18-24 Ağustos 2014, Burçlar

Yılın 34. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftabaşında sizi saracak sıcaklık ve girişkenlik duyguları jüpiter ve venüs kavuşumuyla büyüyecek. Aşk, çocuklar, hobiler, zevkler ve yatırımlarla ilgili konularda size büyük kısmetler gelebilir. Kendinizi ifade ederken coşku dolu, sevinçli, dünyayı yerinden oynatacak hisler duyabilirsiniz. Etrafınızdakilerden beklediğiniz ilgi büyüyecek. Yatırımlarınızla ilgili yüksek riskler almayı düşünebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda ilgi görebilirsiniz. Zihinsel işler yapacaksanız konsantrasyonunuz iyi olmayabilir. Hafta ortasında ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularla ilgili sizi zorlayacak şartlar olabilir. Perşembe detaylı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Haftasonu özel hayatınız, zevkleriniz, çocuklarınızla ilgili konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Davetleri, sosyal organizasyonları kaçırmayın, zevk aldığınız konularla ilgili faaliyetlerde aşk gelebilir. Cumartesi güneş başak burcuna giriyor. İş ortamınızla ilgili konular, çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir ve yaptığınız işler artabilir, organize olabilirsiniz bir ay boyunca.

BOĞA

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda size kısmetler, sevinçler, kutlamalar getirebilir. Ailenizden görmek istediğiniz destek artabilir. Maddi konularınızda size destek çıkabilirler. Evinizle ilgili yatırımlarda çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gruplar içerisnde bireysel fikirlerinizi uygulamanıza engel olabilecek kişiler çıkabilir. Siz çalışmalarınızı hazırlamalı daha sonra sunmalısınız. İlişkilerinizde yaşadığınız kısıtlamalar, problemleri çözmek için fırsatınız olacak. Yakın çevrenizden destek alacaksınız. Haftasonu ailede veya evinizde davetler verebilir, güzel vakit geçirebilir, kutlamalar yapabilirsiniz. Güneş başak burcuna geçecek. Bir ay boyunca kendinizle ilgileneceğiniz faaliyetler olabilir. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili organize olabilirsiniz.

İKİZLER

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Yakın çevrenizde veya işlerinizle ilgili görüşmeler size yeni kapılar açabilir. Başka konularda yeni kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Onlara kendinizi ifade edebilmeniz kolay olacak ve size güzel fırsatlar çıkabilir. Kısa yolculuklarınız oldukça verimli geçebilir. Kardeşleriniz varsa evlilik veya kutlama cinsi güzel br sosyal olay gerçekleşebilir. İş hayatınızla ilgili durumlar kendi çalışmalarınıza fırsat vermeyebilir. Gruplar içersinde farklı konularla ilgilenerek verimli olabilirsiniz. Maddi konularda karşınızda sizi manipule etmek isteyen kişiler olabilir. Haftasonu yakın çevrenizde sosyal faaliyetlerle iyi vakit geçirebilirsiniz. Yeni konularla ilgili heyecanınız artabilir. Güneş başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca evinizle ve ailenizle ilgili konuları organize edebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Sizin için maddi manevi sahip olmak istedikleriniz, sahip olduklarınız, gelirinizle ilgili büyük bir fırsat karşınıza çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili gelişmeler sizing istediğiniz yönde ilerleyebilir. Kendiniz için çok istediğiniz birşeye sahip olabilir, değer verdiğiniz birşeyi satın alabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Alacağınız haberlerde veya iletişiminizdeki kişilerle yanlış anlamalar olabilir. Karşınızdakilerin söyledikleri konsantrasyonunuzu sağlamanıza engel olabilir. Kararlarınızı daha sonar almanızda fayda var. Perşembeden sonar daha dışadönük olacaksınız. Etrafınızla ilgilenmeye başlayacaksınız. Karşınızdaki kişilerin sizi kontrol etmek istemesi sizi sıkabilir. Kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Haftasonu maddi olarak harcamalarınız büyük olabilir. Maddi konularda veya değer verdiğiniz hususlarla ilgili girişimler, kutlamalar, fırsatlar olabilir. Güneş başak burcuna giriyor. Bir ay boyunca yakın çevrenizle ilgileneceksiniz. Kısa seyahatler yapabilir, kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çevre değişikliği olacaksa bu konuyu organize etmek isteyebilirsiniz.

