28 Nisan - 4 Mayıs 2014, Haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor? Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu'dan çarpıcı yorumlar..

Gamze Avcu Gamze Avcu

18.hafta 28 Nisan-4 Mayıs 2014, Burçlar

KOÇ

Hareketli bir şekilde haftaya görüşmelerle başlayabilirsiniz. Bencil veya bireysel davranışlarınız olabilir. Salı günü maddi konularla ilgili evinizde boğa burcunda güneş tutulması olacak. Maddi konularla ilgili, gelirlerinizle ilgili yeni kaynaklar bulabileceğiniz yaratıcı fikirler üzerine yoğunlaşan bir moda olabilirsiniz. İlişkiler konusunda sabırsızlık gösterebilirsiniz. Kendi başınıza elde edeceğiniz gelir kapıları yaratmak için önümüzdeki günlerde fırsatlar yakalamanız mümkün. Ancak gerçekçi bir şekilde planlarınızı yapın. Çarşamba günü iş hayatınızdan kişilerle görüşüp zam isteyebilirsiniz. Ya da bunu yapabileceğiniz fırsatları araştırabilirsiniz. Aileden ve beklemediğiniz kişilerden düşündüğünüz konularda destek alabilirsiniz. Aklınızdakiler ortaklaşa işlerinizle ilgili konuları tetikleyebilir. Karşınızdaki kişilerin hakkınız olanı vermediğini düşünüyor olabilirsiniz ancak onlardan yeni bilgiler alacaksınız. Siz de fikirlerinizi anlatabilirsiniz. Yapılan ortak işlerden tatmin olamayabilirsiniz. Cesaretinizin artacağı veya risk almayı düşüneceğiniz bir fırsat doğacaktır. Hafta sonu ilişkiler konusunda daha fazla kendinizi gösterme imkanınız olacaktır. Hızlı, hareketli ancak çabuk sıkılan bir tavır içinde olabilirsiniz. Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle beraber veya evinizde geçireceğiniz Pazar günü sakin bir ortamda maddi konularla ilgili planlar yapabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta başında kendinizle ilgilenmek isteyebilir, ilişkilerinizden yorulmuş olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı günü güneş tutulması boğa burcunda ve kendinizle ilgileneceğiniz evinizde gerçekleşiyor. Huzurunuzu sağlamak için, kendinizi güvende hissetmek için, zevk almak ve maddi olarak da güvencenizi sağşlamak için neler yapabileceğiniz, kendinizle ilgili ne kararlar alabileceğiniz konusunda yoğunlaşabilirsiniz. Hayatınızda bir yenilik olabilir. Tutarlı ve mantıklı planlar yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz. Bir seyahate çıkmayı düşünebilirsiniz. Bu seyahat işinize de fayda sağlayacak bir seyahat olabilir. Çarşamba günü ilişkiler konusunda hassas olabilirsiniz. Üzerinizde baskı hissetmeniz mümkün. Karşınızdakilerin size çıkaracağı engeller olabilir. Haftasonuna doğru planlarınızı uygulamak için maddi konularla ilgilenebilir, iş ortamınızda veya çalışma düzeninizde gerekli ayarlamaları yapmak için harekete geçebilirsiniz. İşlerinizi halletmeniz kolay olacak. Eşiniz veya ortağınız sizi eskiden gelen maddi konularla ilgili zorlayabilir. Haftasonu verdiğiniz kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz hakkında yardım alabilirsiniz ve hazrlıklarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü ise kısa yolculuklar sayesinde ilişkilerinize yansıyacak adımları atma fırsatını yakalayabileceksiniz.

İKİZLER

Gruplar içersinde kendinizi gruplardan ayrı tutma ihtiyacı içersinde olabilirsiniz. Salı günü boğa burcunda güneş tutulması sizin kendi ihtiyaçlarınızın, maddi manevi olsun, sağlık olsun yaşamsal temel ihtiyaçlarınızın size yeterli gelmediğini anlamanız, yeterli görmediğiniz ihtiyaçlarınız için yeni bir fırsatı müdahele edemediğiniz olaylardan yakalayabileceğinizi görebileceğiniz evinizde gerçekleşiyor. Beklenmedik fikirlerden, gençlerden, çalışmalarınızdan maddi ve manevi destekler gelebilir. Ortaklaşa işlerinizdeki güçlü kişilerin de yeni bir söylemi olabilir. Kafanızdakileri bu şekilde bu hafta derleyip toparlayabilir belirginleştirebilirsiniz. Perşembe günü daha fazla gözönünde olmaya başlayacaksınız. Kendi istek ve arzularınızı ifade etme etrafınıza gösterme ihtiyacı içersinde olabilirsiniz. Ya da sizin için olumsuz olanları ifade edeceksiniz etrafınızdakilere. Çalışmalarınızla, çalıştığınız kişilerle veya sağlığınızla ilgili konulardaki sorumluluk veya problemlerinizi arka plana atmayın. Haftasonu arkadaşlarınız veya gruplarla iyi ilişkiler içersine gireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Maddi konularınızla ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizin karşılandığını düşünebilirsiniz.

