23 - 29 Haziran haftalık burç yorumları

Yılın 26. haftasında sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Pazartesi maddi konularda karşınızdaki kişiler sizi kısıtlayabilir. Maddi konularda ortaklaşa yatırımlar yerine ailenizden destek alabilirsiniz. Venüs ikizler burcuna giriyor. Sizi daha sosyal, yakın çevrenizle konuşarak ilişkilerinizi geliştireceğiniz bir döneme sokuyor. Yakın çevrenizde güzel zaman geçirebileceksiniz. İletişiminiz artacak. Varsa kardeşlerinizle birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizin, iletişiminizin artması ilişkilerde sizi zorlayabilir. İlişkide olduğunuz kişiye karşı uzak kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. İlişkilerinizdeki gerilimi çarşamba günü konuşarak, kendinizi anlatarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Cuma günü yengeç burcunda yeniay gerçekleşene kadar elinizdeki işleri tamamlayacaksınız. Yeniay evinizde doğuyor. Eviniz, aileniz, yaşam alanınızla ilgili yeni bir durum ortaya çıkabilir. Yeniayın sizin için anlamı güven duyduğunuz, kendinizi sıcak bir ortamda hissedeceğiniz bir düzen kurmakla ilgili olabilir. Ancak hemen kararlar almamalısınız. Yeni gelen durumun ne olduğunu anlamanız gerekiyor. Haftasonu ailenizle geçirmek veya evinizde bulunmak size iyi gelebilir. Pazar günü zevk aldığınız konularla ilgili faaliyetler, film seyretmek veya sanatsal bir faaliyete katılmak için uygun olabilir.

BOĞA

İlişkileriniz pazartesi sizi yorabilir. Burcunuzu yöneten venüs ikizler burcuna geçiyor. Siz de maddi anlamda görüşmeler yapabileceğiniz, kendinizi ifade ederek kısmetleri alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Dikkat edin tatlı konuşmalar, sizi ikna eden kişiler bütçenizi aşan harcamalar yaptırmasın. Haftabaşında maddi konular, anlaşmalarınızla ilgili görüşmeleriniz olabilir. Düzeltmeniz gereken şartları konuşabilirsiniz. Size yetersiz gelen, sizin kendi isteklerinize göre işler yapmanızı engelleyen şartlar çarşamba günü maddi konularla ilgili yapacağınız görüşmeler sonucu rahatlamanızı sağlayabilir. Cuma günü gerçekleşecek olan yengeçteki yeniaya kadar maddi konulardaki görüşmelerinizi tamamlama zamanı. Karar vermek için acele etmeyebilirsiniz ancak önünüzü görmeniz gerek. Yeniay yengeçte varsa kardeşlerinizle ilgili yeni durumlar, yakın arkadaşlarınıza ile yapabileceğiniz yardımlar, gireceğiniz sosyal faaliyetlerle yakın çevrenizin yenilenmesi gibi işlerinizde iletişim konularında bir güvence kazanmanızı sağlayacak yeni şartların ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır. Haftasonu yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Gündelik faaliyetlerinizde bazı işler sizi zorlayabilir. Karşınızdaki kişiden beklediğiniz sorumlu davranışı görebileceksiniz. Pazar günü evinizde görsel faaliyetler gerçekleştirebilirsiniz.

İKİZLER

İşlerinizle alakalı kişiler, yaptığınız işlerle ilgili tatmin olmamanız, yetersizlik hissetmeniz belki de kontrol edememe duygunuz sizi rahatsız edebilir. Venüs ikizler burcuna geçiyor. Sizin de etrafınızla daha fazla iletişim yoluyla ilişkiler kuracağınıza, kuracağınız ilişkiler yoluyla bilgilerin size akacağına ve etrafınızda konuşmaktan keyif alacağınız kişilerle geçireceğiniz bir döneme gireceğinizi gösteriyor. Arkadaşlık, sosyallik, keyif için seyahat etme fırsatları artıyor. Bu hafta görüşme trafiğiniz inanılmaz. Çarşamba günü isteklerinizi yapmak için mücadele ettiğiniz konuların gruplar içersinde sizi zorlayan bağlayıcı konuların görüşülmesi için uygun olacaktır. Cuma günü yengeç burcunda meydana gelecek yeniay maddi konularda size yeni bir durum getirebilir. Maddi olarak size fırsatlar getirecek yaratıcı işler alabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek yeniaya kadar görüşmelerinizi yapmanız, konuşmak istediğiniz kişilere kendi düşüncelerinizi iletmeniz, sosyal faaliyetlerinizi ayarlamalısınız. Haftasonu isteklerinizi yapabilmek için atacağınız adımlarda maddi konular sizi zorlayabilir. Destek göremeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Yaptığınız işlerin altı dolu olduğunu düşünerek üstesinden gelebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizde veya kısa yolculuklarda geçebilir.