ASLAN

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter sizing burcunuzda biraraya geliyor. Çok şanslı olabilir, herkesin tüm ilgisini üzerinize çekebilirsiniz. Buna ihtiyacınız vardı. Hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz bir konuyu gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişiler size yeni kapılar açabilir. Herkese çok güzel gözükebilirsiniz. Maddi konulardaki planlarınızı hemen uygulayamayabilirsiniz. Başkalarından gelecek kaynaklar belirsiz olabilir. Kararlarınızı daha sonra verebilirsiniz. Kendi başınıza çalışma ortamı isteyebilirsiniz hafta ortasında. Ancak bir takım engeller sizing başkalarına yardım etmeniz için sizi zorlayabilir. Haftasonu sosyal ortamlarda parlamanız mümkün. Beklediğiniz ilgiyi bulacaksınız. Güneş başak burcuna geçiyor. Parasal konular, maddi imkanlarınızla ilgili konular gündeme gelecektir. Bu konular organize edebilirsiniz. Çözemediğiniz problemler varsa çıkış yolları bulabilirsiniz.

BAŞAK

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Bir süredir tatmin olmadığınız, mutlu olmadığınız konularda, size yeterli gelmeyen şartlar ve durumlar için gizli bir el size yardım edebilir. Beklemediğiniz kısmet gelebilir. Zor durumdan kurtulma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu durum iş hayatınıza, toplumsal hayatınıza olumlu yansıyacak bir fırsat olabilir. Ortağınızdan, eşinizden veya ikili ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerden etkilenebilirsiniz, kendinizi ifade ederken yanlış anlaşmalar olabilir. Bu hafta gruplar ve organizasyonlar içersinde olacaksınız. Bireysel hareket etmek istediğiniz konular için vakit ayıramayabilirsiniz. Güneş sizin burcunuza geçiyor. Artık bir ay boyunca kendinizle ilgilenebilir, yapmak istediğiniz organizasyon, düzenleme, kendi bakımınız gibi konularda iyileştirmeler, ilerlemeler olabilir.

TERAZİ

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Gruplar, organizasyonlar içersinde çok popular olabilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınızı gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. İşinizden gelen büyük bir kısmet size fırsatlar sunabilir. Arkadaşlarınızla aranızda problem var ise düzeltmek için çok uygun bir zaman. Gruplar içersinde kutlamalar olabilir. Kendi başınıza çalımanız pek de mümkün olmayabilir bu hafta. Zihniniz net olmayabilir. Evinizle ilgili konular iş hayatınız için zorluk yaratabilir. Haftasonu gruplarla sosyal faaliyetler, organizasyonlarda sizi de görmek isteyeceklerdir. İsteklerinizle ilgili konularda ilerlemeler görebilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiyor. Bir ay boyunca kendi başınıza çalışabilir, inzivaya çekilebilir veya yardım etmeniz gereken kişilerle ilgilenebilirsiniz. Sizi tatmin etmeyen konularla ilgili organizasyonlarınızı yapmanız için fırsat olabilir.

AKREP

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor ve siz iş hayatınızda ya da toplumsal hayatınızda bir patlama yaşayabilirsiniz. Belki şöhreti yakalama fırsatınız olabilir. Toplum içersinde önemli ilişkiler kurabilir, gözönünde olabilirsiniz. Kendinizi gösterebilirsiniz. İşinizle ilgili bir terfi söz konusu olabilir. Bu fırsatı kaçırmamalısınız. Gruplar içersinde fikirlerinizi tam anlatamayabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu ciddi işlerden çok yaratıcı konulara kullanabilirsiniz. Gruplar içersindeki kişiler sizinle aynı düşünmeyebilirler. Yabancılarla ilgili konularda, planlarınızla ilgili durumlarda yeni bilgiler, iletişim kurduğunuz kişiler sizi kontrol etmeye çalışabilirler. Bir zorluğu aşmanız gerekebilir. Haftasonu ise yine gözünündesiniz. Herkes sizi konuşacaktır. Güneş başak burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca içinde bulunduğunuz veya gireceğiniz gruplar, organizasyonlarla ilgileneceksiniz. Yeni bir iş ise bunu gruplarla paylaşarak uygulamaya koyacaksınız.

