25 Şubat Salı burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Aşk konusunda kalıcı sözler alabilir veya verebilirsiniz. Yaptığınız işler sizin iş hayatınızda ilişkilerinizin kalıcı olmasını sağlayabilir. Yeni bir iş teklifi aldıysanız kendinizle ilgili beklentilerinizden vazgeçebilir ve işlerinizle ilgili konularda otorite gördüğünüz insanlarla anlaşma yoluna gidebilirsiniz.

BOĞA

İkili ilişkilerinizde veya sevdiğiniz insana sözler verebilir, ilişkilerinizi ciddiyete bindireceğiniz tekliflerde bulunabilirsiniz. Kendi bildiklerinizden vazgeçerek herkesin Kabul göreceği konularda ilerleyebilirsiniz. Planlarınızı buna göre değiştirmeniz mümkün.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizde yenibir iş alabilirsiniz. Veya sahip olduğunuz işlerle ilgili uzun dönemli sözler alabilirsiniz. Kalıcı ortaklıkları Kabul ettiğinizde, kendi hedeflerinizden vazgeçerek size önerilen şartlarla devam etmek durumunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Özel hayatınızda veya yeteneklerinizle ilgili işlerde hayatınıza yeni kişiler girebilir. Yeni ortaklıklar kurabilir ve kendinizi ifade edebileceğiniz yeni ortamlar bulabilirsiniz. Kendinizle ilgili beklentilerden vazgeçebilir ve ilişkide bulunduğunuz kişilerin şartlarına uymak durumunda kalabilirsiniz.

ASLAN

Evinize yardımcı arıyorsanız ilişkiler sayesinde birilerini bulabileceksiniz ve kalıcı olacaktır. Sizden beklenen işlerle ilgililenmek durumunda kalabilir ve kendinize ayırmak istediğiniz zamanları azaltabilirsiniz.

BAŞAK

Özel hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili başkalarının müdahelesine maruz kalmak istemeyebilir ve gruplara dair beklentilerinizi en aza indirebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizle ilgili yapabileceğiniz işler konusunda bazı kişilerle görüşebilir ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

TERAZİ

Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler ilişki kurduğunuz kişiler sayesinde kalıcı olabilir. Maddi konularda bazı kişilerden sözler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin müdahelesi sizing evinizle ilgili konulara ağırlık vermenize sebep olabilir.

AKREP

Görüşme yapacağınız kişilerden alacağınız bilgiler, kendinizle ilgili kararlar alamnıza sebep olabilir. Yapacağınız görüşmeler anlaşmalar yapmanıza ve uzun dönemli olmasına fayda sağlayabilir. Önceki anlaşmalarınız işlerinizdeki değişimler sebebiyle sizin planlarınızı değiştiremenize sebep olabilir.

YAY

Yapmak istediklerinizle ilgili hedeflerinize ulaşabileceğiniz sözleri alabilirsiniz. Değer verdiğiniz konular sizin korktuğunuz gibi olumsuz olmayabilir. Maddi konularla ilgili kendi kaynaklarınızı kullanmanız, ortaklaşa konulardan gelecek olan beklentilerinizden vazgeçmeniz gerekebilir.

OĞLAK

Kuracağınız ilişkiler grup çalışmalarınıza, yeni ortamlara girmenize fayda sağlayacaktır. Sizin için farklı bir ortam ve çevre değişimi geliyor. Karşınızdaki kişilerden beklentilerinizi aza indirecek ancak kendinizi ortaya koyabileceğiniz durumlar olacaktır.

KOVA

İş hayatınıza dair sorumluluklarınızla ilgili beklemediğiniz yerden yardımlar gelebilir. Yeni ilişkiler kurmanıza sebep olabilir. Belki de pozisyon değiştireceksiniz. Çalıştığınız kişilerden beklentilerinizi bir yana bırakıp kendi kaynaklarınızla ve çalışmalarınızla sorumluluklarınızı gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz.

BALIK

Kurduğunuz planlarınızı gerçekleştireceğiniz grupları bulabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlar, organizasyonlar sizi bir adım ileriye taşıyabilir. Bazı anlaşmalar yaparak kendi başınıza yapmak istediklerinizi gruplarla yapmak durumunda kalabilirsiniz.

gamze avcu