17 Ocak Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

17 Ocak 2014, cuma

KOÇ

Enerjinin yoğun, harekete geçmenin kolay olduğu birgün. Grup çalışmalarındaki kişilerin veya arkadaşlarınızın düşüncelerini direkt duymanız sizi heyecanlandırabilir. Kendi isteklerinizi ve zevklerinizi yapmakla arkadaşlarınızın söyledikleri arasında kalabilirsiniz. Ancak ikisini de gerçekleştireceğiniz değişik bir çözüm bulabilirsiniz.

BOĞA

Hareketli bir cuma günü geçirmeniz mümkün. Aklınız evinizdekilerde va ailenizle vakit geçirmekte ancak iş hayatınızla ilgili görüşmeler sizi heyecanlandırabilir. Sizden istenilenlere evinizde çalışarak çözüm bulabilirsiniz.

İKİZLER

Yakın çevrenizde iletişime geçtiğiniz kişilerle, görüşmelerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Enerjiniz görüşmeler için yüksek olacak. Genel konularla ilgili konuşmalarınız, fikirlerin olgunlaşması konusunda önce kendi isteklerinizi söylemek isteyebilirsiniz. Gruplarla ilgili bu görüşmelerinizi beklediğiniz rutin faaliyetlerden farklı hale getirebilirseniz hem kendiniz hem de diğerlerini ikna edebileceksiniz.

YENGEÇ

Maddi konularda kendi ihtiyaçlarınız ortaklaşa işler konularında yapmış olduğunuz görüşmelerden daha fazla önemli olabilir. Anlaşma yaptığınız konularla maddi konulardaki ihtiyaçlarınız arasında kalabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınıza dair yapacağınız rutin işler hem sizing kazancınıza hem de istenilen şartlara çözüm olacaktır.

ASLAN

Bugün kendi ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak kendinizi şımartacak birşeyler yapmak isterken ilişkinize dair haberler, görüşme talebi gelebilir. İkilemde kalabilirsiniz. Sizinle konuşmak istedikleriyle ilgili dinleme modunda olmayabilirsiniz. Planlarınızı uygun şekilde değiştirerek çözüm bulacaksınız. Teknolojik bir faaliyette bulunun, yazışarak görüşün.

BAŞAK

Gündelik haberleşmeler, yazışmalar ve görüşmeler sizi meşgul tutacaktır halbuki kendi başınıza kalmayı planlıyordunuz. Ortaklaşa işlerde yardım alarak vakit kazanabilirsiniz. Görüşmelerinizle ilgili beklenmedik durumlar sizi stresten kurtarabilir.

TERAZİ

Arkadaşlarınızın size ihtiyaçları var ve onlarla olmak isteyeceksiniz. Ancak özel hayatınıza dair bireysel görüşmeleriniz gitmenize engel olabilir. İlişkide olduğunuz kişiden yardım alarak onu gönderebilirsiniz. İlişkileriniz sayesinde her ikisini de yapabilirsiniz.

AKREP

İş hayatınızdaki hareketlenme sizi meşgul ederken evinizle ilgili aileye dair haberler gelebilir ancak işte mi kalmalı eve mi gitmeli bilemeyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan beklenmedik yardım görebilirsiniz. Bazı konuları sizin için halledebilirler.

YAY

Herkesle paylaştığınız konular, yabancılarla ilgili durumlar, bağlantılarınız sizi bugün meşgul edebilir. Sizinse yakın çevrenizde gündelik işlerinizle ilgili hazırlamanız gerekenler olabilir. Yetiştirebilmeniz için iletişiminizi kendi başınıza yapabileceğiniz konuların dışındakilerle ilgilenebilirsenizö özel hayatınıza dair kişilerden destek gelecektir.

OĞLAK

Parasal konularda görüşmeleriniz, bütçe çalışmalarınızla ortaklaşa işlerinizde halletmeniz gereken işler sizi meşgul edebilir. Evinize iş götürebilirseniz bazı konularda vakit kazanabilirsiniz.

KOVA

Dışadönüksünüz ve herkesle konuşmak istiyorsunuz, görüşmelerinizi ilişkilerinizle ilgili kişiler size ihtiyaç duyabilirler. Arada kalabilirsiniz. Online haberleşme ile iki tarafa da yetişebileceksiniz. Gün içinde ani gelişen işinize yarayan olaylar olabilir.

BALIK

Çalışmalarınızı yapmak için kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Gündelik hayatınızdaki kişilerden sizden yardım isteyenler çıkabilir. Sizi yücelten kişilere yardımcı olmak istemeniz maddi anlamda harcama yaparak gerçekleşebilir.