14 – 20 Temmuz burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya gruplarla olan, bulunduğunuz ortamdaki kişilerle olan işlerinizle başlıyorsunuz. Yakın çevrenizde yeni tanışacağınız kişiler olabilir. İkili ilişkilerinizde destek almaya başlayabilirsiniz. Grupsal faaliyetlerde arkanızda olacak kişiler olacaktır. Merkür yengeç burcuna giriyor. Düşünce ve fikirlerinizde daha koruyucu olmaya başlayacağınız, aileniz ve yaşadığınız kişi ve alanlar konusunda daha duyarlı olabilirsiniz. Her tür duyguyu ve fikri içselleştirebilirsiniz. Farkında olmasanız da aileniz size empoze edebilir. Objektifliğiniz bazı durumlarda geçerli olmayabilir. Sezgilerinizle konuşmalar yapabilirsiniz. Salı günü daha fazla kendi başınıza kalmak isteyebilir, yardım etmeniz gereken kişilerin yanında olabilirsiniz. Yaratıcı işler üretmeniz için çok verimli olabilir. Ailenizle ilgili evinizle ilgili yapacağınız tamamlayacağınız işleri tamamlayabilirsiniz. Çarşamba günü Jüpiter aslan burcuna geçiyor. Bir yıl boyunca burada kalacak. Eğlence, zevkler, hisse senedi yatırımlarınız, varsa çocuklar, aşk konusunda zaman zaman beklentilerinizi artıracak zaman zaman size kısmetler getirecek. Kendinizi ön plana alma cesareti verecek. Bencil olacağınız zamanlar da olacaktır. Yaratıcılığınız, eğlence konusunda birçok fırsat yakalayacağınız bir dönem olacak. Kısaca kişisel gelişiminiz ön planda olacak. Sanatla da uğraşmaya başlayabilirsiniz. Çarşamba günü ortaklaşa işlerinizle ilgili kişiler durumlar hakkında bazı kararlar alabilirsiniz. Perşembe günü sosyalleşeceksiniz ve popülariteniz artabilir. Zevkli zamanlar geçirebilirsiniz. Cuma günü hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Venüs yengeç burcuna geçiyor. Ailenizde, evinizde daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz, evinizi güzelleştirme konusunda harcamalar yapacağınız, evinizde davetler verebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Bireyselliğiniz ön planda olunca başkalarını daha fazla kendi hayatınıza çekeceksiniz. Haftasonu evinizde müzik dinleyerek, sanatsal veya görsel faaliyetlerle ve de ailenizle bazı konuların özeleştirisini yaparak geçirebilirsiniz.

BOĞA

İş ortamınızda yorulmanız, yeni çözümler bulmanız, oluşumlara ulaşmanız iş hayatınıza hareketli bir şekilde başlamanıza sebep olabilir. Ancak bu yorulmanız size maddi kısmetleri de beraberinde getirebilir. Merkür yengeç burcuna geçti. Yakın çevrenizde, yaptığınız işlerde karşınızdakilerle iletişiminizde farkında olarak veya olmayarak daha duygusal düşüncelere ve konuşmalara girebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz her bilgiyi içselleştirebilirsiniz. Kardeşleriniz varsa diyaloğunuz, etkileşiminiz bu dönem daha fazla olacak. Tarihle ilgileniyorsanız çalışmalarınız bu yönde artabilir. Bu dönemde öğrendiklerinizi geçmiş bilgilerinizle bağdaştırabilirsiniz. İstek ve düşüncelerinizde tutucu olabilirsiniz. Israrcı olabilirsiniz veya vazgeçmek istemeyebilirsiniz. Salı günü daha fazla gruplar içersinde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili çözümler sağlayabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi gruplar içersinde fedakarlıklar yaparak kabul ettirebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen kısmetler, son dakika işler olabilir. Bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor. Burada bir yıl kalacak. Bu dönemde yeni ev alma konularınız gündeme gelebilir. Evinizle ilgili ailenizden gelen tavırlarda sizi onore eden durumlar olabilir. Size ailenizden gelecek kısmetler olabilir. Aileniz kalabalıklaşabilir. Kendinizi evinizde daha rahat, daha faal olabilirsiniz. Özgüveniniz artabilir. Gayrimenkul yatırımları düşünebilirsiniz ancak ortaklarla olacaksa ortak olacağınız kişileri iyice inceleyin. Ailenize bağlılığınız artabilir ve kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Perşembe günü eviniz ve aileniz içersinde bazı durumları halledebilme cesaretiniz olacaktır. Kendi başınıza yeterli hisseceksiniz. Enerjiniz artıyor ve sizi yoran bazı durumları hayatınızdan çıkarmak için adımlar atmanız mümkün. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönemde yakın çevreniz, varsa kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilir. Onlara karşı daha hassas ve koruyucu olabilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklar sizing için bazı bağlarınızı kuvvetlendirmek için olabilir. Zevk alabilir ve sosyalleşmeniz için fırsatları karşınıza çıkarabilir. Sosyal faaliyetlerde, çevrenizdeki kişilerin duygusal durumlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Haftasonu dışadönük, hareketli, birçok kişiyle beraber olacağınız zamanlar geçirebilirsiniz. Koşturmanız, yardımcı olmanız gereken kişiler olabilir.

