12 - 18 Mayıs 2014, Haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor? Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu yorumladı..

Gamze Avcu Gamze Avcu

20.hafta 12Mayıs - 18Mayıs 2014, Burçlar

KOÇ

Bu hafta ilişkileriniz, bağlılıklarınız, ortaklaşa işlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Pazartesi ilişkilerinizle ilgili fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Geleceğe dönük adımlar atabilirsiniz. Bağlı olduğunuz, ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle, durumlarla ilgili konularda kararlar alacaksınız. Kendinizi dinleyebilir ve kendi istekleriniz doğrultusunda ilerleme kaydedeceğiniz adımlar atacaksınız. Bu durum duygusal beklentilerinizle, aile veya ev konularınızı da içeriyor olabilir. Çarşamba günü maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dolunay gerçekleşiyor. Paylaşımlarınızla ilgili somut kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda veya toplumsal hayatınızla ilgili yaşayacağınız durumlar ilişkilerinizi zorlyabilir. Bağlı bulunduğunuz kaynaklarla veya bağlı olduğunuz kişilerle ilgili kararlar alacaksınız. Haftanın ikinci yarısında sosyal ortamlara girebilir ve fikirlerinizle herkesi cezp edebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili planlarınız yolculuk olabilir. Topluluk önünde sunumlarınız olabilir ve çok olumlu geçebilir. Karşınızdaki kişilerin düşüncelerini etkileyebileceksiniz. Bu arada ailenizle ilgili konularda verdiğiniz sözleri tam olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Haftasonu bazı kişilere karşı olabileceğiniz durumlar olabilir. Ailevi durumlarınız sizin rahat hissetmek istediğiniz sosyal yaşantınızla ilgili durumlar çatışabilir. Konuşarak problemleri çözme yoluna gidebilirsiniz.

BOĞA

Haftabaşında iş ortamınızda ilerlemeyen işlerinizle ilgili destek alabileceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. İlerleme sağğlayabilmeniz için maddi kaynaklarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda duygularınız daha derinleşiyor ve daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Çarşamba günü ilişkiler evinizdeki dolunay sizin somut kararlar almanıza sebep olabilir. Danışacağınız kişiler, ortaklık kuracağınız durumlar veya yapacağınız işlerinizle ilgili konulardaki ortağınızı seçme dönemi olabilir. Yakın çevrenizden kişiler, kardeşlerinizle ilişkileriniz hakkında ileriye dönük adımlar atabilirsiniz. Sakladığınız ilişkilerinizi açıklama zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Perşembe günü yatırımlarınızla ilgili faaliyetleriniz olabilir. Gelirinizle ilgili haberler durumlar sizi kaynak bulmanız, ortaklaşa işlerle ilgili harekete geçmenize sebep olabilir. Ticaretle uğraşıyorsanız bazı anlaşmalar yapmayı düşünebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kişilerden teklifler alabilirsiniz. Ancak sürekliliğini araştırmanız gerekebilir. Haftasonu arkadaşlarınıza yardımcı olmanız gerekebilir veya birlikte yaratıcı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Planlarınızı uygulamamanız sizi sinirlendirebilir. Planlarınızı uygulamanıza engel olan kişilerle ilişkilerinizi aniden koparmadan sizin için değerli olan neyse o şekilde tavır almanız yerinde olur.

İKİZLER

Zihinsel yönden çok hareketli bir döneme girdiniz, gruplarla veya gruplar içersinde görüşmeleriniz son hız devam ediyor. Fikirlerinizi kendi istekleriniz doğrultusunda sunuyor olmalısınız. Ortaklaşa işleriniz veya bağlı olduğunuz kişilerle ilgili otorite problemleri gruplar içersindeki ilişkilerinizi zorlayabilir. Çarşamba günü çalışma ortamınız, çalıştığınız kişiler veya müşterilerinizle ilgili somut kararlar alabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili alacağınız kararlar uzun dönemde maddi fırsatlara dönüşebilir. Cuma günü kuracağınız ilişkiler, konuşmalarınız daha yapıcı olacaktır. Gruplarla olan diyaloglarınız onları etkileyecektir. Onların da taleplerine cevap vermeniz iyi olur. Haftasonu güvendiğiniz kişilerle bazı problemler zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu zorluklar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize yansıyabilir. Fazla değer verdiğinizi düşünebilirsiniz. Kestirip atmak yerine görüşmeyi ve konuşmayı kendinizi anlatmayı tercih ederseniz daha yararlı olacaktır.

