20-26 Haziran 2016, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yabancıları içeren, kendi gelişiminizle ilgili konularda, kurduğunuz uzak bağlantılarla ilgili aydınlığa kavuşacak konular olabilir. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Uğraş verdiğiniz ve ulaşmaya çalıştığınız bilgi, konum, bağlantılarla ilgili öğrenmeniz gereken ve sizi aydınlatacak belki de planlarınızı değiştirmenize sebep olacak etkileri olacaktır. Veya son anda gerçekleştirmeniz gerekenler için koşturacağınız durumlar olabilir. İş hayatınızda tekrar görüşmeler, düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Alacağınız haberler planlarınızı değiştirebilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Ev aile konularıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz bu dönemde. Ya da ev veya yaşamsal alanınızla ilgili isteklerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ve çalıştığınız şartlarla ilgili güç kazanacaksınız.

BOĞA

Maddi kaynaklarınız, ortaklaşa işlerde başkalarıyla yaptığınız işler, bağlı bulunduğunuz kişi ve kurumlarla ilgili son anda kararlar verebilir ve değişimler geçirebilirsiniz. Yay burucnda dolunay meydana geliyor. Kendi başınıza elde etmek istediğiniz maddi kaynaklar konusunu araştırırken başka kaynaklar, ortaklaşa işlerle ilgili sorumluluklarınız veya kısıtlanmalarınız sizi zorlayabilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle, yeni konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bireysel faaliyetleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili, zevkleriniz veya hobilerinizden gelecek fırsatlar planlarınızı değiştirmenize ve kendinizi ortaya koyabilmeniz konusunda sizi etkili ve güçlü kılacak şartlara sahip olacaksınız.

İKİZLER

Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Son anda ortağınız veya danıştığınız evil olduğunuz, ciddi birlikteliğinizin olduğu kişi veya kişilerle ilgili size gelen bilgiler doğrultusunda değişimler gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerinizde veya ortağınızla çıkacak sorunlar, yön değiştirmenize sebep olabilir. Bazı düzenlemeler, ilişkilerinizle ilgili sorunları aşmanız gerekebilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Maddi konular bir ay boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Maddi kaynaklarınızı kendiniz yaratmaya çalışabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi kısıtlayan şartlar kendinizi ifade etmenize veya ciddi konuşmalar yapmanıza sebep olabilir. Ortaklaşa işlerinizde isteklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar önünüze gelebilir.

YENGEÇ

Yay burcunda meydana gelecek dolunay, çalıştığınız işler, konular veya kişilerle ilgili tamamladığınızı düşündüğünüz konularda yeniden düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Son anda değişiklikler yapmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Güneş burcunuza geçiyor. Yengeç burçları için doğum günleri geliyor. Kendiniz çevrenize ışık olacaksınız. Çevrenizle ilişkilerinizde empati kuracak, koruyucu ve nezaket göstereceğiniz davranışlar içersinde olabilirsiniz. Aile veya güven ortamı sizin için önem kazanacaktır. Çalıştığınız işlerde aldığınız sorumluluklar sizi kısıtlayabilir ve kendi başınıza kalıp değerlendirmeler veya çalışmalar yapmanıza engel olabilir. Ya da sorumluluklarınız kendinizi ve isteklerinizi ciddi anlamda değerlendirmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde güç kazanacağınız kişilerle veya destek beklediğiniz konuların gerçekleşmesiyle güç kazanacaksınız.

ASLAN

Kendinizi ortaya koymak istediğiniz özellikleriniz konusunda yaptığınız çalışmalar, hazırlıklar veya aldığınız sorumluluklar gelişiminize katkıda bulunmaktadır. Yay burcunda dolunay kendinizi göstermek istediğiniz konularda, varsa çocuklarınız veya zevklerinizle ilgili son anda yapacağınız düzenlemelerde etkili olacaktır. Yapmak istediklerinizle ilgili kararlarınız değişebilir, farklı yollar seçmeniz gerektiğini farkedebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklar gruplar içersinde fikirlerinizi açıklamanızı gerektirecek durumlar yaratabilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi içinize dönebilir, istediğiniz güvenceleri elde edip edemediğinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi dinleyeceğiniz ve başkalarına destek olacağınız bir dönem olabilir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlar yaptığınız işler ve çalışma şartlarınızla ilgili size güç kazandıracaktır.

BAŞAK

Yaşamınızla ilgili attığınız temeller, yaşam şartlarınızı isteklerinize göre yapılandırma çabalarınız devam ediyor. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Aileniz, eviniz veya yaşamsal alanınızla ilgili son an değişiklikleri olabilir. Hayatınıza devam edtmek için değişimlere karar verebilirsiniz. Planlarınızla ilgili düzeltmeler yapmanız gerekecektir. Ailenizle veya yaşamsal alanınızla ilgili alacağınız kararlar sorumluluklarınız sebebiyle iş hayatınızı da etkileyecektir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Sosyal hayatınız, gruplarla olan faaliyetleriniz ağırlık kazanmaya başlıyor. Organizasyonlar içersinde daha fazla bulunacaksınız. Sosyal ortamlardaki faaliyetleriniz, çevrenizden aldığınız destek kendi kabiliyetlerinizle ilgili güç kazanmanıza yardımcı olacaktır.