İKİZLER

Yabancılarla ilgili, kendinizi geliştirme konusunda bulunacağınız ortamlar, ikili görüşmeler, topluluklara kendinizi ifade edeceğiniz ortamlarla ilgili haftaya hareketli başlıyorsunuz. İş ortamınızla ilgili pürüzler sizi yorabilir. Kendi isteklerinizi gruplara Kabul ettirebilme fırsatı bulacaksınız. Merkür yengeç burcuna geçti. Maddi konularda artık daha tutucu bir tavır gösterebileceğiniz bir döneme girdiniz. Bütçelerinizi ayarlama, maddi görüşmeler yapma, anlaşmalar sağlama konusunda daha fazla kendi düşüncelerinizi ifade edeceksiniz. Geçmişten gelen anlaşmalarınızı uzatma imkanı doğabilir, Üzerinde tekrar değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Kendi değerlerinize göre pazarlıklar yapabileceksiniz. Maddi konularda son dakika çıkan konuları halletmeniz veya gelen kısmetleri değerlendirmeniz gerekebilir. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor. Bir yıl burda kalacak. Sizin için yeni bir konunun, yakın çevrenizden gelen fırsatların habercisi olacaktır. Yeni başlayacağınız bir eğitim olabilir. Kısa yolculuklarınız artabilir. Varsa kardeşlerinizle ilgilenmeniz, onlardan gelecek fırsat ve şansların artışı sizin için genişleme imkanı getirebilir. Yakın çevrenizdeki eski şartlanmalar, kısıtlamalar artık sizing için problem olmaktan çıkabilir. Size yararı olacak kişiler etrafınızda artacaktır. Zihinsel ve ruhsal olarak başka türlü keşifler için fırsatlar sunulabilir. Çarşamba günü iş hayatınız ve toplumsal hayatınızla ilgili daha fazla konu halledebilirsiniz. Perşembe günü gireceğiniz gruplar içersinde aniden ilişkilerinizi bitrebileceğiniz veya olmak istemediğiniz gruplarla ilgili kararlar verebileceğiniz durumlar olacaktır. Kendinizi bu kişiler sebebiyle kısıtlamadan kurtarmak isteyebilirsiniz. Eski pozisyonların gruplar içersinde çalışmadığını düşünerek tavırlarınızı değiştirebilirsiniz. Cesaret kazanacaksınız. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönemde lükse para harcamanız mümkün. Aynı zamanda iş anlaşması veya projelerinizden gelecek maddi imkanlarda beklentileriniz olabilir. Konuşarak bu beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Borç isteyebilirsiniz. Zevklerinizle ilgili yatırımlarda iyi fiyatlarda anlaşmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili sonradan fiayatını gereksiz fazla bulacağınız harcamalar konusunda pazarlık yapmalısınız. Haftasonu kendi keyfiniz için yaratıcı faaliyetler, harcamalar, toplum içersinde sizi sosyalleştiren ortamlarda bulunabilirsiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerden, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili işlerinizi yaparak haftaya başlayabilirsiniz. Grupları ilgilendiren çalışmalarınız olabilir. Gizli