21-27 Kasım 2016, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Güneş yay burcuna geçiyor. Yurtdışı seyahatler, yabancı kültürler gündeminizi meşgul edebilir. Kendi gelişiminizle ilgili kendinizi ortaya koyacağınız bağlantılar, görüşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. İlişki kuracağınız kişilerle bağınız kalıcı olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle veya eşinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler ve anlaşmalar var. Otorite gördüğünüz veya zorlandığınız konularla ilgili iş hayatınızda mücadele etmeniz ve bir gücü aşmanız gereken durumlar olabilir. İnandığınız şekilde attığınız adımlarla ilgili bazı güçleri ikna etmeniz gerekebilir. Fark yaratacağınız girişimleriniz olacak. Ya da kendinizi özgürleştireceğiniz işlere adım atacaksınız.

BOĞA

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularda yeni gelişmeler başlayacaktır. Güneş yay burcuna geçiyor. Kendinizi fikirlerinizle ve çalışmalarınızla kabul ettireceğiniz kuruluşlar olabilir. Uzun vadede verimli olacak kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Varlıklı müşterileriniz veya prestij ve para getiren kişilerle iş yapmaya başlayabilirsiniz. Fikirlerinizi yavaş yavaş uygulamaya koyacaksınız. Yaptığınız işlerde, çalıştığınız şartlarda gelişmeler ve büyüme olacaktır ancak bu büyüme yabancılarla veya başka kültürlerle ilgili sizi zorlayabilir ya da mücadele etmeniz gereken güçler olabilir. Yabancılar içerisinde tutkulu aşkı yakalayacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu aşk sizi yapacağınız işlerden alıkoymasın.

İKİZLER

Bireysel yeteneklerinizle kendinizi ortaya koyarak riskler almayı düşünebilirsiniz. Güneş yay burcuna geçiyor. İlişkileriniz ön planda olacak sizin için. Birlikte olduğunuz kişiyle ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Ortaklarınızla anlaşarak kendi isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Bireysel çıkışlarınız ve aldığınız riskler, ortaklaşa işlerde bazı güçlerin sizi manipule etmesine sebep olabilir. Bağlılıklarınızla ilgili yoğun duygular yaşayacaksınız. Bu da sizi harekete geçirecektir.

YENGEÇ

Güneş yay burcuna geçiyor. İşlerinizle ilgili şartlarınız, çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. İşleriniz veya çalıştığınız şartlarla ilgili yapacağınız görüşmelerde kalıcı kararlar alabilirsiniz. Kendi isteklerinizi veya fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. İş hayatınızda fark yaratacak anlaşmalarınız sizi diğerlerinden ayıracaktır. Gündelik yaşamınız veya yaptığınız işlerle ilgili adımlarınız evinize veya yaşamınızda gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili büyüme getirebilir. Somut adımlarınız isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak verebilir. İkili ilişkilerinizde tutkunun ön plana çıkacağı kişilerle karşılaşabilirsiniz. Birlikteliğinizde veya evliliğinizde bağlılığınızın artacağı durumlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Bireysel yeteneklerinizle kendinizi ortaya koyduğunuz konularda, varsa çocuklarınızla ilgili durumlarda alacağınız kararlar, yapacağınız düzenlemeler, söyleyeceğiniz sözler yakın çevrenizin genişlemesi, iletişim kurduğunuz kişilerle ilişkilerinizin gelişmesine yardımcı olacaktır. Güneş yay burcuna geçiyor. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda kalıcı etkiler sağlamaya başlayacaksınız. Farklı gruplara veya fikirlerle ilgilenen kişilerin olduğu ortamlara dahil olabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenmeniz, yakın çevrenizde genişleyen grupların yeralması çalıştığınız şartlarla ilgili sizi zorlayabilir. Gündelik hayatınızda tutkuyla bağlanacağınız kişiler olacaktır.