YENGEÇ

Bu hafta eviniz, zevkleriniz, kişisel yetenekleriniz, özel hayatınız, yapmanız gerekenler ve ilişkilerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. Evinizdeki çalışmalarınız, ailenizle ilgili yapmanız gerekenler, iş hayatınızla veya toplumsal hayatınızla ilgili konuları da etkileyecektir. Ortaya çıkmak ve kendinizi iş hayatınızda göstermek isteyebilirsiniz. Bunu yapabilmek için çalışmalarınız devam ediyor. Özel hayatınız veya yeteneklerinizi kullanarak yapacaklarınız sizi uzun dönemli hoşnut edecek yeni kapılar açabilir. Fikirleriniz yazabilme konusunda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çarşamba günü özel hayatınız, varsa çocuklarınız, zevkleriniz ve kendi başınıza yapabileceğiniz konulardaki evinizdeki dolunay kararlar almanıza, bu konularda bazı durumlardan emin olmanıza yardımcı olacak. Eğer varsa ilişkiniz hakkında somut adımlar atamnıza yardımcı olacaktır. Yoksa toplumsal hayatınızda aniden tanışabileceğiniz bir kişiyle uzun dönemli bir ilişkiye adım atmanıza sebep olabilir. Perşembe günü her ne kadar siz henüz tam olgunlaşmadığını düşünseniz de fikirlerinizle çalışmalarınızla toplum içersinde sizi destekleyecek kişiler bulacaksınız. Yapmanız gerekenler sizi oldukça meşgul edecek. Oldukça yaratıcı ürünler ortaya koyabilirsiniz. Haftasonu toplumsal hayatınızla ilgili yapmak istedikleriniz ilişkilerinizde gerilim yaşamanıza sebep olabilir. Ancak planlamanızı ve zamanlamanızı doğru yaparsanız rahatlayabilirsiniz. Sorumluluk duyduğunuz bir konuda karşınızdaki kişiyle yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz.

ASLAN

Bu haftaya gruplar içersinde savunduğunuz fikirlerinizi sunma imkanı bulabileceksiniz. Gecikmiş projeler ortaya konabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklar, zorlandığınız konularda durumunuzu iyileştirecek somut planlamalar yapabilirsiniz. Destekler alabileceğiniz durumlar olabilir. Hasta varsa hastanelerden yardım almak için uygun bir zaman olacaktır. Çarşamba günü evinizi, ailenizi, yaşamsal alanınızı ilgilendiren konularda dolunay gerçekleşecek. Bu da sizin eviniz ailenizle ilgili kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Sonuçları iş hayatınıza, toplumsal hayatınıza da yansıyacaktır. Ancak iş yükünüz olması sizin ilgileneceğiniz konularla veya kişilerle ilgili zorlanmanıza sebep olabilir. Kurduğunuz ilişkiler veya yabancı bağlantılar olabilir. Bu konudaki adımlarınız, yeni planlar, gruplarla olan projelerinizi geçekleştirmenizi ve de kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmenizi sağlayabilir. Yabancılarla veya bakış açınızla uyuşan kişilerle ani bir aşk ilişkisi kuracaksanız özel hayatınızı hareketlendirecek bir fırsat olacaktır ve de arkadaşlarınızla bu konuda konuşmak isteyebilirsiniz. Haftasonu yapmanız gereken, üzerinizde yük olan işler planlarınızla ilgili sizi zorlayabilir. Aileniz veya evinizle ilgili yapmanız gereken konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

BAŞAK

Bu hafta kendinize, evinize, ailenize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Bir süredir ilgilendiğiniz maddi konularla ilgili kendinizi gösterebileceğiniz fırsatı yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü yakın çevreniz, yaptığınız işler, iletişim kurduğunuz kişiler veya varsa kardeşlerinizle ilgili konularda olacak dolunay sizin uzun dönemli kararlar almanıza sebep olabilir. Yapmak istediklerinizle ilgili, varsa eğitim konularıyla ilgili veya yaşadığınız ortama dair alacağınız kararlar yeni gruplar içersine girmek gibi somut adımları içerecektir. Bu sizin bakış açınızı etkileyecektir. Farklı konularda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Perşembe evinizle ve ailenizle daha fazla ilgilenebilme fırsatı bulabilirsiniz. Toplumsal veya iş hayatınızda ortaya koyduğunuz fikirlerle ve projelerle ortaklaşa işler yapabileceğiniz ilişkiler kurabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili güzel haberler gelebilir. Yatırımlarınızla ilgili ani kararlar vermeden önce biraz şartların olgunlaşmasını bekleyin. Cuma günü ortaklaşa işlerinizle ilgili kısmetler, ilişkiler kurabileceğiniz şartlar konusunda ailenizden destek alabileceksiniz. Haftasonu özel hayatınızla, varsa çocuklarınızla, zevklerinizle ilgili konularda sizi zorlayan kişiler olabilir. Grupsal faaliyetler içersinde olmanız gerekebilir. Bağlı olduğunuz kişilerin beklentileri kendi isteklerinizi değil, gruplarla faaliyetlerde bulunmanızı talep edebilirler.