birinden veya beklenmedik ilişkilerinizden ortaklaşa konularla ilgili kaynaklar bulabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna girdi. Kendinize özeleştiri getirebileceğiniz, kişisel yeteneklerinizi rahat ifade edebileceğiniz ve geçmişten gelen bilgilerinize dayanarak güven duyarak konuşmalar yapacağınız bir döneme girdiniz. Zihinsel olarak daha aktif ve duygusal olacaksınız. Duygusal ve farkında olmasanız da çevrenizdeki durumlardan sonuçlar çıkararak kendinizi ifade edebilirsiniz. Duyarlılığınızın arttığı ve aynı zamanda söylenenlerden kırılacak hassasiyeti göstereceğiniz bir dönem olacaktır. Ailesel veya bağlı olduğunuz kişilerle ilgili, korumacılığınızı göstereceğiniz kişilerle ilgili seyahatleriniz olabilir. Sürekli hareket halinde olmanız mümkün. Salı günü yaratıcılığınız üzerinizde olacak. Yabancılarla ilgili durumlar, toplumsal gruplara karşı sunumlarınız, açıklamalarınız sizi popular yapabilir. Kendinizle, kendinizi ön plana çıkarmakla ilgili son bir hamle yapabilirsiniz. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna giriyor ve bir yıl burda kalacak. Maddi konularda, gelirinizi oluşturmanız konusunda sizi destekleyecek. Sahip olduğunuz mallar artabilir. Değer verdiğiniz maddi manevi kaynaklarınızla ilgili fırsatlar yakalayacaksınız. Gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Dilekleriniz eğer ne istediğinizi tam biliyorsanız gerçekleşebilir aksi takdirde yararlanamadan üzerinize yük olarak kalabilir. Hedeflerinizi doğru belirlemelisiniz. Neye sahip olmak istediğinize iyi karar vermelisiniz. Sahip olmak istediğikleriniz büyük de olsa gerçekten istiyorsanız kavuşabilirsiniz. Bunun için isteklerinizi hedef olarak belirlemeniz gerekiyor. Ve buna ulaşmanın yollarını aramanız. Kendinize kaynak yaratmak için eğlence sektörünü, sanatsal faaliyetleri, sizi gözönünde parlatacak türden konuları seçebilirsiniz. Perşembe günü toplumsal hayatınızda, iş konusunda hiç beklemediğiniz, maddi yönden size destek olacak teklifler olabilir. İş konusunda hareketleniyorsunuz. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Merkür de yengeç burcunda sizi daha sosyal, daha dışadönük, konuşkan, koruyucu tavırlarınızla daha tercih edilir, daha uyumlu birisi yapacak. Sosyal böcek olabilirsiniz. Santla uğraşıyorsanız mutlaka vaktinizi sosyal faaliyetlerde geçirmeniz, kendi yaratıcılığınızı arttırmanız için gerekli olacaktır. Eğer önceden hazırlığınız varsa yayınlacağınız konular, bir kitap, bilgi sizi popular yapabilir. Haftasonu arkadaşlarınızla çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Söylecekleriniz etrafınızdakileri çok etkileyebilir. Ailenizle ilgili konularda harekete geçmeniz gereken konular olabilir.

