16 - 22 Şubat haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızla ilgili konularda yoğun olacağınız bir günle haftaya başlıyorsunuz. Gruplar içersinde bitirmeniz gereken konuları, organizasyonlarınızı tamamlayabilirsiniz. Perşembe kova burcunun son derecesinde yeniay meydana geliyor. Topluluklar içersinde, gruplarla olan faaliyetlerinizde bazı durumları farklı yollardan yapmanız gerekebilir. Geç kaldığınızı düşündüğünüz gruplarla beraber faaliyetlerde, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda farklı yollarla harekete geçmenize sebep olacak yeni durumlar oluşabilir. Aklınızdakilerden çok farklı pozisyonlarda kalabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Kendinizedönük düşünceleriniz artıyor. Ancak mars ve venüs cumartesi koç burcuna geçiş yaptığında sosyal hayatınız hareketlenmeye başlıyor. İlişkilerinizde yenilikleri, istekliliğinizle popülerliğinizi artıracak etkiler yaşayacaksınız.

BOĞA

Yapmayı planladığınız faaliyetleri organize edebilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili konularda çalışmalarınızı otoritelere sunabilir, iş hayatınızda paylaşımlarınızı yapabilrsiniz. Çalışmalarınızla ilgili son aşamalarınızı tamamlayacaksınız. Perşembe kova burcunda meydana gelecek yeniayla beraber bitirdiğinizi düşündüğünüz bir takım işler veya toplumsal faaliyetlerinizle ilgili yeni adımlar atmanız gerektiğini veya sonuç alamadığınız konularla ilgili farklı adımlar atmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Sonuçlanacak bir işiniz yeniden ilgilenmeniz gereken bir hal alabilir. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde gruplar içersinde paylaşımlarınız önem kazanıyor. Birlikte hareket etmek, yardım ve fedakarlık gerektiren faaliyetlerde kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Hafta sonu venüs ve mars koç burcuna geçiş yapıyor. Kendinizle ilgilenmek, tazelenmek için biraz daha meditatif faaliyetler size iyi gelecektir.

İKİZLER

Haftaya ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili konularda çalışmalarınız veya aldığınız yüklerin son haline getirilmesiyleilgili konularla başlayabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamanız gerekecek. Kurduğunuz bağlantılar, paylaşımda bulunacağınız konuları tamamlamaya çabalayacaksınız. Perşembe günü kova burcunda yeniay meydana geliyor. Bitirdiğinizi düşündüğünüz konularda, toplulukları da ilgilendiren faaliyetlerinizde gelişim gösterecek yeni durumlar sizi farklı yollardan düzeltmeler gerektirecek pozisyonlara sokabilir. Bazı şartlar değişim gerektirebilir. Yeni gelecek bilgiler faaliyetlerinizin şeklini değiştirebilir. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde iş ve toplumsal hayatınızda kendinizi göstereceğiniz, göz önünde olacağınız durumlar olacak. Hafta sonu ise venüs ve mars koç burcuna geçiyor. Sosyal faaliyetleriniz ve ilişkilerinizde enerjinizin yükseldiğini ve her tür grupsal faaliyette, organizasyonlarda, arkadaşlarınızla görüşmelerinizde bireysel isteklerinizin arttığını ancak daha fazla yenilikler getirebilecek modunuz olduğunu göreceksiniz. Sosyalleşecek ve gruplar içersinde lider konuma gelebileceksiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklar, yatırımlarınızla ilgili kişilerle görüşmeleriniz ve çalışmalarınız haftanın ilk yarısında tamamlamanız gereken işleriniz arasında yeralacaktır. Perşembe günü kova burcunda yeniay meydana geliyor. Ortaklaşa işler, başkalarından beklediğiniz kaynaklarla ilgili sonuca ulaştığını düşündüğünüz her tür faaliyet ve paylaşımlarla ilgili yenilikler ortaya çıkabilir veya sonuca ulaşamadığını düşündüğünüz noktada farklı şekillerde harekete geçmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Belki şartlar beklemediğiniz şekilde değişir ve düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Güneş balık burcuna geçtiğinde kendi gelişiminizle ilgili konular, yabancıları, yolculukları içeren faaliyetlerde, hayatınızda ilerlemeye çalıştığınız konularda meşgul olacaksınız. Ne istediğinizin hayallerini oluşturabilir ve hayatınızındaki oluşumları biraz akışına bırakmayı tercih edebilirsiniz. Venüs ve mars koç burcuna geçiş yapıyor. İş ve toplumsal hayatınızda parlayan bir yıldız olabilirsiniz. Enerjinizin artışı, saf ve direk bir enerji ile istediğiniz işlere, ilişkilere girişmek isteyebilirsiniz. Toplumsal yaşamınız ve iş hayatınızda yeni faaliyetler, denemeler, deneyimler sizi bekliyor olacak.

