18 Şubat Salı burç yorumları

Bugün burcunuzda neler var?

Gamze Avcu Gamze Avcu

18 Şubat 2014, Salı Burçlar

KOÇ

İşlerinizle ilgili kişilerle görüşmeleriniz sert geçebilir. Kendinizi anlatmak için çaba göstereceksiniz. Kendi başınıza, arka planda çalışmalar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz çalışmalarınızda.

BOĞA

Hazırladığınız sunumlarla ilgili düzeltmeler gerekebilir. Görüşmelerinizde gerekli onayı henüz alamayabilirsiniz. Araştırmalara devam etmeniz gerekebilir. İş ortamınızdaki kişilerden bu konuda yardım alabilirsiniz. Grupsal çalışmalarınız ve faaliyetlerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz.

İKİZLER

Geleceğe dönük planlarınızla ilgili maddi durumlarınızı tetikleyen kararlar alabilirsiniz. Planlarınızı değiştirebilirsiniz. Bugün iş hayatınızın, toplumsal hayatınızın hareketleneceği, kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

YENGEÇ

İş hayatınıza dair konuları istediğiniz hale getirmek için harekete geçebilirsiniz. Bunun için evinizle ilgili de değişimler yapmanız gerekebilir. Görüşeceğiniz kişiler sizin isteklerinizi gerçekleştirmek yerine sizi zorlayıcı tavırlarda bulunabilirler. Plan ve programlarınızla, hedefleriniz ve isteklerinizle ilgilineceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde bir konuya hakim olmanız gerekebilir.

ASLAN

İş ortamınıza dair konular, kendinize vakit ayırmanıza engel olabilir. Başkalarıyla paylaşacağınız konular, yolculuklar, yapmak istediğiniz hedefler sizin kendinizi eğitmenizle ilgili sizi harekete geçirebilir. Konuştuğunuz kişiler sizi bu anlamda yönlendirecek. Ortaklaşa konular, başkalarıyla yapmak istediklerinizin gündemde olacağı bir döneme gireceksiniz. Bir proje girişiminde bulunmak durumunda olabilirsiniz.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili kişiler, sizi ortaklaşa işlerinizle ilgili harekete geçirebilir. Kendi isteklerinizi yapmakla başkalarının beklentilerini gerçekleştirme arasında kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle, görüşmelerle ilgileneceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

TERAZİ

İş hayatınız ve eviniz arasında kendinize vakit kalmamasından şikayetçi olabilirsiniz. İlişkileriniz de sizi zorlayabilir. Görüşmeniz gereken kişiler sizi meşgul edebilir ancak siz kendinizle ilgili konularda kararlarınızı bu önceliklere göre vereceksiniz. İş ortamınız, gündelik işlerinizle ilgili yoğunluğun sizi meşgul edeceği bir döneme giriyorsunuz.

AKREP

Günlük işlerinizi yaparken bazı kişiler sizi zorluyor olabilir. İletişim konusunda zoruk çekiyor olabilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz haberler, konularla ilgili sonuçlar var. İş ortamınıza dair değişimler sizin kendi başınıza çalışmanız için zorluyor. Özel hayatınızla ilgilenmek isteyeceğiniz ve yeteklerinizle kendinizi göstermek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

YAY

Arkadaşlar, grup ortamlarındaki faaliyetleriniz, kendi isteklerinizi yapma konusunda sizi zorlayabilir. Maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz ve başkalarıyla ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili beklentiler kendi bütçenizle ilgili görüşmelerinizde etkili olabilir. Evinizde çalışmalar yapacağınız veya ev aileye dair konulara zaman ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz.

OĞLAK

İş hayatınızla ilgili konularda çok meşgulsünüz ve faaliyetlerinizle ilgili bir durum, evinizi de etkileyebilir sizin bazı görüşmeler yapmanıza sebep olabilir. Karşınızdaki kişilerin beklentilerini araştırmanız gerekecek. Yeni bir konuyla ilgilenmeniz gereken bir döneme gireceksiniz.

KOVA

Bazı araştırmalar, bağlantılarla ilgili, yaptığınız planlarla ilgili çabalarınız, ilgilendiğiniz konuların değişimine sebep olabilir. Herşeyi kontrol altında tutabilmeyi istemeniz, işlerinizle ilgili beklentilere cevaplarınızı geciktirebilir. Maddi konuların gündeme geleceği bir döneme giriyorsunuz.

BALIK

Başkalarıyla ilgili konular, sizi de bağlayan işlerle ilgili mücadeleniz devam ediyor. Bu konularda kendinizle ilgili yaptıklarınız maddi konularda değişim getirebilir. Gruplarla ilgili görüşmeler sizin kendinize vakit ayırmanıza engel olabilecektir. Kendinizi gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

gamze avcu