ASLAN

Herkesin bilgineceği konularla ilgili çalışmalarınızı sunarak, gruplar içersinde ilişkilerinizi bu sayede güçlendirebilirsiniz. Veya gruplar içersinde kişisel ilişkiler kurarak, yapacağınız işlerle ilgili destek görebilirsiniz. Merkür yengeç burcuna girdi. Kendinizle ilgili, güvence sağlamak istediğiniz konularla ilgili özeleştiriler yapabilirsiniz. Kendi başınıza çalışmalarınız kendinize olan güveninizi yerine getirebilir. Sezgilerinizle ve duygularınızla gizli kalmış konuları açığa çıkarabilirsiniz. Yazılar yazmanız için çok uygun bir dönem olacaktır. Araştırma, yalnız çalışmalar için de uygundur. Salı günü yatırımlarınız konusunda başkalarından ilham veya tüyolar alabilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili yapacağınız işler için fırsatlar çıkabilir. Farketmeden birisi için yardımda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna giriyor. Bir yıl bu burçta kalacak. Hayatınıza yeni kısmetler şanslı hissedeceğiniz ortamlar, karşınızdakilerden anlayış ve kolaylık göreceğiniz zamanlar olacaktır. Eğlenmeye, kendinizi göstermeye, seyahatlere daha fazla fırsat bulacaksınız. Kilo almaya müsait olabilirsiniz. Kendinizle ilgili konuları abartma eğiliminiz olabilir. Yeni deneyimler, ortamlar, hayata bakış açınızla ilgili yenilikler sizi yenileyecektir. Kendi yeteneklerinizi kullanarak karşınızdaki kişileri etkileme, onlardan kısmetlerin geri dönüşleri daha fazla olacaktır. Perşembe günü yabancılarla ilgili konularda enerjiniz de artacağından faaliyetleriniz artabilir. Bağlantılar kuracağınız kişiler olabilir. Sizin için ufkunuzu genişletici imkanlar doğabilir. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönemde sevdiklerinize destek olacağınız, bilmediğiniz kişilerden desteğin geleceği, ilişkilerinizle ilgili özeleştiri yapabileceğiniz, belki de platonik bir sevginin hayatınıza gireceği dönem olabilir. Eskilerden gelen bir kişi sizi uzaktan seviyor olabilir, bunu öğrenebilirsiniz. Siz de birisini çok beğenebilirsiniz ancak o kişi henüz hayatınıza giremeyebilir bu dönemde. Haftasonu yapacağınız sosyal veya toplumsal faaliyetler kendinizi yenilemeniz ve ilişkilerinizle ilgili konularda isteklerinizi test etmeniz için fırsatları getirecek.

BAŞAK

İş ortamınız hafta başında oldukça yoğun olabilir. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızda görüşmeniz gereken kişiler olabilir. Gruplardan almanız veya gruplara yapmanız gereken harcamalar gündeme gelebilir. Bu konuda isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Merkür yengeç burcuna girdi. Hayatınızda geleceğe dönük hedeflerinizi belirleyeceğiniz, kendi isteklerinizi ve bulunmak istediğiniz grupları seçeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz gruplarda kendi fikirlerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla ve gruplarla paylaşma ifade etme fırsatları bulacaksınız. Gruplar içersinde şimdiye kadar oluşturduğunuz çevre içinde kendinizi istediğiniz şekilde ifade etme fırsatını bulacaksınız. Onların da fikirlerini alabilecek ve tartışma olanağı bulacaksınız. Ancak objektif olamama bir taraf tutma söz konusu olabilir. Sosyal ortamlarda konuşkan olabilirsiniz ve etrafınızda genç insanlar yeralabilirler. Kalıcı ilişkileriniz ve anlaşmalarınız olabilir. Sözlerinizle gruplar içersinde herkesi etkileyebilirsiniz. Salı günü ilişkiler konusunda kalıcı etkiler bırakacaksınız. Gruplar içersinde yapmanız gereken son dakika organizasyonlar olabilir. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor. Şimdiye kadar çevrenizde oluşturduğunuz arkadaşlıklar, farklı gruplar içersine girmeniz sizing için faydalı kişilerle tanışmanız size fırsatlar sundu. Bundan sonrasında jüpiter 1 yıl boyunca kendinizle ilgili hayallerinizi, isteklerinizi ve beklentilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. İsteklerinizin ne kadar tutarlı olduğunu, kendinize ne kadar değer verdiğinizi gözden geçireceksiniz. Şimdiye kadar kendinizle ilgili kaçtığınız sorunları çözmek için fırsatlar beklemediğiniz yerlerden gelecek. Birşey yaparken kendinizi değil herkese faydalı gördüğünüz şekilde hareket edebileceksiniz ancak sonunda size daha fazla faydası dokunacaktır. Ruhsal anlamda eksiklerinizi farkedebilirsiniz ve sizi tatmin edecek faaliyetlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz. Size yol gösteren ve dinleyeceğiniz, etkileneceğiniz birisi karşınıza çıkabilir. Perşembe günü güvendiğiniz veya bağlılık duyduğunuz, ortaklaşa işler yaptığınız kişiyle ilgili bir konuda destek vermek isteyebilirsiniz. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gelişmeler, daha güvende hissedeceğiniz ortamlar olacaktır. Sizin için gruplar içersinde ilişkiler önem kazanabilir, bu konuda daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlar içersinde aşık olacağınız kişiye rastlayabilirsiniz. Gruplarla aktiviteler artabilir, sanatsal konularda tartışmalar, görüşmeler sizi hoşnut edebilir. Size ilham verecek kişiler olabilir. Bol bol organizasyonlara katılmanızda fayda var. Gruplar içersinde gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Herkese uygun ortamlar yaratma çabasına girebilirsiniz bu dönemde. Haftasonu herkesle paylaşmak istediğiniz konular olabilir, gruplar içersinde bulunabilir ve gelişiminize hayata bakış açınıza fark katacak ortamlarda bulunabilirsiniz. Gruplar içersinde maddi konularla ilgili adımlar atmanız, harekete geçmenizi gerektiren durumlar olabilir.

