24-30 Mart 2014 Burçlar

24-30 Mart burç yorumları.

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftabaşı zincirleri kırma isteğiniz oldukça fazla ancak iş hyatınızdaki güç, görevler sizi bırakmayacak. Bazı krizler sizi çığırınızdan çıkarabilir. Ancak gizli kalmış bazı bilgilerden haberdar olabilir ve umdunuzu kesmeyebilirsiniz. Salı günü işleriniz, ortaklaşa konularla ilgili danışacağınız kişilerden fikirler alabilirsiniz. Bazı konularda alınganlıklarınız olsa da gereksiz tartışmalara girmemeye dikkat edin. İçinizdekileri ifade edin. Görev duygusuyla hareket edebilirsiniz. Çarşamba kendi isteklerinizi gözden geçirip, bağımsız hareket edebilmeniz için gerekli şartların neler olduğu hakkında düşünceleriniz olabilir. Fikirleriniz netleşebilir. Bazı anlaşmalar sizin bazı fikirlerden vazgeçmenize sebep olabilir. Haftasonuna doğru sosyalleşeceksiniz. Gruplarla organizasyonlara katılabilirsiniz. Ancak ortaklaşa işlerinizdeki kişilerle bazı problemler çıkabilir. Cuma günü bazı konuları iyice araştırmak isteyebilirsiniz. Duyduğunuz gizli konuların derinine inmek için çalışabilirsiniz. Ancak kendizi ifade ederken yanlış anlaşılmanız mümkün. Size olan ilgi artacaktır. Bazı konularda karar vermeniz için haftasonu uygun değil yapmanız gerekenleri tamamlayabilirsiniz. Bilgi toplayın, konuşun ve sorun. Sordukça çözülebilirler. Cumartesi ilişkilerinizle ilgili konularda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Pazar günü ise koç burcundaki yeniay uranüsle birlikte sizin kendi bağımsızlığınızı öne çıkarmanız konusundaki konuları, kendinizi ifade ederken ki modunuzu altüst edecek, değiştirecektir. Bağımsızlık ve bireyselliğiniz başka anlamlarda kendinizi göstermenize yardımcı olacaktır.

BOĞA

Hafta başında bazı konularda elinizden birşey gelmediği için akışına bırakmak isteyebilirsiniz, kendinizi böylece rahat hissedebileceksiniz. Ancak herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Başkalarının bilmediği bazı konularda planların değişmesi sizi zorlayabilir. Yaptığınız görüşmeler, yaptığınız işlerle ilgili de sizi zor durumda bırakabilir, göreviniz olduğunu düşündüğünüz konular sebebiyle çalışmalarınızı gizli ilerletemeyebilirsiniz. Gruplar içersindeki görüşmeleriniz bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir. İlişkileriniz konusunda ciddi anlamda fikirler alabilirsiniz. Hafta ortası iş hayatınızla ilgili hareketlenmeler, gruplar içersindeki çalışmalar sayesinde edindiğiniz fikirleri, sunumları hazırlamanıza yardımcı olacaktır. Gruplarla beraber yapacağınız faaliyetleri netleştireceksiniz. Haftasonuna doğru toplumsal hayatınızda katılacağınız ortamlar ilişkilerinizde sorun yaratsa da yaptığınız işler için size kapılar açabilir. İş hayatınızdan birileriyle birlikteliğiniz olabilir. Gruplardan aldığınız ilham verici bilgiler daha çnce anlayamadığınız problemlerle ilgili aydınlanmanızı sağlayabilir. Gizli kalmış noktaları da açığa kavuşturabilirsiniz. Cumartesi guplar içersinde çok yaratıcı, sanatsal olarak da ilham verici konuşmalar, görüşmeler faaliyetler olabilir. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları arkadaşlarınız aracılığıyla empati yaparak çözebileceksiniz. Pazar günü koç burcunda gerçekleşecek yeniayın uranüsle etkileşimi sizin aniden hiç bilmediğiniz bilgileri size getirebilir. Planlarınızı değiştirmenize sebep olacak yeni durumları getirebilir.

