25-31 Temmuz 2016, Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yetenekleriniz, zevk aldığınız konular, aşk hayatınızla ilgili beklenmedik konuşmalarınız olabilir, haberleşmeler sonucu faaliyetler olabilir. Bu tür faaliyetlerinizde öncülük yapacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde farklı faaliyetlerinizden ötürü problemler oluşabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Çalışma şartlarınızı, konularınızı düzenleyeceksiniz. Maddi konularla ilgili kazanç sağlayabileceğiniz işlerle ilgilenebilir veya iş hayatınızda, çalıştığınız işler, konularla ilgili adımlar atarak maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Kendinizle ilgili girişimlerinizi tekrar değerlendirme olanağı bulacağınız bir döneme giriyorsunuz.

BOĞA

Aile içersinde, yaşamsal alanınızda konuşmalarınız ve faaliyetlerinizde, ilişkilerinizde farklı düşüncede olabilirsiniz. İlişkilerinizde kendi düşünce ve fikirlerinizi kabul ettirme isteğiniz çatışma yaratabilir. Ardından merkür başak burcuna geçiyor. Kendi gelişiminizle, zevklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda çalışmalara başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek, yeni konularla ortaya koymak adına girişimlerde, faaliyetlerde bulunmaya başlayabilirsiniz. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Arka planda zihniniz kendinizle ilgili konularda çözümlemelerle ilgili çalışacak ve farkına varacağınız konular olacaktır.

İKİZLER

Yakın çevrenizle beraber, kısa yolculuklarda farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Farklı gruplarla faaliyetler içersinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili kuracağınız ilişkiler sizi farklı gruplara girmenizde yardımcı olacaktır. Ancak faaliyetleriniz veya çalıştığınız konularla ilgili mücadeleniz sizi yorabilir. Yöneticiniz merkür yaşamınızı oluşturan şartlar veya eviniz, aileniz konusunda planlar yapmanızı gerektirecek evinize başak burcuna geçiyor. Çalışmalarınızı evinizden yapmaya başlayabilirsiniz. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili farkında olmadığınız durumlar açığa çıkabilir ve yeniden değerlendireceğiniz durumlar içinde bulunduğunuz organizasyonları sorgulamanıza sebep olabilir.

YENGEÇ

İş hayatınızda ortaya çıkan ani durumlar maddi konularla ilgili farklı yollar denemenize, yeni ilişkiler kurmanıza sebep olabilir. Maddi konulardaki farklı fikirleriniz, zevklerinizi gerçekleştirmek veya özel faaliyetlerinizle ilgili size yük getirebilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Yeni konularla ilgilenebilir, yakın çevrenizi bazı faaliyetler için organize edebilir veya belli konularda düzenlemeleriniz olabilir bu dönemde. Yakın çevrenizle diyalog içersinde ve meraklı olacaksınız. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. İş ve toplumsal yaşamınızda daha önceden uğraştığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Ani değişimler sonucu önünüze gelen problemleri çözme fırsatını bulacaksınız.

ASLAN

Yabancıların, farklı kültürlerin veya kendi gelişiminizle ilgili konularda ortaya koyduğunuz farklı fikirler, söylemlerinizde etkili olacaksınız. Aniden uzak yolculuk fırsatları çıkabilir. Ancak evinize dair veya aile, yaşamsal alanınızla ilgili konularda yapmanız gerekenler kısıtlayıcı olabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Maddi konularla ilgili araştırmalarınız, görüşmeleriniz, anlaşmalarınız olacaktır. Maddi kaynaklarınızı düzenleyeceksiniz. Kazanç sağlayacağınız faaliyetler olabilir. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Şimdiye kadarki gelişiminizle ilgili konularda, uzak bağlantılar, yabancı kültürlerle ilgili ilgilenemediğiniz konuları, problemleri çözebilebileceğiniz fırsatları bulacağınız bir dönem olacaktır.

BAŞAK

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklar, alacak ve borçlarınızla ilgili düzenlemelerinizi yapmak üzere sorgulamalarınız, planlarınız olabilir. Krizleri veya riskleri fırsata çevirebilirsiniz. Yakın çevrenizde ilgilenmeniz gereken kişi ve konular sizi kısıtlayabilir. Yöneticiniz merkür burcunuza geçiyor. Çevrenizle olan konuşmalarınızda, görüşmelerinizde ifade edeceğiniz fikirler detaylı ve düzenli, planlı şekilde olacaktır. Sizi dinleyecekleri şekilde etkili olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz yeteneklerinizi herkes takdir edecektir. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Yatırımlarınız, borçlandığınız konular, başka kaynaklar konusunda ani gelen değişimler sonucunda ortaya çıkan pürüzleri düzeltme olanağı bulacaksınız.