YENGEÇ

Toplum içersinde kendinizi gösterme isteğiniz, bireysel olarak kendinizi güçlü hissetme isteğiniz olabilir. Salı günü boğa burcundaki güneş tutulması size arkadaşlarınız, gruplarla olan görüşmeleriniz, işlerinizden mesleğinizden gelen maddi kaynaklar konusunda yeni bir fırsatı getirebilir. Kendinizi yeni gruplar içersinde bulabilir, yeni sosyal ortamlara girebilir bu ortamlardan maddi kazançlar elde edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ortaklık teklifi, gruplar içersinden yeni bir ilişki sizin için ortaya çıkan fırsat olabilir. Bu ilişki veya ortaklık sizin bakış açınızı değiştirebilir. Arkadaşlarınızdan gelen teklifleri değerlendirmeniz hoşlanacağınız ortamlara girmenizi, iyi hissetmenizi sağlayabilir. Perşembe günü aileniz, evinizle ilgili ya da evinizdeki çalışmalarınızla ilgili çözümler, çalışmalar vaktinizi alacaktır. Kendinize vakit ayıramayabilirsiniz. Haftasonu yabancılarla görüşmeleriniz olabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz faaliyetlere katılabilirsiniz. Belki de bir kutlamaya katılabilirsiniz. Etrafınızda hoşlandığınız kişiler olacaktır. Toplumsal hayatınızda, iş hayatınızda ilişkilerinizin iyi olacağı, kendinizi iyi hissedeceğiniz birçok kişiyle görüşeceğiniz bir döneme gireceksiniz.

ASLAN

Haftaya inandığınız bir konuda mücadele etme istediğinizi farkederek başlayabilirsiniz. Salı günü boğa burcunda güneş tutulması sizin iş hayatınızla ilgili yeni bir durumun ortaya çıkacağını gösteriyor. İş hayatınız toplumsal hayatınızla ilgili maddi manevi sizi ileriye taşıyacak projeler, görüşmeler, bilgi kaynakları ile ilgili fırsatlar olabilir. Bir görüşmeniz sizin için hayal ettiğiniz bir konuda çalışmanızı sağlayacak ortamı getirebilir. Bunu size başkaları sunabilir. Sizin yapabileceğinize inananlar size bu fırsatı sunacaktır. Veya çalışmalarınızla ilgili olumlu sözler duymanız sizin yapmak istedikleriniz için elinizi güçlendirebilir. Yapacaklarınızla ilgili gruplar içersinde çalışmalarınız, görüşmeleriniz perşembe günü sizi harekete geçirecek. Kısa yolculuklar olabilir. Hazırlamak istediğiniz işlerle ilgili gruplarla görüşebilirsiniz. Ortak hareket edebileceğiniz fırsatları, çalışmaları ifade edecek, belirleyeceksiniz. Cuma günü gruplar içersindeki faaliyetleriniz evinizle ilgili sorumluluklarınızda problemlere sebep olabilir. Hafta sonu kendinize vakit ayıracaksınız. Evinizle ailenizle ilgili konularda faaliyetler yapabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışarak onlardan yeni bakış açıları görebileceğiniz, farklı ortamlara girme fırsatını getirecek kişilerin hayatınıza girebileceği veya yabancı birisiyle ilişkinizin olabileceği bir döneme giriyorsunuz.

