16 Aralık Pazartesi burç yorumları

Bugün sizi ve burcunuzu neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya yazışmalar, görüşmelerle başlıyorsunuz ancak konular sonuca ulaşmayabilir veya konuşmalar sonuca varmadan uzayabilir. Akşam saatlerinde birilerine fikirlerinizi kabul ettirmek için mücadele edebilirsiniz.

BOĞA
Haftaya maddi kaynaklarınızla ilgili uğraşlar, bilgilenme, aklınızdakileri ifade etme konusunda çaba gösterseniz de sonuca ulaşmayabilir. Akşam ssatlerinde ise ortaklaşa iş yaptığınız kişileri, başka kaynaklarla ilgili gelirleriniz hakkında fikirlerinizi karşınızdakilere Kabul ettirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER
Hareketli ve iletişimin kuvvetli olduğu birgünle haftaya başlıyorsunuz ancak yaptığınız işler, gösterdiğiniz çabalar sonuçsuz kalabilir ve tatmin olmayabilirsiniz. Sonuç odaklı bir gün değil. Akşam saatlerinde karşınızdaki kişinin fikirlerine tepki gösterebilirsiniz.

YENGEÇ
Hareketsiz ama okuma araştırmayla geçirebileceğiniz birgün. Kendi başınıza olabilirsiniz. Verimli olmasını beklemeyin. Akşam saatlerinde iş ortamınızdaki kişilerin fikirleri sizi suskun durumda bırakabilir.

ASLAN
Arkadaşlarınızla faaliyetleriniz sonuçsuz bir amacı olmayan vakit geöirmenize sebep olabilir. Uzun dönem planlarınızı da bugün sonuçlandıramayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise özel hayatınızda sizi eleştiren genç birileri olabilir.

BAŞAK
Toplumsal hayatınız iş hayatınız iletişim görüşmeler vb hareketli geçse de sonuç alamayacığınız ama en azından bilgilenebileceğiniz birgün geçirmenize sebep olabilir. Akşam saatlerinizde evinizdeki sohbetler sizin iş durumlarınızla ilişkili fanatik fikirler olabilir.

TERAZİ
Yurt dışı konularında, yabancılarla ilgili veya herkese duyurmak istediğiniz konularla ilgili hareketleriniz pek de sonuç vermeyecektir bugün için. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenizden bazı şeyler duyacaksınız ve kendinizi savunmak durumunda bulabilirsiniz.

AKREP
Kazançlarınızın geldiği kaynaklarla ilgili, ortaklaşa işler yaptığınız kişilerle ilgili ilerleme kaydedemeyeceğiniz ancak konuşma düzeyinde kalacak bir günle haftaya başlıyorsunuz. Akşam saatlerinizde gelirlerinizi arttırma fikirlerinize karşı duran kişilerle tartışma ortamı olabilir.

YAY
İkili ilişkilerinizle ilgili uğraşacağınız bir günle haftaya başlıyorsunuz. Siz onlarla ilgilenseniz de problemlerini çözmede sonuca gidemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirleriyle sizi hassas duruma getirmeleri mümkün.

OĞLAK
Gündelik işlerinizi bir türlü bitiremediğiniz, koşturmayla geçen birgünle haftaya başlıyorsunuz. Çalışma ortamınızda da işler bir türlü ilerlemeyebilir ve sadece konuşmalarla geçebilir. Akşam saatlerinde ise düşündüklerinizi yazmaya karar verebilirsiniz. Birilerinin sizin yaptıklarınızla ilgili fikirleri ortaya çıkabilir.

KOVA
Kendinizi göstermek için verdiğiniz uğraşlar, herşeyi tek başınıza yapma niyetiniz sizin işleri bitirememe, kendinizi yeterli derece işlerinizi yapamamış hisleri içersinde bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızın fikirleri sizin kendinizi açıklama yapma isteği içersine girmenize sebep olabilir.

BALIK
Evinizle ilgili konular sizi rahatsız ediyor ancak yine de planlarınızı uygulasanız da bugün sonuca ulaşmayabilir. Akşam saatlerinde ise herkesin tanıdığı birisinin size söyledikleri sizin kendinizi savunmacı hale geçmenize sebep olacaktır.