YENGEÇ

Bireysel sorumluluklarınız gruplar içersindeki faaliyetleriniz tarafından kısıtlanabilir. Venüs ikizler burcuna geçiyor. İkizlerdeki venüs sizin yazma isteğinizi veya sırlarınızı güvenmek istediğiniz birine anlatmanıza, platonik sevgilere yol açabilir. Arka planda sevdiğiniz kişiden haber beklersiniz ancak bir türlü gelmez. Ya da mevcut dönemde duygularınızı sevdiğiniz kişiye anlatamayabilirsiniz. Zamana bırakmalısınız. Önce kendinizi ve isteklerinizi çözmelisiniz. Çarşamba günü eviniz ve ailenizle ilgili konularda çabalarınız, toplumsal faaliyetleriniz ve beklenmedik durumlarla ilgili dengeyi sağlamanız için uygun. Planlama yapmanız gerekebilir. Cuma gününe kadar kendi içinize dönmeniz ve herşeyi düşünmeniz planlamanız mümkün. Bütün işlerinizi bu anlamda planlamalısınız. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Kendinizle ilgili yeni bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bir şekilde kendinizi güvende hissedeceğiniz ortamlara girmeyi düşünebilirsiniz. Kendinize çekidüzen vermek isteyebilirsiniz. Bu yeniay sizin için küçük başlangıçlardan birisi olabilir. Haftasonu kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız durumlar olabilir. Pazar günü maddi konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yaratıcı faaliyetlerde herkesin gözü önünde bulunabilir. Seyahate gidebilirsiniz.

ASLAN

İş hayatınızla ilgili konularla ilgilenmeniz evinizle, ailenizle ilgili konularda sizi kısıtlayabilir. Venüs ikizler burcuna geçiyor. Bu hafta gruplar, organizasyonlar, dernekler, arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla iletişimde olabilirsiniz. Gruplarla ilgili konularda bilgi alabileceğiniz kişilerle görüşmelerinizde daha ılımlı konuşmalar olabilir. Eski aşkınız gruplar içersinde karşınıza çıkabilir. Çarşamba günü bağlantılar kurabileceğiniz aynı zamanda bildiğiniz yoldan işlerinizi yapabileceğiniz, yakın çevrenizdeki mücadeleniz kendinizi ifade edebilmenizle sizi yönlendirmek isteyen kişiler arasındaki dengeleri kurmanız için uygun olacaktır. Cuma gününe kadar gruplarla olan görüşmelerinizde tamamlayacağınız işler olacaktır. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Bu yeniay sizin için saklı konuların açığa çıkması, kendinizi yenileme konusunda bir çıkış yolu elde edebilmeniz için yardımcı olacaktır. Haftasonu etrafınızdakilerden çok aileniz veya evinizle ilgili konularla ilgilenmeniz daha uygun olacaktır. Bazı yüklerin zorluğundan bu şekilde aileye destek olarak kolaylaştırabilirsiniz. Pazar günü dışadönük olacaksınız. Dışarı çıkabilir, ilgiyi kendinize çekebilirsiniz.

BAŞAK

Planlarınız, başkalarıyla olan bağlantılarınız, kendinizi aydınlatacağınız konularla ilgilenmeniz yakın çevrenizde gelişen olaylarda sizi kısıtlayabilir. Venüs ikizler burcuna geçiyor. Hayatınız, iş hayatınız renkleniyor. Sosyalleşiyor ve herkesin gözüönünde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Herkes sizinle görüşmeyi talep edebilir. Bu hafta eskiden tanıştığınız kişilerle bile görüşebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili kısmetler getirecek kişilerle ilişkiler kurabilirsiniz. İlişkileriniz iletişim yönüyle gündeminizde olacaktır. Size bilgi verecek, tazeleneceğiniz bir dönem olacaktır. Çarşamba günü maddi kaynaklarınızla ilgili verdiğiniz mücadelede ilerleme kaydedebileceksiniz. Başka kaynaklar, ortaklıklarla olan maddi ilişkilerinizdeki riskleri farkına varbileceğiniz, kendi kaynağınızla ilgili gelir veya harcamaları nasıl dengeleyeceğinizi çözebileceksiniz. Cuma gününe kadar iş hayatınız ve toplumsal hayatınızdaki hareketlenme ile ilgili planladıklarıınızı uygulayacaksınız. Cuma günü yengeç burcunda yeniay olacak. Sizin de gruplarla, organizasyonlarla, işlerinizden gelen maddi kaynaklarla ilgili yeni durumlar olabilir. Hayatınıza dair geleceğe dair konularda yenilikler olabilir. Haftasonu maddi konularda, paylaşımlarınızla ilgili konularda zorlanacağınız durumlar olabilir. Pazar gününüz evde geçebilir.

