13-19 Şubat 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta burcunuzda neler oluyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gruplar içerisinde söylemlerinizle cazibe merkezi olabilirsiniz. Yabancılarla olan bağlantılarınız varsa yüksek eğitim, kendi gelişiminizle ilgili yaşamınızda sorguladığınız konularla ilgili gruplar içerisinde fikirlerinizi ortaya koyacak ve güç kazanacaksınız. Gruplar içerisindeki, organizasyonlarda iletişim gücünüz yeni ilişkiler kazanmanıza veya destek görmenize yardımcı olacaktır. Güneş balık burcuna geçiyor. Bu dönemde kendi hayallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Biraz daha arka planda kalacak hazırlık yapacaksınız.

BOĞA

İş veya toplumsal yaşamınızda toplumsal konuları içeren görüşleriniz, sunumlarınızla bilmediğiniz yerlerden destek görebilirsiniz. Geçmişten gelen kişi ve konularla ilgili işlerinizde sizi ön plana çıkaracak durumları ortaya koyabilirsiniz. Bu sayede ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmiş olacaksınız. Güneş balık burcuna geçiyor. Gruplar ve organizasyonlar içerisindeki terkedeceğiniz konular olabilir.

İKİZLER

İnandığınız konularla ilgili, yabancı kültürler içerisinde veya yabancılarla olan iletişiminize dayanarak ortaya koyacağınız fikirleriniz gruplar, organizasyonlar içerisinde herkese cazip gelecektir. Bu konularda kendinizi göstermeniz kendi gelişiminizi de sağlayacak, yaratıcılığınızı ortaya koymanızı da sağlayacak. Bireysel faaliyetleriniz ve özel hayatınızdaki zevklerinizle ilgili yaşayacağınız tatmin kurduğunuz ilişkilerin kalıcı olmasını sağlayacaktır. Güneş balık burcuna geçiyor. İş veya toplumsal hayatınızda bu dönemde vazgeçeceğiniz ve size anlam katmayan konularla ilgili adımlar atmanıza sebep olabilir.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla veya bağlı olduğunuz kurum, kişilerle ilgili konularda fikirleriniz, ortaya koyduğunuz, paylaştığınız düşünceleriniz, iş veya toplumsal yaşamınızda cazibe merkezi olmanıza destek olacaktır. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Yeni projeler yaşamınızdaki hedeflerinizi tatmin etmenize yardımcı olacaktır. Çalıştığınız konular ve kişilerle ilgili kurduğunuz düzenin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. İnandığınız konularda kendinizi gösterme ve yabancılarla bağlantılar kurma, kendi gelişiminizi sağlayacak adımlar atma konusunda eski düşüncelerinizi geride bırakabilirsiniz.

ASLAN

İlişkilerinizde veya beraber olduğunuz kişiyle anlaşmalarınız, fikirlerinizle karşınızdakileri etkilemeniz ileriye dönük planlar yapmanıza ve başka konular, kültürler, yabancılarla bağlantılar kurmanıza sebep olabilir. Yeni ilişkiler size cazip gelebilir ve ufkunuzu genişletebilir. Kurduğunuz ilişkilerde karşınızdaki kişiyi anlama ve danıştığınız kişilerden alacağınız fikirler eskiden beri aklınızda olan ve şimdi gündeme tekrar gelen konularla ilgilenmenize ve kişisel olarak kendinizi geliştirme isteğine yönlenmenize sebep olacaktır. Güneş balık burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklar, bağlı olduğunuz kurum ve kişilerle ilgili vazgeçeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK

Çalıştığınız işler, konular, çalışma şartlarınızla ilgili görüşmelerinizde düşünceleriniz, fikirleriniz, ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili konularda etkileyici ve cazip olabilir. Çalışmalarınızla ilgili kendinizi ortaya koyarak fikirlerinizi belirtiğiniz konular size maddi kaynak bulmanız için kapı açabilir. Çalışma şartlarınızı belirlemeniz hayatınızla ilgili attığınız temelleri kalıcı hale getirebilir. Güneş balık burcuna geçiyor. İlişkilerinizde veya danıştığınız kişiler aracılığıyla kurduğunuz bağlantılarda vazgeçeceğiniz kişiler olabilir.

