10 Mart Pazartesi burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İşinizle ilgili yıllardır yaşadığınız zorlukların, kendinizi baskı altında hissetmek istememenizin getirdiği zorluklarla ilgili mücadeleniz devam ediyor. Bugün çok büyük bir fırsat, güvence ihtiyacınız karşılanacak.

BOĞA

Uzun süredir hayata bakış açınız değişiyor, zaman zaman sizi aydınlatan, güçlendiren krizler sizi dönüştürüyor, başınıza bu anlamda olaylar geliyor. Başka anlamlar öğreniyorsunuz ancak bazen sizi korkutuyor olabilir. Bugün görüşmelerinizde, konuştuğunuz ortamlarda, okuduğunuz konularda çözümlerinizi, kendinizi güvende hissedeceğiniz duygusal ruh halinde bulabileceksiniz.

İKİZLER

Uzun dönemdir ortaklaşa işleriniz, bağlılıklar, başkalarının sizing yaşamınız üzerinde olan etkileri sizi zorladı, dönüştürdü. Gruplarla beraber hareket ederken özgür ve bağımsız kalma konusunda da kendinizi zorladınız. Bugün maddi imkanlarınız ve hedeflerinizle ilgili bir fırsat sizin diğer konulara çözüm bulmanız ve kendinizi güvende hissetmeniz için çok iyi olacak.

YENGEÇ

Uzun zamandır ilişkileriniz, iş hayatınızda otorite problemleriniz hatta iş hayatınız veya toplumsal hayatınızda sizi yönetmeye çalışanlara karşı duruşunuz sizi zorladı ve yordu. Bugün kendinizle ilgili alacağınız kararlar, size olan ilgi ve alaka, davranış ve tutumlar kendinizi iyi hissetmenize ve güven duygusu hissetmenize sebep olabilir. Şans kapınızda.

ASLAN

Uzak yolculuklarda, akademik konularda, yayıncı iseniz isminizin olmadık yerlerde geçmesi, yabancılar ve yabancı kültürlerle ilgili size zorluk yaratan şartlar, planlarınızın aniden değişmesiyle gündelik hayatınızda yaşadığınız engeller sizi zorladı. Bugün birilerine yapacağınız yardımlar, kendi içinize dönük düşüncelerinizin iyimser olması kendinizi o zorlukların bulunduğu ruh halinizden biraz da olsa sıyrılmanıza yardımcı olacaktır ve çözümleri görebileceksiniz.

BAŞAK

Özel hayatınızda, isteklerinizi yapma konusunda, kendinizi ifade etme konusunda oldukça zorlandığınız dönüştüğünüz zamanlar geçirdiniz. Ortaklıklar, bağlılıklar konusunda sizing müdahale edemediğiniz durumlar meydana geldi. Kaynaklarınızla ilgili değişimler ani oldu ve bu konular özel hayatınıza, varsa çocuklarınıza oldukça yansıdı. Bugün gelecekle ilgili iyimser olabileceğiniz bir olay, bir durum olabilir. Gruplar içersinde bulunursanız teklifler fırsatlar gelebilir. Bir arkadaşınızın yardımcı olabileceği durumlar kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olacak.

TERAZİ

Uzun zamandır yaşadığınız en büyük zorluklar evinizdeki değişimler, tüm yükün üzerinizde olması, krizlerin sizi dönüştürmesi, ilişkilerde yaşadığınız bağımsızlık ihtiyacı ve bir yandan yükün sizi bağımlı kılması sizi zorladı. Bugün iş hayatınız, toplumsal hayatınızla ilgili gelişmeler fırsatlar sizing parlamanıza, ektiklerinizi biçmenize, kendinizden yaptıklarınızla ilgili memnuniyet duymanıza, herkesin size ilgi duymasına sebep olabilir.