TERAZİ

Ortaklaşa işlerinizle veya başkalarının kaynaklarıyla ilgili durumlar sizi gelirlerinizle ilgili konularda kısıtlayabilir. Venüs ikizler burcuna giriyor. Sizin de yabancılar, yabancı kültürler, seyahat planlarınızda hareketlenme başlatacaktır. Kendinizi kurduğunuz bağlantılar, ilişkiler aracılığıyla tazeleyebilir, geliştirebilir ve uzun zamandır görmediğiniz kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz bu dönemde. Çarşamba günü birileri için koşturmalarınız ve ilişkilerinizde biraz da kendinize vakit ayırabileceğiniz zamanları dengeleyebileceğiniz çözümleri bulacaksınız. Kendiniz için de birşeyler yapabileceksiniz. Cuma gününe kadar planlarınızı gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana gelecek. Yeniay toplumsal hayatınızda hareketlenme, yeni bir ortama girme, kendinize yeni bir konum oluşturma veya iş hayatınızla ilgili bir şans, fırsat doğması konusunda size destek olacaktır. Haftasonu toplum içersinde faaliyetlerinizle ilgilenmek isterken eviniz ve ilişkileriniz konusunda kendinizi zora sokabilirsiniz. Pazar günü gruplar içersinde faaliyetler yapabilir, arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

AKREP

İlişkilerinizle ilgili konular, sizden talep edilenler sizi kısıtlayabilir. Venüs ikizler burcuna giriyor. İkizler burcunda venüs paylaşımlarınız, ortaklaşa işleriniz, başkalarından gelen kısmetlerin artmasına yardımcı olabilir. Kuracağınız ilişkilerde paylaşımlarınız artabilir. Başka kaynaklarla ilgili yardımlar alabilirsiniz. Çarşamba günü çalışma ortamınızdaki değişimler, hareketlilik ve kendi çalışmalarınız isteklerinizle ilgili düşünceleriniz arasındaki zorlanmalarınız hakkında çözümler üretebilirsiniz. Cuma gününe kadar ortaklaşa işler ve bağlı olduğunuz kişi ve durumlarla ilgili konuları tamamlamanız, görüşme ve anlaşmalarınızı konuşmanız iyi olur. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay kendinizi geliştireceğiniz yeni bir konuyu, yeni bir durumu, yabancılarla ilgili konuları gündeme getirebilir. Seyahat konularında yeni bir plan yapmanız için fırsat olabilir. Haftasonu gündelik planlarınızı geröekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Rahatsızlık olabilir. Ancak kendinizle ilgilenebilirseniz daha faydalı olabilir. Pazar günü toplumsal hayatınız içersinde faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

YAY

Gündelik işlerinizde veya çalıştığınız ortamdaki kişiler veya projeler konularla ilgileneceksiniz ancak bazı durumların sizing için yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. Kendinizi tatmin olmuş hissetmeyebilirsiniz yaptığınız işlerle ilgili. Ya da sizi sağlığınızla ilgili konularda zorlayan şartlar olabilir. Venüs ikizler burcuna giriyor. Sizin de ilişkilerinizi geliştirmenize, yenibir ciddi ilişkiye gireceğiniz kişiyle tanışmanıza yardımcı olabilir. İlişkilerden gelecek kısmetler olabilir. Eski aşkınızla görüşebilirsiniz. İkili görüşmelerde ortak yönler ortaya çıkabilir. Çarşamba günü gruplar içersimde istek ve taleplerinizi kabul ettirme konusunda verdiğiniz mücadelede ve bireysel olarak fark yaratma isteğiniz arasında yaşadığınız zorluklarla ilgili ilişkileriniz yardımıyla çözümler bulabilirsiniz. Gruplar içersinde birebir görüşmelerinizle ikna edici olabilirsiniz. Eksik konuları tamamlama yoluna gidebilirsiniz. Cuma gününe kadar ikili görüşmeleriniz, ilişkilerinizle ilgili durumlarda yapmanız gerekenleri planlamanız ve tamamlamanız iyi olacaktır. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniayla birlikte ortaklaşa işleriniz, başkalarının kaynakları, yatırımlarınızla ilgili yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Haftasonu gruplarla olan faaliyetler veya bireysel konulardaki çalışmalarınız sizi zorlayabileceğinden yetersizlik duyduğunuz işlerinize önem vermeniz daha yararlı olabilir. Pazar günü kendinizi geliştirebileceğiniz sanatsal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK

