2014 Oğlak burcu yorumları

Kasım ayında hareket devam edecek. 11 kasımda bir büyük zorluğun üstesinden gelmeleri gerekebilir. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURCLAR * OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Oğlaklar ve yükselen oğlaklar hayatlarında kendileriyle ilgili kararlar alıyorlar krizlerle gelen olaylarla dönüşüm yaşıyorlar. Yeniden doğuyorlar. Ev yaşamları, yaşam alanları hareketli ve tek bir evleri yok. Çok seyahat sebebiyle de bu durum böyle olabilir. İlişkilerinden yana 2014 ün ilk yarısında şansları kısmetleri devam ediyor. Ortaklıklarında da güven duyabilecekleri kişilerle, ortaklarla karşılaşıyorlar. Sanatsal alanlarda eğitim alıyor olabilirler. Oğlakların 2014 ilk yarısı iş hayatları, hayatlarındaki hedefleri için mücadeleleri, toplum içersinde kendilerine bir konum edinebilmeleri açısından yoğun geçiyor. Otorite gördükleri kişiler onların haksızlığa uğradıklarını düşündürebilir. 2014 ikinci yarısında ise ortaklaşa verimli işlere girmeye karar verebilirler. Eşlerinden gelen kısmetler onlara rahat nefes aldırabilir. İnandıkları güvendikleri ortaklıklar kurabilirler ve yatırımları ile ilgili çok kısmetli olacaklar. Başkalarından gelen kaynakları artacak.

Ocak ayında oğlaklar kendileriyle ilgili konuda zorlanacaklar. İş ve ev konularında zaman problemi yaşayabilirler. 31 Aralığa kadar ilişkilerinde anlaşmazlıklar yanlış anlaşılmalar yaşayarak kendilerini doğru ifade edemediklerini anlayabilirler. Gerginliklerini ilişkilerine yansıtmaları mümkün.

8-28 Şubat arasında Merkür geri gidiyor. İletişim konularında yakın çevreleriyle ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Maddi konularda gecikmeler olabilir, para kaybetme gibi bir durumla karşılaşmaları mümkün. Elektronik aletlere ödeyecekleri paralar fazla olabilir. Bu dönemde bütçelerini tekrar düzenlemeleri iyi olabilir. Ev aileleriyle ilişkilerinde problemler çıkabilir. Gönüllerini almaları gerekecek. İlişkilerinden beklentilerini abartırlarsa evden ayrılmayı düşünebilirler.

Mart ayında oğlaklar iş hayatlarıyla ilgili mayısa kadar sürecek olan geri durma, hareket edememe, haklarını alamama, üstlerinin haksızık yaptığını düşünerek mücadele verecekleri bir döneme girecekler. Mayıs sonrasında ise temmuza kadar yaptıkları tüm işleri herkese gösterme sunma olanağını bulacaklar. Temmuz ayına kadar oğlakların gruplar içersinde aldıkları sorumluluklar, beklentilerine dair uğraşları, arkadaşlarına yardım etme durumları ile ilgili zaman zaman sorunlar yaşayabilirler. Tüm çabaları gruplar içersinde bireysel olarak kabul görme ve şimdiye kadarki yaptıklarının da herkes tarafından takdir görmesini sağlamak.

Nisan ayındaki tutulmaların sonuçları oğlakların ilişkilerini etkileyecektir. 15 Nisan ay tutulması iş hayatlarıyla ilgili bir konunun artık olgunluğa erişmesi ve karar vermelerini gerektiren bir durumu ortaya koyması açısından önemli. 29 Nisan güneş tutulması ise kendilerini nasıl ortaya koymak istedikleri ile ilgili onlara yeni bir kapı açabilecek. Bu tutulmalar onların iş ve sosyal yaşamlarında özel hayatlarındaki ilişkilerini gözden geçirmelerine sebep olabilir. Nisanın ilk yarısında etraflarıyla çok ilgili ve yeni ilişkiler kuruyor oğlaklar. Maddi kaynak sağlayacak ilişkiler, çevrelerinde görmek istediği kişiler, görüşmeler gündeme geliyor. İkinci yarısında ise 23 nisan cıvarlarında ipler geriliyor. İş hayatları, ilişkilerinden beklentiler, ev aile yaşamları arasında kendilerini sıkışmış hissedebilirler.

Mayıs ayında oğlaklar ailelerine, evlerine vakit ayırma fırsatı bulacaklar. Ancak işleriyle ilgili sorunları ikinci plana atmaları gerekebilir. Eşlerinin işleriyle sorunu ortaya çıkabilir. Ailesiyle ilişkileri arasında kalabilirler. 16 mayısta ailelerinden destek almak için çaba gösterebilirler. Mayısta iş hayatlarında ilerleme kaydedecekleri adımlar atabilecekler. İşleri en azından istedikleri doğrultuda gerçekleştirmeye başlıyorlar. 26 mayısta gruplarla ilgili çok önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Geleceğe dönük ortaklık için görüşmeler yapabilirler.

