13 Ocak Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hayalini kurduğunuz konularda başkalarından destek gelebilir. Siz de onlara gözükapalı bağlanabilirsiniz. Bugün sorumluluklarınızla ilgili ve de kariyerinizdeki, toplumsal hayatınızdaki ilişkilerle ilgili problemlere çözüm bulmanız zor hatta sizi uğraştırabilirler.

BOĞA

Gelecek planlarınızla ilgili kurduğunuz hayalleri kurduğunuz ilişkilerle gerçekleştirebilirsiniz. İdealleriniz ilişkilere bağlı. Maddi konularda, anlaştığınız kişiler ve kurduğunuz bağlantılar sizi bugün çok uğraştıracak.

İKİZLER

Hayalinizdeki projeleri gerçekleştirmek için çalıştığınız kişilerle paylaşmanız gerekiyor. Destek almalısınız. Bugün ortaklarınızla ve çalıştığınız kişilerle çok uğraşabilirsiniz. Bir türlü aradaki bağlantıyı istek ve taleplerinizi anlatamayabilirsiniz.

YENGEÇ

Hayal ettiğiniz konularda kendinizi paylaşımcı olurarak ifade etme olanağını bulacaksınız. Sosyal konumunuz paylaşımlarınızla gelecek. Kendinizi doğru ifade etmekle ve ilişkilerinizde geçmişten gelen konular sizi bugün uğraştıracak.

ASLAN

Ortak varlıklarla ilgili ailenizden paylaşımlar konusunda destek alabileceksiniz. Sizin onlarla beraber hareket etmeniz gerekiyor. Gündelik konularda karşınıza çıkan kişiler ve evinizle ilgili sorunlar sizi bugün uğraştırabilir.

BAŞAK

İdealize ettiğiniz kişiler, birlikte olduğunuz kişilerle ilgili hayalleriniz sizin çevrenizle ilgili gelişiminize bağlı. Uyum sağlamanız ve kendinizi paylaşımcı olmaya yönlendirerek iletişim kurmanız ilişkilerinizle ilgili hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Yakın çevrenizin getirdiği sınırlamalar, özel hayatınızda kurduğunuz ilişkiler sizi bugün zorlayacak.

TERAZİ

Çalışma şekliniz, kendinizi işinize kurban etmemeniz, çalıştığınız ortamlarla ilgili hayalleriniz maddi imkanlarınızı elde etme konusunda dirayetli olmanıza bağlı. Kendi gelir kaynaklarınızı sağlamanız hayallerinizi de gerçekleştirmenize yardım edecek. Maddi kaynaklarınızla ilgili kısıtlamalar evinizdeki kişileri ikna etmeniz konusunda bugün zorlanabilirsiniz.

AKREP

Sanatsal konularda kendinizi ifade etmek gibi bir hayaliniz varsa kendinizi göstermeniz, geliştimeniz bu konuda size bir kapı açacaktır. Bu konuda kendi başınıza olacaksınız. Bugün ortaklaşa konular, başlı olduğunuz kişilerle ilişkiler, kendinizi sorumluluklarınızla ilgili zorlamanız bugün zorluk çekmenize sebep olabilir.

YAY

İstediğiniz ve hayalini kurduğunuz ev, aile, yaşamsal alan için yalnız kalmayı, bu konuda bağlanmaktan korkmayı bırakmanız gerekecek. Maddi harcamalar ve içinizden yapmak gelmeyen işler konusunda bugün zorlanabilirsiniz.

OĞLAK

Bazı konularda eğitim almak, hayalinizdeki çevreye girmek için, gruplarla iletişime geçmeniz ve kendinizi Kabul ettirmeniz gerekecektir. Bugün rutin işleriniz, yaptığınız hizmetler gruplarla ilgilenmenizi engelleyebilir. Kendinizi iişki kurma konusunda rahat hissetmeyebilirsiniz. Çeşitli aksaklıklar sizi uğraştırabilir.

KOVA

Maddi konularda zaman zaman yaşadığınız hayal kırıklıkları iş hayatınızda veya toplumsal hayatta gireceğiniz kuruluşlar, gruplarla düzelme yönünde sizi mutlu edebilir. Özel hayatınıza dair faliyetleri, iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, kendinizi ilişkilere dair hazır hissetmemeniz sebebiyle ertelemeniz veya uğraş vermeniz gerekebilir.

BALIK

Kendinizle ilgili hayalleriniz yardım etme ihtiyacınız herkese anlatacağınız ortamlar, hayat görüşünüzü daha geniş anlamda araştıracağınız gruplarla hareket etmenizle gerçekleşebilir. Gruplar içersinde ilişkileriniz, verdiğiniz eğitim veya bağlantılarınızla ilgili sorumluluklarınız sizi uğraştıracak.