TERAZİ

Haftabaşında hareketlisiniz, koşturmalarınız devam edebilir. İlişkilerden beklediğiniz özgürlük, kendi başınıza hareket etme isteği sizi toplumsal hayatınızda ve evinizde yaşayacağınız durumlarla ilgili zorlayabilir. İlginizi başka alanlara yönlendirerek, size faydalı olabilecek fikirleri dinleyerek rahatlayabilirsiniz. Ya da bağlantı kurduğunuz kişiler sizi ilişkiler konusunda fikirleriyle çözüm bulmanıza yardımcı olabilirler. Çarşamba günü evinizdeki şartlar sizi zorlayacaktır. Maddi kaynaklarınızla, gelirlerinizle ilgili konular dolunay bazı kararlar alamanıza, son haliyle şartları görmenize sebep olabilir. Ancak alacağınız kararlar, toplumsal hayatınız veya iş hayatınızda kazandığınız prestiji uzun dönemli olarak fırsata çevirecektir. İş hayatınızdaki genişleme maddi konularda uzun dönemli somut adımları atmanıza yardımcı olacaktır. Çarşamba günü bilgi toplayacaksınız veya yazışmalarınız, görüşmeleriniz ağırlık kazanacaktır. Planlarınızla ilgili ilişkilerinizden .ok olumlu cevaplar gelebilir. Haftasonu evinizdeki ortamlar sizi gerimli moda sokabilir ancak maddi konulardaki atılımlarınız eviniz veya ailenizle ilgili konularda sizi rahatlatabilir. Toplumsal hayatınızla ilgili görüşmeleriniz olabilir.

AKREP

Başka kaynaklarla ilgili maddi gelirler, ortaklaşa işler konusundaki görüşmeleriniz, aldığınız fikirler sonucunda araştırma yapmaya ve hazırlanmaya başlayabilirsiniz. Salı günü özel işleriniz, zevk aldığınız konularda yaratıcı olabileceksiniz. Daha dışadönük ve hareketli olacaksınız. İlgi bekleyebilirsiniz. Çarşamba günü kendi istekleriniz, hayatınızda yaptığınız işler, kendinizi istediğiniz yöne doğru götürebileceğiniz, fiziksel olarak da düzen getireceğiniz bir dolunay meydana geliyor. Uzun dönemli yolculuklar, planlar, hukuksal konularda planlarınız olacaktır. Bu dolunayla kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız ilişkilerinize de yansıyacaktır. İş ortamınız veya iş yapışınızla ilgili bireysel tavırlarınız işinizi yaparken bazı sorunlar çıkartabilir. Haftanın ikinci yarısı bağlı olduğunuz kişilerle görüşmelerinizde kendinize özgür bir alan talep edebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yatırımlar konusunda veya maddi kaynaklar konusunda konuşabilirsiniz ancak beklenmedik sonuçlara da hazır olun. Konuşmalarınızın yapıcı olması daha faydalı olacaktır. Maddi konularınız gündemde olacak ve planlar yapacaksınız. Gelirinizle ilgili çalışmalarınız veya müşterileriniz veya çalıştığınız konular sizin için destekleyici etkenler olacaktır. Haftasonu iş ortamınızdakilerle veya yapmanız gereken işlerle ilgili yakın çevrenizde zorlanabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için zaman bulamayabilirsiniz. Bağlantıda olduğunuz kişiler size bu sebeple tavır yapabilirler. Ancak yakın çevrenizle veya işlerinizle ilgili yapacaklarınız sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda sizi rahatlatacak.

YAY

Bu hafta gruplarla beraber hareketleriniz, kendi içinizde bunlarla ilgili çalışmalarınız ve kendinizi bu konumda nerde görmek istediğiniz gündeme gelecektir. Gruplar içersinde liderliğinizi gösterebilir ve ikili ilişkilerle ikna edici olabilirsiniz. Karşınızdakilerin fikrini almak sizing için faydalı olacaktır. Ancak çarşamba günü meydana gelecek dolunay sizin yaptıklarınızla ilgili yetersiz olduğu düşüncesi sizi daha çok çalışmaya itebilir. Ya da yaptıklarınız tatmin etmeyebilir. Tatmin olamadığınız konuları ortaklaşa işlerinizi arttırarak, bu konuyla ilgili kişilerden beklentilerinizi anlatarak veya yatırımlarınızla ilgili yeni kararlar alarak yapabilirsiniz. Uzun dönemli kalıcı sonuçlar getirecek kararlar olabilir. Sağlık konusunda da kararlar vermeniz mümkün. Perşembe günü kendinizi ortaya koyamaya başlayabilir ve gruplarla ilgili harekete geçebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ise sizi hoşnut edecek sözler duyacaksınız. Ani ilişkileriniz olabilir. Belki de yeni tanıştığınız kişi için risk almayı göze alabilirsiniz. Haftasonu özel hayatınızla ilgili konularda, estetik konularında ani harcamalarınız olabilir ancak bu konuda acele kararlarla hareket etmemeniz önce tartmanızda fayda var. Yatırımlarınız konusunda da aynı şekilde konuyu iyice araştırmanız yerinde olacaktır.