YAY

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Yabancılarla ilişkileriniz, uzak yolculuk planlarınız, hayata bakış açınızla ilgili çok olumlu gelişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir yüksek eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir. Yabancı birisine aşık olabilirsiniz. Hayat felsefenizi geliştirebileceğiniz grularla karşılaşabilirsiniz. Arayışlarınızla ilgili kendinizi istediğiniz yerde bulabilirsiniz. Kurmak istediğiniz ilişkileri siz aramadan yanınızda bulabileceksiniz. İş hayatınızda görüştüğünüz konular veya sunduğunuz fikirler konusunda temkinli olmalısınız. Sizi yanlış anlayabilirler veya tam olarak ne yapmanız gerektiğini saptayamayabilirsiniz. Bir sure karar vermeyin. Gelirlerinizle ilgili konularda yaşadığınız zorluklar başkalarının kaynaklarından sağladığınız faydayı azaltabilir. Engeller olabilir. Haftasonu kendinizi geliştirebileceğiniz çok hoş organizasyonlarda, faaliyetlerde bulabilirsiniz. Uzak seyahatleriniz oldukça güzel geçecektir. Güneş başak burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca iş ve toplumsal hayatınızda kendinizi göstereceksiniz.

OĞLAK

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. Ortaklaşa konular, başkalarından beklentileriniz, kullandığınız başka kaynaklar ve yatırımlar konusunda büyük bir fırsat kapınıza gelebilir. Başkaları sizin için varolacaklar. Bu fırsatı kaçırmamalısınız. Kuracağınız bağlanatılarla ilgili, yapacağınız sunumlar, duyurularla ilgili gecikmeler, belirsizlikler olabilir. İlişkilerinizde kontrol etmek istediğiniz durumlarda karşınızdakiler memnun olmayabilirler. Sizin için zor olabilir. Haftasonu başkalarıyla ortak hareket edebilirsiniz. Ortaklıklarınız, güvendiğiniz kişiler sizi bazı faaliyetlere çağırabilirler. Kendinizi aralarında mutlu hissedebilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiyor ve de uzak yolculuk planlarınızla, herkesle paylaşmak istediğiniz konularla, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, kendinizi gösterebilirsiniz bir ay boyunca.

KOVA

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. İlişkilerinizde doruk noktasına ulaşabileceğiniz fırsatlar ortamlar bulabilirsiniz. Yeni ilişkiler kurabilir, evlenebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu ortaklık da olabilir. Karşınızdaki kişiler istediğiniz gibi olacaktır. O kişilerle büyüyebilirsiniz, sizi tepe noktasına çıkarabilecek kişiler olacaktır. Hafta başında tek başınıza değil sevdiğiniz, beğendiğiniz, istediğiniz kişilerle birlikte olmalısınız. Bu hafta maddi konularda kafanız karışabilir, hemen kararlar vermemeli düşünmelisiniz. Elinizde olmayan sebeplerden işlerinizi halledemeyeceğiniz zamanlar olabilir. Çalıştığınız kişilerle istediğiniz gibi ilgilenemeyebilirsiniz. Haftasonu istediğiniz kişiyle görüşebilir ve birlikteliğinizde sizi memnun edecek zamanlar geçirebilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kişi ve durumlar, koşullarla ilgili konular gündeme gelecektir.

BALIK

Hafta başında ilişkilerimiz ve inandığımız konularla ilgili iki gezegen venüs ve jüpiter biraraya geliyor. İşleriniz, çalışma ortamınız, çalıştığınız kişilerden, sağlıkla ilgili durumlardan kendinizi çok hissedeceğiniz fırsatlar karşınıza çıkıyor. Bu konuda ailenizden de destek görebilir ve gğndelik işlerinizle ilgili sizi çok rahatlatacak yardımlar alabilirsiniz. Ofis değiştirmek gibi durumlar sözkonusu ise bu fırsatı kaçırmamanız gerekir. İlişkilerinizde duyacağınız sözleri yanlış anlayabilirsiniz. Ya da sizing modunuz için uygun olmayabilir. Karşınızdaki kişilerle önemli konuşmalarınız için biraz beklemenizde fayda var. Bireysel konularda gruplar içersinden sizi engellemek isteyen kişiler çıkabilir. Haftasonu sağlık konularında çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kendinizi hoş bir otamda faaliyette görebilirsiniz. Knedinizi ifade etmek istediğiniz konuları gerçekleştirebileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Güneş başak burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca ilişkileriniz önem kazanacak. İlişkilerinizdeki durumlarla kendinizi ortaya koyacaksınız.

gamze avcu