2014 Aslan burcu yorumları! Hangi ay ne olacak?

15 Nisan ay tutulması aslanların yakın çevrelerine kendilerini kabul ettirebilme, fikirlerini ve projelerini açıklayabilecekleri konusunda çalışmalarının ne yönde olması gerektiğine dair fikir edinecekleri tetikleyici bir unsur olacak. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURCLAR * ASLAN VE ASLAN YÜKSELEN

Aslanlar 2014'te kendilerini, hayatı anlamaya çalışıyor ve yaşam alanlarını tekrar inşa ediyorlar. Evlerinde, ailelerinde aldıkları sorumlulukları yerine getirirken, diğer yandan kendilerinde hayattan beklentilerini gerçekleştirecek gücü bulamıyorlar. Yaşam arenasında neden bulunduklarını araştırıyor ve yeni bir bakış açısına sahip olmaya çalışıyorlar. Sağlıklarıyla ilgili bir problem onları zorluyor olabilir. Çalışma ortamları, çalıştıkları kişiler, iş yapış şekilleri dönüşüyor değişiyor. Henüz hazır değiller ancak hayatlarını yeniden kurmaya doğru çeşitli anlam ve manaları araştırıp öğrenme aşamalarından geçiyorlar. 2014 ün ikinci yarısında hayatlarına yeniden yön vermek için çaba gösterecekler.

2014 Yengeç burcu yorumları

2014 Boğa Burcuna şans getirecek mi?

2014 Koç burcu için nasıl geçecek?

Ocak ayında iş ortamlarına aksi giden bir durumla başlayabilirler. Çalışanlarla ilgili, alışkanlıklarıyla ilgili bir kriz yaşamaları mümkün. Gündelik hayatlarıyla ilgili bir probem evlerine, aileleriyle ilgili bir sorumluluğa yansıyabilir. İş ortamlarında kurdukları ilişkilerde, çalışma ortamlarında yolunda giden bağlantılarla ilgili 31 marta kadarki dönemde sorunlar yaşayabilirler. Uğraştıkları konular tekrar önlerine gelebilir. Geçmişleriyle ilgili bir kişiyle karşılaşabilirler. Sağlık konusunda aldıkları iyi haberler varsa bu konuda önce uğraş vermelerini gerektirecek bir süreçteler.

8-28 Şubat arasında Merkür geri gittiği için ilişkilerinde yanlış anlamalar, anlaşmalarda çıkan pürüzler, ortaklarıyla aralarında anlaşmazlıklar çıkabilir. Bu problemleri çözmek için fırsattır. Şubat ayında hayata bakışlarında fikirlerini değiştirmekte zorlanabilirler. Bazı fikirler onları korkutabilir ve kendi kabuklarına çekilebilirler. Güvenemedikleri konularda kabullenmek zor gelebilir.

Mart ayında hayatlarında olgunlaşması gereken bir döneme giriyorlar. Kendilerini haklarını savunabilme, konuşabilme ve fikirlerini başkalarına kabul ettirebilme konularında temmuz ayına kadar olan bir süreçte testten geçeceklerini hissedecekler. Mart ayında ilişkileri hareketleniyor. Aynı zamanda evlerini inşa ettikleri, yaşam alanlarını sorguladıkları, aile ile ilgili sorumluluklar alarak hayatlarında yaşadıkları kısıtlamalarla ilgili süreçlerinde bazı problemler ortaya çıkmaya başlayabilir. Aynı konular tekrar gündeme gelebilir. İstedikleri yaşam biçimini oluşturmak için ilerleme kaydetmeye ancak temmuzda başlayacaklar. İstedikleri gibi olması için ise 2015 i beklemeleri gerekecek.

15 Nisan ay tutulması aslanların yakın çevrelerine kendilerini kabul ettirebilme, fikirlerini ve projelerini açıklayabilecekleri konusunda çalışmalarının ne yönde olması gerektiğine dair fikir edinecekleri tetikleyici bir unsur olacak. Kısa yolculuklar, kardeşlerle ilgili yapılması gerekenler, fazla sivri çıkışların getirebileceği sonuçları görme olanağı bulacaklar. 29 Nisan güneş tutulması ise kariyerlerinde yeni bir olanak ama eski tutum ve davranışlardan sıyrılma konusunda olanak sağlayabilir. Nisan ayının ilk yarısında kurdukları ilişkiler ortaklaşa işler konusunda onları yapabilme başarabilme hissini verebilir. Bu kişiler aslanlar için rahatlatıcı olacaktır. Aradıkları sorulara cevaplar bulabilirler. Bu kişileri idealize edebilirler. Gündelik hayatlarının zorluklarını aşıp güç kazanma açısından faydalı olacak. Nisanın ikinci yarısında ise fevri davranışları, baskıcı tutumları onları zor durumlara sokabilir. Çevrelerindeki kişileri kaçırabilir. Başkalarına kendilerini doğru ifade etmekten alıkoyabilir. İstedikleri özgürlüğü engelleyen kişiler olabilir. Kendi içlerine çekilebilir umutsuzluk hissine kapılabilirler.