BAŞAK

Ortaklaşa işleriniz içersinde kendinizi gösterme isteğiniz olabilir. Salı günü boğa burcunda güneş tutulması sizin genel olarak yabancılar, hukuksal işler, yayıncılık konuları, akademik konularınızla ilgili yeni bir durumu açığa çıkarabilir. Bu tutulma ortağınızın hayallerini de ilgilendirebilir veya birisiyle ortak yapmak istediğiniz planların geleceğe dönük olarak detaylandırılması, planlanması, değişime uğraması açısından bir yenilik getirecektir. Sizin fikirleriniz önem kazanacak. Bu fikirlerlerin sonuçları, sizin de iş hayatınızı toplum hayatınızı etkileyecektir. Yaratıcı bir takım görüşler ortaya koyabilir bunlardan maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Hatta gizli yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Haftasonuna doğru iş hayatınız toplumsal hayatınız hareketelleniyor. Maddi konularla ilgili çalışmalarınız olabilir. Haftasonu sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, grupsal faaliyetleriniz güzel vakit geçirmenize yardımcı olabilir. Kendinizi iyi hissettirebilir. Yatırımlar, ortaklaşa işlerle ilgili, paylaşımda bulunacağınız fırsatların olacağı bir döneme giriyorsunuz.

TERAZİ

İlişkilerinizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Salı günü boğa burcundaki güneş tutulması sizing ortaklaşa işler yaptığınız, başkalarının kaynakları veya yatırımlarınızla ilgili konularda sizi etkileyecek bir yenilik getirecek. İş ortamınızla, çalıştığınız kişilerle ilgili değişimler yenilikler getirecek olan güneş tutulması, ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda yeni fikirler projeler, çalışma şeklinde değişim getirebilir. Sizin de ev ve iş hayatınızda yaşadığınız zorluklara çözüm olabilir. Bu hafta bu değişimler üzerinde konuşulabilir. Sonradan maddi konularla problem olmaması için bu konuda da konuşmalarınızı yapmanız yerinde olur. Maddi konuları göz ardı etmemelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda bazı pürüzleri halletmeniz, ikna etmeniz gerekebilir. Haftasonu toplumsal hayatınızdaki faaliyetleriniz parlamanıza ortaya çıkmanıza sebep olabilir. Sizi onore edebilirler. İlişkilerinizin gündeme geleceği, yeni kişilerle ilişkiler kurabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

AKREP

İş ortamınız, çalıştığınız kişiler, işlerinizle ilgili konularda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Salı günü boğa burcundaki güneş tutulması ilişkiler konusunda, ortaklarınız, ikili ilişkileriniz konusunda size bir yenilik getirebilir. Genç birisi sayesinde yabancı birisiyle bir ilişkinin startını verebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir danışmanlıkla ilgili girişimler başlatabilirsiniz. Bu kararınız hayatınızda ördüğünüz tuğlalara bir yenisini koymanıza fırsat verebilir. Bu ortak, ilişki, danışmanlık veya hayatınızdaki yeni birleşim size maddi kazançları da beraberinde getirebilir. Zorluğunu çektiğiniz işler, iletişim, bağlantıda olduğunuz kişiler, yolculuklarınız veya hukuksal konularınızla ilgili çözümleri kolaylaştıracaktır. Yapmak istediğiniz işlerle ilgili ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Birileriyle birlikte uzun yolculuklar planlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilere, kardeşlerinizle ilgili konularda kalıcı çözümler yaratacağınız fırsatlar çıkabilir. Yapmak istediğiniz işlerle ilgili konuşmalarınız ortaklaşa iş yapabilmek için çalışmalarınızı hızlandırabilir. Kendi kendinize çalışmalarınızı planlayabilirsiniz. Haftasonu yolculuk planlarınız olabilir. Bilgileneceğiniz, yabancılarla birlikte olabileceğiniz faaliyetlerde bulunabilir ve hoş vakit geçirebilirsiniz. Günlük faaliyetlerinizde, iş ortamınızda, işlerinizde yeni kişilerle tanışacağınız kişilerle tanışabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

