28 Ocak Salı günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınıza dair konularda yoğunluk artıyor. Kendi isteklerinizi oluşturmaya çalışırken iş hayatınızla ilgili zorlu ilişkiler sizi başka yöne çekiyor olabilir. Bazı konularda bilmediğiniz şeyler açığa çıkabilir. Hemen sonuçlar çıkarıp kararlar vermeyin.

BOĞA

Eski planlarınız gündeme gelebilir. Sizin istemediğiniz bir hale gelebilir. İlişkilerinizle ilgili konular olabilir. Siz hazırlandığınız konuları herkese faydalı olacak şekilde hazırlayın. Yaratıcı fikirler üretebileceğiniz bir gün. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.

İKİZLER

Bir süredir ortaklaşa iş yaptığınız konulardaki finansal durumlar ilişkiler sizi zorluyordu. Kendi gelirinizi oluşturmaya çalışıyorsunuz. Her iki tarafın da birbirine ihtiyaç duyduğunu anlatırsanız işleriniz daha kolaylaşacaktır. İş konularında yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Gruplarla ilgili hemen kararlara varmayın.

YENGEÇ

İlişkileriniz ve geçmişten gelen hukukunuz olan birisi sizi zorluyor olabilir. Siz kendinizi ve de karşınızdakinin de ihtiyaçlarını gidererek, hayalgücünüzü kullanırsanız her iki taraf da memnun olabilir. Karşı çıkmanız bir işe yaramayabilir. İş hayatınıza dair peşin hükümler vermeyin. Kendinize zaman tanıyın.

ASLAN

İş ortamınızdaki, gündelik hayatınıza dair işler ve kişiler sizi zorluyor olabilir. Eskiden çalıştığınız kişiler sizinle bağlantı kurabilir. Ancak bir şekilde kendinizi içsel olarak güvence altına alabilirseniz rahatlayacaksınız. Sorumlu olduğunuz kişilerin ihtiyaçlarını giderebileceksiniz. Yardım edebilirsiniz. Planlarınızı hemen bozmayın.

BAŞAK

Özel hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar sizi güçlendiriyor ancak kendi geleceğinizle ilgili yapmak istediklerinizi kısıtlıyor olabilir. Bu konudaki zorluklarınızı yakın çevrenizle paylaşarak yardım alabilirsiniz. İlişkilerinizde yardımcı olmanız da size sorumluluklarınızın önemini anlatabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili hemen kararlar vermeyin.

TERAZİ

Evinizde eskiye dayanan konular veya finansal konular gündeme gelebilir ancak siz iş hayatınızla ilgili kendinizi geliştirmekten ödün vermemek için bu konularla ilgili size düşen payı paylaşmalısınız.Yapılması gerekenler konusunda yardım alabilirsiniz. Evinizdeki bir durum ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. İlişkileriniz konusunda hemen kararlar vermeyin.

AKREP

Yaptığınız işler, yakın çevrenize dair zorlanmanız, sizden finansal anlamda yardım istemeleri sizin arttırmak istediğiniz faaliyetleri kısıtlayabilir. Eskilerden gelen birisi sizden yardım isteyebilir. Başa döndüğünüzü düşünmeden yardım edebilir ve kendi şartlarınızı paylaşırsanız bazı problemleri çözmenize yardımcı olacaktır. Siz de özel hayatınızda güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Yetiştiremediğiniz işlerin ucunu bırakmayın.

YAY

Maddi konularla ilgili eski bir mesele yüzünden zorlanmanız mümkün. Ancak yapmanız gereken maddi harcamalar olabilir. Ortak yatırımlarınız veya başka kaynakları kısıtlamamak için bunu yapmanız gerekebilir. Bağlı bulunduğunuz kişilere güveninizi sarsabilirler. Siz kendiniz için değil diğerleri için de paylaşacağınız kaynaklar yaratırsanız faydasını göreceksiniz. Evinizdeki kişilerden de destek almanız gerekebilir. Özel hayatınıza dair konularda hemen kararlar almayın.

OĞLAK

Bugün kendinizi zorlayabilirsiniz. Kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Görüşmeniz gereken kişiler olabilir. Zorlansanız da yapmanız karşınızdaki kişiyle olan faaliyetlerinizin ilerlemesini sağlayabilir. Grupsal faaliyetler sizin tek başınıza yaptıklarınızı hafifletebilir.Yakın çevrenizden bu konuda bilgi ve destek alabilirsiniz. Evinize dair konularda ani değişikliğe kalkışmayın.

KOVA

Sizi zorlayan, kontrolünü elinizde tutamadığınız kişiler olabilir. Yapacağınız işlerde size yardımcı olacakları hafife almazsanız daha rahat olacaksınız. Maddi kaynaklar yaratmak için çıkış yolları bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda hemen kararlar vermeyin. Haberleriniz şaşırtıcı olabilir.

BALIK

Arkadaşlarınız veya gruplar içersindeki baskılar sizi zorluyor ve kendi isteklerinizin peşinden gidemiyorsunuz ancak herkesin daha farklı şeyler duymasını sağlayarak havayı değiştirebilirsiniz. Biraz fedakarlık yapmanız gerekebilir. Maddi konularla ilgili hemen konuşmalar yapmamanız iyi olur.

gamze avcu