17 - 23 Mart burç yorumları

Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu'dan haftalık burç yorumları..

Gamze Avcu Gamze Avcu

12.hafta 17-23 Mart 2014, Burçlar

KOÇ

Bu hafta ilişkilerinizle ilgili konularla başlıyorsunuz. İş hayatınızdaki ilişkiler, evinizle ilgili ve de sizi kısıtlayan zorlayan ilişkiler gündeme gelecektir. Gruplar içersinde bulacağınız destekler size yardımcı olabilir. Yeni birisiyle tanışmanız muhtemel. Hafta başında tanışacağınız kişiyle ani bir ilişki gündeme gelebilir. Salı günü merkür balık burcuna geçiyor. Hayal ettiğiniz konularla ilgili ortaklar bulabilirsiniz. Çarşamba günü karşınızdaki kişiyle bir mücadeleden sonra ortaklıklarla ilgili kafanızdan geçenleri başkalarıyla görüşebilirsiniz. Hafta başında gerildiğiniz konulara çözümler bulacaksınız. Haftasonu ise yabancılarla görüşmeler, uzak seyahatler mümkün. Hareketli bir haftasonu olabilir sizin için. Kontak kurduğunuz kişilerle hareketler ve faaliyetler olabilir.

BOĞA

Bu hafta iş ortamınız, ilişkileriniz ve ortaklaşa işlerle ilgili durumlar tetikleniyor. Pazartesi gününüz üzerinde çalıştığınız konuların kabul ettirmekte zorlanmanız, bakış açınızı değiştirme konusunda kontrollü olmanız sizin için zorlayıcı olabilir. Ancak iş hayatıınızda veya toplumsal hayatınızda görüşeceğiniz kişiler size yardımcı olacaktır. Salı günü çok istediğiniz gruplara girebilir ve ilişkilerinizi geliştirme, fikirlerinizi anlatma olanakları bulabilirsiniz. Çarşamba günü karşınızdakilerin beklentileri doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Haftabaşında zorlu başlayan konular Perşembe günü çözüme gidebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda faaliyetler olabilir. Herkes sizin söylediklerinizden etkilenebilir. Haftasonunda sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER

Kendi isteklerinizi yapmak konusunda ısrarcı tutumunuz maddi kaynaklarınızı, ortaklaşa projelerinizi etkileyebilir ve kriz olabilir. Bu krizi yeni bağlantılarla atlatabilirsiniz. Yeni kısmetler size uzaklardan gelebilir. Kendinizi ifade şekliniz rol oynayacaktır. Salı günü iş hayatınız ve toplumsal hayatınız sizin en çok konuşacağınız konular olacaktır. Zihinsel alışverişler önem kazanmaya başlıyor. Yaratıcılığınızı söylediğiniz sözcüklerle ortaya koyacaksınız. Perşembe günü .ıkmaza girdiğiniz konularda çözülmeler olabilir. Cuma ya stresli girebilirsiniz ancak ilerleyen saatlerde rahatlayacaksınız. Haftasonunuz ikili görüşmelerle geçebilir. Sizden konuşmanızı talep edecekleri ortamlara girebilirsiniz.

YENGEÇ

Bu hafta ailenizle, evinizle ilgileneceksiniz ancak ilişkileriniz, iş hayatınız ve kendinizle ilgili koularda krizler çıkabilir. Siz problemlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşırsanız krizleri aşabilirsiniz. Ailenizden size gelecek kısmetler olabilir. Sizin için yatırımları olabilir mesela. Merkür Salı günü balık burcuna geçiyor. Yapacağınız planlarla ilgili bir süre dağılabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili ani kısmetler gelebilir. Çarşamba günü özel hayatınız ve zevk aldığınız konularla ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hayatınıza yeni birileri girebilir. Yeni bir sorumluluk alabilir ve ardından da çalışmaya koyulabilirsiniz. Haftasonunuz yalnız geçmeyecek, koşturmalarınız birlikte işler yapacağınız kişilerle olabilir. Konuşmalarınız biraz daha yumuşuyor.

ASLAN

Haftaya kendinizi ifade etmeniz gereken durumlarla başlayabilirsiniz. Başkalarının fikirlerinin sizi etkilemesi ve de yüklendiğiniz konularda zorlanmanız, planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Ortaklaşa işler, yatırımlarla ilgili çalışmalar yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Salı günü ailenizle ilgili yatırımlar hakkında görüşmeler gerçekleşebilir. Sizi aydınlatacak kişilerle tanışmanız mümkün. Hayatınıza bir de yabancı veya seyahat ettiğiniz yerde biriyle aşk girebilir. Çok ani çekim olabilir. Hazırlayacağınız konularla ilgili Çarşamba günü mücadele verebilirsiniz. Yakın çevrenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında hakısızlık gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Perşembe günü zorlandığınız konularda çözümler gelebilir. Cuma günü evde zor bir durum yaşamanız mümkün. Haftasonu ise özel hayatınız renkleniyor. Yakın çevrenizden birileriyle kısa yolculuklar olabilir. Karşılıklı fikirsel olarak ortak bir noktada buluşabilirsiniz.