İKİZLER

Hafta başında gruplarla olan veya arkadaşlarınızla olan konularda kendinizi özgür hissetmek istemeniz, bağımsız hareket istemeniz, size ortaklaşa konularla ilgili zorluklar getirebilir. Ortaklaşa işlerinize karşı duyduğunuz görev duygusu bağımsız hareketinize engel olabilir. Bazı krizler sizin geleceğe dönük planlarınızı etkileyebilir. Sizin beklentilerinizi aşağı çeken krizler meydana gelebilir. Bu krizleri otoritelerle görüşerek halledebilirsiniz. Sorumluluk duyduğunuz konularla ilgili gelen krizlerle ilgilenmeniz gerekecek. Kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında maddi konularda kendinize yol açacak hamlelerin neler olacağı konusu zihninizde netleşecek. Otorite gördüğünüz kişilerden yardım görebilirsiniz. Planlarınızı bu doğrultuda yapabileceksiniz. Haftasonuna doğru özel hayatınızda isteklerinizi gerçekleştireceğiniz ortamlara katılabilirsiniz. Projelerinizden, çalışma ortamınızdan biraz uzak kalmak isteyebilirsiniz. Veya bu konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü toplumsal ve işe dair faaliyetleriniz hızlanıyor. Oldukça yaratıcı fikirlerinizle toplum içersinde parlamanız mümkün. Cumartesi ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda duyacaklarınıza şaşırabilirsiniz. Faaliyetleriniz sizin bilmediğiniz konularda bilgi toplamanıza yardım edecek. Pazar günü koç burcundaki yeniay uranüsle beraber sizin planlarınızı değiştiremnize, bazı konulara bakış açınızı değiştirmenize sebep olabilir. Medya bu konuda sizi yönlendirebilir.

YENGEÇ

Hafta başında iş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda kendinizi bağımsız görmenize ve kendinizi standartlardan soyutlama çabanıza karşı, ilişkilerinizdeki görev duygusu, size baskı yapan kişiler sizi zorlayabilir. Beklentilerinizi aşağı çekebilirler. Olaylara başka açıdan bakmayı deneyebilirsiniz. Kendinizi geliştirme ve ifade etme konusunda karşınızdakileri dinlemelisiniz. Hafta ortasında ortaklaşa işlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Organizasyonlar yapmanız gerekebilir. Düşüncelerinizi yaratıcı bir şekilde anlatma veya sezgilerinizi kullanarak bakış açınızı netleştirme olanağı bulabilirsiniz. Haftasonuna doğru bağlı olduğunuz kişilerle beraber evinizde hoş vakit geçirebileceğiniz, ortaklaşa işlerinizle ilgili konulardaki kısmetlerin sizi rahatlatacağı bir fırsat olabilir. Cuma günü bakış açınızı genişletecek, sizin ayrıntılarını öğreneceğiniz planlar olabilir. Kendinizi sanatsal ortamlarda bulabilir veya hayallerinizle ilgili konuları paylaşan kişilerle geçirebileceksiniz. Haftasonunda birçok konuşma sizi etkileyebilir. Kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi paylaşabilirsiniz. Pazar günü koç burcundaki yeniay uranüsle temas ederek hiç de beklemediğiniz iş hayatınıza dair bir durumu aniden size sunabilir. İş hayatınızdaki veya toplumsal hayatınıza dair düşünebildiklerinizi değiştirecek bir durum ortaya çıkabilir. İş için bir şans olabilir.