ASLAN

Haftaya kendinizi ilişkilerinizde ifade etmek istediğiniz düşünce ve fikirlerinizi, yaşadığınız problemleri veya danışmak istediğiniz konuları paylaşarak başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, danıştığınız kişilerle, ortaklarınızla ilgili konularda tamamlamanız gerekenleri toparlayacaksınız. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. İlişkilerinizde yeni durumlar, beklemediğiniz itiraflar veya yeni kişiler ortaya çıkabilir. Size yeni bir bakış açısı kazandıracak yenilikleri ilişkilerinizde yaşayabilirsiniz. Siz tamam derken başka şartlar ortaya çıkabilir. Güneş balık burcuna geçtiği dönemde başkalarından beklentileriniz veya başkalarının sizden beklentileri sizi meşgul edecek. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda biraz daha şartlara ayak uydurmanız gerekebilir. Hafta sonu venüs ve mars koç burcuna geçiyor. Faaliyetleriniz artabilir, bağlantılarınız, yolculuklarınızda herşeyin ilkini yaşayabilirsiniz. Deneyimleriniz sizi enerjik, girişimci ve adım atacağınız faaliyetlere yönlendirecektir.

BAŞAK

Hafta başında dikkatiniz yaptığınız işleri organize etmenizde, eviniz veya aile içersinde aldığınız sorumluluklarınızı yerine getirmenizde olacaktır. İşlerinizi organize ederken çözüm ve sonuç odaklı çalışmalarla tüm gerekenleri yaptığınızı düşüneceksiniz. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. Tamamladığınız işleriniz, sorumluluklarınızla ilgili konularda sizi farklı şartlarla karşılaştıracak veya size farklı adımlar attıracak yeni durumlar meydana gelebilir. Güneş balık burcuna geçiyor. İlişkileriniz bu dönemde daha fazla ilgi göstereceğiniz konular olacaktır. Ortaklarınıza, ilişkide olduğunuz kişilerin isteklerini ve taleplerini karşılamanız beklenebilir. Siz de buna gönüllü olabilirsiniz. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işleriniz, başkalarıyla ortak faaliyetlerinizde kendinizi ön planda tutacak istekleriniz ve arzularınız olabilir. Siz karşınızdakini memnun etme isteğiyle ortaklaşa fayda sağlayacak girişimleri başlatan kişi de olabilirsiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizle ilgili konularda çalışmalarınızla olumlu sonuçlar üreterek haftaya başlayabilirsiniz. Bireysel çabalarınızla etrafınızdaki işlerinizdeki sınırlamaları olumlu hale getirebileceksiniz. Özel zevkleriniz veya varsa çocuklarınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. Varsa çocuklarınız, kendi özel yaşamınız veya kendinizi göstermek istediğiniz konularda toplumsal faaliyetlere katılabilirsiniz ve yeniayla beraber geç kaldığınızı düşündüğünüz bir konu karşınıza çıkabilir, girişimde bulunabilirsiniz. Yapamayacağınızı veya faydalı olamadığınızı düşündüğünüz bir konuda yeni bir fırsat yaratabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde işlerinizi başkalarının da taleplerine göre ya da akışına göre yapabilirsiniz. İş yerinizde, çalışanlarla ilgili fedakarlıklarda bulunmanız mümkün. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiyor. İlişkilerinizde sizden talep edilenler enerjinizi yükseltebilir. İlişkiler kurma konusunda enerji dolu ve görüşmelerinizde yeni deneyimler yaşamaya hazırlıklı olacaksınız.

AKREP

Maddi konularda bütçenizi ayarlayabilir veya ailenizle maddi görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Aile ve ev konularında yapacaklarınızı bu hafta tamamlayabileceksiniz. Perşembe kova burcunda yeni ay meydana geliyor. Ev, aile ve yaşamsal alanınızla ilgili konularda sizi farklı yollara itecek yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapamadığınızı düşündüğünüz konularda kendinizi yapmak durumunda bulabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde özel zevklerinizi, özel hayatınızı paylaşmak isteyeceğiniz kişiler olabilir. Paylaştığınız kişilerin yönlendirmelerine veya şartların getirdiği durumlara göre tavırlar almanız mümkün. Özel hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilgili fedakarlıklar yapan kişi siz olabilirsiniz. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiyor. İşlerinizle ilgili ortamlarda, gündelik hayatınızdaki faaliyetlerinizde veya kabiliyetlerinizi göstereceğiniz ortamlarda isteklerinizi yapmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni deneyimler sizi alışkanlıklarınızdan koparabilir. Yeni girişimler sizi bekliyor.

