haberleşme yazışma, kısa yolculuklarda hareket var. Akşam yapmanız gerekenlere konsantre olamayabilirsiniz.

YAY

Kontrol edemediğiniz bazı durumlar sizi sıkabilir. Ancak istediğiniz, değer verdiğiniz kişilerle konuşmalar, planlar olabilir. Daha çok alışveriş alacak verecek konuları gündeme gelebilir. Özel hayatınıza vakit kalmayabilir.

OĞLAK

Arkadşlarınızla ilgili bir soruna canınız sıkılabilir veya duygularınızı onlara belli etmeyebilirsiniz. Ancak siz çok hareketli dışadönük birgün geçireceksiniz. Görüşmeleriniz olacak. Evinize vakit kalmayabilir.

KOVA

Toplum içersinde sizi sıkan bir durum olabilir. Kendizi göstermekten kaçınıyor olabilirsiniz. Ancak kendi başınıza kaldığınız çok verimli zaman geçireceksiniz. Çalıştığınız konular sebebiyle yakın çevrenize de ilgi gösteremeyebilirsiniz.

BALIK

Herkesle paylaşmak istediğiniz ama bugün geri durduğunuz durumlar olabilir. Arkadaşlarınız ve girdiğiniz gruplarda iletişiminiz yoğun olacak. Şimdilik maddi konularla ilgili düşünceleri bir kenara bırakın.