26 Ocak Pazar günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazar gününüzü farklı kişiler ve arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz. Bu kişiler yabancılar da olabilir. Seyahatte olabilirsiniz. Karar vermeden neresi olursa orada görüşebilirsiniz. Çok da planlı programlı olmayacağından son dakika belli olabilir.

BOĞA

Ortaklaşa faaliyetlerden sıkılmış olabilirsiniz ve pazar gününüzde tek başınıza kalabalık yerlerde gezebilirsiniz. Aklınızda olmayan orjinal faaliyetler, spor yapan kişiler olabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

İKİZLER

Birlikte olduğunuz kişiyle beraber, işlerinizle ilgili konuları bir kenara atıp seyahat planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızdan alabileceğiniz ani teklif faaliyetlerinizi değiştirebilir.

YENGEÇ

Gününüz rutin geçecekmiş gibi gözükse de ortaklaşa yapacağınız faaliyetler olacaktır. Yalnız değilsiniz. Akşam saatlerinde iş hayatınıza dair konularda hızlanma yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa konularla ilgili kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar doğacaktır. Birilerine yardım etmeniz gerekebilir.

ASLAN

Başkaları için fedakarlık yapmak yerine, özel hayatınıza dair kişilerle, ilişkinizle ilgilenmeniz, ilişkilerinizde sizden beklenenleri yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte yolculuk planları veya farklı faaliyetler yapabilirsiniz.

BAŞAK

İlişkiniz bulunan kişiyle fikirleriniz uymayabilir ve siz evinizde oturmayı, evde vakit geçirmeyi istiyor olabilirsiniz. Beraber gündelik işlerinizi halledebileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde sizinle birlikte olmak isteyen size ihtiyacı olan kişiler plansızlığınıza plan ekleyebilirler.

TERAZİ

Gününüz rutin geçecekmiş gibi düşünürken, kardeşleriniz, yakın çevrenizde sizin için özel kişiler sizi farklı kişilerle tanıştırabilirler. Bu kişiler sizi farklı fikirleriyle etkileyebilirler. İlişkilerinize dair konularda ani çözümler bulacağınız fırsatlar olacaktır.

AKREP

Maddi konular sebebiyle, özel hayatınızda hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Ancak ailenizden alacağınız destek, evinize ait konuların size destek olması gündelik yaşamınızı değiştirebilmenize yardımcı olacaktır. Gün içersinde farklı kişilerle görüşmeniz gerekebilir.

YAY

Evde sıkılma noktasına geldiniz ve yakın çevrenizdekiler sizi dışarı çıkma konusunda ikna edebilecekler. Sizi farklı kişilerle tanıştırabilirler. Ya da farklı hobilerle ilgilenmeniz için planlar yapmış olabilirler.

OĞLAK

Çevrenizdeki faaliyetlere çağırılmamanıza sitem etmeyin, zaten evinizle ilgili maddi konularda çözümler bulacağınız fırsatları bulacaksınız. Evinizle ilgili değişimle ilgilenebilirsiniz. Kendi başınıza kalmanız daha yararlı olabilir.

KOVA

Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız faaliyetlerde maddi konular canınızı sıkabilir ancak kendinizi gösterme imkanını bulacaksınız. Farklı kişilerle görüşme tanışma ve samimiyet kurma fırsatı yakalayabilirsiniz.

BALIK

Toplum içersinde olacağınız bir gün ancak modunuz düşük olabilir. Arka planda kalma isteğiniz sizi rahatsız etmeyecektir. Maddi konularınıza dair fırsatları yakalayacağınız birgün olabilir. Dışarı çıkmayı reddetmeyin.

gamze avcu