TERAZİ

İlgilendiğiniz konular, yakın çevrenizdeki kişiler konusunda aldığınız sorumluluklar, iletişim kurduğunuz kişilerle olan bağlantılarınızda yeni yapılandırmalar devam ediyor. Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Kısa yolculuklar, ilgilendiğiniz veya kendinizi geliştirdiğiniz konularla ilgili son anda yapacağınız yeni düzenlemeler olabilir. Yakın çevrenizdekilerle olan durumunuzda değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Güneş yengeç burcuna geçiyor. İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda ön planda olacaksınız. Kendinizi göstereceksiniz. Çevrenizle olan bağlantılarınızda zorluk çekseniz de aslında size destek olan güçler olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizle ilgili iyimserliğiniz veya arka planda size destek olan konular veya kişiler yaşamınızda sizi güçlendiren faktörler.

AKREP

Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Maddi konularla ilgili kaynaklarınızı yapılandırıyorsunuz. Dolunayla birlikte yaşadığınız yapılanma, zorluklar, aldığınız sorumlşuluklar tasarruflar konusunda düzeltmeler yapmaya karar verebilirsiniz. Yaptığınız faaliyetlerle ilgili düzeltmeler yapmaya karar verebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili açıklamalar yapmanız gerekebilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Uzak yolculuklar yapabilirsiniz bu dönemde. Yabancıları içeren, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gruplar içersindeki prestijli konumunuz, grup faaliyetlerinde elde ettiğiniz fırsatlar yakın çevrenizde güç elde etmenize yardımcı olacaktır.

YAY

Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Yaşamınızda kendinizle ilgili aldığınız sorumluluklar, çizdiğiniz yön konusunda fikrinizi veya bakış açınızı değiştirecek durumlar ortaya çıkabilir. Kendinizle ilgili bazı kararlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Son anda yapacağınız değişimler kendinizle ilgili olacak ve ilişkilerinize de yansıyacak. Kendi çizdiğiniz yolda ilerlemek için ilişkilerinizde karşı tarafın da düşüncelerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Bağlı olduğunuz kuruluşlar kişiler veya yatırımlarınızla ilgilenmeye ve ortaklaşa işlerde kendinizi göstermeye başlayacaksınız. İş hayatınızda yaptığınız faaliyetler, elde ettiğiniz fırsatlar maddi konularda güçlenmenizi sağlayacaktır.

OĞLAK

Yay burcunda dolunay hayatınızda istemediğiniz durumları ortadan kaldırmak için çabaladığınız konularla ilgili son anda değişiklikleri gerçekleştirmenize kararlarınızı değiştirmenize sebep olabilir. Çalışma şartlarınız, çalıştığınız kişiler veya gündelik hayatınıza da yansımaları olacaktır kararlarınızın. Güneş yengeç burcuna geçiyor. İlişkileriniz, ikili görüşmeler, birebir ilişkilerde karşınızdakilerin de istekleri önem kazanmaya başlıyor bu dönemde. Hayata bakış açınızla veya kendi gelişiminizle ilgili konularda elde ettiğiniz bilgiler, paylaşımlarınızla sağladığınız prestij, yabancıların olduğu konulardaki girişimleriniz veya uzak yolculuklarla ilgili bağlantılar durumlar kendinizi kısıtladığınız onularla ilgili rahatlamanıza veya güçlenmenize yardımcı olacaktır.

KOVA

Gruplarla olan faaliyetlerinizde değişimler olabilir. Yay burcunda dolunay içinde bulunduğunuz gruplarda, organizasyonlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde son anda veya edindiğiniz bilgiler üzerine değişimler gerçekleştirmek üzere kararlar almanıza sebep olabilir. Bireysel fikirleriniz geri planda kalabilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Yaptığınız işler, çalıştığınız şartlarla ilgilenmeye başlıyorsunuz. Hizmet verme konusunda ön plana çıkabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili maddi konularda elde ettiğiniz fırsatlar elinizi güçlendirebilir.

BALIK

İş hayatınızı veya toplumsal yaşamınızı yapılandırdığınız bu dönemde yay burcunda dolunay meydana geliyor. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklarla ilgili son anda değişimler gerçekleştirebilir veya düzenlemeler yapmanız gerekebilir. İş hayatınız veya toplumsal yaşamanızdaki yapılanmalarınız ev aile konularında geri planda kalmanıza sebep olabilir. Ya da aile içerisnden sizi etkileyecek kişiler iş hayatınızda değişiklikler yapmanıza sebep olabilir. Güneş yengeç burcuna geçiyor. Bireysel faaliyetleriniz, hobileriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla veya varsa çocuklarınızla ilgileneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bireysel faaliyetlerinizi nasıl gerçekleştirmek istediğiniz konusunda planlar yapabilirsiniz. İlişki kurduğunuz nüfuslu kişiler, destek göreceğiniz ilişkiler gruplar içersinde güçlenmenize de destek olacaklardır.

Gamze Avcu