7 Haziran-1 Temmuz arasında Merkür geri gidiyor. Ortaklık kurmaya kara verdilerse ortaklık şartları, iş ortamları üzerine planlar yapmalılar. İlişkilerinde ve gündelik hayatlarında karşılaştıkları durumlar, çalışma ortamları ile ilgili aksaklıklar, gecikmeler yaşayabilirler. Haziran oğlaklar için özel hayatlarında keyifli geçiyor. Aşk kapılarını çalabilir özellikle 18 haziranda. 25 haziranda iş ev arasında sorunlar yaşayabilirler. Ya da işlerini kendi yöntemleriyle halletme isteği otoritelerle problem yaşamalarına sebep olabilir.

Temmuz ayında İş ortamlarındaki kişilerden destek, gündelik hayatlarında zevk alacaklar. Müşterileri ile ilişkilerinde gelişmeler bekleyebilirler. İş hayatlarına yön verecek önemli müşteriler kazanabilir. Projeler üretebilirler. Temmuz sonunda Oğlakların iş hayatlarında verdikleri mücadele bitiyor ve başarılarını kutlayabilirler. Hayatlarında yeni konulara adım atıyorlar. İleriye dönük ortaklık, beraberlik düşünmeye başlayabilirler. İkili ilişkilerde verimli bir ay geçirecekler.

Ağustos ayında verimli ilişkiler kuruyorlar. İleriye dönük beraberliklere adım atacaklar. Ortaklık düşünen oğlaklar 18 ağustosta önemli adımlar atma fırsatı yakalayacaklar. Eşlerinin maddi imkanlarıyla ilgili de güzel haberler gelebilir. Çok özel bir gün olacak. 25 ağustosta gruplarla ilgili sorumluluklarına yansıyan kısıtlama onların hareketlerine engel olabilir. Bu durumu ılımlı davranarak olumlu ve yapıcı hale getirmeleri mümkün.

Eylül ayında zevk alacakları uzak yolculuklar yapabilirler. Biraz kendi içlerine dönerek hayatta yapmak istedikleri arzuları neler bu konuda değerlendirmeler yapacaklar. Hayal ettikleri konularla ilgili kalıcı adımlar atacaklar. Yabancı birisi ile kalıcı bir aşk yaşamaya başlayabilirler. Eylül sonunda yatırımlarıyla ilgili risk almayı düşünecekler. Gayrimenkul yatırım fırsatları hiç beklenmedik anlarda karşılarına çıkabilir.

Ekim ayında toplumsal hayatlarında, iş hayatlarında aranan kişi oluyorlar. Koşturma hareket hayatlarını hareketlendiriyor. Kimsenin bilmediği ortaklıklar, yatırımlar, ortak işler düşünecekler ancak koşturma onları yorabilir. 4 -25 arasında Merkür geri gidiyor. Gruplarla, arkadaşlarla yani ortak faaliyetlerle ilgili konularda yanlış anlamalar, gecikmeler yaşayabilirler. İşleriyle ilgili düzenlemeler, planlarıyla ilgili değişiklikler yapmak için tekrar üzerinden geçmeleri gereken konular gündeme gelebilir. Ekim ayını önemli yapan 2 adet tutulma yaşayacaklar. 8 ekim ay tutulması evleri, yaşam alanlarıyla ilgili olumlu bir değişimi getirebilir. Eve ait konularda tamamlanma bitiş yaşamaları mümkün. Yeni bir hayata adım atabilirler. 23 ekimdeki güneş tutulması da onların ortak yatırımlarına yansıyacak şekilde gruplarla beraber yapacakları yeni faaliyetleri gündeme getirebilir.

Kasım ayında hareket devam edecek. 11 kasımda bir büyük zorluğun üstesinden gelmeleri gerekebilir. Kendileriyle ilgili yapmaları gereken yorucu gelecek bir faaliyeti gerçekleştirmeleri gerekebilir. Onlara destek verecek kişiler arkadaşları ve içinde bulundukları gruplar olacaktır. Ev, aile konularında koşturma, zorlanma oğlakları yorabilir.

Aralık ayında kendilerine zaman ayırmak isteyecek oğlaklar. Maddi konularla ilgili faaliyetler gündeme gelebilir. Harcama yapmak durumunda kalabilirler. Bekledikleri ilgili alakayı aralıkta da bulabilirler.