BAŞAK

Bu hafta kendinizle ilgileneceksiniz. Maddi konularda bazı pürüzler ortaklaşa işlerinizi, yatırımlarınızı zorlayabilir. Kendi istekleriniz ve de gruplar içersinde sizden beklenenler konusunda bazı zor durumlar olabilir. Çalıştığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Salı günü ikili görüşmeler olacaktır. Karşınızdakileri dinleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Perşembe kendi istekleriniz konusunda zorlandığınız şartları değiştirme fırsatları olabilir. Haftasonunuz evde geçebilir. Evinize gelen kişiler veya birlikte olduğunuz kişi sizinle sohbetlerinde kendi konularıyla sizi zorlayabilir.

TERAZİ

İlişkiler, ev, iş konuları sizing kendinize vakit ayırma isteğinizle problemli konulara dönüşebilirler. Bu hafta daha çok kendinizle ilgili konular, maddi kazançlarınız ve girdiğiniz yakın çevre konusunda kendinizi meşgul edebilirsiniz. İş ortamınızda işler sebebiyle dağılmanız mümkün. Ancak projeler hakkında görüşmeleriniz olacaktır. Çarşamba günü maddi konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Cuma geç saatlerden ititbaren rahatlamış olacaksınız. Haftasonu siz herkesten daha pratik çözümler bulabilirsiniz.

AKREP

Haftaya içinize dönük bir şekilde çalışmalarla başlıyorsunuz ancak iş ortamınızda yaptığınız işlerle ilgili gerginlik olabilir. Salı günü kendinizi geliştireceğiniz eğitim veya seminerler katılma istekleriniz doğabilir. Bir süre kendinizle ilgili sorular kafanızda dönebilir. Çarşamba dışadönük halinize döneceksiniz ve de zorlandığınız konularda çözümler bulabileceksiniz. Cuma günü sıkılabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizle ilgili bir konuda zorlanacaksınız. Haftasonu ise sevdiğiniz kişiye romantik sözler ağzınızdan çıkınca özel hayatınız renklenecek. Sanatsal faaliyetler sizin için besleyici olacaktır.

YAY

Kendi istekleriniz konusunda ısrarcı olursanız haftaya krizlerle başlayabilirsiniz. Maddi konular gündeme gelebilir. Salı günü evinizde çalışmanın yolları hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Aile içersinde konuşmalar, fikir alışverişleri oldukça fazlalaşabilir. Yakın çevrenizden birisi sizinle yakından ilgilenmeye başlayabilir. Çarşamba günü maddi konularla ilgili olumlu fırsatlar çıkabilir. Cuma ilerleyen saatlerde kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Haftasonu arkadaşlarınıza liderlik edeceğiniz faaliyetler olabilir.

OĞLAK

Bu hafta kendinize hiç vakit ayıramayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili hareketlenme ilişkilerinizle ilgili krizler yaşamanıza sebep olabilir. Maddi konularla ilgili yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aniden ev almayı düşünebilirsiniz. Haftasonunuzu kendi başınıza geçirmek isteyebilirsiniz çünkü haftayı yeni bir sorumlulukla kapatabilirsiniz ve çalışmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirler ortaya çıkartacaksınız.

KOVA

Haftaya başkalarıyla olan çalışmalarınızı değerlendirmekle veya kendi planlarınızı anlatmakla başlayacaksınız ancak size karşı olanlar çıkabilir. Bu konuda yapmanız gereken karşınızdakilere sakin davranmak olacaktır. Bazı kişileri böylece kazanmanız mümkün. Salı günü maddi konularla ilgili görüşmeleriniz başlıyor. Ticaret yapıyorsanız bağlantılar kurmaya başlayabilirsiniz. Sizinle görüşmek isteyen kişileri yakın çevreniz sayesinde bulacaksınız. Çarşamba günü zorlandığınız konulara iş hayatınızdaki gelişmelerle çözümler bulabileceksiniz. Sroumluklarınızla ilgili bir durumu aşabilirsiniz. Haftasonunda ise arkadaşlarınızla sanatsal faaliyetler, yardım kuruluşlarıyla olan faaliyetler ya da denizlerle ilgili konularda hoş vakit geçirebileceksiniz.

BALIK

Ortaklaşa işlerinizle ilgili faaliyetlerde sizi zorlayan maddi konular gündeme gelebilir.Gruplar içersindeki yükünüz kendi isteklerinizi yapmanızı engelleyebilir. Maddi konularda kısmetiniz beklemediğiniz yerden gelecektir. Salı günü artık olgunlaşan fikirlerinizi dışarıya anlatabilirsiniz. Çarşamba günü yeni konular öğrenebilirsiniz. İş için uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. Haftasonunuz toplum içersine gireceğiniz faaliyetler olabilir. Anlatacaklarınızı dinlemek isteyen çıkacak ve de siz her şeyi karşınızdakileri etkileyecek şekilde anlatabileceksiniz. Ancak konu yaratıcı bir konu değilse söyledikleriniz yanlış yerlere gidebilir.

gamze avcu