Mayıs ayında yabancı kişilerle bağlantılar kuracaklar. Bu online bağlantılar onların bakış açılarını değiştirecek konuları internet kullanarak, spiritüel konularla ilgilenen kişilerden etkilenerek farkına varma fırsatı getirebilir. Başka kültürler ilgilerini çekebilir. Bu fırsatı olumlu kullanıp kendilerini ifade etme, bilgiyi aktarma, herkese kendini kabul ettirebilme konusunda ilerleme kaydetmeleri için başlangıç olabilir. Mayısta kariyerleriyle ilgili güzel bir kısmet önlerine çıkacaktır. İlgili oldukları kişiler onları toplum önüne çıkması için destekleyebilir. Yaşam alanlarında aldıkları sorumluluk ve değişimlerle ilgili güzel bir gelişme yaşayacaklar.

7 haziran -1 temmuz tarihleri arasında Merkür geri gidiyor. Kendi başlarına kalarak çalışmak ve ne yapmak istedikleri hakkında kararsız kaldıkları, gizli konuların veya dedikoduların açığa çıktığı ama yanlış anlaşıldığı, haziranın ikinci yarısı ise arkadaşlarıyla tartışmalarda karşılıklı yanlış anlaşılmaların yaşandığı, geleceğe dönük istek ve hedefleri konusunda ilerleme kaydedemedikleri bir zaman yaşayacaklar.

Haziran ayında aslanlar karşılarındakilerle bir mücadele yaşayacaklar. Bu konuda yaşayacakları durum kendi kendilerine karşı durmak gibi de cereyan edebilir. Kendi başlarına başarmak isterken diğerlerinin haklarını da korumak ve onların düşüncelerini de dikkate alabilmek uğruna tek başına kalamamak.

2014 ün ikinci yarısında temmuz ayında yakın çevreleri, düşüncelerini fikirlerini anlattıkları savundukları kişilerin onları dinlemeleri konusunda ikna edici bir duruma gelecekler.

Hayatlarını yeniden kurmaya başlıyorlar. Umutları ve isteklerini tazelemiş olarak ortaya çıkacaklar. Hedeflerini başarma konusunda istekli olacakları bir döneme giriyorlar. Bu dönemde kilo almamaya dikkat etmelerinde fayda var.

Ağustos ayında artık evleriyle ilgili hareketlenmeler başlayacak. İlişkiler kurmaya başlayacaklar, çevrelerine karşı duyarlılar. 18 Ağustosta onları güzel bir supriz bekliyor. Güven duydukları birileriyle ilişkiler onlara fırsatlar sunacak. Yabancı kültürlerle ilgilenmeye başlayabilirler. Ya da hayata karşı yeni bakış açılarını öğrendiklerini öğretme imkanı bulabilirler. Ancak evlerinde sorumluluklarıyla ilgili bir zor durum, kısıtlanma yaşayabilirler. Bu kısıtlanmayı yapıcı kullanabilirlerse ev, aile, hayatta istedikleri şartları kalıcı hale getirmek için kullanacakları enerji haline getirebilirler.

Eylül ayında maddi anlamda kısmetleri olacak. Eylül sonunda ise sosyal hayatlarının hareketlenmesi, kendilerine güven duydukları konularla ilgili sosyal faaliyetlerde ön plana çıkmaları onları keyiflendirecek. Uzak bağlantılar kurmak, kendilerini geliştirdikleri konuları aktarabilecekleri ortamlarda bulunmaları için gelen tekliflerin getirdiği fırsatları kaçırmamalılar.

8 ekim ay tutulması aslanların hayatta yapabileceklerine, istek ve arzuları ile ilgili planlarını gerçekleştirebilme olanakları kendilerine olan güvenlerini tazeleyecek ve motive edecek. 23 ekim güneş tutulması ise evlerinin, yaşam alanlarının etkileneceği yeni bir durumla beraber değiştirecekleri etkide bir tutulma olacak. 4-25 ekim arasında Merkür geri gidiyor. Aslanların evleriyle ilgili sorumluluklarında, evlerini değiştirme, tamirat, yıkıp yapma, hayata dair isteklerini sorgulama gibi tüm bu konularda işler ağırlaşabilir, aksayabilir, gecikmeler yaşayabilirler. Yine de ekim ayında hayatın onları getirdikleri konuma hayret edecekler. Herkesin aslanlar nasıl istiyorsa o şekilde tanıyacaklar, görecekler, bilecekler.

Kasım ayında evlerinde davet edecekleri kişilerle hoş vakit geöirecekler. Evde mutlu olacaklar. Evlerini güzelleştirmek için çaba gösterecekler. Aileleriyle ilişkilerinde mutlu olacaklar. 11 kasımda iş ortamlarında, çalıştıkları kişilerle ilgili, sağlık sorunu varsa bu konularda zorlu bir gün geçirebilirler. Evlerinde ilişkilerinde yaşayacakları bir problemi yapıcı hale getirebilirlerse yaşadıkları kısıtlanmayı daha sonrasında olumlu kullanabilirler.

Kasımın sonunda yaşadıkları zor birkaç gün sonrasında aralık ayında rahatlıyorlar. İlişkilerinden rahatlama ve destek görecekler. Romantik ortamlara girebilirler. Kasım ayında hoşlanacakları kişiye rastlayabilirler. Aşk konusunda şanslı olacaklar.

Aralık ayında işyerlerinde, iş ortamlarında çalıştıkları kişilerle ilgili güzel destekler var. Size güveniyorlar. Güç sahibi birinden yardım görebilirsiniz. 2015 e girmeden önce aslanlar tecrübe ettikleri, kendilerine yenibir bakış açısı kazandıran mücadeleler sonrasında kendilerini ifade edecekleri bir hobilerini, kendi yeteneklerini kullanarak yapabilecekleri bir iş için çok çalışmaya başlayacakları bir dönemin sinyallerini alacaklar.