YAY

Varsa çocuklarınıza öncelik vereceksiniz. Özel hayatınızda, kendi isteklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Salı günü boğa burcunda güneş tutulması sizin iş ortamınız, çalıştığınız kişiler, müşteriler, ofisiniz veya gündelik işlerinizle, sağlığınızla ilgili konularda bir yenilikle karşılaşmanızı sağlayacak. Gündelik hayatınızdaki bu yenilik evinize de yansıyacaktır. İşlerinizi kolaylaştıracak bir görüşme, ticaret gibi bir konuda fırsat yakalayabilirsiniz. Hayatınızdaki maddi konulardaki zorluklara bir çözüm getirmek için fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hafta gelirlerinizle ilgili çözümleri konuşabilirsiniz. İş ortamınızdan size destek gelebilir. Perşembe günü ilişkileriniz gündeme geliyor. Gruplar içersinde ilerlemeyen konuları birebir konuşma ve ortaya koyma konusunda girişimleriniz olabilir. Ancak sonuçlar sizing için yeterli gelmeyebilir. Haftsonu sorunlarınızı paylaşacağınız kişilerle birlikte olabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili çözümler üzerine, ortaklaşa işlerinize dair konularda çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Özel hayatınızda yeni aşkların gündeme gelebileceği, çocuklarınızla beraber vakit geçirebileceğiniz, özel hayatınızda yeni ilişkilerin gündeme gelebileceği bir döneme giriyorsunuz.

OĞLAK

Evinizde ailenizde kendinizi göstermek, ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Salı günü boğa burcundaki güneş tutulması sizing özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda, yeteneklerinizi kullanma konusunda yeni bir fırsatla karşılaşmanıza yardımcı olabilir. Kedninizi ifade edebileceğiniz, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir fırsat yakın çevrenizi de etkileyecektir. Yeni bir çevreye girmenize yardımcı olabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili konulardaki yeni bir durum eğitim konusuna olumlu yansıyabilir. Yaptığınız işler, sunumlar, iletişim kurduğunuz kişilere de yansıyabilir. İlişkilerinizle ilgili ve yüklendiğiniz misyonu hafifletecek sonuçları olabilir. Fikirlerinizi ortaya koymanız sizi güçlendirecek. Ortaya koyacağınız fikirler üzerinde konuşacaksınız bu hafta. Iş ortamınız, çalışmalarınız haftasonuna doğru hareketleniyor. İş hayatınızda dolayısıyla harekete geçeceğiniz alanlardan birisi olacaktır. İsteklerinizi ortaya koyabilecek, kabul ettirebileceksiniz. Ancak gruplar içersinde bazı pürüzler olabilir. Haftasonu ilişkilerinize olumlu yansıyacak faaliyetler yapabilirsiniz. Eşinizle birlikte zaman geçirmeniz iyi gelecektir. Eviniz ailenizle ilgileneceğiniz, evinizde davetler vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

KOVA

İşlerinizde, yakın çevrenizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Salı günü boğa burcundaki güneş tutulması sizing evinizde, ailenizde, yaşam alanınızla ilgili durumlarda size yeni bir kapı açıyor. Bu yenilik maddi açıdan kaynaklarınıza olumlu yansıyabilir. Veya evinizle ilgili bir harcama yapmanıza fırsat sağlayabilir. Şimdiye kadarki işlerinizde, kendinize rahat bir yaşam sağlamakta zorluk çektiğiniz durumlar için çözüm için fırsat sağlayabilir. Bu hafta yeni fikirlerinizi çalışma ortamınızdakilerle konuşabileceksiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Haftasonuna doğru hobileriniz, özel yaşamanız veya zevk aldığınız konularla ilgili yenilikler öğrenebilir, faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenize de cesaret aşılayacaksınız. Haftasonu yaşayacağınız özel bir durum kutlama olabilir. Yakın çevrenizde yeni kişilerle tanışacağınız, yapacağınız işlere destek bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

BALIK

Maddi konularda bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Salı günü boğa burcunda güneş tutulması olacak. Sizi de eğitim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişimde bulunduğunuz kişilerle ilgili yeni kapılar açabilir. Maddi kazançlar konusunda yeni kişilerle görüşme fırsatları bulabilirsiniz. Bu hafta yeni fikirlerinizi gruplar içersinde paylaşma fırsatı bulacaksınız. Haftasonuna doğru ortaklıklarla ilgili, ortaklaşa işlerinizle ilgili haklarınızı almak için harekete geçebilirsiniz. Ortaya koyacağınız fikirleriniz bu hafta sizin bireysel olarak yapmak istediklerinizle ilgili yaşadığınız zorlukları aşmanıza yardımcı olabilir. Ancak yaptığınız planlarınızla ilgili bir takım pürüzler çıkabilir. Haftasonu çocuklarınızla ilgili, özel hayatınız zevk aldığınız konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili kısmetler yakalayabileceğiniz, maddi konularda destekleri olacak kişilerle tanışabileceğiniz ve de estetik konular için harcamalar yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

gamze avcu