AKREP

Hayatınızdaki uzun zamandır yaşadığınız yakın çevre değişimi, yakın arkadaşlarınızın değişimi sizi krizlerle beraber gelerek değiştirdi ve dönüştürdü. Fikirleriniz, öğrendikleriniz kendi yükünüzü kendiniz taşımanız için zorladı. Kendinizi yeni fikirleri Kabul etmek durumunda buldunuz. İş ortamınız, iş yapış şekliniz bağımsız kalarak, istediğiniz yönde gtmek idi ve sizi kontrol eden durumlar sizi zorladı. Bugün uzak bağlantılarınızla ilgili bir fırsat, yapacağınız yolculuklar, akademik konular veya yabancılarla ilgili durumlar sizin planlarınızı gerçekleştirmeniz için bir fırsatı size sunacaktır. Hayata bakış açınızı değiştirecek birileriyle tanışma olasılığınız da bir fırsat olacaktır.

YAY

Maddi kaynaklarınız, geliriniz, yaşadığınız para kısıntıları uzun zamandır sizi zorlamakta. Özel hayatınıza dair yapmak istediğiniz parlak fikirleriniz olabilir. Kendi başınıza birey olarak faaliyetler gerçekleştirmek isterken maddi konular hep önünüzü kesmiş olabilir. Bugün ortaklaşa işler, eşinizden gelen kaynaklar, size yapılacak ortaklık teklifleri, kısaca başkalarından gelen kaynaklarla ilgili çok olumlu fırsatlar olabilir. Sizin bu zorluklarınız için çıkış yolu sağlayabilir.

OĞLAK

Siz uzun zamandır kendinizi ortaya koyabileceğiniz konularda hep kısıtlanmış, zorluklar yüklenmiş ve belki dış görünüş olarak da değişmiş yorulmuş olabilirsiniz. Krizleriniz eviniz, yaşam alanlarınızdan kaynaklanmış olabilir. Kendinizi bağlılıklardan kurtarmak istiyorsunuz. Zihinsel açıdan bağlantılardan kurtulmayı, yaşamsal alanınızı aniden değiştirmeyi veya sabit yaşamsal alana sahip olamadan yaşamayı öğrendiniz. Bu zorluklar sizin ilişkilerle ilgili beklentilerinizin engellenmesine sebep olmuş olabilir. Bugün tanışacağınız kişi, birlikte olduğunuz kişi, evliliğinizle ilgili düzeltme fırsatları ve danıştığınız kişilerin yardımlarıyla ilerleme kaydetmeniz ve kendinizi yalnız hissetmekten kurtulacağınız fırsatları sunacak.

KOVA

Uzun zamandır müdahale edemediğiniz olaylar sizi zorladı. Bilinçaltı istekleriniz korkularınız suyüzüne çıkmış olabilir. Kendinizi yakın çevrenizden bağımsız olarak öğrenmeye ve bilgilendirmeye çalışıyorsunuz. Bilgilenme konusunda teknolojiyi kullanmaya başladınız hayatınızın ilklerini yaşadığınız zamanlar olmuş olabilir. Sizin için önemli olan gördükleriniz ve şimdiye kadar öğretilenlerden çok, çevrenizden bağımsız olarak fikirlerinizi geliştirdiğiniz zamanların önem kazanması idi. Bugün iş ortamınızdakiler, alışkın olduğunuz ortamlara girmeniz, alışkanlıklarınızın hala sizing için önemli olduğunu ve kazanç sağladığını görmeniz veya kazanacağınız bir müşteri bile sizing için fırsatlar yaratacak durumlardır. Hiçbiri değilse sağlık konusunda olumlu bir gelişme kendinizi iyi hissettirecektir.

BALIK

Uzun zamandır gruplar içersinde güç kazanmaya çalışmanız, krizlerle beraber grupların sizi zorlaması, başkalarıyla ortak hareket etmeniz gerektiği zamanlarda uzlaşma sağlamaya çalışmanız sizi yormuş olabilir. Maddi konularda sizi zorlayan zamanlar kendinizi başkalarından bağımsız olarak kendi gelirinizi yaratmaya iteledi. Bugün artık kendinizi kendi yeteneklerinizle ifade edebileceğiniz bir fırsat bir şans kapınızı çalacak. Varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler sizi rahatlabilir.

gamze avcu