BAŞAK

Ev aile veya yaşamınızda kurmak istediğiniz düzeni kuracaksınız. Güneş yay burcuna geçiyor. Aileniz, yaşamınızdaki şartlarla ilgili konular gündeme gelecektir. Kuracağınız düzen için maddi kaynak bulacaksınız. Başka kaynaklar, ortaklaşa işlerden de fikirleriniz için maddi destek sağlayabilirsiniz. Kendi kaynaklarınızı oluşturabilmeniz için bireysel yeteneklerinizi ortaya koymak veya bireysel faaliyetler gerçekleştirmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

TERAZİ

Güneş yay burcuna geçiyor. İletişim kurduğunuz kaynaklar, yakın çevrenizde ilgileneceğiniz konular ve varsa eğitimle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Çevrenizden gelen destek oldukça fazla. Çevreniz kalabalık ve sosyal hayatınız hızlanmış durumda olabilir. Yakın çevrenizde kurduğunuz bağlantılar, anlattığınız konular, kendinizi fikir ve düşüncelerinizle kabul ettimeniz çevrenizi genişletmenize ve destek görmenize yardımcı oluyor. Çok farklı kişilerle ilişkiler kuruyorsunuz. Aile içerisinde geçmişinizden gelen veya gizli kalmış kişilerle ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yaşamasal şartlarınızı paylaştığınız kişilerle olan bağlılıklarınızda ortaya çıkacak yeni konular olabilir.

AKREP

Maddi konularla ilgileneceğiniz ve gündeminizi meşgul edecek maddi kaynaklar, Güneşin yay burcuna geçmesiyle yoğunlaşacaktır. Maddi kaynak sağlama konusunda yapacağınız anlaşmalar, kalıcı olacak ve verimini daha sonra alacağınız görüşmeler, çalıştığınız şartları da değiştirmenize fayda sağlayacak. Yakın çevrenizde, akrabalarla veya kardeşlerle olan ilişkilerinizde, yaptığınız işlerle ilgili bağlantıya geçtiğiniz kişilerle atacağınız adımlar size güç kazandıracaktır.

YAY

Güneş burcunuza geçiyor. Sizin özelliklerinizi ortaya çıkartacak ve aydınlatacaktır. Kendinizi göstermenize, özgür ifade, hareket, macera, iyimserlik özelliklerinizi hissetmenize ve gerçekleştirmenize sebep olacaktır. Alacağınız kalıcı kararlar olabilir. Bunları çevrenize yansıtabilir veya ifade edebilirsiniz. Alacağıız kararlar gruplarla olan faaliyetlerinizde bireysel çıkışlar yapmanıza destek olacaktır. Gruplar içerisinde prestij kazanabilirsiniz. Maddi konularla ilgili kuracağınız ilişkiler yeraltı kaynaklarını, gizli güçleri ilgilendiren konularla uğraşan kişilerle olabilir. Güçlü kaynaklar sağlayacağınız ilişkilere girebilirsiniz.

OĞLAK

Yaşamınızda istemediğiniz durumlarla ilgili fikirlerinizi, çalışmalarınızı netleştirip, iş hayatınızda olumlu ve büyümeye odaklı adımlar atabilirsiniz. Vereceğiniz kararlar iş hayatınız veya toplumsal yaşamınızda size prestij getirecektir. Güneş yay burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi içinize dönebilir ve değerlendirmelerinizi kendi açınızdan ve isteklerinizi gerçekleştirecebileceğiniz konularda yapabilirsiniz. Yaşam şartlarınızı değiştirmeye yönelik kararlarınız olabilir. Geri durduğunuz ve kendinizi göstermek istemediğiniz konularda ilişkileriniz aracılığıyla kontrolü ele alabilirsiniz. Manipule edici tavırlardan uzak durmanızda fayda var.

KOVA

Gruplarla, organizasyonlar içersindeki konumunuzla ilgileneceğiniz, kendinizi gruplar içerisinde gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Güneş yay burcuna giriyor. Yabancılar, farklı kültürler, feyz aldığınız düşünceler veya kişilerle biraraya gelerek ortak faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizde teknolojiyi kullanarak iletişime geçeceğiniz farklı ortamlar olabilir. Beklenmedik desteklerin arkanızda olduğunu bilmelisiniz. Ancak kontrol edemediğiniz durumlar veya güçler olabilir. Bu güçlerle ortak bir zeminde buluşmanız faydalı olacaktır.

BALIK

Güneşin yay burcuna geçişiyle beraber iş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda göz önünde olacaksınız. Yapacağınız sunumlar, iş anlaşmaları, aldığınız sorumluluklarla ilgili kendinizi ispatlamanız size ortaklaşa işlerde kazançlar getirecektir. Yatırımlarınızı danışarak yaparsanız kazançlı çıkarsınız. İş hayatınızdaki kalıcı projeler, maddi kaynaklarınızın değişimine ve artmasına yardımcı olacaktır. Gruplarla beraber faaliyet gösterebilir, gruplar veya organizasyonlar içerisinde yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak güçlü ve gizemli gözüken faaliyetler ve kişilere karşı temkinli olmanızda fayda var.

Gamze Avcu