1 Şubat Cumartesi Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor? Günlük burç yorumları

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugün sezgilerinizle, duygularınızla hareket etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz birgün. Tembellik etmek isteyebilirsiniz. Kararlar almanız için uygun olmayabilir. Yatırımlarınızın takibini yapabilirsiniz.

BOĞA

Arkadaşlarınızla beraber, sanatsal faaliyetler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi de bu sayede geliştirme olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla duygusal konuşmalar yapacaksınız.

İKİZLER

İşinizle ilgili olabilecek yaratıcı işleri bugün yapabilirsiniz. Birçok fikir bulacaksınız. Dışarı çıkarsanız sanatsal bir gece geçirebilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi faaliyetler size iyi gelebilir.

YENGEÇ

Hayal gücünüzü oldukça fazla kullanabileceğiniz bir gün. Yeni planlar yapabilirsiniz. Ancak kararlarınızı henüz vermeyebilirsiniz. Yazılarınız yayınlanabilir. Fikirlerinizi herkese Kabul ettirebileceksiniz.

ASLAN

Kendinizi geliştirebileceğiniz ortaklaşa konularda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz birgün. Güven duyduğunuz kişilerle beraber vakit geçirmek size iyi gelebilir.

BAŞAK

İlişkileriniz konusunda hayalinizdeki gibi bir gün yaşayabilirsiniz. Birlikte konuşabileceğiniz, fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, birbirinize ilham verebileceğiniz birgün. Beraber sanatsal faaliyetler yapabilirsiniz.

TERAZİ

Her işinizi yaratıcı bir şekilde halledebileceksiniz. Sanatsal faaliyetler gününüzü güzel geçirmenize yardımcı olacaktır. Fikirlerinizi, hayal gücünüzü genişleten faaliyetlerde bulunacaksınız.

AKREP

Özel hayatınıza dair konularda kendinizi geliştirebileceğiniz kişilerle geçirmeniz, fikir paylaşımlarında sohbetlerde hoş vakit geçirmenizi sağlayabilir. Kendinize yaratıcı hobiler bulabilirsiniz.

YAY

Evinizde gelişen olaylar, ailenizle yaptacağınız konuşmalar, sohbetler sizi mutlu edecek. Kendinizi rahatlatmak için günü evinizde sinema gibi keyif veren faaliyetlerle geçirebilirsiniz.

OĞLAK

Hazırlayacağınız sunumlar, görüşmelerde hayalini kurduğunuz şekilde gerçekleşebilir. Yaratıcı fikirlerinizle puan toplayabilirsiniz. Ancak kararlarınızı hemen almayın. Görüşmeleriniz, yazışmalarınız size yeni fikirleri de beraberinde getiriyor.

KOVA

Maddi konularda kendinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Ancak kararlarınızı hemen almayın. Çeşitli fikirler sizin maddi konularınızla ilgili vizyonunuzu belirlemenize yardımcı olacaktır. İş hayatınızda gelişiminizi buy olla sağlayabilirsiniz.

BALIK

Bugün yaratıcılığınız doruk noktasında. Kendinizi hoşnut edeceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Herkese karşı yardımcı, ilgili, ancak fikirlerinizin de fark edilmesini isteyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

gamze avcu