TERAZİ

Oldukça sosyal olacağınız, farklı kişilerle biraraya geleceğiniz bir hafta olacaktır. Gruplar, organizasyonlar içersindeki faaliyetleriniz maddi konularda harcamalara sebep olabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi içinize dönerek kendinizi dinleyebilir ve kendi içinizde organize olmak istediğiniz konuları düşünebilirsiniz. Kendinizi yazı yazarak ifade edebileceğiniz bir dönem. Paylaşımda bulunduğunuz konular, kişiler kendinizi güçlü hissetmenize yardımcı olabilir. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. İlişkilerinizle ilgili önünüze gelecek sorunları çözmek için fırsat olacaktır.

AKREP

İş ve toplumsal yaşamınızda yapacağınız görüşmeler, teklifler, ön plana çıkmanızı sağlayacak şartlar yaptığınız işlerde, çalıştığınız şartlarla ilgili farklı değişimler gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. İş veya toplumsal yaşamınızdaki sosyal hareketlilik sizi yorabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Gruplarle veya organizasyonlarla beraber hareket edebilirsiniz. Gruplar içersinde fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ifade ederek grupları organize edebilirsiniz. İlişkiler konusunda ön planda olacak ve faaliyetleri yöneteceksiniz. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili problemlerinizi çözebileceğiniz, şimdiye kadar öenmsemediğiniz durumları açıklığa kavuşturabileceğiniz bir dönem olacaktır.

YAY

Başka düşünceler, fikirler akımlardan etkilenebilirsiniz. Kendi gelişiminizi gerçekleştireceğiniz söylemlerle karşılaşabilir başkalarından etkilenebilirsiniz. Yabancılar veya uzak bağlantılar, akademik eğitim, hukuk konularında sizi ön plana çıkaracak durumlar gerçekleşebilir. Yine de isteklerinizin hepsinin geröekleşmediğini düşünebilirsiniz. Hazılrıklarınıza devam edeceksiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. İş hayatınızda sunumlar, toplumsal yaşamınızda organize edeceğiniz size prestij kazandıracak görüşmeler olabilir. Çalıştığınız şartları da iyileştirebilirsiniz. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Kendinizle, gelişim göstermek, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili geri dönüşler yaşayabilir ve kendinizi değerlendirme olanağı bulabilirsiniz. Zevkleriniz, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızla ilgili risk aldığınız noktaları tekrar değerlendireceksiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işler, paylaşımda olduğunuz kişiler, yatırımlarınızla ilgili araştırmalarınız, başka kaynaklarla ilgili size söylenen olumlu gelişmeler, teklifler aracılığıyla hayatınıza dair değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda başka kültürler, yabancılarla dahil isteklerinizi anlatabileceksiniz. Kendi gücünüze, etkinize şaşırabilirsiniz. Bireysel çıkışlarınız gruplar içersinde organize olmanızda zorluk çekmenize sebep olabilir. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Eviniz, aileniz veya yaşamınızla ilgili konularda değişimlerin sizi nasıl etkilediğine bakarak varolan problemleri çözmek için fırsat olacak bir dönemdir.

KOVA

İlişkilerinizde hoş süprizlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişiyi etkileyici konuşmalarla ciddi adımlar atmaya davet edebilirsiniz. Farklı ve teknoloji içeren konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız memnuniyet toplumsal veya iş hayatınız içersindeki mücadelenizi sizi yoracak şekilde etkileyebilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, yatırımlar, başka kaynaklarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu konuda ailenizden de destek göreceksiniz. Yeni kaynaklar sağlayacaksınız. Belki de bu bir teklif olacaktır. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Yakın çevrenizde yaşadığınız değişimler üzerine düşünmeye başlayabilir ve memnun olmadığınız durumları değiştirebilirsiniz.

BALIK

Çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili olumlu gelişmeler, yeni çabalar maddi konularda ani değişimler getirebilir. Yabancılar veya uzak bağlantılar, yaptığınız planlamalar sizi çalıştığınız konularda zora sokabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. İlişkileriniz içerisinde haberleşmeler, görüşmeler, gruplar içersinde size güç kazandırması başkalarıyla olan iletişim ve ilişkilerinize olumlu sonuçlar getirecektir. Uranüs koç burcunda geri hareketine başlıyor. Maddi konularda aldığınız risklerle ilgili değerlendirmelerinizi yapabileceğiniz ve kazançlarınız hakkında şartları değiştiren unsurları ortaya koymanıza yardımcı olacak bir dönemdir.

Gamze Avcu