TERAZİ

Özel yaşamınızda, zevklerinizle, varsa çocuklarınızla, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz konularda bireysel çıkışlarınız, bir durumun gerçeğini ortaya koymanız ilişkilerinizde tercih edilme sebebiniz olacaktır. Görüşleriniz ve sunduğunuz gerçeklerle arkanızda kalabalıkların olduğunu, destek göreceğinizi ve sosyal ilişkilerinizi geliştirdiğinizi görebilirsiniz. Yakın çevrenizde kurduğunuz düzeni kalıcı hale getireceksiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Çalışma şartlarınız, çalıştığınız işler veya konularla ilgili vazgeçeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

AKREP

Yaşamsal alanınızla ilgili düşüncelerinizle, eviniz veya aile içerisindeki görüş alışverişinizle gerçek isteklerinizi farkına varabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi netleştirmeniz çalıştığınız şartları, işleri veya kişileri daha fazla etkileyecektir. Gündelik hayatınızda sizi cazip bulacak kişilerle birarada olacaksınız. Yaşamınıza dair fikirlerinizin netleşmesi ve kendinizi isteklerinize göre ifade etmeniz beklemediğiniz yerlerden destek görmenize sebep olabilir. Kendi amaçlarınızı tekrar düzenleyeceksiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili kurduğunuz düzeni kalıcı hale getirebilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Özel yaşamınızda, zevklerinizle ilgili veya varsa .ocuklarınızla ilgili konularda herkesin yararına olacak faaliyetleriniz ve sizi zorlayan inandığınız bazı konulardan vazgeçebilirsiniz.

YAY

Zevkleriniz, özel yetenekleriniz, varsa çocuklarınız için eğitici, öğretici faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Kısa yolculuklardan zevk alabilirsiniz. Cazibenizi kullanarak yapacağınız görüşmelerde beklentiler artabilir. Yakın çevrenizde görüşlerinizi kabul ettirebilir ve gruplar içerisindeki prestijinizi arttırabilirsiniz. Kendinize aldığınız sorumluluklarla beraber çizdiğiniz yön konusunda emin olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Diğru yolda olduğunuzu anlayabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Eviniz, aileniz içerisinde veya yaşamsal alanınızda gözönünde olacaksınız. Ailenize vakit ayırabilirsiniz.

OĞLAK

Maddi konulardaki bütçenizi ayarlamnız için yaptığınız planlar, maddi kaynak sağlama konusunda yaptığınız görüşmeler, anlaşmalar hayattan memnun olmanızı da sağlayacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili fikirleriniz ve planlarınız iş veya toplumsal yaşamınızda da yükselmenize sebep olacak ve yaşamınızda istemediğiniz şartlardan uzaklaşmanıza destek olacaktır. Güneş balık burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle ilgilenmeye başlayacaksınız ve kendinizi bilginizle, öngörünüzle ortaya koyarak size değer sağlamayan bazı iletişim kurduğunuz ortamlardan uzaklaşma olanağı bulacaksınız.

KOVA

Kendinizle ilgili fikirleriniz, kendinizi göstereceğiniz düşünceleriniz ve konuşmalarınız, iletişim kurma şeklinizdeki gerçeklik ve sadelik yakın çevrenizde tercih edilmenizi sağlayacaktır. Yakın çevrenizi etkileyecek konuşmalarınızla herkesi etkileyecek öğretici gruplarda olabilir veya size yol gösterici olacak kişilerin size gelmesine sebep olabilirsiniz. Sonuçta ufkunuzu genişletecek ve eski fikirlerin sizin için anlamlarını yeniden keşfedeceksiniz. Herkesin sizi tanıyacağı durumlar sayesinde gruplar içerisindeki konumunuzu güçlendirebilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Maddi kaynaklarınızla ilgilenmeye başlayabilir ve bazı kaynaklardan vazgeçmek isteyebilirsiniz.

BALIK

Kendi içinize çekilmiş planlar yapıyor, yazılar yazıyor, fikirlerinizi olgunlaştıracak çalışmalarla ilgileniyor olabilirsiniz. Planlarınız, maddi kaynak sağlayabilme fırsatlarını elde etme konusunda sizi motive ediyor olabilir. Bu hazırlıklarınız ortaklaşa işlerden, başka kaynaklardan kazanç sağlamanıza destek olacaktır. Eskiden beri düşündüğünüz konulara yatırım yapmanızı sağlayacaktır. İş ve toplumsal yaşamınızda kurmak istediğiniz düzeni kalıcı hale getirebilirsiniz. Güneş burcunuza geçiyor doğumgününüz yaklaşıyor. Bu dönemde kendinizi gösterecek ve kendinizle ilgilenecek vakti bulacaksınız. Sadece sizin yararınıza olan bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz sizin için daha faydalı olacaktır.

Gamze Avcu