Bireysel faaliyetleriniz, zevk aldığınız konularla ilgilenirken gruplar içersindeki sorumluluklarınız sizi kısıtlayacaktır. Venüs ikizler burcuna geçiyor. Venüs ikizler burcunda sizing çalıştığınız kişiler, konularla veya çalışma ortamınızla ilgili kısmetleri ve fırsatları getirebilir. Kuracağınız ilişkilerle işlerinizi kolaylaştırabileceksiniz. Eskiden gelen işler kişiler ve durumlar hakkında vereceğiniz hizmetler size başkaları tarafından fırsatlar sunabilir. Eskiden çalıştığınız kişiler geri dönebilir. Bu hafta ve özellikle çarşamba günü görüşmeleriniz, konuşmalarınız sizin iş hayatınızdaki mücadelenizdeki problemleri ve de evinizle ailenizle ilgili değişimlerde zorlandığınız noktalar için çözüm bulmanıza yardımcı olacak. Cuma gününe kadar tüm çalışma ve görüşmelerinizi bitirebilirsiniz. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili siz zaten ilginizi ve alakanızı göstermeye başlamıştınız, yeniayla birlikte yeni tanışacağınız birisi hayatınıza dahil olabilir, ilişkilerinizle ilgili yeni durumlar size fırsatlar sunabilir. Bu durum yakın çevrenize de yansıyabilir. Haftasonu toplumsal hayatınız ve eviniz arasında kalabilirsiniz. Sizin için ilişkilerde zorluklar gerçekleşebilir. Ancak gruplar içersinde veya arkadaşlarınızla olan faaliyetler kurtarıcı olabilir. Pazar günü başkalarıyla olan bağlılıklarınız, ortaklaşa faaliyetler sizi meşgul edebilir.

KOVA

Evinizle ilgili ailenize dair konularla ilgileneceksiniz ancak zevkli vakit geçirmek isteğiniz iş hayatınızdaki sorumluluklarınız sebebiyle kısıtlanabilir. Venüs ikizler burcuna geçiyor. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Eskiden tanıdığınız yabancı birisi tekrar hayatınıza girebilir veya iletişim kuracağınız kişilerle hobilerinizin olduğu ortamlarda bulabilirsiniz. Sosyal yaşamınız hareketlenecek ve birçok yere davet edileceksiniz. Çarşamba günü bağlantı kurduğunuz yabancılar, kendinizi ifade ettiğiniz ortamlarla ilgilenme isteğiniz, yakın çevrenizdeki değişimlerden kaynaklanan zorlukları kendi kabiliyetlerinizi kullanarak çözebilirsiniz. Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Cuma gününe kadar varsa çocuklarınızla ilgili konularda, zevk aldığınız ve özel gördüğünüz kişilerle kuracağınız ilişkilerde aklınızdakileri gerçekleştirmiş olacaksınız. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. İşinizle ilgili konular kişiler veya ortamınızla ilgili yeni durumlar meydana gelebilir. Belki de umudunuzu kestiğiniz gelirinizle ilgili yeni bir fırsat olabilir. Haftasonu kurduğunuz bağlantılar veya planlarınızı bir kenara iterek iş veya toplumsal hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularla ilgilenmeniz yerinde olur. Pazar günü ilişkiniz veya birlikte olduğunuz kişi, eşiniz, ortağınız sizi meşgul edebilir.

BALIK

İşlerinizle, yakın çevrenizle ilgilenirken, başkalarına karşı yapmanız gereken sunumlar, açıklamalar sizi kısıtlayabilir. Venüs ikizler burcuna giriyor. Bu dönemde evinizle ilgileneceksiniz. Aile ilişkileriniz hareketelenebilir. Aileden kişilerle görüşebilirsiniz. Evinizde sohbetler edeceğiniz yemekler veya davetler verebilirsiniz. Eski konular üzerine konuşmalar sizi hoşnut edebilir. Çarşamba günü maddi konularda bağlı bulunduğunuz kişi veya konularla ilgili ortaklaşa işlerle ilgili kaynaklarınızı talep ettiğiniz şartlara bağlama, kendi gelirinizle ilgili değişimleri dengeleyebilme konusunda ailenizden destek alabilirsiniz. Ya da evinizdeki davetler sonucunda size destek olacak kişileri ikna edebileceğiniz fırsatı yakalayabilirsiniz. Cuma gününe kadar eviniz ve ailenizle ilgili konuları tamamlayacaksınız. Cuma günü yengeç burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay sizin için kendinizi göstereceğiniz yenibir konu, hobi olabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili yeni durumlar olabilir. Özel hayatınıza bir yenilik geliyor. Haftasonu maddi konularda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Pazar günü evinizle ilgili ihtiyaç duyduğunuz konularda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

gamze avcu