ASLAN

Haftabaşında güne zorlu başlıyorsunuz. Bağlantı kurduğunuz kişiler, yaptığınız planlar, eğer varsa ticari ilişkilerinizle ilgili konularda kendi isteklerinizi gerçeklşetirmek isteyeceksiniz ancak iş ortamınızdaki durumlar, projeler, kişiler sizi bir şekilde kısıtlayabilir. Ortaklaşa işlerle ilgili kişilerden fikirler alarak çözüme gidebilirsiniz. Sizden güçlü kişilerin isteklerini yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda kendinizi sorumlu hisseceğiniz durumlar olacaktır. Hafta ortasında ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilerden yardım alabilirsiniz, size verecekleri bilgiler şartları görmenize yardımcı olabilir. Karşınızdaki kişileri dinlemeniz planlarınızı gerçeklşetirmeniz için fırsat olabilir. Hafta sonuna doğru birlikte olduğunuz kişiyle kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki faaliyetler ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz için yararlı olacaktır. Ancak ailenizle ilgili sorumluluklarınızı geciktirmenize neden olabilir. Cuma günü ortaklaşa işleriniz hızlanıyor. Bir çok problemi çözebileceğiniz bir gün. Karşınızdakilerin sorunlarını dinleceksiniz. Haftasonu aile veya ev konularında yatırımlarınızı halledebileceksiniz, evinizle ilgili aldığınız sorumluluklarınızda yardım göreceksiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Pazar günü koç burcundaki yeniay uranüsle temasta ve sizin bakış açınızı değiştirecek, yayınla ilgili yeni bir durum getirecek veya yaptığınız planlarla ilgili hiç düşünmediğiniz değişiklikleri yaptıracak, yabancılarla bağlantılar kurduracak gelişmeler getirebilir.

BAŞAK

Haftabaşında ortaklaşa işlerle ilgilenmek isteyeceksiniz ve başkalarının isteklerinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz ancak özel hayatınızla ilgili konulardaki görev olarak gördüğünüz konular sizi kısıtlayabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konular başkalarıyla olan ortak çalışmalarınızdan uzaklaşmanıza olanak vermeyebilir. Birlikte olduğunuz kişinin fikirlerinden yararlanarak çözüm bulabilirsiniz. Kendinize görev edindiğiniz bir konuda yakın çevrenizle anlaşabilirsiniz ancak maddi konular sizi zorlayabilir. Hafta ortasında gruplar veya arkadaşlar arasında ikili görüşmelerle bilgi toplayabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz konularla ilgili anlaşma sağlayabilirsiniz. Perşembe günü iş ortamınızda maddi konularla ilgili bir durumun çözüldüğünü görebilirsiniz. Cuma günü birlikteliğinizde güzel vakit geçirmeniz mümkün. Kendinizle ilgili sırlarınızı birlikte olduğunuz kişiyle paylaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki kurduğunuz hayaller ileriye dönük bir çok problemi de çözmenize yardımcı olacak. Haftasonu yapmak istediklerinizle ilgili harcamalar olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle kısa yolculuklar olabilir. Pazar günü koç burcunda gerçekleşecek yeniay uranüsle temasta olduğundan ortaklaşa işler, yatırımlarınız, bitirmek istediğiniz borçlarınız, bağlılıklarınızla ilgili başkalarının şartları hakkında şimdiye kadar varsaydığınız durumları değiştirecek olaylar gündeme gelebilir.

TERAZİ

Haftabaşında ilişkilerinizle ilgili isteklerinizi karşınızdakilerle paylaşmak isterken, evinizle ilgili durumlar size vakit bırakmayabilir. İş hayatınızla ilgili beklentilerinizi kısıtlayabilir. İş ortamınızdakilerden yardım alabilirsiniz. Maddi konularla ilgilenmeniz evinizle ilgili problemlere yardımcı olabilir. Maddi konuları evinizdeki kişilere danışabilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konular netleşiyor. İş ortamınızdaki kişilerle konuşmalarınız ve görüşmeler iş hayatınıza olumlu yansıyacak. Çalıştığınız kişilerden alacağınız bilgilerin çok faydasını göreceksiniz. Haftasonuna doğru özel ilgi göreceğiniz bir faaliyete katılabilirsiniz. Aşk kapınızı çalabilir ve sizi heyecanlandırabilir. Kendiniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi aşabilir dikkatli olun. Kendi isteklerinizi ortaya dökebileceksiniz. Müşterileriniz varsa onlarla yaratıcı çözümlerinizle anlaşmalar yapabilirsiniz. Gözlerini boyamanız mümkün. Konuştuklarınızla etkili olabililirsiniz. Cumartesi günü alacağınız davete katılırsanız hoş vakit geçireceksiniz. Pazar günü koç burcundaki yeniay uranüsle temas edeceğinden kurduğunuz ilişkiler, evliliğiniz, ortaklarınız, danıştığınız kişilerle ilgili düşüncelerinizi çok değiştiren yeni durumlar ortaya çıkabilir.