TERAZİ

Bireysel veya zevklerinizle ilgili konularda, varsa çocuklarınızı ilgilendiren durumlarla ilgili faaliyetlerle başlayabilirsiniz haftaya. Merkür yengeç burcuna girdi. İş ve toplumsal hayatınızda yenibir deneyim, yeni bir görüş kazanabileceğiniz faaliyetler olabilir. Otorite gördüğünüz kişilerle kendi görüşlerinizi paylaşabilir ve konuşabilirsiniz. Toplum önünde konuşmalarınız vey sunumlarınız olabilir bu dönemde. İşinizle ilgili anlaşmalar, görüşmeler, iletişim kurulması gereken durumlara öncelik vereceksiniz. Toplumsal hayatınızda eskiden gelen kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Salı günü çalıştığınız kişiler, iş ortamınız veya müşterilerle ilgili konuları görüşmeniz gerekebilir. Maddi konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda son dakika bir fırsat ayağınıza gelebilir. Ancak bunu görmeniz zor olabilir. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna giriyor. Burda bir yıl kalacak. Geleceğe dair isteklerinizi kesinleştirirseniz hedeflerinizi koyarsanız size destek olacak. İşten gelen maddi kaynaklarınız artabilir. Arkadaşlarınızdan çeşitli faydalar görebilirsiniz. Gireceğiniz gruplar, ortamlar, organizasyonlar sizi yükseltecek cinsten olacaktır. Dilediklerinizi etrafınızda duyanlar belki de bilmeden gerçekleştirecekler. Etrafınızdaki kişilerin eğlenceli, size birşeyler katan gruplar ve arkadaşlar olması muhtemel olacaktır. Perşembe günü eşiniz veya birlikte olacağınız kişi veya ortağınız sizi istediğiniz ortamlara sokacaktır. Beraber yapacaklarınız gruplardan gelecek olan kısmeti ayağınıza getirecek. Siz sadece gerekli ortamlarda bulunun. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Toplumsal hayatınızda ilişkileriniz artıyor. İş hayatınızda size maddi destek sağlayacak kişilerle görüşmeleriniz artıyor. Bu dönemde toplum içersinde parlayabilirsiniz. Evlenme gibi toplumsal yaşantınızda değişim istiyorsanız bu dönemde gerçekleştirebilirsiniz. Cuma günü ilişkilerinizle ilgili istemediğiniz bir kişi veya durumla ilgili bağlantınızı koparabilirsiniz. Hafta sonu ortaklaşa yapacağınız faaliyetler daha fazla olabilir. Paylaşımda bulunmak istediğiniz konuları topluluklar önünde yapabilirsiniz.