OĞLAK

İş hayatınız ve toplumsal hayatınız oldukça hareketli başlıyorsunuz haftaya. Evinize dair konularda ani kararlar vererek işinize yaracak kişileri bulmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Evinizde davet vermeye karar verebilirsiniz. Çevrenizdekilerle yaratıcı işler ortaya çıkarabilirsiniz. Çarşamba günü gruplarla ilgili evinizde dolunay gerçekleşiyor. Girdiğiniz gruplar, organizasyonlar, geleceğe dönük planlarınızla ilgili somut adımlar atacaksınız. Bu konuda danışacağınız kişiler olacaktır. Eğer bu özel bir durum ise birlikte olduğunuz kişiyle beraber olma ve geleceğe dönük kalıcı kararlar vermeniz mümkün. Evlilikte aradığınız kişiyi bulmuş olabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı iş ve ev, yaşam alanınızla ilgili konularda faaliyetlerinizi planlayacaksınız. Kendi başınıza çalışmanız gerekebilir. Cuma özellikle eviniz, ailenizle ilgili konular güzel geçecektir. Haftasonu dışarda geçecektir. Birlikte olduğunuz kişiyle beraber faaliyetlerinizde anlaşamadığınız konular olabilir. Fikirlerinizi yapıcı olarak söylerseniz çözüme ulaşabilirsiniz.

KOVA

Kendi fikirlerinizi uygulamak konusunda planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. İşlerinizle ilgili yakın çevrenize dair konularda, ilişkilerde yaratıcı olabilirsiniz. Ani ilişkiler kurabilirsiniz ve kendi istediğiniz yönde çalışmalar yapmak, ilişkilerinizde de fikirlerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü iş hayatınızda, toplumsal hayatınızda bir dolunay meydana geliyor. Yaptıklarınızın somut sonuçlarını görebilirsiniz. Bu dolunayla birlikte vereceğiniz kararlar veya somut sonuçlar iş ortamınıza uzun dönemde olumlu yansıyacaktır. Bir yükselme yaşayabilirsiniz. Cuma günü işlerinizle ilgili ilişkilerde, varsa eğitim konularında bir aydınlanma ve başarı elde edebilirsiniz. Gruplar içersinden size destek gelecektir. Varsa çocuklarınızla ilgili çok olumlu eğitimsel konular ve de gruplar içersinde kabul edilme konuları gündeme gelebilir. Yetenekleriniz ve fikirlerinizle yakın çevrenize veya kardeşlerinize yardımcı olabilirsiniz. Cuma günü etkilerini görebilirsiniz. Haftasonu kendi başınıza çalışmanız gerekebilir. Yapmanız gereken yeni konularla ilgili çalışmalar sizi meşgul edebilir ve zorlayabilir. Hasta varsa onlara yardımcı olmanız gerekebilir.

BALIK

Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularınız gündeme geliyor ve bağlı olduğunuz kişi ve konularla ilgili faaliyetleriniz olabilir. Yatırımlarınızla ilgili ailenizden destek alabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek dolunay sizin kendi zevkleriniz, varsa çocuklarınız, risk almak istediğiniz konularla ilgili veya kendinizi ifade edebileceğiniz konulara bakış açınızı yeniden düzenleyerek hayatınızı farklı kılacağınız kararlarınızı verebilirsiniz. Bu kararlar akademik konularda, yaptığınız işlerin yayınlanmasında, işlerinizle ilgili seyahatlerinizi planlamada olabilir. Bunun sonucunda başka kaynaklardan beklentileriniz olacaktır. Perşembe günü maddi konularda gelirlerinizle ilgili ani harcamalarınız olabilir ancak bunları ailenizle planlayarak yapma fırsatı bulacaksınız. İş hayatınız hareketleniyor ve ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Haftasonu gruplar veya arkadaşlarınızla ilgili konularda sizi sıkan zorlayan konular olabilir. Değer verdiğiniz konularda sizi zorlayabilirler. Bu konularda kendi fikirlerinizi ve ortaya çıkan düşüncelerinizi yapıcı bir şekilde anlatarak kopmadan çözüme ulaşmanız mümkün.

gamze avcu