AKREP

Haftabaşında ofisinizden uzak başlamak, dışarda işlerinizi bitirmek isterken gelen işler sizi zorlayabilir, hazırlamanız gereken işler olabilir, görüşmeleriniz sizi kısıtlayabilir. Ancak yaratıcı fikirlerinizle işlerinizi yapma şeklinizi daha kolay hale getirebilirsiniz. Kendinizle ilgili yapmanız gereken konulara vakit ayırmayı düşüneceksiniz. Ancak harekete geçemeyebilirsiniz. Hafta ortasında evinizle ilgili konular gündeme gelebilir ve yapacaklarınız kafanızda netleşebilir. Uzak yolculuk planlarınız, kurduğunuz bağlantılar veya yabancılarla olan işlerinizle ilgili bilgiler alabilirsiniz. Ne istediğiniz konusunda düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. Çalıştığınız konuları da tamamlama olanağı bulacaksınız. Evinizde bir yemek düşünüyorsanız Perşembe bunun için uygun olacaktır ancak yemeyi abartabilirsiniz. Ya da o gün evinizle ilgili bir konuya çözüm getirmeniz ilişkiler yardımıyla mümkün olacaktır. Cuma günü özel hayatınızdaki kişileri siz ağırlayabilirsiniz. Çok özel romantic dakikalar geçirebileceksiniz. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili tüm sırları öğrenebilirsiniz. Haftasonu evinizde gizli bir misafir ağırlayabilirsiniz. Pazar günü koç burcunda oluşacak yeniay uranüsle temas halinde olduğundan önününüzdeki günlerde ofisinize dair, çalıştığınız kişilerle ilgili, sağlık konuları da olabilir veya müşterilerinizle ilgili hiç de tahmin etmediğiniz yenilikler gündeme gelebilir.

YAY

Haftabaşında gruplardan ayrı olma isteğiniz olabilir ancak maddi konulardaki değişimler sizi zora sokabilir. Maddi konularla ilgili sizden güçlü gördüğünüz kişilere isteklerinizi ve düşüncelerinizi anlatırsanız etkili olabilirsiniz. Veya evinizle ilgili düşündüğünüz maddi olanaklarla ilgili bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Maddi konularda yardımcı olmanız gereken birisi olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Hafta ortasında görüşeceğiniz kişiler size yardımcı olabilir. Evinizi satmak gibi bir düşünceniz var ise yatırımlar konusunda ideal fikirler alabilirsiniz. Buna tam tersi de dahil ev almak için yatırımlar konusunda fikirlerinizi ailenize kabul ettirebileceğiniz şartları yakalayabilirsiniz. Perşembe günü yapacağınız görüşmeler sizi farklı gruplar içersinde önem kazanmanıza sebep olabilir. Arkadaşlarınız yardımıyla varsa kardeşlerinizle ilgili olumlu hareketlerde bulunabilirsiniz. Haftasonuna doğru evinizle veya ailenizle yapacağınız konuşmalar görüşmeler onları ikna edebileceğiniz fırsatları sunacak. Haftasonu ise yakınınızda olan aşkı görebileceksiniz. Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler yeni gruplarla alakadar olmanıza yolaçacak. Pazar günü gerçekleşecek koç yeniayı uranüsle temas halinde ve sizin için kendinizi herkesin beklentileri dışında kendinizi gösterebileceğiniz fırsatları getiriyor. Aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili beklemediğiniz yeni durumları ortaya çıkarabilir. Yapacağınız ancak faklı olan yeni hobiler ayağınıza gelebilir.

