25-31 Mayıs 2015 haftalık burçlar

Yılın 22. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Aile içersinde ani çıkışlarınız olabilir. Yaptığınız işlerle ilgili yakın çevrenizde çözüme ulaşma konusunda size zorluklar çıkarabilirler. Yanlış anlaşılmanız mümkün. Haftanın ikinci yarısında ilişkileriniz yardımıyla yakın çevrenizle ilgili problemleri çözebileceksiniz. Yabancılarla olan bağlantılarınızda işleriniz yoluna girebilecek. Organize etmek istediğiniz kişileri ikna edebileceksiniz. Sadece detaylara dikkat etmenizde fayda var. Yaptığınız işlerle ilgili kişiler sizi yanıltmasın.

BOĞA

Yakın çevrenizde güvendiğiniz kişilerle ilgili endişeleriniz olabilir. Ailenizin bu konuda size desteği olacaktır. Maddi konularla ilgili bireysel girişimlerinizde zorlanabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yaptığınız projeler ve işler, çalıştığınız kişiler veya şartların yardımıyla maddi konularda ortaklaşa işlerden gelen kaynaklarda çözümlere ulaşabileceksiniz. Beklediğiniz paranızı gecikmeli alabilirsiniz. Maddi konularda gruplar içersindi duyumlarınıza çok güvenmeyin. Kendi gelir kaynaklarınızla ilgili detaylarla ilgilenin.

İKİZLER

Gruplar veya organizasyonlar içersindeki ani değişimler sizi maddi harcamalar yapmanıza sebep olabilir. Ya da gelir kaynaklarınızla ilgili güvendiğiniz gruplar içersinde ani değişimler olabilir. Ancak bu durumları yakın çevrenizden zaten öğreneceksiniz. Sizin isteklerinize göre gerçekleşmesini istediğiniz işleriniz veya iş hayatınızdaki gelişmeler sizi zorlayabilir veya eskiden gelen konuları tekrar anlatmak durumunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı bireysel çabalarınızla işlerinizi anlatabileceğiniz fırsatlar ve ikna edeceğiniz kişiler olacaktır. İş hayatınızda idealize ettiğiniz kişilerin sizi yanıltmasına müsade etmeyip, detayları iyice konuşmanızda fayda var.

YENGEÇ

İş hayatınızla ilgili değişimler çevrenizle olan ilişkilerinizde endişe yaratabilir. Kendinize olan güveniniz yerinde ancak iş hayatınızda size zor gelecek baskılar olabilir. Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilir. İstediğiniz bilgiye kolay ulaşamayabilirsiniz. Araştırmalarınızı yapma fırsatınız olmayabilir. Haftanın ikinci yarısı eviniz veya ailenizle ilgili konularda kendinizi organize edebileceksiniz. Herkesin bakış açısı farklı olabilir, genel tavırlar sizi yanıltmasın. Kendi içinizdeki sese güvenmeniz ve detaylarla ilgilenmeniz yaptığınız işlerle ilgili ilerleme fırsatını verecektir. Maddi konularla olumlu gelişmeler aileniz aracılığıyla gerçekleşebilir.

ASLAN

Yaptığınız planların, uzak yolculuklarınız veya uzak bağlantılarınızın değişimi sizi strese sokabilir. Gruplar içersindeki konulardan ve kişilerden beklentilerinizle ilgili maddi zorluklar çıkabilir. Sizi uğraştırabilirler. Haftanın ikinci yarısında gruplar veya organizasyonlar içersinde yanlış anlaşılmaları çözebileceksiniz. Ortaklaşa işlerinizde veya başka kaynaklarla ilgili konularda sizi yanıltan kişiler olabilir. Siz yakın çevrenizdeki kişilerle beraber hareket edebilirseniz sizin için daha faydalı olacaktır.

BAŞAK

Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili değişimler gruplar içersindeki ilişkilerinizde sizi strese sokacak gelişmelere yolaçabilir. İş hayatınızla veya toplumsal hayatınızdaki faaliyetlerinizde sizi zorlayacak kişiler olabilir. Size iletilen bilgilerle ilgili detayları incelemenizde fayda var. Haftanın ikinci yarısında ise iş hayatınızdaki karmaşayı çözebileceğiniz maddi kaynakları bulabilirsiniz. Ancak yine de anlaşmalar ve konuşmalar, size verilen sözler ya da sunumlarınızla ilgili detayları iyice açıklamanızda fayda var. İkili ilişkilerde sizi hayal kırıklığına uğratabilecek kişiler olabilir.