AKREP

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda girişimlerde bulunabilir ve ortaklaşa yatırmlarla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Ailenizden destek bulabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna girdi. Yabancılarla iletişiminiz, bağlantılarınız, hukuksal konularda beklediğiniz haberler, araştırma yapmak istediğiniz konular, başkalarıyla paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi ifade etme ve çalışma fırsatları bulacaksınız. Seyahatleriniz uzun olabilir ve planlayabilirsiniz. Başkalarının söylemlerini içselleştirebilir ve hayata bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Salı günü kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili, zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili, bireysel yeteneklerinizle ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz. Hayatınıza vermek istediğiniz yönle ilgili son dakika gelişmeleri olabilir. Planlarınızda değişimler olabilir. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna giriyor ve bir yıl bu burçta kalacak. Toplumsal hayatınızda ve iş hayatınızda onore olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi yükseltecek, başarı getirecek fırsatlar ve kişiler karşınıza çıkabilir. Tanınabilir, şöhret olabilirsiniz. Toplum içersinde tercih edilen birisi olabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler artabilir. Perşembe günü iş ortamınızla ilgili işlerde iş hayatınızdaki kısmeti getirecek bir durum oluşabilir. Kendi egonuzu tatmin edebileceğiniz bir faaliyetle karşılaşabilirsiniz. Bir teklif alabilirsiniz. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönem ise zevk ve keyfin, sanatsal faaliyetlerin hayat görüşünüze, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak ortamlarla gelmesi. Yabancılarla olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Hatta bir aşk hikayesi başlayabilir. Özel hayatınızda idealize ettiğiniz konular sizin bu seyahat, yabancılar, sanatsal faaliyetler sırasında yakalayacağınız fırsatlardan gelebilir. Haftasonu beklediğiniz kişiden haberler gelebilir ve sizi mutlu edecek ilişkiler kurabileceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

YAY

Haftabaşında iletişiminiz artabilir ve grupları organize edebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkilerle gruplar içersinde istediğiniz ve arzu ettiğiniz şekilde organizasyonlar yapabileceksiniz. Merkür yengeç burcua girdi. Burda sizing ortaklaşa işleriniz, aileyle olan yatırımlarınız, başka kaynaklarla ilgili maddi durumlarınızı veya ödemelerinizi düzenlemeniz, gözden geçirmeniz veya yeni anlaşmalar yapmanız için size fırsatlar sunacaktır. Bu dönemde kendinizle ilgili farketmediğiniz konuları, durumları başkaları aracılığıyla duyabilir veya farkedebilirsiniz. Sizin için duyacaklarınız dönüşümünüze sebep olabilir. Hassas bir dönem olacağından ölüm ötesi, spiritual konular ve olaylar sizi etkileyebilir. Geçmişten gelen bağlılıklarınız hakkında kendinizi ve yapmak istediklerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Salı günü aileniz ve evinizle ilgili adım atamadığınız ama istediğiniz konularla ilgili ilerleme kaydedebilirsiniz. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor. Bu burçta bir yıl kalacak. Bir anda uzak seyahat imkanları bulabilirsiniz. Hayata karşı beklediğiniz genişlemeleri planlarınızı uygulayarak yapabileceksiniz. Yabancılar, yabancı kültürler hayatınızda daha fazla yeralmaya başlayacaktır. Yayınlamak istediğiniz fikir ve düşüncelerinizi yayınlayabilir, hayatınızdaki beklentiler konusunda iyimserliğiniz daha fazla artabilir. Medyada yeralabilirsiniz. Dikkat çekebilirsiniz. Merkür ortaklaşa işlerle ilgili evinizde olduğu için uzaklardaki kişilerle anlaşmalar ve alışverişler olabilir. Ufkunuz çok genişleyecektir bu dönemde, bunu da yolculuklar, size yol gösterici kişilerle karşılaşmanız sayesinde yapabilirsiniz. Perşembe günü varsa çocuklarınızla ilgili konularda, zevkleriniz, hobilerinizle ilgili bir adım atma cesaretiniz olabilir. Hisse senedi gibi yatırım araçlarıyla ancak uluslararası ticaret olacak şekilde bir fırsatınız olabilir. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönemde ortaklaşa işlerinizle ilgili maddi fırsatlar, kaynaklar bulabilirsiniz. Eşiniz varsa geliri ile ilgili bir artış olabilir. Sizinle ortaklaşa işler yapmak isteyen kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Yatırımlarla ilgili bir anlaşma yapabilirsiniz. Bankadan borç alabileceğiniz ortamlar yakalayabilir, bir mirasla ilgili size gelecek kısmetin haberini alabilirsiniz. Ailenizle de ilgili yatırımlar gündeme gelebilir. Güzellik ve estetik amaçlı operasyonlar geçirmeyi düşünebilirsiniz. Haftasonu gündelik koşuşturmayla geçebilir ancak başkalarıyla ortak yapacağınız faaliyetler birbirlerinizin sırlarını da öğrenmenize sebep olabilir.

