17-23 Nisan 2017 Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Maddi konularda tamamlamanz gereken işler veya girişimler olabilir. Yurtdışı bağlantılarınızda, yapmak istediğiniz, kendi gelişiminiz için organize olduğunuz konularda kendinizi ortaya koymak istediğiniz risklere girebilirsiniz. Sizin bağımsız ama size bağlı işlerle ilerlemek için adımlar atabilirsiniz. Bu adımlarınız ilişkilerinizde gerilim yaratacaktır.

BOĞA

İçinde bulunduğunuz gruplarla görüşmelerinizde eskiden gelen konular üzerine maddi kazançlarınız için isteklerinizi yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili kurduğunuz düzene farklılıklar getirmek için kendi içinizde hazırlanıyorsunuz. Başka kaynaklarla ilgili konular gruplar içinde ilişkilerinizde düzeltmeniz gereken durumları da karşınıza getirebilir.

İKİZLER

İçinde bulunduüunuz gruplarda farklı kişilerle veya farklı tavrınızla kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı durumları sınırlamanız, toplumsal yaşamınızda bazı kişilerin size güvence vermesi veya fedakarlıklarını beklemeniz sebebiyle gerilim yaratabilir. Siz bu durumu belli ettikten sonra harekete geçeceksiniz. Hareketli bir dönem başlıyor.

YENGEÇ

İş veya toplumsal yaşamınızda yapacağınız farklılıklar yaptığınız işlere veya gündelik yaşamınızda yarattığınız düzene de değişimler getirecektir. Aldığınız riskler çalıştığınız konularla ilgili yeniden düzenlemelerle problemleri çözebileceksiniz. İşlerinizle ilgili düzenlemeler başkalarından beklediğiniz desteği getirmeyebilir. Beklediğiniz desteği içinde bulunduğunuz gruplarda harekete geçerek sağlamaya çalışabilirsiniz. Kendi içinizde çalışmalar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz.

ASLAN

Kendi gelişiminiz, yabancı bağlantılar, uzak yolculuklarla ilgili gelişmeler, aldığınız riskler, kullandığınız farklı yollar, bireysel çalışmalarınızı uygulamaya koymanıza yardımcı olacaktır. Bireysel çıkışınız ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili konularda ilişkilerinizde gerginlikler yaratabilir. Yapmak istediğiniz işleri tekrar planlayacaksınız. İlişkilerinizde ortaya çıkan sorunları çalışmalarınız artabilir. Kişileri ikna konusunda çalışmalarınızı arttıracaksınız.

BAŞAK

Ortaklaşa işlerinizde, bağlı olduğunuz kişi veya kurumlarda farklılık yaratma, bağımsız kalma isteğiniz hayatınızda temellerini attığınız konularla ilgili adımlarınızı sağlamlaştıracaktır. Kendi bağımsızlığınız yönünde adımlar atmanız ilişkilerinizde fedakarlıklar yapmanıza sebep olabilir. Kendi fikirlerinizi uygulayacağınız planlarınızla iş hayatınızda adımlar atacak ve hareketli bir döneme gireceksiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde bir takım işleri ilişkilerinizi kullanarak yapacaksınız. Size farklı gelecek kişilerle kalıcı bağlantılar kurabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili kişilerin desteğiyle ortaklaşa işlerde harekete geçeceğiniz konular olacaktır. Sonrasında araştırmalar ve görüşmeler yaparak hazırlanabilirsiniz.

AKREP

Kazançlarınız için kaynaklarınızı oluşturduğunuz, maddi konularda kendinizi planladığınız konularda farklı fikirlerle, risk alacağınız yeni işlerle beraber kalıcı düzen oluşturma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi konularda yapmanız gerekenleri, çalışma şartlarınızı değiştirince organize edebileceksiniz. Maddi konulardaki kısıtlarınız özel yaşamınızdaki kişiyle gerilim yaşamnıza sebep olabilir. Ancak ilişkilerinizde ileriye dönük atacağınız adımlar sorunları çözecektir.

YAY

Kendinizle ilgili koyduğunuz kuralları, aldığınız sorumlulukları ve zorlukları bireysel yeteneklerinizi kullanarak aşacaksınız. Bireysel faaliyetlerinizde riskler alabilirsiniz. Farkınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili girişimleriniz ailenizle veya yaşamsal alanınızdaki kişilerle ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Enerjinizi çalıştığınız işlerle ilgili isteklerinizi gerçekleştirmek için harcayacaksınız.

OĞLAK

Eviniz, ailenizle, yaşamsal alanınızla ilgili ani gelişen olaylar, sizin için hizmet etmeyen konularla ilgili adımlar atmanıza sebep olabilir. Yaşamsal alanınızla ilgili riskler alabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde aradığınız bütünlüğe ulaşmak isteğiyle özel yaşamınızda güven yaratmak konusunda çaba göstereceksiniz.

KOVA

Yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz ve iletişimde olduğunuz konu ve kişilerle ilgili veya kardeşlerinize dair ani gelişmeler olabilir. İçinde bulunduğunuz gruplarda kalıcı adımlar atacaksınız. Maddi konularda elde etmek istediğiniz kaynakları sağlayan kişilere ulaşmada zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durumu çözmek adına bu kişilerin güven sağlaması konusunda mücadele vereceksiniz.

BALIK

Maddi konularda ani ve riskli adımlarınızla iş hayatınızda çaba gösterdiğiniz ve aldığınız sorumluluklarla ilgili kalıcı yapılar oluşturacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin problemleriyle uğraşıyor olabilirsiniz. Yakın çevrenizde sizin desteğinizi almak isteyenler olabilir. Yaşamsal alanınızla ilgili hareketli bir döneme giriyorsunuz.

Gamze Avcu