TERAZİ

Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda geliştirdiğiniz ilişkiler sizi memnun ediyor ancak hafta başında ikili ilişkilerinizde beklemediğiniz tavırlarla karşılaşmanız mümkün. Uzak bağlantılar veya yaptığınız uzak yolculuk planlarınızla ilgili konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Hallemeyeceğinizi ya da ilerleme olmadığını düşündüğünüz planlar veya işlerinizi haftanın ikinci yarısında daha rahat çözebileceksiniz. Kurduğunuz bağlantılar veya başkalarıyla paylaşmayı düşündüğünüz meseleleri çalıştığınız kişilere bırakmadan kendiniz ele almalı ve detaylarına dikkat etmelisiniz.

AKREP

Yabancılarla olan bağlantılarınızda veya uzak yerlerde olan kişilerden beklentilerinizle ilgili gecikmeleriniz olabilir. İş ortamınız veya çalıştığınız kişilerin değişimi sizin de planlarınızı değiştirebilir. Ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kaynaklarla ilgili konularda ilerlemediğini veya başkalarının engel yarattığını düşündüğünüz konuları gruplar içersinde yapmanız zor görünüyor. Haftanın ikinci yarısında kendi başınıza yapacağınız çalışmalar veya düzenlemeler sizi sonuca ulaştırabilir. Bireysel fedakarlıklarınız ortaklaşa işlerinizde işe yaramayabilir.

YAY

Ortaklaşa işlerinizde diğerlerine güveniyor olsanızda, yatırımlarınız varsa bu konudaki risklere karşı bu hafta dikkatli olmanızda fayda var. Beklenmedik bireysel başka riskler olabilir. Karşınızdaki kişilere veya ikili ilişkilerinizde verici tavırlarınız sizi iş hayatınızda ve toplumsal hayatınızda uğraştırabilir. Haftanın ikinci yarısında gruplarla veya organizasyonlarla hareket ederseniz ikili ilişkilerinizdeki isteklerin ve taleplerin daha rahat karşılandığını göreceksiniz. Bireysel ve kendi hislerinizle değil gruplarla beraber hareket etmenizde fayda var.

OĞLAK

İlişkilerinizde yaşadığınız güven veya aşık olduğunuz kişiyle olan ilişkinizdeki sıcaklık aile içersindeki ani çıkışlar sebebiyle bozulabilir. Yaptığınız işler ve çalıştığınız kişilerle ilgili konularda edineceğiniz yeni bilgiler, gelişmeler planlarınızı zorlayabilir. Haftanın ikinci yarısında iş hayatınız hareketlenecek ve çalıştığınız işler veya konularla ilgili sizi rahatlatacaktır. Yeni araştırmalara girmek yerine bildiğiniz şekilde çalışamanız daha faydalı olacaktır.

KOVA

Yakın çevrenizdeki ani gelişmeler veya değişen konular iş ortamınızdaki şartları ve ilişkilerinizi zorlayabilir. Bireysel isteklerinizi gerçekleştirmek için verdiğiniz uğraşlar, çalışmalar ortaklaşa işleriniz veya başka kaynaklar sebebiyle sizi zorlayabilir. Bireysel çabalarınızın sonuçlarını haftanın ikinci yarısında görebileceksiniz. Herkesle paylaşmak istediiğiniz konuları haftanın ikinci yarısında daha rahatça yapabilirsiniz. Uzak yolculuk planlarınız varsa, hukuki veya yabancıları ilgilendiren bağlantılar daha rahat olacaktır. Ancak isteklerinizi gerçekleştirirken bütçenizi de gözden geçirmelisiniz.

BALIK

Bireysel zevklerinizle ilgili faaliyetleriniz ani harcamaları da beraberinde getirebilir. Eviniz ve iş hayatınız arasında vaktinizi ayralamakta zorlanmanız ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Evinizle ilgili tamirat veya düzenlemeler, evdeki çalışmalarınız, araştırmalarınız ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Haftanın ikinci yarısında başkalarından alacağınız destekle veya ortaklaşa işlerden gelen yardımla ya da sizin paylaşımlarınızla kendi çalışmalarınızı, evinizle ilgili konuları daha rahat çözebileceksiniz. Biraz dağılabilirsiniz bu hafta. Konsantrasyonunuzu arttırmak işe yarayabilir veya başkalarıyla paylaşımlarınız size destek sağlayabilir.

Gamze Avcu