OĞLAK

İş ortamınızdaki kişilerin de desteğiyle, iş hayatında sizing için otorite olan kişilere grupların hepsi için maddi kaynaklar sağlama konusunda ikna edici olabilirsiniz. Müşterilerinizle ilgili gelişmeler gelirinizi arttırabileceğiniz iş fırsatları sunabilir. Merkür yengeç burcuna girdi. Bu dönemde ilişkilerde konuşamadığınız konuları konuşabilir varolan problemleri çözebilirsiniz. Karşınızdakilerin de ne söylediğini dinlemeye başlayacaksınız. Ancak karşınızdakilerden sizing fikirlerinize denk düşecek fikirler ve destek bekliyorsunuz. Eski konuları gündeme getirebilirsiniz. Bu dönemde başkalarına danışacaklarınız olacaktır ancak aldığınız tavsiyeleri kendi açınızdan ilişkilerinizi ikna etme ve değerlendirme kıvamında olabilirsiniz. Ortaklar bulabilir onlarla kendi şartlarınızı kabul ettirerek anlaşmalar yapabilirsiniz. Salı günü işlerinizle ilgili konuları istediğiniz şekilde gruplara kabul ettirebilir ve kalıcı yapılar inşa edebilirsiniz. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor. Burda bir yıl boyunca kalacak. Ortaklaşa işler, eşinizin kaynakları, yatırımlar konusunda karşınıza maddi olarak fırsatlar çıkacaktır. Bunları değerlendirmeniz yerinde olur. Miras olsun, vergi veya ikramiye olsun size başkalarından gelen kısmetler konusunda yardımcı olacaktır. Herkes sizinle kaynaklarını paylaşma konusunda farkında olsun olmasın hazır olacaktır. Ruhsal anlamda size yol gösterici olacak, bağlılık duyacağınız kişiler sizi dönüştürebilirler. Perşembe günü eviniz veya ailenizle ilgili durumlar ortaklaşa yatırımlar için uygun olabilir. Ani fırsatlar doğabilir. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. İlişkilerinizde karşınızdaki kişiyle, eşinizle, ortağınızla fikirlerinizin çatışmaması hususunda hassas olacağınız için uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. Bu dönemde yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Eşinizle ilişkileriniz daha yumuşak hale gelebilir. Etkilendiğiniz konulara ona ifade ederken duygusal olabilirsiniz. Haftasonu özel yaşamınız, varsa çocuklarla beraber faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Eşinizi partnerinizi harekete geçirmek için toplum içersinde bir faaliyet sözkonusu olabilir.

