26 Şubat Çarşamba burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Toplumsal hayataınızda veya iş hayatınızdaki sosyalliğiniz, ilişkileriniz üzerinde baskı yaratıyor. Beraber olduğunuz kişi sizi kıskanabilir. Siz ise özgürlüğünüzün kısıtlanmasından hoşlanmıyorsunuz. Bazı bağlılıklarınızla ilgili kopmalar olabilir. İşiniz gereği çeşitli faaliyetlere katılabilirsiniz.

BOĞA

Katılacağınız müzik, yemek faaliyetleri sizin için önemli ilişkiler kurmanız için fırsat olabilir. Ancak iş ortamınızdaki kişilerin önceliğini kapabilirsiniz. Yapmanız gereken işleriniz kalabilir. Bazı kişilere ihtiyaç duymadığınızı düşünebilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizle ilgili ilişkileriniz ve bu işlerde başkalarıyla olan sosyal ilişkilerinizde aşama kaydederken, kendi isteklerinizi açıkça anlatamayabilirsiniz. Özel hayatınıza dair faaliyetleriniz ertelenebilir. Bambaşka fikirler sizi etkileyebilir ve iş ortamınızdaki bazı konulardan vazgeçmeyi düşünebilirsiniz.

YENGEÇ

Ortaklarınızın veya birlikte olduğunuz kişinin, ilişkilerinizin hayatınıza getirdiği sosyalleşmeyi görmelisiniz. Bu sebepten aile veya ev konularındaki mücadeleniz, istekleriniz gecikebilir. Kendinizi otorite gördüğünüz durum ve kişilerden kurtarma isteğiniz de var. Kendinizi ifade etmek istediğinizde, hayatınızda gitmek istediğiniz yönde, bağlı bulunduğunuz kişi ve ortaklıkları arka planda bırakmak isteyeceksiniz.

ASLAN

Gün içersinde işinizle veya müşterilerinizle ilgili sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz ve yapmanız gereken görüşmeler, işler kalabilir. Bitiremediğiniz işler olabilir. Yaptığınız planlar aniden değişebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız durumlar sizi işinizden çok ailenize ve evinize ağırlık vermenizi gerektirebilir.

BAŞAK

Özel hayatınızda bazı durumlar, sosyal faaaliyetler para harcamanıza sebep olabilir. Fazla açılmamaya dikkat edin. Mevcut durumda kurtulmak istediğiniz borçlarınız olabilir. Yakın çevrenizle ilgili bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Görüştüğünüz kişilerin bazılarından vazgeçmeyi düşünebilirsiniz.

TERAZİ

Evinizde sosyalleşebileceğiniz bir yemek verebilirsiniz ancak sizi çok yorabilir. İş hayatındaki koşturma ve kurduğunuz ilişkilerden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Evinizde vakit geçirebilirsiniz. Kendiniz için düşündüğünüz harcamalardan vazgeçebilirsiniz.

AKREP

İşlerinizle ilgili görüşmeler sizin kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Bu görüşmeleri ve anlaşmaları yapmanız tanınmanız için önemli. Sizin iş ortamınızı etkileyecek haberler olabilir. Evle ilgili konularda kendi lehinize olan durumları zorlayacak değişiklikler olabilir.

YAY

Maddi konularda bazı anlaşmalar için bazı kişilerle görüşebilirsiniz. Gruplar içersinde kendinizi kabul ettirmek istediğiniz konular sizi zorlayabilir. İş ortamınızdaki konularda sizi engellemeye çalışan kişiler olabilir. Yapmak istediğiniz işleri farklı yoldan yapmanız gerekebilir.

OĞLAK

Bugün katılacağınız faaliyetler, sosyal ortamlar iş hayatınızla ilgili isteklerinizi yapmak için daha fazla çalışmanız gerektiğini düşündürebilir. İlişkilerinizle ilgili durumlar sizin ev yaşantınızı değiştirmenize sebep olabilir. Maddi konularda guplara yönelmeniz gerekebilir.

KOVA

Kendi başınıza çalışmak ortaya somut sonuçlar çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Başkalarının planlarına uymak istemeyebilirsiniz. Kendi başınıza çalışmalar yapmak ve size yük getiren işlerden kurtulmak istiyorsunuz. İş hayatınıza dair ilerleme için kendinizle ilgili bazı haklardan vazgeçmeniz mümkün.

BALIK

Grupsal çalışmalar veya arkadaşlarınızla olan faaliyetler sizi besliyor. Ancak ortaklaşa çalışmalarınız konusunda sizi zorlayan şartlar var. Gelirlerinizle ilgili ani değişim de sizi zorlayabilir. Yeni planlarınız için kendinizi bir süre inzivaya çekmek isteyebilirsiniz.

gamze avcu