10 Ocak Cuma günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Maddi konularda ailenizle ortak bir fikre ulaşabilirsiniz. Yapacağınız somut adımlar evinizle ailenizle ilgili kolaylıklar, kazançlar getirecektir. Otorite gördüğünüz kişilerle ilişkileriniz oldukça iyi olacaktır. Kuralları siz koyabilirsiniz. Belki de zam isteyeceksiniz, satışlardan geliriniz artabilir, kısaca bağlı bulunduğunuz yerler kişilerle ilgili faaliyetlerde sizi kısıtlamaya çalışanlar olsa da bunu patronlarınızla iyi ilişkileriniz sayesinde atlatabilir. İstediğiniz sözleri kopartabilir ve akşam yemekte arkadaşlarınızla veya iş yemeğinde kutlayabilirsiniz.

BOĞA

Yakın çevrenizden, iletişim kurduğunuz kişilerden gelen kazançlı, size yarar bir durum kendinize güven duymanıza sebep olabilir. İlişkilerinile ilgili kısıtlamalar, yalnız kalmanız bile sizi durduramaz, gerçekleri artık biliyorsunuz ve konuya hakimiyetinizle ilişkilerinizi yumuşatabilirsiniz. Akşam yemeğinizde yabancılarla keyifli ve bilgilendirici zaman geçirebilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklıklaşa projeleriniz, bağlı bulunduğunuz kaynaklarla ilgili kendi kendinize planladığınız, aklınıza yatan ve sonrasında somut adımlar atacağınız konularda henüz iş ortamınız çalıştığınız kişilerin kısıtlaması, sorumluluklarınız sebebiyle açıklamaktan geri duruyorsunuz. Yeni girişimler için görüşmeler yapmış olabilirsiniz ya da yapacaksınız. Ancak bu durum maddi konularınıza olumlu yansıyacak. Akşamınız bu görüşmelerle ilgili geçebilir.

YENGEÇ

Yapmanız gereken işler sizi meşgul etse de, birçok kişiyle birlikte olacaksınız. Bu kişiler hayatınızda kalıcı olacaktır. İkili ilişkilerinizde geleceğe dönük birliktelik yaşayacağınız sağlam birisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi eskilerden tanıdığınız birisi de olabilir. Akşam gruplar içersinde keyifli zaman geçirebilir ve herkes tarafından ilgi görebilirsinz.

ASLAN

Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda çok istediğiniz bir konum durum ailenizden bir büyüğün hoşuna gitmeyebilir. Ancak size destek olacaklar var ve henüz bilmiyorsunuz. İş ortamınızdakilerle konuşarak size yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz. Bugün ki koşturmanız iş hayatınızla ilgili bir değişimin size fırsat olarak dönmesini sağlayacak. Bu hayatınızda yapmak istediğiniz önceden görüşüp de gerçekleştiremediğiniz ve de kendi şartlarınızı koyabileceğiniz yeni bir projenin adımlarının atılması olabilir.

BAŞAK

Sevdiğiniz arkadaşlarla beraber olacağınız grupsal bir organizasyon yapacaksınız. Yakın çevrenizde buna katılamayanlar olabilir. Vakit sorun olabilir. Ya da uygun yer bulamayabilirsiniz. Ancak sosyal çevreniz sayesinde, kendi istediğiniz gibi bir ortam yaratarak ve size yardımcı olan kişiler sayesinde problemleri aşarak özel bir gece yaşayabilirsiniz.

TERAZİ

Cuma gününde hareketli haliniz devam ediyor. Iş hayatınızda ve toplumsal hayatınızda bugün herşeyi hemen hallebilirsiniz. Neler yapacağınızı biliyorsunuz. Çok başarılı olacaktır. Başkalarından da yardım aldığınızda hem iş ve toplumsal hayatınız hem de ailevi, ev konularında keyifli zaman geçireceksiniz. Maddi konuların sizi kısıtlamasına izin vermeyin. Bunları çözmeniz için aileden destek göreceksiniz. Akşam ise güvendiğiniz kişilerle, yaşamınızda bağlı olduğunuz kişilerle evinizdeki bir davette biraraya gelebilirsiniz.

AKREP

Yurtdışından gelen kişi veya kişiler sizi sevindirecek ancak vakit ayıramamak sizi yorabilir. Ya da önceden tanıdığınız kişilerle bir organşzasyon yapmaya çalışacaksınız. Çıkacak olan problemleri yakın çevrenizin size yardımcı olmasıyla çözebilirsiniz. Ayrıca işlerinize dair hızlı iletişim ilişkileriniz sayesinde çok olumlu bağlantılar kurmanıza yardımcı olacaktır.

YAY

Bu gün işleri halletme şekliniz size birçok kaynak yaratacak, kalıcı müşteriler edinebilirsiniz, yatırım fırsatları bulabilirsiniz. Gününüz olumlu geçecek ancak hala herşeyin istediğiniz gibi gitmediğini düşünerek kendinizi suçlayabilirsiniz. Günün sonunda elinizdeki artı durumlara bakarak sizin için önemli olan hedefinize ulaştığınızı görebilirsiniz. Akşam istediğiniz birşey için harcama yapmanız mümkün.

OĞLAK

Kendi dilediğiniz şartları, istekleri karşınızdaki kişiye, birlikte olduğunuz kişilere Kabul ettireceksiniz. İhtiyaçlarınızın ne olduğunu anlayacaklar. Grupsal faaliyetleriniz bireysel faaliyetlerinizden zaman çalsa da dışadönük hareketli ikna edici tavrınız sizi bu günlük kendi halinize bırakmalarını sağlayabilir. Akşam vakti istediğiniz zevk aldığınız ortamlarda kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

KOVA

Bugün evinize dair faaliyetlerde birçok işinizi halledecek fırsatı bulabileceksiniz. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi kısıtlasa da planlamanızı iyi yapmanız, önünüze düşen fırsatlar size kolaylık sağlayacaktır. Akşam yalnız kalmak yazmak, düşünmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

BALIK

Kısa yolculuklar, gruplarla görüşmeler, iletişime geçtiğiniz kişilerle kendinize yeni artılar katabilirsiniz. Genel anlamda yapmak istediğiniz planlara bir es vermek sizin içinizi kemirebilir ancak gruplarla veya arkadaşlarınızla geçireceğiniz vakit çok anlamlı olacak. Uzun dönemli planlarınızı konuşabilirsiniz. Akşam yine gruplarla faaliyetler var.