KOVA

Haftaya oldukça faal başlıyorsunuz. Keyif alacağınız, yaptığınız planları uygulayacağınız adımlar atacaksınız. Merkür yengeç burcuna giriyor. Sağlık konusunda iyileşme göstermiş olabilirsiniz ve sonuçlar elinize geliyor. Bu dönemde iş ortamınızda, çalıştığınız kişilerle, müşterilerinizle kendi fikirleriniz ve geçmişten gelen şartlarınız doğrultusunda görüşmeleriniz oldukça yoğun olacak. İşle ilgili, projelerinizle ilgili planlamaları, organizasyonları, bütçleri ayarlamanız için fırsatlar olacaktır. Üzerinde çalıştığınız konularda eleştirelerinizi sunabilirsiniz ve dinletebilirsiniz. Yaşadığınız problemlerle ilgili duygusal konuşmalarınız ağır basabilir. Objektifliği gözden kaçırabilirsiniz. Kendinize düşen görevleri de sahiplenip hemen bitirmek isteyebilirsiniz. Bireysel yapacağınız konuları da derleyip toparlayacaksınız. Toparlanma dönemi olabilir sizin için. Salı günü maddi konularda iş hayatınızdaki, otoritelerin koyduğu şartları kendi istediğiniz düzeye getirebilme fırsatınız olacak. Çarşamba günü jüpiter aslan burcuna geçiyor ve bir yıl bu burçta kalacak. İlişkiler konusunda, ilişkilerden beklentilerinizi karşılama konusunda karşınıza uygun kişiler çıkacak. Aldığınız tavsiyeler yerinde ve zamanında uygulanabilir olacaktır. Evleneceğiniz kişiyi bulabilir, ortaklıklardan karlı çıkabilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler sizi memnun etmeye hazır olabilirler. Yabancı kişilerle ilişkiler gündeme gelebilir. Saygı duyacağınız güven veren kişileri ilişkilerinizde yüceltebilir ve onların konumlarıyla kendinize olan güveninizi arttırabilirsiniz. Perşembe günü yeni kişilerle görüşmeler size ilk ortaklığı getirebilir. İlişki kuracağınız kişi işlerinizi daha kolay yapmanız, iletişiminiz ve yakın çevrenizde yeralacak ve destek olacak kişi olabilir. Sizi cesaretlendirecek bu kişinin kişisel gelişiminize faydası olabilir. Cuma günü venüs yengeç burcuna giriyor. Bu dönemde yine müşterilerinizle ilişkilerinizde, çalıştığınız kişilerle uzlaşma sağlayabilir önceden sizi zorlayan sorunları çözebilirsiniz. Hatta yaptığınız işlerle ilgili sizi koruyucu övgüler duyabilirsiniz. Gündelik yaşamınızda sizi rahatlatacak ortamlarda bulunabileceksiniz. Müzik dinlemek, güven veren konuşmalarda bulunan kişilerle görüşmek size iyi gelecek. Haftasonu evinizde yapacağınız keyifli sohbetlerle güzel geçebilir. Birlikte faaliyetlerde bulunduğunuz kişilerle uzak yolculuklar planlayabilirsiniz.

BALIK

Haftaya eviniz ve ailenizde yaşadığınız ilişkileri güvendiğiniz kişilerle paylaşarak rahatlamış olarak başlayabilirsiniz. Merkür yengeç burcuna girdi. Sizin için biraz daha keyif alacağınız zamanlar olabilir. Zevklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, okumak, düşünmek, sohbet etmek gibi kendinize vakit ayırabileceğiniz, özel yeteneklerinizi ifade edebileceğiniz, varsa çocuklarınızla konuşarak paylaşacaklarınız, onların eğitim konularıyla ilgili meseleler ve de yazdığınız konuları sunabilmeniz konusunda fırsatlar yakalayacaksınız. Bireyselliğinizi konuşma ve becerilerinizle ortaya koyabileceksiniz. Salı günü yaratıcılığınız, etrafınızın ilgisini üzerinize çekebilen etkileyici sunumlarınız sizi göz önüne koyacak. Yabancılarla olan ilişkileriniz veya yüksek öğrenim konuları, iş konularında bağlantılarında kalıcı etkiler yaratabilirsiniz. Çarşamba günü Jüpiter aslan burcuna geçiş yapıyor. Hizmet ettiğiniz kişilerden beklediğiniz onaylanma, müşterileriniz veya çalıştığınız kişilerden beklentileriniz gerçekleşecek. Belki işinizde sizi onore edecek bir davranışta bulunacaklardır. Güven kazanacaksınız. Müşterileriniz sizi onaylayan kişiler olacak ve artacaktır. Ya da müşterilerinizin imkanları sayesinde kendinizi keyifli durumlarda bulabilirsiniz. Perşembe günü ilk olarak maddi imkanları getirebilecek fırsat karşınıza iş ortamınızda çıkacak. Girişimde de bulunmanız mümkün. Cuma günü Venüs yengeç burcuna geçiyor. Bu dönemde eğlenemk, gülmek, sohbetlerle kendini geliştirmek, aşık olmak, kendinizi güvende hissetmek, varsa çocuklarınızla iyi ilişkiler kurmak kolayca gerçekleşebilir. Zevk aldığınız konular müzik, güzel ortamlar, yemekler, görsel eğlenceler olabilir. Bu konuda birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Eğer kaynak varsa size yatırımlar konusunda haberdar ederlerse altın ve bunun gibi değerli madenlerle ilgili kendinize yatırım yapabilirsiniz. Haftasonu yakın çevrenizdeki size güzel vakit geçirecek kişilerle birlikte olacaksınız. Yatırımlar konusunda sizi harekete geçirecek kişiler güvendiğiniz kişiler olmalıdır.

gamze avcu