YAY

Çalışmalarınızda disiplin sağlayacağınız, araştırmalarınızda olumlu sonuçlar üretebileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Kendinize çizdiğiniz yönde disipline olabilir ve yakın çevrenizde gelişen olayları ifade edeceğiniz, yorumlarınızı yapabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Araştırmalarınız, görüşmeleriniz, kısa yolculuklarla yapacağınız işlerinizi tamamlamanız için şartlar uygun olacak. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. Varsa eğitim, yakın çevrenizdeki kişiler, olaylar, cesaret edemediğiniz faaliyetlerle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Önceden düşünmediğiniz toplumsal olaylarla ilgili faaliyetler içersinde bulunabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde eviniz, aileniz ve yaşamsal alanınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiyor. Etrafınızdaki kişiler sizin ilişkiler ve harekete geçme konusundaki cazibenizden etkilenebilirler. Özel hayatınızda yeni deneyimler yaşabileceğiniz aşklar, hobiler, çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

OĞLAK

Müdahale edemediğiniz, sizi kısıtlayan konuları maddi konularda çalışarak çözümleyebileceksiniz. Gelirlerinizle ilgli yeni kaynaklar araştırabilirsiniz. Bu hafta maddi konularda araştırmalar, anlaşmalar veya faaliyetleriniz sonuçlanabilir. Şimdiye kadar faaliyet göstermeyi düşünmediğiniz konularda ise harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. Son bir ümit diyerek düşünmediğiniz konulardan gelir sağlamak için harekete geçebilirsiniz. Veya gelir kaynağı yaratmak adına ümit beslemediğiniz konularda girişimleriniz olabilir. Yapacağınız girişimler farklı alanlarda olabilir. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde etrafınızla, yakın çevrenizle daha ilgili olacaksınız. Araştırmalarınız, bilmek istediğiniz konularla ilgili faaliyetler, kendinizi ifade etmeniz gereken durumlar olacaktır. Sanatsal konularda kendinizi geliştirebilirseniz faydalı olacaktır. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiyor. Aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili konularda inisiyatif almaya başlayabilirsiniz. Evinizle ilgili girişimlerde bulunabilir, kend ortamınızda davetler veya sosyal ortamlar yaratabilirsinz.

KOVA

Sosyal ortamlarda, gruplar içersinde iş veya görev anlamında çalışmalarınızı göstereceğiniz, sorumlulukları paylaştırabileceğiniz uygun bir hafta olacaktır. Kendinize belirlediğiniz yönü gerçekleştirmek için faaliyetleriniz artacaktır. Kendiniz için yapmak istediğiniz kararlarınızı sonuca ulaştıracaksınız. Perşembe burcunuzda yeniay meydana geliyor. Bu sizin şimdiye kadar cesaret gösteremediğiniz bir girişim, kendinizle ilgili bir faaliyet açısından sizi harekete geçirecek bir enerji olacaktır. Bu sefer kendinizle ilgili yeni bir konu keşfedebilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Maddi konularda elinizden geleni yaptığınızı düşünerek, isteklerinizin gerçekleşmesi için bekleme moduna geçebilirsiniz. Maddi konularda fedakarlıklarınız olabilir. Mars ve venüs hafta sonu koç burcuna geçiyor. Sizi cezbedecek yeni iş konuları, kısa yolculuklarla zevk alacağınız yeni yerler hayatınızda yeni deneyimlere sebep olabilir. Yakın çevrenizde sizi görmek ve faaliyetler yapmak isteyen kişiler olabilir.

BALIK

İş hayatınızda aldığınız sorumlulukları çözmek için disiplinli çalışmalar yapmanız gerekiyor ve biraz geri planda kalmayı düşünebilirsiniz. Yapmanız gerekenleri kendi başınıza organize etmek isteyeceksiniz. Bilmediğiniz bilgiler size ulaşabilir. Perşembe kova burcunda yeniay meydana geliyor. Size uaşan yeni bilgiler ışığında şartlar değişebilir. Siz fayda sağlamak adına yapacağınız işlerinizle ilgili farklı yollar keşfedebilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde kendinizi başkalarına yapacağınız yardımlarla ortaya koyabilirsiniz. İlgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Venüs ve mars hafta sonu koç burcuna geçiyor. Maddi açıdan kuracağınız ilişkiler, isteklerinizi gerçekleştirmek için sahip olacağınız enerji yüksek olacak. Gelir kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz kuracağınız ilişkiler size farklı yollardan kısmetler de getirecektir. Harcamalarınızı düşünmeden yapmayın.

Gamze Avcu