OĞLAK

Evinizle ilgili yenilikler yapmak isterken, kendinizle ilgili durumlar, beklediğiniz ilginin istediğiniz gibi olmaması hareketinizi kısıtlayabilir. Yakın çevrenizle birlikte konuşmalar dertleşmeler sizi gerilimden çıkarabilir. Gruplarla ilgili sorumluluklarınız yapmak daha kolay geleceğinden iş hayatınızda yapmak istediklerinizi ertelemek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında maddi durumunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Danıştığınız kişinin fikirleriyle hazırlayacağınız işler olabilir. İşlerinizle ilgili birileri size yardımcı olacaktir. Görüşmeler ayarlamanız gereken durumlar olabilir. Maddi konularda iş hayatınızda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Harcamanız olursa şirketiniz karşılayacaktır. Cuma günü grupsal faaliyetleriniz size kısmetler getirebilir. Görüştüğünüz kişilerden edineceğiniz bilgiler ilişkilerinizin düzelmesine yardımcı olacaktır. Cumartesi hem iş hayatınızdan kişiler, toplumsal hayatınız, hem de gruplarla olan faaliyetleriniz sizin maddi konulardaki problemlerinize çözüm olacak fırsatları sunabilir. Pazar günü koç burcundaki yeniay uranüsle temasta olduğundan evinizle ilgili, ailenizle ilgili size yepyeni durumları da beraberinde getirebilir. Önceden düşündüğünüz yaşam alanı ile ilgili fikirlerinizi değiştirebilir. Taşınmanız gerekebilir.

KOVA

Yapmanız gereken işleri kimseye sormadan yapmak arzusuyla haftaya başlayabilirsiniz. Yazışmalarınız online olarak sizi meşgul edebilir. Ancak siz görev saydığınız bazı konular için vakit ayıracaksınız ve tüm size gelen konuların hepsine cevap veremeyebilirsiniz. Madfdi konulardaki endişelerinize bütçenizle ilgili çalışmalarınızı yaparak son verebilirsiniz. Hafta ortasında varsa müşterilerinizle oldukça iyi anlaşmalar yapabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerin isteklerini ve beklentilerini, yapmanız gereken işlerle ilgili şartları oldukça net anlayacaksınız. Haftasonuna doğru iş hayatınız istediğiniz hızda ilerlemese de kurduğunuz bağlantılarla ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Kendinizi yemeğe verebilirsiniz dikkat. Haftasonu harcadığınız parayla ilgili dikkat etmezseniz daha sonra fazla bulabilirsiniz. Maddi konularda kendinizi nasıl organize edeceğinizi düşünebilirsiniz. Tam da istediğiniz gibi ortamlara girerek farklı ilişkiler kurabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek koctaki yeniay uranüsle temas ederek yenibir konuda bilgi edinmenizi, teknoloji ile ilgili bir konuyla ilgilenmenizi, yakın çevrenize veya kardeşlerinize dair beklemediğiniz durumları da hayatınıza getirebilir. Yakın çevreniz değişebilir.

BALIK

Maddi konular sizin için önem kazanıyor ancak grup çalışmalarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Veya grup çalışmaları sizin kendi gelir kaynağınızı yaratmanıza engel teşkil edebilir. Gruplar içersindeki faaliyetleriniz sizin iş için yolculuklar yapmanıza sebep olabilir. Hafta ortasında kendi başınıza çalışmayı tercih edebilirsiniz. Kendi başınıza yaptığınız işlerde kendinizi ifade edeceğiniz sunumlar veya anlatımlar, konuşmalar yeralabilir. Ortaklaşa işlerle ilgili konularda ilerlemeyen bir konu çözümlenebilir. Ancak bunda sizin müdaheleniz olmayacaktır. Haftasonuna doğru ortaya çıkacaksınız. Kendinizi oldukça yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonunda ortaklaşa işlerle ilgili konularda tanışacağınız kişiyi beğenebilirsiniz. Herkese anlatmak istediğiniz konularda konuşmalarınız etkili olacaktır. Pazar günü koç burcunda yeniay olacak ve uranusle temasta olacak. Maddi konularla ilgili hayatınıza bir yenilik girebilir. Önceden düşündüğünüz maddi kaynakların değişeceğini göreceksiniz.

gamze avcu