25 Aralık Çarşamba burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

25 Aralık 2013, çarşamba

KOÇ

Çarşamba sert geçecek. Sizin iş hayatınızda planlarınız kafanızda net olabilir ancak karşınızdaki kişilerin size engel olmaya çalışmaları sizi çığırınızdan çıkarabilir. İlişkileriniz konusunda fevri çıkışlarınız olmasa da kızgınlığınızı gösteremediğiniz için zor birgün geçirebilirsiniz.

BOĞA

Siz bugün işlerinizi kendi bildiğiniz yoldan yapmaya kalkınca, hiçbirşey istediğiniz gibi olmayabilir ve siz de doğru yapıp yapmadığınız konusunda kararsız kalabilirsiniz. Gündelik hayatınıza yansıyacak olan terslikler sizin zor birgün geçirebilirsiniz. Planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER

Kişisel meselelerinizde, özel hayatınızda tek başınıza yapmak istediğiniz ancak karşınızda sizinle mücadele eden ve tek başınıza bırakmayan taraflar yüzünden sinirlenebilir ancak bunu dışarı vuramayabilirsiniz. Bu sefer sizin de işin içinde olmanız size ters gelebilir.

YENGEÇ

Evinizde olan, aileye dair bazı durumlarda istemediğiniz halde sessiz kalmak durumunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili size karşı olanlarla mücadele etmeye devam etmenizde fayda var. Ancak bugün ilişkilerinize yansıyan gergin durumlar olabilir.

ASLAN

Duymak istemeyeceğiniz haberler size problem yaratabilir ancak birşey yapamayabilirsiniz. Planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum iş ortamınıza yansıyabilir. İşlerinizi paylaşarak yaparak bu çıkmazdan kurtulabilirsiniz.

BAŞAK

Maddi konularda istemediğiniz bir durum ortaya çıkabilir. Siz borçlarınızı bitirdiğinizi düşünürken beklenmedik faturalar gelebilir, karşı çıkacağınız durumunuz olmayabilir. Özel hayatınıza dair beklenmedik bir harcama sizi bugün zor durumda bırakabilir.

TERAZİ

Evinizde bazı problemler ortaya çıkabilir ve siz karşınızdakilere karşı size zaman veya kolaylık sağlamadıkları için fevri olabilirsiniz ancak sözleriniz istediğiniz anlamları ifade etmeyebilir. Evden ayrılmak isteyenler olabilir. İlişkileriniz konusunda zor durumda kalabileceğiniz birgün olabilir sert etkiler var.

AKREP

Yaptığınız anlaşmalarla ilgili problemler çıkabilir ve çözemeyebilirsiniz, haberiniz olmayabilir, geç kalabilirsiniz. Bugün konuda çalıştığınız kişilere karşı zor durumda kalabilir veya onları suçlayabilirsiniz ancak sonuç sizi kızdıracak.

YAY

Arkadaşlarınızla aranızda maddi açıdan problemler olabilir aranız açılabilir. İş yerinizden gelecek maddi olanaklar konusunda hayal kırıklığına uğramanız da mümkün. Gruplarla ilgili faaliyetlere karar verdiğinizde maddi olarak kendinizi zor durumda bulabilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınızda karşılaşacağınız bir problem sizi hareketsiz kılabilir. Normalde sizin kalitenize yakışmayan bir duruma müdahele edersiniz ancak bugün ki durum sizin bazı değişikliklere gitmenize sebep olabilir. Bırakma noktasına bile gelebilirsiniz.

KOVA

Düşündüklerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Hatta planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilir bununla da çok uğraşabilirsiniz. Haberler bilgiler hatalı olabilir. Planlarınızı rahatsızlık sebebiyle de uygulayamamız mümkün. Yakın çevrenizden size ters düşen kişiler sizi bu duruma getirebilir. Yolculuk vb planlarınızı kesinleştirmek için uygun birgün değil sizin için.

BALIK

Ortaklaşa iş yaptığınız kişiler, yaptığınız yatırımlar, çalıştığınız işyerindeki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Ancak müdahele edemeyebilirsiniz. Bu problemler yaptığınız grup çalışmalarını da zora sokacaktır. Tekrar çalışmanız, bazı ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekecek.